• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr

Resultater for

Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr - Import eksport

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 2. RUDOLF GUTBROD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rudolf Gutbrod GmbH i Dettingen/ Erms i Schwaben sætter konstant nye standarder inden for innovativ coatingteknik. Som fluorpolymer-forarbejder er virksomheden førende i Europa. Virksomheden blev grundlagt i 1964 og hører til de tyske pionerer inden for overfladeteknik med fluorpolymerer, og den er i Europa som licenstager for kendte råstofproducenter blandt de førende, når det gælder funktionelle lag med anti-hæfteffekt, lav friktion samt kemikalie- og korrosionsbeskyttelse. Gennem permanent udvikling sikres anvendelse af den mest moderne teknik. Råstofferne leveres fra hele verden. Konstant erfaringsudveksling på internationalt plan sikrer også maksimal kvalitet i fremtiden, når der skal løses forskellige opgaver for kunderne.

 3. ARCOTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Arcotec GmbH har med næsten 50 års erfaring og som den eneste producent af alle tre metoder til fysisk forbehandling under atmosfærisk tryk (corona, plasma, flamme), opnået særdeles stor succes. 2019 - Arcotec GmbH har med næsten 45 års erfaring og som den eneste producent af alle tre metoder til fysisk forbehandling under atmosfærisk tryk (corona, plasma, flamme), opnået særdeles stor succes. De mere end 15.000 Arcotec forbehandlingssystemer, der anvendes på verdensplan, er et vidnesbyrd om vores kontinuerlige høje kvalitet samt unikke viden inden for overfladeforbehandling. 1997 - Introduktion af den atmosfæriske plasmaenhed (Arcospot®), som sætter gang i højenergignistudladning. Med introduktionen af ​​de atmosfæriske plasmaenheder blev markedet for materialer som er vanskelige at bearbejde ved høje tilførselshastigheder specifikt udviklet. 1991 - Et andet fysisk behandlingsprincip, "flammebehandling", blev indført. 1985 - Arcotec GmbH blev grundlagt. Forbehandlingssystemer 1976 - Udvikling og brug af verdens første plasmaenhed med fritstrålende elektroder (Arcojet®) til behandling af støbte plastdele; dette fungerer ved hjælp af elektrisk plasma. Forbehandlingsudstyr 1975 - produktion af forbehandlingsudstyr baseret på højfrekvent corona begynder. Forbehandlingsanlæg 1974 - I 1974 grundlagde Fritz Bloss et uafhængigt kommercielt agentur.

 4. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvikling, fremstilling og levering af veje-, måle- og doseringsanlæg til imprægnerings- og epoxyharpiks. IFA tilbyder komplette løsninger til imprægnerings- og coatinganlæg, rensningsanlæg til spildevand, glas- og stenuldsindustrien, tekniske kunststoffer og styrtegods samt anlæg til malings-, lak- og byggematerialebranchen. Perfekt systemstyring til datatilknytning runder leveringsprogrammet af. Montering og ibrugtagning foretages af vores egne medarbejdere. IFA Technology tilbyder god og sikker håndtering til opbevaring af væsker, faststoffer og styregods samt de korrekte opbevaringsbeholdere som f.eks. skræddersyede reol-, tank- og siloanlæg. I den forbindelse kontrollerer vi blandt andet materialernes egnethed, effekten af miljøpåvirkninger samt overholdelsen af gældende lov.

 5. AURION ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AURION Anlagentechnik GmbH - plasmateknologi = plasmasystemer + HF-komponenter. AURION Anlagentechnik GmbH blev grundlagt af tre anpartshavere i slutningen af 1996. Idéen, der gik forud for denne firmaetablering, var at fremstille komponenter og komplette systemer til overfladebehandling, som er effektive, omkostningsbegrænsende og miljøvenlige. AURION udvikler og bygger komponenter til effektforsyning af plasmasystemer. Hertil hører impedanstilpasningsnetværk med autotuning-enhed samt filtre, afbrydere, faseomformere, effektdelere, ledninger og konnektorer. Der fokuseres på området højfrekvens-plasmaprocesser ved 13, 56 /. 27, 12 MHz. På basis af firmaets knowhow fra komponentfremstillingen tilbyder AURION desuden komplette systemer til plasmastøttet behandling af overflader, dvs. såvel til overfladerensning og -modificering som til coating- og ætsningsprocesser (PVD, PECVD, RIE, mikrobølge).

