• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mineraler

Resultater for

Mineraler - Import eksport

 1. DENK INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Denk Ingredients er specialiseret i B2B-salg af ingredienser til fødevaretilsætningsstoffer, til Feed & Pet Food, til ernæring til sportsudøvere samt til den farmaceutiske industri og meget mere! Denk Ingredients GmbH med hovedsæde i München har i mere end 30 år været ekspert inden for salg af naturlige råvarer til fødevaretilsætningsstofindustrien. Vores kerneprodukter er aminosyrer, planteekstrakter, mineralske stoffer, probiotiske kulturer, proteiner og vitaminer. Vi leverer både innovative og funktionelle råvarer til vores kunder i tysktalende lande og også internationalt.

 2. CELLAVENT HEALTHCARE GMBH

  Tyskland

  Vi er din specialist inden for råvarer af den højeste kvalitet, gæring, lægeplanter, plantestoffer og ekstrakter til kosttilskud, funktionelle fødevarer og planteekstrakter. Som en fuld serviceudbyder med mange års erfaring inden for private labels og produktudvikling, støtter vi dig også når det kommer til at skabe din egen produktidé, lige fra idé til kontraktfremstilling, laboratorieanalyse og salg. Cellavent Ingredients er en del af familievirksomheden Cellavent Healthcare fra Düsseldorf. Cellavent-mærket er kendt for mere end 20 års erfaring i sundhedssektoren. Med udgangspunkt fra vores virksomhedshovedkvarter i Düsseldorf, leverer vi til vores kunder inden for områderne kosttilskud, fødevarer og dyrefoder både nationalt og internationalt. Vores produktsortiment af råstoffer inkluderer bl.a.: CherryPURE® Montmorency syrligt kirsebærpulver. Fermentlife® fermenteret biologisk gurkemeje. PRUCERA® koncentreret syrlig kirsebærsaft. Økologisk magnesium fra havalger. Økologisk jern fra karryblade. Jod fra brunalge. Kalk fra rødalgepulver. Biologisk vitamin C fra amlabær. Vores tjenesteudbud inkluderer bl.a.: Udvikling af produkter til private labet. Udvikling af fermenterede råstoffer og kontraktfermentering. Kontraktfremstilling af dine slutprodukter. Laboratorieanalyse. Implementering af forskellige doseringsformer f.eks. kapsler, tabletter, softgel, pulver og væske. Rådgivning om økologisk certificering og importprocessen af ​​økologiske råvarer

 3. HAMDARD

  Tyrkiet

  Hamdard Pharmaceuticals er en førende tyrkisk producent af farmaceutiske produkter, som blev grundlagt i 2013. Vores mission er at levere effektive produkter af en enestående kvalitet, som støtter vores kunders sundhed og velvære. I forbindelse med ayurveda fremstiller vi produkter som imødeser vores kunders behov, ved at bruge de unikke planter fra Anatolien. Som et resultat af dette, er vi stolte af at kunne tilbyde et udvalg af mærker, såsom Plantus, Plantus Cosmetics, Doala og Maxiliv, som er vores produktsortiment inden for kosttilskud og hudpleje. Vores fuldt integrerede facilitet i Kastamonu dækker et område på omkring 5.000 kvadratmeter, og er udstyret med den nyeste teknologi, for at fremstille urtemedicin, vitaminer og kosttilskud. Vi har et hold af læger og tekniske specialister som specialiserer sig i ayurveda og phytoterapi, hvilket garanterer, at vi fremstiller førsteklasses, naturlige, beskyttende og sundhedsstøttende produkter som overholder internationale kvalitetsstandarder. Vi er stolte over at tilbyde forskellige sundhedsstøttende produkter, som spænder fra kosttilskud til kontraktfremstilling for vores kunder. Hos Hamdard Turkey er vi forpligtet til at vokse, både indenlandsk og udenlandsk, ved at tilbyde vores kunder det bedste fra naturen. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 5. HRS CHEMISTRY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Etableret i 2019 er HRS Kimya en markedsførende producent beliggende i Tyrkiet, som fremstiller foderadditiver og forblandinger. Vi leverer dyrefoderadditiver af høj kvalitet, tilskud og vitaminer over hele verden. Vores mission er at levere vores produkter på den hurtigste måde, og til de bedste priser. Hos HRS Kimya kan vi tilpasse formularen af vores foder, i henhold til kundernes behov. Alle vores produkter er kvalificerede med de påkrævede certifikationer. Spørg os!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Tyrkiet

 2. MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH

  Tyskland

 3. SH MINERALS GMBH

  Tyskland

 4. VIATON EUROPE GMBH

  Tyskland

 5. BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH

  Tyskland

 1. VONKEMPISRESOURCES GMBH

  Tyskland

 2. AMTEC TRADING GMBH

  Østrig

 1. PLANTACORP GMBH

  Tyskland

  PlantaCorp er en ung og moderne virksomhed fra Hamborg, der tilbyder en unik produktionsproces til liposomale formuleringer. Disse kosttilskud bringer de aktive ingredienser direkte og intakt ind i blodomløbet. Dette er virkelig revolutionerende, fordi mange aktive stoffer har vist en lavere biotilgængelighed, især når de tages i høje doser. Et stort antal af de tabletter og piller der findes på markedet, har derfor kun en meget begrænset effekt. Dette ændrer sig dramatisk med liposomale formuleringer. Vi bruger det fulde potentiale af vores ingredienser. Til produktion af liposomale formuleringer bruger vi en proprietær proces med maskiner og teknologier fra vores eget værksted og vores forsknings- og udviklingsafdeling. Som en ISO 22000-certificeret producent, er PlantaCorp stadig en af ​​de få virksomheder i Tyskland, med et enormt forspring.

 2. K+S MINERALS AND AGRICULTURE GMBH

  Tyskland

  K+S KALI GmbH bryder de værdifulde salte kalium og magnesium dybt nede i jorden og forarbejder dem til en lang række produkter: Vores plantenæringsstofprodukter bidrager til at brødføde den voksende verdensbefolkning. Vores farmaceutiske salte er vigtige stoffer inden for farmakologien. Vores salte til kosttilskud forsyner mennesker og dyr i hele verden med uundværlige mineraler. Vores industriprodukter yder et betydeligt bidrag inden for sikkerhed, udvikling og velstand verden over. Med en virksomhedshistorie, der går mere end 125 år tilbage i tiden, har K+S KALI GmbH den største erfaring inden for udvinding og forædling af kaliumsalte. Vores produkter er certificeret iht. DIN EN ISO 9001ff., og vores ekstremt rene salte, der fremmer sundheden og optimerer ernæringen, er kontrolleret af myndigheder og internationale institutioner iht. GMP-standarden. Det giver os mulighed for at sikre, at vores produkter altid er af den højeste kvalitet Made in Germany

 3. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Vi er specialiseret i handel med mineralske råstoffer og salte. Hovedvægten ligger på kalium- og magnesiumprodukter. Vi tilbyder et omfattende sortiment i segmenterne industri, farmaceutiske produkter og levnedsmidler. Produkterne stammer fra verdensførende producenter og er derfor af højeste kvalitet. Til området Health Care & Food tilbyder vi et specielt varespektrum til de særligt høje krav inden for farmaceutisk industri, levnedsmiddel- og kosmetikindustri. Vi er kendt for en pålidelig og rettidig leveringssikkerhed. På vores sider kan du indhente oplysninger om vores ydelser, og hvad vi står for.

 4. NUTRICHEM CHEMICALS

  Holland

  Nutrichem Chemicals er forhandler af kobbersulfat. kobbersulfat er et vigtigt fodertilskud i dyrefoder. Kobber spiller for eksempel en rolle i reduktion af plasmakolesterol i æg og brystmusklen af fjerkræ. Det svampedræbende middel kobbersulfat pentahydrat (Bordeaux-blanding ...) anvendes til behandling af bakterier og svampe, der inficerer frugt, grøntsager og andre landbrugsprodukter planter (mikrober, herunder bladplet, rot, skurv og meldug).

 5. CMMP

  Frankrig

  Le Comptoir de Minéraux et Matières Premières (CMMP) er et selvstændigt familiefirma grundlagt i 1932. CMMP, der har mere end 80 års erfaring inden for sektoren for mineraler til industrien, tilbyder over 140 produkter tilpasset kundernes behov og krav. CMMP har været certificeret ISO 9001 siden januar 1999. Råstoffer fra udvalgte findesteder, CMMP, europæisk specialist i naturlige og ugiftige mineraler til industrien.

 6. COSMOS ARTESANÍA

  Spanien

 7. SIBELCO

  Belgien

 8. GLOBAL HEALTH

  Tyskland

 1. KÛRMA WORLDART

  Schweiz

 2. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Frankrig

 3. ROCK STAR CRYSTALS

  Forenede Stater

 4. GPM DIS TICARET AS

  Tyrkiet

 5. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. WOMET GMBH

  Tyskland

 7. LES BIO FRERES

  Frankrig

 8. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Spanien

 9. NUTRI-BEL BV

  Belgien

 10. LESFLACONSDHYGIE

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Mineraler - Import eksport

Antal resultater

747 virksomheder