• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mineralvand

Resultater for

Mineralvand - Import eksport

 1. TRADINGS HUNGÁRIA KFT

  Ungarn

  Grundlagt i 2015 er TRADE HUNGARIA KFT en handelsvirksomhed beliggende i Ungarn som handler med en blanding af efterspurgte produkter, såsom vegetabilske olier, automobiler, fødevarer og drikkevarer, FMCG. Vi er dedikeret til at servicere vores globale klienter, og vi sikrer, at kundetilfredshed altid er vores topprioritet. Vi byder dig velkommen til vores handelsmarked, hvor vi giver dig de bedste konkurrencedygtige priser så du kan være tilfreds. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: - Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød – Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin – Værktøj: Skrot, kemikalier -Sodavand: Coca Cola, Sprite, Fanta, Pepsi •Energidrikke: Redbull, Monster osv. •Øl: Heineken , Monster osv. •Træprodukter: Træpiller, træspåner, træbriketter, europaller osv. Vi arbejder på at tilbyde et fremragende valg af sunde produkter til vores klienter, som er indkøbt fra anerkendte brands som skræddersyer deres produkter, så de imødeser de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi samarbejder også med registrerede og lovlige producenter, samt visse import- og eksportvirksomheder som har samme kvalitet som vi tilbyder. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Tøv ikke med at kontakte os.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. SWISS WATERS INTERNATIONAL GMBH MEGGEN

  Schweiz

  Swiss Waters International GmbH Meggen driver international handel med mineralvand fra hele verden. Vores filosofi er at fremme den bæredygtige handel med vand og i den forbindelse samtidig at støtte diverse små og mellemstore producenter. Formålet med vores bestræbelser er at skabe et omfatte udbud af forskelligt mineralvand og at muliggøre eksistensen for mange udbydere og samtidig at sikre adgangen til vand på en så bæredygtig og miljøvenlig måde som muligt. I den forbindelse eksporteres og sælges kvalitetsvand fra alle dele i verden. Til vores service hører også levering i hele verden direkte til kundes ønskede lokalitet. Mange af vores typer af vand fås også med et private label og er således velegnede som reklamemedium for din virksomhed. Udover de forskellige typer kvalitetsmineralvand tilbyder vi også forskellige bæredygtige ekstraprodukter som fx sugerør af papir, glas og træ, men bægre og bestik af komposterbare naturlige materialer og mange andre artikler inden for alt, hvad der har med drikkevarer at gøre. De kan også forsynes med kundespecifikt print og understøtter således direkte dit image som ansvarlig virksomhed.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

 5. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EKO NOVA BV/SRL

  Belgien

  EKO NOVA er et internationalt handelsfirma. Vores hovedprodukter er drikkevarer (vand, sodavand, øl, spiritus, …), toiletartikler, FMCG og toldfri produkter. Andre mærkevarer er også en mulighed. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  Vores virksomhed ligger i Modica på en stor og frugtbar kalkstensslette af tektonisk oprindelse og med et areal på mere end 8.000 m²: SI.A.M (mærke: Santa Maria). SI.A.M. henvender sig til kunder på Sicilien, i Calabrien, på Malta og i andre lande. Forskning i innovative og højteknologiske instrumenter har fået virksomheden til at investere i produktions- og distributionsprocesser, der kan imødekomme nye mål.

 3. AGUA SANA

  Spanien

  Naturligt mineralvand, der fik førsteprisen Termalia i 2009. Med lavt mineralindhold. Naturligt mineralvand, der fremmer hydrering af kroppen, særligt egnet til fremstilling af spædbørnsmad.

 4. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. DINÇ SU

  Tyrkiet

 1. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italien

 2. ALPE GUIZZA

  Italien

 1. MADE FOR TRADE

  Ukraine

 2. WATERBOY LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. ISTOK

  Rusland

 4. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Tyrkiet

 5. BOSSOK

  Luxembourg

 6. BIBITE LACONI S.R.L.

  Italien

 7. HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU

  Tyrkiet

 8. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italien

 1. ESPACE EDENA

  Reunion

 2. CIEFFE BEVANDE DI CARLETTI E FERRETTI S.N.C.

  Italien

 3. SCI SCI P-L

  Frankrig

 4. ALVINA

  Frankrig

 5. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Spanien

 6. PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY

  Tyrkiet

 7. TRUCK SPEED EXPEDITION

  Rumænien

 8. YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 9. VILLERS MONOPOLE

  Belgien

 10. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Mineralvand - Import eksport

Antal resultater

2.608 virksomheder