• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalpulvere

Resultater for

Metalpulvere - Import eksport

 1. FEHRMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FEHRMANN Materials står for industriegnet high-performance-aluminium til de højeste krav. Vi udvikler high-performance-aluminiumlegeringer til 3D-print-, støbe- og strengpresningsanvendelser til andre udbydere og bruger dem selv til industriel produktion af sandstøbegods. Som one-stop-shop sælger FEHRMANN Materials etablerede 3D-print-metalpulvere som fx værktøjsstålpulver (1.2709), rustfrit stålpulver 316L, AlSi10Mg, TiAl6V4 legeringspulver (fint/groft) og CoCr-pulver. Gennem opskalering af mængderne, i kombination med optimeret oplagring og kvalitetssikring, forbinder vi fordelene ved den internationale handel med vores kunders krav til tilgængelighed og kvalitet og fremmer industrielt 3D-print. Et andet fokus er på udviklingen af egne aluminiumslegeringer (AlMgty®) med særlige mekaniske egenskaber - såkaldte high-performance-legeringer. Disse er både kvalificeret til støbning (sand-, kokille- og trykstøbning) og til strengpresning og additiv fremstilling/3D-print (LPBF/SLM und DED). Som ekspert i aluminiumslegeringer står vi for pålidelighed og kvalitet. Vores krav er altid at skabe merværdi for vores kunder. Skræddersyede løsninger, den bedste kvalitet til årtier lang brug og fremragende rådgivning også ved de højeste krav. Vi elsker at gå nye veje. "Det kan ikke lade sig gøre"? – Vi får se.

 2. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som indehaverledet virksomhed har TRADIUM GmbH i Frankfurt siden 1999 med stor succes arbejdet for kunder fra industri og handel. Vores internationale kunder kommer fra forskellige industrigrene, som benytter sjældne jordarter, teknologimetaller og ædemetaller. Det er f.eks. elektronikindustrien, bilindustrien samt glas- og keramisk industri. Også private investorer køber strategiske metaller som investeringsform. Vi oplagrer store mængder strategiske råstoffer i toldlageret hos vores partner METLOCK. På den måde kan vi imødekomme vores kunders behov med korte leveringstider. Da vi har råstoffer med forskellige specifikationer, er det muligt for os at gå ind på vores kunders forskellige krav. Dette gælder både for de forskellige råstoffers kemiske sammensætning og deres leveringsmåde. Også investorer nyder godt af vores gode kontakter til industrien.

 3. METALLPULVER24

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLPULVER24, er en Distributør, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den opererer også inden for Grafitpulver, bly, Sølvpulver, kobberpulver, Blyuld, og handsker, sikkerheds- brancherne. Den er baseret i Sankt Augustin, Tyskland.

 4. EVOCHEM ADVANCED MATERIALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EVOCHEM ADVANCED MATERIALS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Offenbach, Tyskland.

 5. HAINES & MAASSEN METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAINES & MAASSEN METALLHANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Bonn, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HOESCH GRANULES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOESCH GRANULES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Neuss, Tyskland.

 2. S & S SCHEFTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden S & S SCHEFTNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 3. AUFBEREITUNGSTECHNOLOGIE NOLL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUFBEREITUNGSTECHNOLOGIE NOLL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Bobingen, Tyskland.

 4. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Forenede Stater

  AMETEK Specialty Metal Products (SMP) er en global førende virksomhed inden for produktion af metalprodukter til kritisk anvendelse og i en høj kvalitet. Vores skræddersyede metalprodukter spænder fra vandatomiseret metalpulver, rullebundne belagte plader og præcisionsformede metaltør til rør med mindre diameter, ultratynd folie, formet ledning, termiskstyrede produkter og maskinforarbejdede komponenter. Vi har produktionsanlæg i USA og Storbritannien, som omfatter AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals og AMETEK SMP Wallingford. Vores virksomheder repræsenterer en verdensførende styrke inden for fremstilling af højtydende metalprodukter til markeder som medicin, energi, atomkraftværker, instrumentering og måling, elektronik, luftfart, forsvar, automobil, olie og gas, boring og minearbejde og industriel. Uanset hvornår der opstår en ny ingeniørudfordring som kræver et skræddersyet metalprodukt, er vores metaleksperter dedikeret til at udvikle løsninger af den højeste kvalitet, som præsterer uden fejl. Spørg os !