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG SCHWERIN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Bearbejdning og coating af maskiner og maskindele, især fabrikation og regenerering samt formidling af sådanne opgaver. Vores produkter: Sandblæsning, underleverance Vakuumvarmebehandling Turbineskovle Vandstråleskæring, underleverance WIG-svejsning Ultralydprøvning Hvirvelstrømsprøvninger Laser-ordresvejsning Aflakning af metaldele; overfladecoating, oxidkeramisk

 2. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos os er der god kemi: Et blik i vores virksomhed Vores virksomhedsfilosofi baserer på den betingelsesløse orientering ved kunden, hvilket har gjort en kontinuerlig vækst i over 30 år og udviklingen af globale produktinnovationer muligt for os. Vores værdier former ikke kun vores virksomhedskultur, de er også årsagen til vores højtmotiverede team af mangeårige medarbejdere, som hver dag yder toppræstationer. Team Vores hengivenhed til mottoet "Excellence inden for galvaniseringsløsninger" præger vores daglige handlinger. Som team garanterer vi i fællesskab, at vores kunder altid modtager optimale produkter og ydelser. Værdier Vi skaber fremtiden i fællesskab Kreativitet og innovation bestemmer vores handlinger. Ved at lytte opmærksom identificerer vi behov. Vi handler i øjenhøjde og baserende på tillid. At byde på chancer - At kræve ærlighed og respekt danner fundamentet for vores succeskultur. Vi fremmer og kræver potentialer. Fairness og klarhed er hjørnestenene i vores kommunikation. At tillade idéer- at omsætte dem modigt Vi ser nysgerrighed som et udgangspunkt for fremskridt. Vi realiserer i dag og sikrer morgendagens succes. Vi lærer af fejl. Glæde ved succesen Ambitiøse mål realiserer vi med begejstring. Med lidenskab stræber vi efter at være fremragende. Vi er stolte over vores succeser og taler om dem. At tage ansvar Vores samfunds grundværdier overholder og respekterer vi.

 3. REINASAN BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REINASAN BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøringsfirmaer branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Rengøring af bygninger, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, rengøringsprodukter, gulvvaskemaskine, ikke-giftig beklædning, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, polering, og Rengøring af bygninger brancherne. Den er baseret i Roermond, Holland.

 4. PULVERKING UG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PULVERKING UG, er en Distributør, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 5. COSER SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COSER SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, sandblæsningsmaskiner med stålkis til metal, sandblæsningsapparater, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, maskiner til hærdning af metaller med metalkorn, og kuglesprøjte (sandblæsning) brancherne. Den er baseret i Poggio Torriana, Italien.

 1. MS WÄRMEBEHANDLUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MS WÄRMEBEHANDLUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Mönchweiler, Tyskland.

 2. FINMAT SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FINMAT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, kabine til maleanlæg, kabiner til industriel maling, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, malekabiner til bilkarrosserier, anlæg og udstyr til maling, anlæg og maskiner til tørring af metal, automatiseret malesystem, og Skæresystem brancherne. Den er baseret i Nocera Inferiore, Italien.

 1. FINIMAC S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FINIMAC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for sandblæsningsmaskiner til metal, sandblæsningsmaskiner med stålkis til metal, maskiner til hærdning af metaller med metalkorn, sandblæsningsapparater, hærdning med metalkorn, granulater, maskiner til vaskning af metaller, anlæg og maskiner til satinering af metal, og anlæg og maskiner til varmgalvanisering og vaporisering af metal brancherne. Den er baseret i Vittuone, Italien.

 2. RIPPERT ANLAGENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Alsidig anlægsteknik – miljøvenlig og sikker. Med sine tre forretningsområder, lak- og filteranlæg samt industriventilatorer, er Rippert Anlagentechnik GmbH und Co blandt de førende i branchen. KG. I mere end 45 år har vi udviklet, produceret og monteret de mest moderne og energibesparende systemanlæg til industrikunder i hele verden. Hovedsædet for virksomheden, der ledes af Thomas Rippert, ligger i Herzebrock-Clarholz. på denne fabrik og fem andre steder i Tyskland, Østrig og Holland projekterer og fremstiller ca. 350 højt kvalificerede medarbejdere hightech-produkter efter mål.

