• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mineraler

Resultater for

Mineraler - Import eksport

 1. HAMDARD

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Hamdard Pharmaceuticals er en førende tyrkisk producent af farmaceutiske produkter, som blev grundlagt i 2013. Vores mission er at levere effektive produkter af en enestående kvalitet, som støtter vores kunders sundhed og velvære. I forbindelse med ayurveda fremstiller vi produkter som imødeser vores kunders behov, ved at bruge de unikke planter fra Anatolien. Som et resultat af dette, er vi stolte af at kunne tilbyde et udvalg af mærker, såsom Plantus, Plantus Cosmetics, Doala og Maxiliv, som er vores produktsortiment inden for kosttilskud og hudpleje. Vores fuldt integrerede facilitet i Kastamonu dækker et område på omkring 5.000 kvadratmeter, og er udstyret med den nyeste teknologi, for at fremstille urtemedicin, vitaminer og kosttilskud. Vi har et hold af læger og tekniske specialister som specialiserer sig i ayurveda og phytoterapi, hvilket garanterer, at vi fremstiller førsteklasses, naturlige, beskyttende og sundhedsstøttende produkter som overholder internationale kvalitetsstandarder. Vi er stolte over at tilbyde forskellige sundhedsstøttende produkter, som spænder fra kosttilskud til kontraktfremstilling for vores kunder. Hos Hamdard Turkey er vi forpligtet til at vokse, både indenlandsk og udenlandsk, ved at tilbyde vores kunder det bedste fra naturen. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger.

 2. DENK INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Denk Ingredients har specialiseret sig i B2B-salg af indholdsstoffer til brug i kosttilskud, i Feed & Pet Food, i kost til idrætsudøvere samt i den farmaceutiske industri m.m.! Denk Ingredients GmbH med hovedkontor i München har i mere end 30 år været specialiseret i salget naturlige råstoffer til kosttilskudsindustrien. Vores kerneprodukter er aminosyrer, planteekstrakter, mineralske stoffer, probiotiske kulturer, proteiner og vitaminer. Vi leverer både innovative og funktionelle råvarer til vores kunder i tysktalende lande og også internationalt.

 3. ZEINPHARMA GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ZeinPharma Germany GmbH – din dokumenterede partner til produktion af kosttilskud af høj kvalitet, private label-produkter fra mærkeproducenten – Made in Germany. Takket være mere end 20 års brancheekspertise, tilbyder vi dig muligheden for at administrere dine private hhv. white label produktvisioner, hurtigt og effektivt hos mærkeproducenten. Med vores eget mærke "ZeinPharma" har vi været solidt etableret på det tyske apoteksmarked i mange år. Vores højteknologiske produktionsfaciliteter og højt kvalificerede medarbejdere garanterer ikke kun levering til tiden, men også prisgennemsigtighed og de højeste hygiejnestandarder. Vi ledsager dig gerne fra ide over produktudvikling til det færdige produkt. Har du brug for hjælp til den kreative implementering? Vores interne grafiske afdeling hjælper også her. Takket være vores langvarige og tillidsfulde forretningsrelationer med råvare- og emballageleverandører, kan vi operere pålideligt og omkostningseffektivt på indkøbsmarkederne. Drag fordel af vores netværk og synergier ved indkøb. Vores produktionssted er beliggende midt i Rhin-Main-området, i midten af Tyskland. Herfra betjener vi kunder i mere end 30 lande verden over, fra nye nichespillere til internationalt etablerede virksomheder. ZeinPharma Germany GmbH – effekt gennem viden – siden 1999

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 5. MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEDIGRÜN NATURPRODUKTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Mineraler, vitaminer, Mineraler, og økologiske frugtjuicer brancherne. Den er baseret i Worms, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SH MINERALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SH MINERALS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineraler branchen. Den er baseret i Heidenheim, Tyskland.

 2. CONPHYMED PHARMACEUTICAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONPHYMED PHARMACEUTICAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineraler branchen. Den opererer også inden for integratorer, vitaminer, Råstoffer, planteekstrakter, og Aromaer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. VIATON EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIATON EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineraler branchen. Den er baseret i Hof, Tyskland.

 4. COLOSTRUM BIOTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLOSTRUM BIOTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske kosmetiske produkter branchen. Den opererer også inden for Sportsfødevarer, Fødevaretilskud, colostomi, øko kosttilskud, til fødevareindustrien, kosttilskud, integratorer, Sportsfødevarer, og påfyldning af kosmetiske produkter brancherne. Den er baseret i Königsbrunn, Tyskland.

 5. LINOX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LINOX GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Import-eksport - virkemidler, Malm, jernholdig, Organiske oxider og peroxider, Mineraler, Kvarts og kvartssand, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, og Kemi, organisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Dinslaken, Tyskland.

 1. BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BMP BULK MEDICINES & PHARMACEUTICALS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Mineraler branchen. Den er baseret i Norderstedt, Tyskland.

 2. VONKEMPISRESOURCES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VONKEMPISRESOURCES GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mineraler branchen. Den er baseret i Kümmersbruck, Tyskland.

 1. FOURNISSEUR DE PIERRES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOURNISSEUR DE PIERRES, er en Engrossalg, der opererer inden for Mineraler branchen. Den opererer også inden for Halvædelsten, smykker med ædelstene, perlearmbånd, vedhæng, ringe, pendulure, øreringe, Stenbehandlinger, og ametyst brancherne. Den er baseret i Saint-Malo, Frankrig.

 2. AMTEC TRADING GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMTEC TRADING GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Te branchen. Den opererer også inden for Mineraler, kurkuma, Mineraler, Olie til fødevaresektoren, kollagen, og ayurveda brancherne. Den er baseret i Wolfsberg, Østrig.

 3. THANMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THANMA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Mineraler branchen. Den er baseret i Wonneberg, Tyskland.

 4. PLANTACORP GMBH

  Tyskland

  PlantaCorp er en ung og moderne virksomhed fra Hamborg, der tilbyder en unik produktionsproces til liposomale formuleringer. Disse kosttilskud bringer de aktive ingredienser direkte og intakt ind i blodomløbet. Dette er virkelig revolutionerende, fordi mange aktive stoffer har vist en lavere biotilgængelighed, især når de tages i høje doser. Et stort antal af de tabletter og piller der findes på markedet, har derfor kun en meget begrænset effekt. Dette ændrer sig dramatisk med liposomale formuleringer. Vi bruger det fulde potentiale af vores ingredienser. Til produktion af liposomale formuleringer bruger vi en proprietær proces med maskiner og teknologier fra vores eget værksted og vores forsknings- og udviklingsafdeling. Som en ISO 22000-certificeret producent, er PlantaCorp stadig en af ​​de få virksomheder i Tyskland, med et enormt forspring.

 5. K+S MINERALS AND AGRICULTURE GMBH

  Tyskland

  K+S KALI GmbH bryder de værdifulde salte kalium og magnesium dybt nede i jorden og forarbejder dem til en lang række produkter: Vores plantenæringsstofprodukter bidrager til at brødføde den voksende verdensbefolkning. Vores farmaceutiske salte er vigtige stoffer inden for farmakologien. Vores salte til kosttilskud forsyner mennesker og dyr i hele verden med uundværlige mineraler. Vores industriprodukter yder et betydeligt bidrag inden for sikkerhed, udvikling og velstand verden over. Med en virksomhedshistorie, der går mere end 125 år tilbage i tiden, har K+S KALI GmbH den største erfaring inden for udvinding og forædling af kaliumsalte. Vores produkter er certificeret iht. DIN EN ISO 9001ff., og vores ekstremt rene salte, der fremmer sundheden og optimerer ernæringen, er kontrolleret af myndigheder og internationale institutioner iht. GMP-standarden. Det giver os mulighed for at sikre, at vores produkter altid er af den højeste kvalitet Made in Germany

 6. CELLAVENT HEALTHCARE GMBH

  Tyskland

  Vi er din specialist inden for råvarer af den højeste kvalitet, gæring, lægeplanter, plantestoffer og ekstrakter til kosttilskud, funktionelle fødevarer og planteekstrakter. Som en fuld serviceudbyder med mange års erfaring inden for private labels og produktudvikling, støtter vi dig også når det kommer til at skabe din egen produktidé, lige fra idé til kontraktfremstilling, laboratorieanalyse og salg. Cellavent Ingredients er en del af familievirksomheden Cellavent Healthcare fra Düsseldorf. Cellavent-mærket er kendt for mere end 20 års erfaring i sundhedssektoren. Med udgangspunkt fra vores virksomhedshovedkvarter i Düsseldorf, leverer vi til vores kunder inden for områderne kosttilskud, fødevarer og dyrefoder både nationalt og internationalt. Vores produktsortiment af råstoffer inkluderer bl.a.: CherryPURE® Montmorency syrligt kirsebærpulver. Fermentlife® fermenteret biologisk gurkemeje. PRUCERA® koncentreret syrlig kirsebærsaft. Økologisk magnesium fra havalger. Økologisk jern fra karryblade. Jod fra brunalge. Kalk fra rødalgepulver. Biologisk vitamin C fra amlabær. Vores tjenesteudbud inkluderer bl.a.: Udvikling af produkter til private labet. Udvikling af fermenterede råstoffer og kontraktfermentering. Kontraktfremstilling af dine slutprodukter. Laboratorieanalyse. Implementering af forskellige doseringsformer f.eks. kapsler, tabletter, softgel, pulver og væske. Rådgivning om økologisk certificering og importprocessen af ​​økologiske råvarer

 7. S.A.L.T. CONSULTING GMBH

  Tyskland

  Vi er specialiseret i handel med mineralske råstoffer og salte. Hovedvægten ligger på kalium- og magnesiumprodukter. Vi tilbyder et omfattende sortiment i segmenterne industri, farmaceutiske produkter og levnedsmidler. Produkterne stammer fra verdensførende producenter og er derfor af højeste kvalitet. Til området Health Care & Food tilbyder vi et specielt varespektrum til de særligt høje krav inden for farmaceutisk industri, levnedsmiddel- og kosmetikindustri. Vi er kendt for en pålidelig og rettidig leveringssikkerhed. På vores sider kan du indhente oplysninger om vores ydelser, og hvad vi står for.

 8. MIBA

  Spanien

  Rose quartz MIBA, Spaniens juvel. Bedste kvartsmine i verden ligger i Spanien. Stort lager af rosenkvartsmalm i 3 kvaliteter til bedste markedspris, ekstraordinær rabat for grossister. Store rosenkvartsblokke ved foden af ​​minen. Udvikling af udskåret rosenkvartssten på anmodning med glat flade som bolas, hjerter, stjerner mv. eller kalibrerede størrelser: skinnende, runde, fantasi, særlige brugerdefinerede størrelser, kunst i rosenkvarts.

 1. NUTRICHEM CHEMICALS

  Holland

  Nutrichem Chemicals er forhandler af kobbersulfat. kobbersulfat er et vigtigt fodertilskud i dyrefoder. Kobber spiller for eksempel en rolle i reduktion af plasmakolesterol i æg og brystmusklen af fjerkræ. Det svampedræbende middel kobbersulfat pentahydrat (Bordeaux-blanding ...) anvendes til behandling af bakterier og svampe, der inficerer frugt, grøntsager og andre landbrugsprodukter planter (mikrober, herunder bladplet, rot, skurv og meldug).

 2. CMMP

  Frankrig

  Le Comptoir de Minéraux et Matières Premières (CMMP) er et selvstændigt familiefirma grundlagt i 1932. CMMP, der har mere end 80 års erfaring inden for sektoren for mineraler til industrien, tilbyder over 140 produkter tilpasset kundernes behov og krav. CMMP har været certificeret ISO 9001 siden januar 1999. Råstoffer fra udvalgte findesteder, CMMP, europæisk specialist i naturlige og ugiftige mineraler til industrien.

 3. LIBERATO DE NICOLA

  Spanien

  Sten er et udsmykningselement. Blokke, plader, fliser. Imperial mørkebrun, rød Alicante, elfenbenshvid, cremefarvet Valencia, sort Markina, Limestone.

 4. KÛRMA WORLDART

  Schweiz

  Virksomheden KÛRMA WORLDART, er en Engrossalg, der opererer inden for Mineraler branchen. Den opererer også inden for køb af smykker, perlearmbånd, og rådgivning i køb-salg af halvædelsten brancherne. Den er baseret i Fontainemelon, Schweiz.

 5. GLOBAL HEALTH

  Tyskland

  Virksomheden GLOBAL HEALTH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevaretilskud branchen. Den opererer også inden for mineraler, aminosyrer, og vitaminer brancherne. Den er baseret i Affing, Tyskland.

 6. COSMOS ARTESANÍA

  Spanien

  Virksomheden COSMOS ARTESANÍA, er en Engrossalg, der opererer inden for Stearinlys branchen. Den opererer også inden for røgelse, aromaterapi, lys, og mineraler brancherne. Den er baseret i Malaga, Spanien.

 7. SIBELCO

  Belgien

  Virksomheden SIBELCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineraler branchen. Den opererer også inden for Kvartssand, kaolin, Feldspat, og kvarts brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 8. GPM DIS TICARET AS

  Tyrkiet

  Virksomheden GPM DIS TICARET AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineraler branchen. Den opererer også inden for perlesten brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineraler branchen. Den opererer også inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Marmor og natursten, Råmaterialer til keramikindustrien, Ler og kaolin, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Marmor og natursten, Råmaterialer til keramikindustrien, og Ler og kaolin brancherne. Den er baseret i Burbach, Tyskland.

 10. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for smykker med ædelstene, similismykker, vedhæng i sølv, og mineraler brancherne. Den er baseret i Paris, Île-De-France, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis