• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mineraler

Resultater for

Mineraler - Import eksport

 1. DENK INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Denk Ingredients er specialiseret i B2B-salg af ingredienser til fødevaretilsætningsstoffer, til Feed & Pet Food, til ernæring til sportsudøvere samt til den farmaceutiske industri og meget mere! Denk Ingredients GmbH med hovedsæde i München har i mere end 30 år været ekspert inden for salg af naturlige råvarer til fødevaretilsætningsstofindustrien. Vores kerneprodukter er aminosyrer, planteekstrakter, mineralske stoffer, probiotiske kulturer, proteiner og vitaminer. Vi leverer både innovative og funktionelle råvarer til vores kunder i tysktalende lande og også internationalt.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. CELLAVENT HEALTHCARE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi er din specialist inden for råvarer af den højeste kvalitet, gæring, lægeplanter, plantestoffer og ekstrakter til kosttilskud, funktionelle fødevarer og planteekstrakter. Som en fuld serviceudbyder med mange års erfaring inden for private labels og produktudvikling, støtter vi dig også når det kommer til at skabe din egen produktidé, lige fra idé til kontraktfremstilling, laboratorieanalyse og salg. Cellavent Ingredients er en del af familievirksomheden Cellavent Healthcare fra Düsseldorf. Cellavent-mærket er kendt for mere end 20 års erfaring i sundhedssektoren. Med udgangspunkt fra vores virksomhedshovedkvarter i Düsseldorf, leverer vi til vores kunder inden for områderne kosttilskud, fødevarer og dyrefoder både nationalt og internationalt. Vores produktsortiment af råstoffer inkluderer bl.a.: CherryPURE® Montmorency syrligt kirsebærpulver. Fermentlife® fermenteret biologisk gurkemeje. PRUCERA® koncentreret syrlig kirsebærsaft. Økologisk magnesium fra havalger. Økologisk jern fra karryblade. Jod fra brunalge. Kalk fra rødalgepulver. Biologisk vitamin C fra amlabær. Vores tjenesteudbud inkluderer bl.a.: Udvikling af produkter til private labet. Udvikling af fermenterede råstoffer og kontraktfermentering. Kontraktfremstilling af dine slutprodukter. Laboratorieanalyse. Implementering af forskellige doseringsformer f.eks. kapsler, tabletter, softgel, pulver og væske. Rådgivning om økologisk certificering og importprocessen af ​​økologiske råvarer

  Hjemmeside Open In New icon
 3. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Verified by Europages badge

  Pipelinepharma.com er et B2B farmaceutisk markedsplads som forbinder farmaceutiske producenter med købere over hele verden. For platformskøbere – distributører, salgs- og markedsføringsorganisationer, licensvirksomheder, apotekkæder, grossister – hjælper de med at opbygge en produktforsyning ved at forbinde dem direkte med kvalificerede producenter fra hele verden. For platformssælgere – CTD-ejere, farmaceutiske producenter, udlicenteringsvirksomheder – hjælper de med at finde købere, afslutte aftaler, underskrive kommercielle aftaler og betydeligt reducere tiden for at sende produktet på markedet. Vi hjælper farmaceutiske leverandører med at øge deres markeder, ved at forbinde dem med 10.000+ mulige, kvalificere købere fra 127 lande. Baseret i EU er Pipelinepharma.com det eneste europæiske B2B farmaceutiske markedsplads for færdige dosisformuleringer med verificerede, opdaterede oplysninger. Markedspladsen har mere end 85.000 CTD-filer med færdige dosisformuleringer fra 1.800 GMP-producenter. Ved at være en af de største og erfarne databaser inden for medicin globalt, er Pipelinepharma.com det bedste valg når det kommer til indkøb af differentierede generiske og biosimilar farmaceutiske produkter som er vanskelig at indkøbe. Medicinske enheder og nutraceutical vil også være tilgængelig på platformen i 2022. Pipelinepharma.com teamet samler 30+ farmaceutiske forretningsudviklingseksperter, mæglere og konsulenter med en omfattende erfaring inden for europæisk farmaceutisk virksomhed.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. SH MINERALS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. WOMET GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. VIATON EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. PLANTACORP GMBH

  Tyskland

  PlantaCorp er en ung og moderne virksomhed fra Hamborg, der tilbyder en unik produktionsproces til liposomale formuleringer. Disse kosttilskud bringer de aktive ingredienser direkte og intakt ind i blodomløbet. Dette er virkelig revolutionerende, fordi mange aktive stoffer har vist en lavere biotilgængelighed, især når de tages i høje doser. Et stort antal af de tabletter og piller der findes på markedet, har derfor kun en meget begrænset effekt. Dette ændrer sig dramatisk med liposomale formuleringer. Vi bruger det fulde potentiale af vores ingredienser. Til produktion af liposomale formuleringer bruger vi en proprietær proces med maskiner og teknologier fra vores eget værksted og vores forsknings- og udviklingsafdeling. Som en ISO 22000-certificeret producent, er PlantaCorp stadig en af ​​de få virksomheder i Tyskland, med et enormt forspring.

 4. K+S MINERALS AND AGRICULTURE GMBH

  Tyskland

  K+S KALI GmbH bryder de værdifulde salte kalium og magnesium dybt nede i jorden og forarbejder dem til en lang række produkter: Vores plantenæringsstofprodukter bidrager til at brødføde den voksende verdensbefolkning. Vores farmaceutiske salte er vigtige stoffer inden for farmakologien. Vores salte til kosttilskud forsyner mennesker og dyr i hele verden med uundværlige mineraler. Vores industriprodukter yder et betydeligt bidrag inden for sikkerhed, udvikling og velstand verden over. Med en virksomhedshistorie, der går mere end 125 år tilbage i tiden, har K+S KALI GmbH den største erfaring inden for udvinding og forædling af kaliumsalte. Vores produkter er certificeret iht. DIN EN ISO 9001ff., og vores ekstremt rene salte, der fremmer sundheden og optimerer ernæringen, er kontrolleret af myndigheder og internationale institutioner iht. GMP-standarden. Det giver os mulighed for at sikre, at vores produkter altid er af den højeste kvalitet Made in Germany

 5. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Vi er specialiseret i handel med mineralske råstoffer og salte. Hovedvægten ligger på kalium- og magnesiumprodukter. Vi tilbyder et omfattende sortiment i segmenterne industri, farmaceutiske produkter og levnedsmidler. Produkterne stammer fra verdensførende producenter og er derfor af højeste kvalitet. Til området Health Care & Food tilbyder vi et specielt varespektrum til de særligt høje krav inden for farmaceutisk industri, levnedsmiddel- og kosmetikindustri. Vi er kendt for en pålidelig og rettidig leveringssikkerhed. På vores sider kan du indhente oplysninger om vores ydelser, og hvad vi står for.

 1. MIBA

  Spanien

  Rose quartz MIBA, Spaniens juvel. Bedste kvartsmine i verden ligger i Spanien. Stort lager af rosenkvartsmalm i 3 kvaliteter til bedste markedspris, ekstraordinær rabat for grossister. Store rosenkvartsblokke ved foden af ​​minen. Udvikling af udskåret rosenkvartssten på anmodning med glat flade som bolas, hjerter, stjerner mv. eller kalibrerede størrelser: skinnende, runde, fantasi, særlige brugerdefinerede størrelser, kunst i rosenkvarts.

 2. CMMP

  Frankrig

  Le Comptoir de Minéraux et Matières Premières (CMMP) er et selvstændigt familiefirma grundlagt i 1932. CMMP, der har mere end 80 års erfaring inden for sektoren for mineraler til industrien, tilbyder over 140 produkter tilpasset kundernes behov og krav. CMMP har været certificeret ISO 9001 siden januar 1999. Råstoffer fra udvalgte findesteder, CMMP, europæisk specialist i naturlige og ugiftige mineraler til industrien.

 3. NUTRICHEM CHEMICALS

  Holland

  Nutrichem Chemicals er forhandler af kobbersulfat. kobbersulfat er et vigtigt fodertilskud i dyrefoder. Kobber spiller for eksempel en rolle i reduktion af plasmakolesterol i æg og brystmusklen af fjerkræ. Det svampedræbende middel kobbersulfat pentahydrat (Bordeaux-blanding ...) anvendes til behandling af bakterier og svampe, der inficerer frugt, grøntsager og andre landbrugsprodukter planter (mikrober, herunder bladplet, rot, skurv og meldug).

 4. LIBERATO DE NICOLA

  Spanien

  Sten er et udsmykningselement. Blokke, plader, fliser. Imperial mørkebrun, rød Alicante, elfenbenshvid, cremefarvet Valencia, sort Markina, Limestone.

 5. GLOBAL HEALTH

  Tyskland

 6. ROCK STAR CRYSTALS

  Forenede Stater

 7. SIBELCO

  Belgien

 8. KÛRMA WORLDART

  Schweiz

 9. COSMOS ARTESANÍA

  Spanien

 10. GPM DIS TICARET AS

  Tyrkiet

 1. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Frankrig

 2. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. LES BIO FRERES

  Frankrig

 4. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Spanien

 5. PRIME NATURAL RESOURCES

  Indien

 6. LESFLACONSDHYGIE

  Frankrig

 7. PRINWEST TRADE AGENCY

  Tyskland

 8. NUTRI-BEL

  Belgien

 9. KNAUF PERFORMANCE MATERIALS GMBH

  Tyskland

 10. PARS UNIVERSAL

  Iran

Filtre

Resultater for

Mineraler - Import eksport

Antal resultater

803 virksomheder