• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr

Resultater for

Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Stenbrud Trambiserra har specialiseret sig i udvinding af ædel marmor og kan prale af ejerskabet af to stenbrud: Michelangelos Bianco Trambiserra stenbrud og Grigio San Nicola og Bardiglio stenbruddet, begge beliggende i Seravezza, Italien. Marmor fra stenbruddene Trambiserra er kendetegnet ved en høj densitet, som gør dem ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for pletter. Disse egenskaber gør dem perfekte til en lang række anvendelser, både indendørs og udendørs.

 2. ALPA MINING S.I.A.

  Latvia

  Verified by europages badge

  ALPA Mining er en leverandør af udstyr og maskiner til forskellige industrier: minearbejde og stenbrud, metal, landbrug samt emballage til fødevarebearbejdningsbranchen. Vi tilbyder også reservedele og forbrugsvarer til dit udstyr. Hvad enten du leder efter at investere i nyt udstyr, eller du køber brugt udstyr, så har vi det udstyr du har brug for. Vi understøtter ethvert udstyr som vi sælger, gennem vores service og eftersalgsservice, og vi tilbyder også løsninger for ekspreslevering.

 3. ASLI MACHINE INDUSTRY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASLI MACHINE INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, aluminium og titanium til stangdrejning, hvælving cnc, c.n.c. fræsning, CNC-fræsearbejde, valseværk - fabrikation, præcisionsdrejebænke til bearbejdning af metal, og drejebænke til bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Izmit, Tyrkiet.

 4. RAOUL LENOIR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAOUL LENOIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Elektriske kraftværker kraftliner, Dæk, permanente magneter, løft med magnet, maskiner til magnetisk hejsning, udstyr til genbrug af metal, genbrug af ikke jernholdige metaller, og miner brancherne. Den er baseret i Cosnes Et Romain, Frankrig.

 5. GROUPE GARONNE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROUPE GARONNE, er en Distributør, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Kværne og knusemaskiner, design af maskiner til genbrug, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, og dele til maskiner til jordarbejde brancherne. Den er baseret i Mondavezan, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DELKOM DELICI MAKINALARI A.S.

  Tyrkiet

  Delkom Group kombinerer sine mange års erfaring og professionalitet til at producere reservedele til verdensførende hydrauliske boremaskiner, såsom Atlas Copco, Furukawa, Sandvik (Tamrock), Ingersollrand, til modal jumbo tunnelboremaskiner, sporede boremaskiner, D7, F7, F9, boomer, HCR 9, HCR 12, HCR 900, HCR 180, ranger 700, ranger 600, dX 680, dX 700, Montabert, COP 1238, COP 1838, COP 1132, hl 600, hl 700, hlx5, hd 609, hD 709, HD 712, HD 715, og vi tilbyder dele af andre typer. Som global leverandør af kvalitetsreservedele til forskellige boreplatforme og stenbor fra Atlas, Sandvik, Furukawa og Ingersoll Rand har Delkom Groups styrke været et kompromisløst engagement i høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og effektiv service, der sikrer hver kunde samme garanti som der tilbydes af de originale udstyrsfabrikanter (OEM). Med vores reservedele og tekniske service får du pålidelige og omkostningseffektive løsninger til dine stenborerigge.

 2. 4GNSS (ORIENT SYSTEMS GROUP)

  Forenede Arabiske Emirater

  Orient Systems LLC fremstiller udstyr til GNSS-systemer med høj præcision. Virksomheden blev grundlagt i 2014. Nu ligger den i Skolkovo Innovation Center, hvor udviklingen af udstyr og moderne teknologier finder sted. De vigtigste produkter fra Orient Systems er GNSS-modtagere, GSM / UHF-modemer og navigationssystemer til integration i forskellige projekter. 4GNSS er et datterselskabsmærke med en serie af moderne, effektivt og billigt udstyr. Alle vores specialister har specialiseret videregående uddannelser, og nogle har mere end ti års erfaring med GNSS. Orient Systems leverer også tjenester til udvikling og produktion af GNSS-udstyr til individuelle kundebehov. Vi er altid klar til at yde assistance og support til vores kunder. Altid til disposition for et møde og en snak, så kontakt os endelig.

 3. SHANGHAI SPECIAL METAL CO., LTD

  Kina

  Shanghai Special Metal Co., Ltd leverer metalmateriale og maskinprodukter. Vi har selvstændige design- og produktionsfaciliteter. Alle produkter, vi producerer, er designet og udviklet til at opfylde kritiske brugerdefinerede specifikationer. Håber, vi får chancen for at tilbyde vores produkter af høj kvalitet og bedste service til dig!

 4. GHH FAHRZEUGE GMBH

  Tyskland

  Siden 1964 har GHH Fahrzeuge GmbH produceret knækstyrede gummihjulslæssemaskiner til minedrift. Derefter fulgte dumpere og siden 1993 scalere. I dag benyttes vores køretøjer også i tunnelbyggeri. Siden 1987 har GHH Fahrzeuge GmbH bygget stangfri flytraktorer.

 5. GRASSI 1880 CAVE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GRASSI 1880 CAVE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Nanto, Italien.

 1. PLASMA COMPANY LLC

  Ukraine

  Virksomheden PLASMA COMPANY LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for industriudstyr, løfteudstyr til godshåndtering, pumper og kompressorer, og motorer, elektriske brancherne. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 2. KUR MAKINA TIC.LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden KUR MAKINA TIC.LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. CHAOYANG RUNXING HEAVY MACHINERY MANUFACTURING CO. LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden CHAOYANG RUNXING HEAVY MACHINERY MANUFACTURING CO. LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for transmissionsgear, og afretning rullelejer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. HB DRILLING

  Belgien

  Virksomheden HB DRILLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, og konstruktion af maskiner til vandbehandling brancherne. Den er baseret i Fontaine-L'Eveque, Belgien.

 3. CREISCENDO

  Frankrig

  Virksomheden CREISCENDO, er en Multi-Category, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Elektriske transformere, omformere og ensrettere, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, varmeisolering - materialer, og Elektriske transformere, omformere og ensrettere brancherne. Den er baseret i Chisseaux, Frankrig.

 4. TEKNIK MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden TEKNIK MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES

  Peru

  Virksomheden RGA MAQUINARIAS PERU RGA EQUIPMENT SALES, er en Multi-Category, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Minedrift, overflade - maskiner og udstyr, undersøgelse af undergrund til minesøgning, maskiner og udstyr til udvindingsindustrien, og Minedrift, overflade - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Lima, Peru.

 6. ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden ORGLOBAL MAKINA ROCK DRILL AND DRIFTER MINING QUIPMENT MANUFACTURER OF SPARE PARTS LTD.ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Pumper, hydrauliske, Minedrift, overflade - maskiner og udstyr, boremaskiner til miner og stenbrud, boring i klipper, Pumper, hydrauliske, og Minedrift, overflade - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 7. CALCAIRES DE LA SAMBRE

  Belgien

  Virksomheden CALCAIRES DE LA SAMBRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kalkholdig mineralstof, og dolomitisk og kalkholdig gødningsstof brancherne. Den er baseret i Landelies, Belgien.

 8. SHAANXI ASTTAR EXPLOSION-PROOF SAFETY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden SHAANXI ASTTAR EXPLOSION-PROOF SAFETY TECHNOLOGY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for eksplosionssikker brancherne. Den er baseret i Xi'an, Kina.

 1. RDS - ROCK DRILL SPARE

  Tyrkiet

  Virksomheden RDS - ROCK DRILL SPARE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. HELICEO

  Frankrig

  Virksomheden HELICEO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landmålingsudstyr branchen. Den opererer også inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Informationsaflæsning af topografi med drone, Uddannelse i styring af drone, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Nantes Cedex 3, Frankrig.

 3. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden TOKSEL MAKINA LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Marmorarbejde - maskiner, og Marmorarbejde - maskiner brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 4. MINING TOOL PLANT TEHPOSTAVKA LLC

  Ukraine

  Virksomheden MINING TOOL PLANT TEHPOSTAVKA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dnipropetrovsk, Ukraine.

 5. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Tyskland

  Virksomheden AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Inventar til tandkirurgi, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Inventar til tandkirurgi, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, og Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Puchheim, Tyskland.

 6. MEKA CRUSHING & SCREENING AND CONCRETE BATCHING TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

  Virksomheden MEKA CRUSHING & SCREENING AND CONCRETE BATCHING TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til knusning af stenmateriale, og mobile betonanlæg brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 7. GELEN MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden GELEN MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kæbeknuser, sigter til miner og stenbrud, og sigter til miner og stenbrud brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. OZPER PERLITE

  Tyrkiet

  Virksomheden OZPER PERLITE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 9. MARMTECH

  Grækenland

  Virksomheden MARMTECH, er en Engrossalg, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Skæremaskiner til marmor, stenbrudsprodukter, diamantværktøj til bearbejdning af marmor, granit og sten, og Skæremaskiner til marmor brancherne. Den er baseret i Kavala, Grækenland.

 10. P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA

  Polen

  Virksomheden P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA, er en Multi-Category, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Granulater, sand, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, og transportfirma brancherne. Den er baseret i Lublin, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

2.012 Virksomheder