 5. FINE TUBES

  Det Forenede Kongerige

  Fine Tubes Ltd tilbyder 70 års erfaring inden for metalteknik. Vi støtter vores kunder fra det oprindelige design, valg af materiale under produktionen og til levering af de effektive rør vi fremstiller. De rørformede produkter vi udvikler er til kritiske toleranceformål under ekstreme forhold. Vi fremstiller rør i to hovedformer: Sømløse rør af rustfrit stål, rør i nikkellegeringer rør og titanium og lige og spiralformede rør. Svejsede rør, svejset og trukket.

 1. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co. (firmaet), der er beliggende i Yuelu Mountain Hi-tech Park, beskæftiger sig med forskning og udvikling, fremstilling og anvendelse af titanium, zirconium, hafnium, materialer af sjældne jordarters og deres binære forbindelse eller poly-blandinger (karbid, nitrid, silicid, borid og sulfid) og andre nano-, subnano- keramisk pulver og relaterede produkter.

 2. DENTAURUM GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DENTAURUM GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Ispringen, Tyskland.

 1. IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER)

  Tyskland

  Virksomheden IPUTEC GMBH UND CO. KG (EHEMALS GOTTHART MAIER METALLPULVER), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Rheinfelden, Tyskland.

 2. XTRA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden XTRA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Böblingen, Tyskland.

 3. WOMET GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WOMET GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den opererer også inden for Mineraler, Mineraler, tantal, og tungsten brancherne. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 4. POMETON SPA

  Italien

  Virksomheden POMETON SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den opererer også inden for metalpulver brancherne. Den er baseret i Maerne Venezia, Italien.

 5. ORINSO

  Frankrig

  Virksomheden ORINSO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Dyrefoder, og økologisk foder til dyr brancherne. Den er baseret i Lille, Frankrig.

 6. SINTEX A/S

  Danmark

  Virksomheden SINTEX A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den opererer også inden for permanente magneter, og innovative produkter brancherne. Den er baseret i Hobro, Danmark.

 7. HAUNER METALLISCHE WERKSTOFFE

  Tyskland

  Virksomheden HAUNER METALLISCHE WERKSTOFFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Röttenbach, Tyskland.

 8. POSSEHL ERZKONTOR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden POSSEHL ERZKONTOR GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Lübeck, Tyskland.

 1. STATE RESERCH AND PRODUCTION POWDER METALLURGY ASSOCIATION

  Belarus

  Virksomheden STATE RESERCH AND PRODUCTION POWDER METALLURGY ASSOCIATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den opererer også inden for kompositmaterialer, og bygningsstål brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 2. FIMATCON

  Canada

  Virksomheden FIMATCON, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den opererer også inden for Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, mineraler, rådgivning inden for metallurgi, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, og software til anvendelse i jern og metalindustri brancherne. Den er baseret i Ottawa, Canada.

 3. TLS TECHNIK GMBH & CO SPEZIALPULVER KG

  Tyskland

  Virksomheden TLS TECHNIK GMBH & CO SPEZIALPULVER KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Bitterfeld, Tyskland.

 4. BUFFALO TUNGSTEN INC.

  Forenede Stater

  Virksomheden BUFFALO TUNGSTEN INC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Depew, Forenede Stater.

 5. BIARASA METALLIANS

  Spanien

  Virksomheden BIARASA METALLIANS, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Bilbao, Spanien.

 6. CNPC POWDER NORTH AMERICA INC.

  Canada

  Virksomheden CNPC POWDER NORTH AMERICA INC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den opererer også inden for Råmaterialer til metallurgi brancherne. Den er baseret i Charlottetown, Canada.

 7. HUNAN NINGXIANG JIWEIXIN METAL POWDER CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden HUNAN NINGXIANG JIWEIXIN METAL POWDER CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Changsha, Kina.

 8. SHREE RAJESHWARANAND PAPER MILLS LTD ( METAL POWDER)

  Indien

  Virksomheden SHREE RAJESHWARANAND PAPER MILLS LTD ( METAL POWDER), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalpulvere branchen. Den er baseret i Bharuch, Indien.

 9. GEL-STAR IMPORT-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEL-STAR IMPORT-EXPORT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metalpulvere, Aluminium og aluminiumslegeringer, Kobber og kobberlegeringer, Metaller, ædel- og special-, Metalpulvere, Aluminium og aluminiumslegeringer, Kobber og kobberlegeringer, og Metaller, ædel- og special- brancherne. Den er baseret i Stade, Tyskland.

 10. GLOBAL EXPORT TR

  Tyrkiet

  Virksomheden GLOBAL EXPORT TR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Metalpulvere, International handel - konsulenter, tandlægeteknisk laboratorie, Aktivt kul, Metalpulvere, og International handel - konsulenter brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis