• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalskærme til armeret beton

Resultater for

Metalskærme til armeret beton - Import eksport

 1. FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Metalskærme til armeret beton branchen. Den er baseret i Kohlberg, Tyskland.

 2. MACHMER DRAHT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MACHMER DRAHT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskærme til armeret beton branchen. Den er baseret i Radevormwald, Tyskland.

 3. PLAKA FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden PLAKA FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Metalskærme til armeret beton, Ingeniørarbejde, præfabrikerede, og Aggregater - byggeindustri og offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i L Union, Frankrig.

 4. ARMA TECH SAS

  Frankrig

  Virksomheden ARMA TECH SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Bukning - stål og metaller, Metalskærme til armeret beton, metalarmaturer, Bukning - stål og metaller, og stivere til beton brancherne. Den er baseret i Le Rove, Frankrig.

 5. T.M.J. GRAND OUEST

  Frankrig

  Virksomheden T.M.J. GRAND OUEST, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Restaurering og renovering - entreprenører, Metalskærme til armeret beton, stivere til beton, Restaurering og renovering - entreprenører, og byggeri brancherne. Den er baseret i Vay, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SOFERLI

  Belgien

  Virksomheden SOFERLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Stål og metaller - svejsning og lodning, Metalskærme til armeret beton, Stål og metaller - svejsning og lodning, Net til armeret beton, og metalarmeringer til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Battice, Belgien.

 2. WIECHA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden WIECHA SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Restaurering og renovering - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Nedrivning - maskiner og udstyr, Funderinger - fabriks-, Metalskærme til armeret beton, Nedrivning - maskiner og udstyr, afpudsning af facader, og Funderinger - fabriks- brancherne. Den er baseret i Słowik, Polen.

 3. LES ATELIERS DU GRANIER

  Frankrig

  Virksomheden LES ATELIERS DU GRANIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Offentlige arbejder, Metalskærme til armeret beton, metalarmaturer, armeret beton, og Offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Chapareillan, Frankrig.

 4. SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler, stål- branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Trådnet, trukken tråd af jern og stål, Metalskærme til armeret beton, og Trådnet brancherne. Den er baseret i Trochtelfingen, Tyskland.

 5. ANKA METAAL

  Belgien

  Virksomheden ANKA METAAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Metalskærme til armeret beton, metalkonstruktioner, svejsning af metaller, og Låg i metal brancherne. Den er baseret i St-Niklaas, Belgien.

 1. TELAS EXTRUDER SCREENS COMPANY

  Kina

  Virksomheden TELAS EXTRUDER SCREENS COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskærme til armeret beton branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 2. SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Stazzano, Italien.

 1. RETI SUD S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RETI SUD S.R.L., der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Simeri Crichi, Italien.

 2. METALRETI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden METALRETI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 3. VIDIMA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VIDIMA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Valmadrera, Italien.

 4. HEBEI HUA YU METAL WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden HEBEI HUA YU METAL WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, der opererer inden for Metalskærme til armeret beton branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 5. EDILGRIL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EDILGRIL S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Manerbio, Italien.

 6. NUOVA FERRACCIAIO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NUOVA FERRACCIAIO S.R.L., der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 7. SAVAS, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden SAVAS, SPOL. S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Betonprodukter og konglomerater, Metalskærme til armeret beton, og Betonprodukter og konglomerater brancherne. Den er baseret i Beroun, Tjekkiet.

 8. ANTICAT PET SCREEN COMPANY

  Kina

  Virksomheden ANTICAT PET SCREEN COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskærme til armeret beton branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA

  Polen

  Virksomheden PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Metalskærme til armeret beton, og Profiler og stænger - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Ozorkow, Polen.

 2. PRECON POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden PRECON POLSKA SP. Z O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Betonprodukter og konglomerater branchen. Den opererer også inden for Lagertanke, Metalskærme til armeret beton, Lagertanke, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 3. SIA - MPL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SIA - MPL S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Brescello, Italien.

 4. BORGOFIL

  Italien

  Virksomheden BORGOFIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Fontaneto D'agogna, Italien.

 5. CANEPARI ENEA & C.

  Italien

  Virksomheden CANEPARI ENEA & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Medesano, Italien.

 6. KOFRAGNA TECHNIKA JSC

  Bulgarien

  Virksomheden KOFRAGNA TECHNIKA JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Låse, bolte og nøgler, Metalskærme til armeret beton, Låse, bolte og nøgler, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 7. B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN

  Holland

  Virksomheden B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Hattem, Holland.

 8. VAN MERKSTEIJN STEEL - NETHERLANDS B.V.

  Holland

  Virksomheden VAN MERKSTEIJN STEEL - NETHERLANDS B.V., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalskærme til armeret beton, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Almelo, Holland.

 9. METALL LECCO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden METALL LECCO S.R.L., der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Valmadrera, Italien.

 10. BONAITI F.LLI

  Italien

  Virksomheden BONAITI F.LLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Trådnet, Metalskærme til armeret beton, Trådnet, og Metalskærme til armeret beton brancherne. Den er baseret i Vercurago, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis