• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalsnedkeri- smedejern - maskiner og udstyr

Resultater for

Metalsnedkeri- smedejern - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. MORITZ-MACHINING INH. THOMAS MORITZ

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MORITZ-MACHINING INH. THOMAS MORITZ, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wermelskirchen, Tyskland.

 2. KONSTRUKTIONSBÜRO MARIO ZIMMERMANN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KONSTRUKTIONSBÜRO MARIO ZIMMERMANN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bruchsal, Tyskland.

 3. SKS MACHINES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SKS MACHINES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for Brugte maskiner og udstyr, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Metallurgi - maskiner og installationer, Træarbejde - maskiner og udstyr, Teglværksfremstilling - maskiner og udstyr, Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr, Metaller - maskiner og udstyr, Glasproduktion - maskiner og udstyr, og Brugte maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Willebroek, Belgien.

 4. JOKA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOKA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hydraulisk værktøj, forme til bukning, Hydraulisk værktøj, skæreværktøj, og konstruktion af maskiner brancherne. Den er baseret i Hövelhof, Tyskland.

 5. KARISE KLEINSMEDIE APS

  Danmark

  Karise Kleinsmedie er en firmavirksomhed der foretager service på industrimaskiner, industriservice. Derudover foretager vi en lang række smedeopgaver herunder kleinsmediearbejde. Vi kan afløse dig med blandt andet plastomarbejdning og service af industrimaskiner. Derudover har vi en bred viden omkring alt fra bygninger til kraftværker, medicinalvirksomheder og industrianlæg. Vi kan også hjælpe dig med stålmontage (stålfri), plastsvejsning, varmluft, extruder, stuk & muffesvejsning, nødstrømsanlæg- samt rensningsanlægs arbejde. På denne vis har vi en bred professionalisem på mange forskellgie områder. Vi har mange års erfaring (vi blev etableret i 1998). Ring i dag og få et tilbud!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CSI SERVICE APS MASKINMONTAGE

  Danmark

  CSI Service ApS startede i 1997. 1 oktober 2006 overtog Chris de Roche CSI Service Aps. I Nr Åby .CSI Service Aps er mindre virksomhed som er selvfinansierende med en solid økonomi.Vores målsætning er, at opnå en kvalitet på det udførte arbejde, som kan tilfredsstille vores kunders krav og forventninger, samt færdiggøre alle vores entrepriser til det i kontrakten fastsatte afleveringstidspunkt.I vores eget smedeværksted i Nr. Aaby på Fyn, fremstiller vi lige netop det du står og mangler til din virksomhed, hvad end det er sikkerhedsgitter, indstøbningsdele eller butiksinventar.I hjertet af Danmark, i Nr. Aaby ved Middelfart på Fyn, har CSI Service Aps. eget smedeværksted. Herfra producerer vi speciel opgaver for forskellige virksomheder rundt omkring i landet. Vores opgaver er meget varieret og omfatter bl.a. indstøbningsdele, bjælker og beslag, men også butiksinventar, skilte, standere, sikkerhedsgitter, tyverisikring, ståldøre, trapper, gelændere, reaktorer, og rørsystemer.

 2. JL STÅL

  Danmark

  JL STÅL - SMED- OG SVEJSEARBEJDE, TRAPPEMONTERING og ALTANMONTERING. Jl Stål er placeret i Hillerød, men vi har kunder i hele Nordsjælland. Vi udfører alt fra trappemontering til svejsearbejde, og vi holder altid det vi lover. Vi arbejder kvalitetsorienteret, og vi sørger altid for, at vores kunder er tilfredse med det arbejde vi udfører. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på hvilken som helst opgave, og vi arbejder fleksibelt, så du kan få skræddersyet dine løsninger. Vi har mere end 10 års erfaring, og alle vores medarbejdere er professionelle, og yder en service, der lever op til kundernes forventninger. Vi gennem årene udført mange forskellige typer for opgaver, der er derfor ingen opgaver der er for små eller for store - vi klarer det hele! Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og vi forsøger altid at være fair! Det betyder også, at vi indgår en dialog med vores kunder, for at opnå den bedste forståelse muligt. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud!

 3. BAUMERT (GROUPE GORGÉ)

  Frankrig

  BAUMERT, der er førende i Frankrig inden for brandsikre vinduer i aluminium og stål, tilbyder sin ekspertise i forhold til at opfylde de lovgivningsmæssige krav til brandsikkerhed i bygninger. Undersøgelser & design - fremstilling - montage. Virksomheden Baumert , der er førende i Europa inden for dørsystemer og adskillelse arbejder inden for forskellige branchen.

 4. CERRAJERÍA MACORT

  Spanien

  Metalsnedkeri og låsesmederi. Hegn. Døre. Stiger. Havetelte. Metalstrukturer. Brystværn. Hegn. Vinduer. Stativer. Blomsterkasser. Spiraltrapper. Indgangspartier i ejendomme. Gelændere. Porte. Hegn. Hylder. Svejsning. Gitre til grillapparater. Rammer. Døre til tællere. Fastgørelsesplader. Lifte. Dæksler til inspektionshuller med fliser. Afstivning af søjler. Trappetrin. Hegn. Blomsterbakker. Vogne til de tre vise mænd. Display. Træskodder. Jerndøre.

 5. DIINCOX

  Spanien

  Med over 15 års erfaring i sektoren producerer Diincox metalsnedkerarbejde i rustfrit stål, aluminium og jern til privatpersoner og virksomheder; Fra lette metalkonstruktioner og let kedelarbejde til det mest varierede metalsnedkerarbejde, låsesmederi, svejsning (TIG, AC/DC, MIG), foldning, udskæring med save og sakse.

 1. LH AUT. KLOAK OG SMEDEMESTER

  Danmark

  LH. Aut. kloak- og smedemester har over 30 års erfaring som smedemester, og har de mester 5 år specialiseret sig som kloakmester. I forlængelse at dette arbejder vi også med rottebekæmpelse - og vi operere på hele Sjælland. Vi har kunden i fokus, og vi er kun tilfredse, hvis vores kunder er tilfredse.

 2. JOSÉ MIGUEL BETANCORT DE LA HOZ S.L.

  Spanien

  Metalsnedkeri og strukturer i rustfrit stål, vandstråleskæring, automatiske systemer og rulleskodder.

 1. EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden EBR METAL MACHINERY&FOREIGN TRADE CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse, industrielle branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, presser, hydrauliske, til formning af metal, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, og skæring af metal brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. ALUMINIUM - SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALUMINIUM - SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, plader af aluminiumoxid, og Industripladearbejde brancherne. Den er baseret i Freigericht, Tyskland.

 3. ANUDAL INDUSTRIAL

  Spanien

  Virksomheden ANUDAL INDUSTRIAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, vinkler, og Aluminium og aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Badalona, Spanien.

 4. SOCALU

  Frankrig

  Virksomheden SOCALU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for låger, kølevandsballoner til institutioner, og designtrappe brancherne. Den er baseret i Vieux-Thann, Frankrig.

 5. ABEL TECHNOLOGIES CNC FRÄSMASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden ABEL TECHNOLOGIES CNC FRÄSMASCHINEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for CNC overfræser, og CNC-formning brancherne. Den er baseret i Vilshofen, Tyskland.

 6. ONAL SARL

  Frankrig

  Virksomheden ONAL SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Låse, bolte og nøgler, Låse, bolte og nøgler, facadebeklædninger rustfrit stål, industrielle beklædninger, og fjernelse af asbest brancherne. Den er baseret i Montargis, Frankrig.

 7. OMBRE ET CONFORT

  Frankrig

  Virksomheden OMBRE ET CONFORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, rullegardiner, og præfabrikerede verandaer brancherne. Den er baseret i La-Grande-Motte, Frankrig.

 8. ALU GLASS

  Frankrig

  Virksomheden ALU GLASS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jalousiskodder, snedkerarbejder aluminium, døre, Jalousiskodder, og gitre brancherne. Den er baseret i Saint-Yrieix-La-Perche, Frankrig.

 1. SOCIETE NOUVELLE LEBLANC SCENIQUE

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE NOUVELLE LEBLANC SCENIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, og podier brancherne. Den er baseret i Nancois-Sur-Ornain, Frankrig.

 2. CASTEL ET FROMAGET ALUMINIUM

  Frankrig

  Virksomheden CASTEL ET FROMAGET ALUMINIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Pengeskabe og bankbokse, Låse, bolte og nøgler, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Pengeskabe og bankbokse, og Låse, bolte og nøgler brancherne. Den er baseret i Fleurance, Frankrig.

 3. CLOTURES FRANCE METAL

  Frankrig

  Virksomheden CLOTURES FRANCE METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, hegn, porte, gitterværk, og Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Flers-En-Escrebieux, Frankrig.

 4. TELLIER GERARD SAS

  Frankrig

  Virksomheden TELLIER GERARD SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr, og Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Chemillé, Frankrig.

 5. ETABLISSEMENTS PASQUIER FAVRE

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS PASQUIER FAVRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Låse, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Låse, Låse, og Låse i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Arnas, Frankrig.

 6. IREKI LEIHOAK

  Spanien

  Virksomheden IREKI LEIHOAK, der opererer inden for Aluminium - snedkerimaskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Snedkeri i PVC, balustrader, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, og veranda i pvc brancherne. Den er baseret i Vera De Bidasoa (bera)-Navarra, Spanien.

 7. SARL ETABLISSEMENT THOMAS

  Frankrig

  Virksomheden SARL ETABLISSEMENT THOMAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Metalkonstruktioner, overdækket langsilo, og plader brancherne. Den er baseret i Chemille, Frankrig.

 8. SARL RES

  Frankrig

  Virksomheden SARL RES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, portaler, rullegardiner, og snedkerarbejde brancherne. Den er baseret i Cugnaux, Frankrig.

 9. MENUPRO

  Frankrig

  Virksomheden MENUPRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Biot, Frankrig.

 10. CARPINTERIA DE ALUMINIO FANNY SL

  Spanien

  Virksomheden CARPINTERIA DE ALUMINIO FANNY SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for farvede snedkerarbejder af aluminium, og skillevæg til brusebad brancherne. Den er baseret i Rubí, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis