• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mineralvand

Resultater for

Mineralvand - Import eksport

 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 3. SWISS WATERS INTERNATIONAL GMBH MEGGEN

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Swiss Waters International GmbH Meggen driver international handel med mineralvand fra hele verden. Vores filosofi er at fremme den bæredygtige handel med vand og i den forbindelse samtidig at støtte diverse små og mellemstore producenter. Formålet med vores bestræbelser er at skabe et omfatte udbud af forskelligt mineralvand og at muliggøre eksistensen for mange udbydere og samtidig at sikre adgangen til vand på en så bæredygtig og miljøvenlig måde som muligt. I den forbindelse eksporteres og sælges kvalitetsvand fra alle dele i verden. Til vores service hører også levering i hele verden direkte til kundes ønskede lokalitet. Mange af vores typer af vand fås også med et private label og er således velegnede som reklamemedium for din virksomhed. Udover de forskellige typer kvalitetsmineralvand tilbyder vi også forskellige bæredygtige ekstraprodukter som fx sugerør af papir, glas og træ, men bægre og bestik af komposterbare naturlige materialer og mange andre artikler inden for alt, hvad der har med drikkevarer at gøre. De kan også forsynes med kundespecifikt print og understøtter således direkte dit image som ansvarlig virksomhed.

 4. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) er et europæisk firma med kontorer i Europa og Asien og er specialiseret i handel 1), Fast Moving-forbrugsgoder (FMCG) 2) Private labels (konditorvarer, drikkevarer, fødevarer, non-food) 3) De bedste internationale A-mærker, mærkevarehandel 4) One-stop-løsning, levering fra dør-til-dør af varer til supermarkeder og e-handel 5) Vin, whisky og alkohol 6) Mælk og mejeriprodukter. 7) Ost (frossen eller frisk) 8) Frugt og grøntsager. Kontakt os, vi sender et hurtigt, effektivt og konkurrencedygtigt tilbud. Vi handler minimum én palle pr. SKU og kan konsolidere 20’ og 40’ containere. AET kan levere: P&G, Unilever, Ferrero, internationale mærker inden for øl og mineralvand, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez mv. 7) Non-food (køkkenudstyr, modeartikler, kosmetik, skønhed og sundhed, parfume, batterier). Vi arbejder uden lager for at sikre frisk produktion og den bedste pris.

 5. DRINK SHOP ONLINE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DRINK SHOP ONLINE, er en Underleverandør, der opererer inden for Vine - Italien branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Øl, Mineralvand, Champagne og mousserende vine, likører, håndværksfremstillet øl, Drikkevarer - import-eksport, drikkevarer, og Øl brancherne. Den er baseret i Nave, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EKO NOVA BV/SRL

  Belgien

  EKO NOVA er et internationalt handelsfirma. Vores hovedprodukter er drikkevarer (vand, sodavand, øl, spiritus, …), toiletartikler, FMCG og toldfri produkter. Andre mærkevarer er også en mulighed. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  Vores virksomhed ligger i Modica på en stor og frugtbar kalkstensslette af tektonisk oprindelse og med et areal på mere end 8.000 m²: SI.A.M (mærke: Santa Maria). SI.A.M. henvender sig til kunder på Sicilien, i Calabrien, på Malta og i andre lande. Forskning i innovative og højteknologiske instrumenter har fået virksomheden til at investere i produktions- og distributionsprocesser, der kan imødekomme nye mål.

 3. BOTELLEROS CMA

  Spanien

  Vi fremstiller reoler til flasker og dunke med mineralvand på 20 liter. Vores virksomhed fremstiller aktuelt containere, flaskereoler og plastemballage. Vi tilbyder en brev produktserie.

 4. AGUA SANA

  Spanien

  Naturligt mineralvand, der fik førsteprisen Termalia i 2009. Med lavt mineralindhold. Naturligt mineralvand, der fremmer hydrering af kroppen, særligt egnet til fremstilling af spædbørnsmad.

 5. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for helsebringende mineralvand, kildevand, og drikkevand - funktion brancherne. Den er baseret i Windsor, Det Forenede Kongerige.

 1. DINÇ SU

  Tyrkiet

  Virksomheden DINÇ SU, er en Multi-Category, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for Vandproduktion, naturvand, kildevand, og Vandproduktion brancherne. Den er baseret i Domaniç, Tyrkiet.

 2. CASTELLO SRL - ACQUA AMATA

  Italien

  Virksomheden CASTELLO SRL - ACQUA AMATA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vand - produktion og distribution branchen. Den opererer også inden for mineralvand, kulsyreholdige mineralvand med lavt indhold af mineral salte, og vand med lavt mineralindhold brancherne. Den er baseret i Casamassima, Italien.

 1. ALPE GUIZZA

  Italien

  Virksomheden ALPE GUIZZA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for vand med middelstort mineralindhold, mineralvand engros, og perlende mineralvand brancherne. Den er baseret i Donato, Italien.

 2. MADE FOR TRADE

  Ukraine

  Virksomheden MADE FOR TRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ - savet og behandlet branchen. Den opererer også inden for Mineralvand, mel til brød, Mineralvand, majs, og råtræ engros brancherne. Den er baseret i Poltava, Ukraine.

 3. WATERBOY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WATERBOY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for Drikkevandsanlæg, frysemaskiner, og Drikkevandsanlæg brancherne. Den er baseret i Rawtenstall, Det Forenede Kongerige.

 4. ISTOK

  Rusland

  Virksomheden ISTOK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for mineralvand engros, og alkoholfrie drikkevarer brancherne. Den er baseret i Penza, Rusland.

 5. USTRONIANKA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden USTRONIANKA SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, Drikkevarer, kildevand, Læskedrikke, og Drikkevarer brancherne. Den er baseret i Ustroń, Polen.

 6. BEBIDAS POTY

  Brasilien

  Virksomheden BEBIDAS POTY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri drikkevarer, Mineralvand, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Alkoholfri drikkevarer, Mineralvand, og Mad- og drikkevarer - bestanddele brancherne. Den er baseret i Potirendaba, Brasilien.

 7. OVIO CORPORATION

  Sydkorea

  Virksomheden OVIO CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den er baseret i Hwasung City, Sydkorea.

 8. BOSSOK

  Luxembourg

  Virksomheden BOSSOK, er en Distributør, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Mineralvand, Kaffe, te, Mælk, Mineralvand, frugtjuice, Kaffe, te, og Mælk brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 1. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FONTI PREALPI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for Danskvand, kulsyreholdige drikkevarer, og Danskvand brancherne. Den er baseret i Almè, Italien.

 2. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden AQUA ANA MESRUBAT A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Mineralvand, og Mineralvand brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 3. HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU

  Tyrkiet

  Virksomheden HATAY SIFA DOGAL KAYNAK SU - MAYSU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for kildevand, og nødbelysning brancherne. Den er baseret i Hatay, Tyrkiet.

 4. BIBITE LACONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BIBITE LACONI S.R.L., der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for drikkevarer, levering, likører, og alkoholfrie drikkevarer brancherne. Den er baseret i Olbia, Italien.

 5. YOI WATER SL

  Spanien

  Virksomheden YOI WATER SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for Vandproduktion, Specialemballering, Vandproduktion, biologisk nedbrydelige emballager, og Specialemballering brancherne. Den er baseret i Saldaña, Spanien.

 6. ALVINA

  Frankrig

  Virksomheden ALVINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for kosttilskud, naturmedicin, og naturopatiske produkter brancherne. Den er baseret i Alvignac, Frankrig.

 7. TRUCK SPEED EXPEDITION

  Rumænien

  Virksomheden TRUCK SPEED EXPEDITION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Varetransport branchen. Den opererer også inden for Transport af varer ad landevejen - international, Mineralvand, Frosne og dybfrosne varer, Transport af varer ad landevejen - international, Mineralvand, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 8. GREEN LAKE

  Tyrkiet

  Virksomheden GREEN LAKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den opererer også inden for Majschips, og eksport brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Portugal

  Virksomheden ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineralvand branchen. Den er baseret i Santinhos, Portugal.

 10. VILLERS MONOPOLE

  Belgien

  Virksomheden VILLERS MONOPOLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alkoholfri læskedrikke branchen. Den opererer også inden for Mineralvand, Mineralvand, Danskvand, Mineralvand, Mineralvand, Danskvand, og Vand med frugtsmag tilsat kulsyre brancherne. Den er baseret i Villers-Le-Gambon, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Mineralvand - Import eksport

Antal resultater

2.608 Virksomheder