 3. AFS ENTWICKLUNGS + VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Drag fordel af vores erfaring og innovationer, som vi har udviklet gennem mere end 30 års tæt samarbejde med kunderne. For at sikre dine investeringer på den bedst mulige måde, lægger vi særlig vægt på pålidelighed med den nyeste teknologi. Systemer til en problemfri kontinuerlig drift. De fleste omkostninger skyldes ikke investeringen i et nyt AFS-system, men nedetiden for dit produktionssystem. Kun rustfrit stål, aluminium og keramik. AFS-design- og konstruktionsprincipper bruger ikke plast i systemerne. Resultatet er ekstremt robuste maskiner med en lang levetid. Alle komponenter er let tilgængelige, og systemet er optimalt tilpasset til din applikation. Hvis du nogensinde har brug for support ... … så er vores globale service ved din side, på en kompetent og ukompliceret måde. Garanteret. Fordi AFS tilbyder dig mere end den lovpligtige garanti. AFS giver dig en fuld to års garanti.

 4. MKV METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Som producent af specialfremstillede galvano- og industrianlæg har vi siden virksomhedens grundlæggelse orienteret os mod individuelle planlægninger og fremstilling efter kunde- og processpecifikationer. I vores arbejde indgår erfaring og omfattende detailviden fra flere årtier inden for anlægsbyggeri til forskellige brancher. Efter trinvis udvidelse af produktionen er vi efter omfattende planlægning i foråret 2016 flyttet ind i firmaets nybyggeri på vores stamsæde i det frankiske Allersberg. På næsten 5.000 m2 produktionsareal har vi samlet de produktionsområder, der før var fysisk adskilte. Dermed kunne vi optimere interne processer og forkorte koordineringsvejene. Vores team omfatter i dag godt 70 kvalificerede og ambitiøse fagfolk, som forsyner og understøtter vores kunder overalt i verden. Vores store produktionsdybde giver os mulighed for at arbejde med maksimal fleksibilitet – fra udkast i planlægningsafdelingen til montering på stedet.

 5. DIENER ELECTRONIC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Med 30 års erfaring viser Diener electronic-kompetenceteamet hos Plasma-Surface-Technology og vores samarbejdspartner dig individuelle veje inden for implementering og automation til fremtidssikret opbygning af dit produktionsanlæg, som skal planlægges. Som markedsførende virksomhed, der agerer på verdensplan, med allerede mere end 11.000 internationalt solgte systemer, tilbyder den skræddersyede løsning til effektive processer inden for plasma med lavtryks- og atmosfæretrykanlæg samt til parylen- og vakuumsystemer. Bliv begejstret af de muligheder, som vi tilbyder dig med vores teknologier og enestående processer. Vi glæder os til mødet med dig! Omfattende kompetence ét sted fra. Vores kunder nyder godt af vores engagerede medarbejders knowhow og af produktionsudstyr, som svarer til den nyeste tekniske stand. Succes med progressive løsninger. Vi udvikler og producerer innovative løsninger til økonomisk, præcis og miljøvenlig plasmabehandling af overflader på flere lokaliteter i Baden-Württemberg – med stor succes. Vi er vokset kontinuerligt siden virksomhedens grundlæggelse og hører i dag til de førende producenter af plasmaanlæg i hele verden. Anvendelser af vores anlæg: Finrengøring, overflade-aktivering, -coating, -ætsning, hydrofil-/hydrofob-coatning, afgasning/udgasning, højdesimulation, sensorkalibrering, tæthedsprøvning.

 6. GEYSER LLC

  Rusland

  Geyser LLC har fremstillet sandblæsningsudstyr til metalprodukter og testbænke siden 2010. Vores rengøringsmaskiner til dele fjerner effektivt olieprodukter, støv, skærevæsker, kompositmaterialer, olie efter støbning, beskyttende smøremidler, pudsmidler, emulsioner, sved- og fedtaflejringer. Vaskere til industriel rengøring produceret af Geyser LLC letter automatiseringen af forbehandling af overflader og løser effektivt behandling og vask af stål og materialer både hos store industrielle virksomheder og små vedligeholdelsesstationer til køretøjer. Vores virksomhed fremstiller serielle og særlige industrivaskeanlæg til rengøring af dele med en vægt fra 40 g til 20 t og bænke både til at identificere udstyrsdefekter og at teste motorer. Skyllemaskiner til reservedele og testbænke fremstillet af Geyser LLC er pålidelige, driftsklare og nemme at vedligeholde. Vores vaskere kan både bruges individuelt og som en del af en eksisterende industriel transportør.

 7. «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP)

  Rusland

  ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) designer og leverer bilvaskudstyr, leverer og installerer selvstyrede bilvaskerier for virksomheder i Rusland og SNG-landene. Virksomheden tilbyder projektudvikling, konstruktion, idrifttagning og installation af selvstyrede bilvaskerier inden for op til 3 uger; produktion og levering af udstyr til bilvaskerier inden for 7 dage; provision af en årlig forretningsudviklingsplan, markedsføringssupport, strategi for hurtig tilbagebetaling, proprietær software for sporing af facilitetens effektivitet; eftersalgsservice, inklusive 24/7 kundeservice (vedligeholdelseshold er tilgængelig i Rusland og SNG-landene); gendesign af eksisterende faciliteter med avancerede installationer og udstyr til bilvaskerier; teknisk vedligeholdelsestræning af personale i bilvasken, for en hurtig fejlfinding af mindre problemer. Alle bilvaskmaskiner og tilbehør som fremstilles af ROBOTKOMPLEKT LLC (DKR GROUP) er dækket af en garanti på 12 måneder.

 8. SLF OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vores anlægsteknik er udviklet til individuel, brugerorienteret overfladebearbejdning af emner. SLF har derfor med to fabrikker udviklet sig til en pålidelig og effektiv producent, som kan hjælpe inden for sandblæsnings-, lakerings- og transportteknik til store emner. Vores anlægsteknik anvendes således af kendte maskin- og stålproducenter, på værfter, inden for bil- og togfremstilling samt på støberier samt vindenergiproducenter.

 1. AVALUXE INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Vi er en ung, hurtigt voksende virksomhed. Vores primære forretningsområde er handel med metaller til forskellige højteknologiske formål samt med tilbehør hertil. Det er blandt andet plane targets, runde og rørformede targets, arc-katoder og materialer til pådampning. Endvidere tilbyder vi tjenester (genvinding, genindvinding af ædle metaller, præcisionsrengøring, overfladebehandling, binding, materialeanalyse) og teknologier (sputter-magnetroner, processtyring, strømforsyning).

 2. HPM TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Navnet HPM Technologie har i mere end 70 år været synonym med konstruktionen af moderne anlæg inden for minimumsmængdesprøjtepåføring, dråbepåføring og smøremidler. Takket være modulopbygningen kan vores universalsystemer tilpasses til enhver arbejdsopgave med målrettet påføring af alle typer af væsker på flader eller tredimensionelle legemer. I dag finder man HPM Technologie GmbH alle de steder, hvor der anvendes væsker i ultra små mængder.

 3. CABYCAL S. L.

  Spanien

  Virksomhed specialiseret i udvikling af løsninger til produktionsprocesser til overfladebehandling og -maling: pulvermaling, flydende maling. Kataforese og anaforse maleanlæg. Statiske maleanlæg

 4. BELMEKO

  Belgien

  Virksomheden BELMEKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Maling - maskiner og udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Malingskabine, Industrielle ovne til varmehærdning af maling, og bageovn brancherne. Den er baseret i Oostkamp, Belgien.

 5. PRECISION MACHINING CONSULTANCY

  Tyrkiet

  Virksomheden PRECISION MACHINING CONSULTANCY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, varmebehandling, og skæring af pladejern brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. 360 ZOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden 360 ZOLUTIONS GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for kabiner til industriel maling, Overfladebehandling, Pulverlakeringsanlæg, og Sandblæsningsrum brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 7. MCI

  Frankrig

  Virksomheden MCI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Maling - maskiner og udstyr, Ovne til varmehærdning af maling, Stålsandblæsning - stål og metaller, Maling - maskiner og udstyr, malekabiner, Ovne til varmehærdning af maling, og Stålsandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Dompierre Les Ormes, Frankrig.

 8. CRAFT MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden CRAFT MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for drejebænke til bearbejdning af metal, værktøjsmaskiner til savning af metal, holdere til boremaskineholder, og industrielle fræsemaskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. BEST BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEST BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den er baseret i Massenbachhausen, Tyskland.

 10. PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PASSAPONTI METAL CLEANING TECHNOLOGY S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, Mekanisk overfladebehandling - maskiner, Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, Mekanisk overfladebehandling - maskiner, anlæg og maskiner til rengøring af metal, og Delrengøringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Scandicci, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr - Import eksport

Antal resultater

23.175 Virksomheder