• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metaller- ædel- og special-

Resultater for

Metaller- ædel- og special- - Import eksport

 1. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Uanset om der er tale om anlæg til kryogen afgratning og afcoating, højtryksvask, strålemiddelklargøring eller stålbyggeri, svejseteknik, mekanisk bearbejdning, pladebearbejdning og 3D-tryk – den ejerdrevne familievirksomhed Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. står for førsteklasses kvalitet inden for udvikling og produktion! Med mere end 40 års erfaring har vi et bredt knowhow-spektrum: ■ kryogen afgratning og kryogen afcoating, specialvask, strålemiddelgenvinding, belægning, ovne >elastomer og plastindustrien ■ 3D trykning silicone & platic, mikroskopi analyse ■ stålkonstruktioner, støjbeskyttelseskabiner, beklædning og afdækninger, maskinstel, moduler og meget andet ■ offshore-teknik ■ svejseprocesser (MIG, MAG, WIG, modstandspunktsvejsning, boltsvejsning, E-svejsning, svejserobotanlæg), CNC-fræsemaskiner med 3, 4 og 5 akser og en fræselængde på op til 7 m, CNC-drejemaskiner op til 3 m, CNC-brændemaskiner, plasma og autogen, CNC-kantpresser, hulstanser, rundvalser og meget andet ■ overfladeforædling (lakering, brandforzinkning, kromatering, sand- og glasperlestråler, bejdsning og brunering) og meget andet Vores brede udvalg af produkter og tjenester er tilgængelige for dig! Vi leverer til hele verden!

 2. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det er kun metallet, der er køligt: Gmöhling — det er mere end 70 begivenhedsrige år, mere end 80 stærke medarbejdere og langt over 1000 spændende idéer til forarbejdning af aluminium. Innovationer har tradition hos os. Viljen til at videreudvikle sig kontinuerligt er dybt forankret i virksomhedens sjæl. Den blev demonstreret af vores firmaindehaver, hr. Gmöhling, og med stolthed overtaget af vores medarbejdere. Frit efter Gustav Heinemanns motto: "Den, der ikke vil forandre noget, vil også miste det, som han ønsker at bevare." På den måde er vi gang på gang i stand til at sætte nye standarder i vores branche. Vores transport- og bortskaffelsesbeholdere, transport- og skabsvogne samt vores paller er blevet uundværlige hos mange kunder overalt i verden. Med en klar bekendelse til den over 8000 kvadratmeter store afdeling Fürth / Tyskland skriver firmaet Gmöhling sin succeshistorie.

 3. TRADIUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som indehaverledet virksomhed har TRADIUM GmbH i Frankfurt siden 1999 med stor succes arbejdet for kunder fra industri og handel. Vores internationale kunder kommer fra forskellige industrigrene, som benytter sjældne jordarter, teknologimetaller og ædemetaller. Det er f.eks. elektronikindustrien, bilindustrien samt glas- og keramisk industri. Også private investorer køber strategiske metaller som investeringsform. Vi oplagrer store mængder strategiske råstoffer i toldlageret hos vores partner METLOCK. På den måde kan vi imødekomme vores kunders behov med korte leveringstider. Da vi har råstoffer med forskellige specifikationer, er det muligt for os at gå ind på vores kunders forskellige krav. Dette gælder både for de forskellige råstoffers kemiske sammensætning og deres leveringsmåde. Også investorer nyder godt af vores gode kontakter til industrien.

 4. GMR GESELLSCHAFT FÜR METALLRECYCLING MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GMR Gesellschaft für Metallrecycling mbH blev grundlagt i 1991. Virksomheden beskæftiger 12 medarbejder og arbejder i dag verden over. Årsomsætningen var i 2001 1, 5 mio. euro. Virksomheden arbejder med miljøvenlig genbrug af kviksølv og kviksølvholdigt affald af enhver art med henblik på at genvinde det kviksølv, der er indeholdt i affaldet, som råstof, at rense det og at sælge det igen som meget rent kviksølv. Virksomheden er også for nylig begyndt at arbejde med vakuumtermisk behandling og immobilisering af kviksølvholdigt slam og rester med naturlig radioaktivitet samt med fremstilling af koncentrater af ædle metaller fra affald og rester indeholdende ædle metaller. På fabrikken i Leipzig har virksomheden 4 BlmSchG-godkendte vakuumrecycling-anlæg med nytterum i forskellige størrelser.

 5. SCHÄUFELIN GMBH METALLVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHÄUFELIN GMBH METALLVERARBEITUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Hemmingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. METALL MEISTER GRIMMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALL MEISTER GRIMMA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Grimma, Tyskland.

 2. INDUKANT GMBH BLECHBEARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUKANT GMBH BLECHBEARBEITUNG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Lennestadt, Tyskland.

 3. DICK & DICK LASERSCHNEID- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DICK & DICK LASERSCHNEID- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Dingelstädt, Tyskland.

 4. LUNGMETALL OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LUNGMETALL OHG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Mayen, Tyskland.

 5. DALQUEN GMBH & CO. BLECHBEARBEITUNGSZENTRUM

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DALQUEN GMBH & CO. BLECHBEARBEITUNGSZENTRUM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Hanau, Tyskland.

 1. DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DREILICH EDELSTAHLVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Sembach, Tyskland.

 2. JENAER FEINBLECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JENAER FEINBLECH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Jena, Tyskland.

 1. HEGER EDELSTAHL GESMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEGER EDELSTAHL GESMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Schardenberg, Østrig.

 2. DETERT EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DETERT EDELSTAHLVERARBEITUNG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Lehrte, Tyskland.

 3. BI-METALL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BI-METALL GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Billerbeck, Tyskland.

 4. METALLVERARBEITUNG MARSCHALCK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLVERARBEITUNG MARSCHALCK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Steinfurt, Tyskland.

 5. SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMT SCHIEBLER METALLTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Arnsberg, Tyskland.

 6. METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLBAU MÜLLER GMBH RECHLIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Rechlin, Tyskland.

 7. SYCHOLD GMBH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SYCHOLD GMBH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Neuenbürg, Tyskland.

 8. DAMM & DAMM GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAMM & DAMM GBR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Zwickau, Tyskland.

 1. ANTON KIEFMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTON KIEFMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Puchheim, Tyskland.

 2. ZKL INDUSTRIEZUSCHNITTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZKL INDUSTRIEZUSCHNITTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Lichtentanne, Tyskland.

 3. THIES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THIES GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Coesfeld, Tyskland.

 4. UFG UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden UFG UMFORMTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Gotha, Tyskland.

 5. MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MSA MASCHINEN SYSTEME ANLAGEN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Karlstadt, Tyskland.

 6. M & I MASCHINENBAU U. INSTANDSETZUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden M & I MASCHINENBAU U. INSTANDSETZUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Crimmitschau, Tyskland.

 7. VAN BERGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VAN BERGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Kranenburg, Tyskland.

 8. KURT UND GERD SCHMIDT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KURT UND GERD SCHMIDT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Herborn, Tyskland.

 9. HERSA-KANTTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERSA-KANTTEILE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Bad Soden-Salmünster, Tyskland.

 10. LASLO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASLO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den er baseret i Sternenfels, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis