• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mineralvand

Resultater for

Mineralvand - Import eksport

 1. IP SELIVANENKO

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Vores team arbejder med base på D. Mendeleyev University of Chemical Technology of Russia. Vi har i mange år arbejdet med produktion af stoffer med høj renhedsgrad samt problemerne forbundet med separation af isotoper i forskellige stoffer. Vi har stor erfaring inden for produktion af forskellige typer dyser til fraktioneringssøjler (destilleringssøjler) og har et højt videnniveau om brugen af disse. Vi fremstiller fraktioneringsenheder (destilleringsenheder) til produktion af alkohol og produkter, der indeholder alkohol. Virksomheden har følgende separate forretningsområder: Produktion af let drikkevand (vand med lavt deuteriumindhold); Tungt oxygenvand (Oxygen-18-vand) – vand med et højt indhold af oxygen-18-isotopen op til et niveau på over 98 %, som bruges til produktion af 18F-gluorodeoxyglukose mærket med fluor-18-atom, og som er det mest anvendte radiofarmaceutiske stof (RPh) til brug i positron-emissionstomografi (PET) og computerassisteret tomografi (CAT).

  Hjemmeside Open In New icon
 2. TRADELINE GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge

  Grundlagt i 2016 er TRADELINE Poland en handelsvirksomhed beliggende i Polen som handler med en blanding af efterspurgte produkter, såsom vegetabilske olier, automobiler, fødevarer og drikkevarer, bær osv. Vi er dedikeret til at servicere vores globale klienter, og vi sikrer, at kundetilfredshed altid er vores topprioritet. Derfor byder vi dig velkommen til vores handelsmarked, hvor vi giver dig de bedste konkurrencedygtige priser så du kan være tilfreds. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød, Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin, Værktøj: Skrot, Kemikalier, Sodavand: Coca-Cola, Sprite, Fanta, Pepsi Energidrikke: Redbull, Monster osv ... Øl: Heineken, Monster osv ... Træprodukter: Træpiller, træspåner, træbriketter, europaller og meget mere! Vi tilbyder et fremragende valg af sunde produkter til vores klienter, som er indkøbt fra anerkendte brands som skræddersyer deres produkter, så de imødeser de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi samarbejder også med registrerede og lovlige producenter, samt visse import- og eksportvirksomheder pga. vores kvalitet. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Spørg os!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. EKO NOVA BV/SRL

  Belgien

  EKO NOVA er et internationalt handelsfirma. Vores hovedprodukter er drikkevarer (vand, sodavand, øl, spiritus, …), toiletartikler, FMCG og toldfri produkter. Andre mærkevarer er også en mulighed. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 5. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  Vores virksomhed ligger i Modica på en stor og frugtbar kalkstensslette af tektonisk oprindelse og med et areal på mere end 8.000 m²: SI.A.M (mærke: Santa Maria). SI.A.M. henvender sig til kunder på Sicilien, i Calabrien, på Malta og i andre lande. Forskning i innovative og højteknologiske instrumenter har fået virksomheden til at investere i produktions- og distributionsprocesser, der kan imødekomme nye mål.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. AGUA SANA

  Spanien

  Naturligt mineralvand, der fik førsteprisen Termalia i 2009. Med lavt mineralindhold. Naturligt mineralvand, der fremmer hydrering af kroppen, særligt egnet til fremstilling af spædbørnsmad.

 2. BOTELLEROS CMA

  Spanien

  Vi fremstiller reoler til flasker og dunke med mineralvand på 20 liter. Vores virksomhed fremstiller aktuelt containere, flaskereoler og plastemballage. Vi tilbyder en brev produktserie.

 3. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. DINÇ SU

  Tyrkiet

 5. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italien

 1. ALPE GUIZZA

  Italien

 2. MADE FOR TRADE

  Ukraine

 3. SARBAY GROUP OF COMPANIES

  Tyrkiet

 4. USTRONIANKA SP. Z O.O.

  Polen

 5. ISTOK

  Rusland

 6. BEBIDAS POTY

  Brasilien

 7. BIBITE LACONI S.R.L.

  Italien

 8. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italien

 9. HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU

  Tyrkiet

 10. BOSSOK

  Luxembourg

 1. OVIO CORPORATION

  Sydkorea

 2. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Tyrkiet

 3. FONTAINE JOLIVAL

  Frankrig

 4. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Frankrig

 5. AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

 6. YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 7. VILLERS MONOPOLE

  Belgien

 8. JOINT WATER COMPANY LLC

  Rusland

 9. MFU FOREIGN TRADE

  Tyrkiet

 10. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litauen

Filtre

Resultater for

Mineralvand - Import eksport

Antal resultater

2.880 virksomheder