• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalgitter

Resultater for

Metalgitter - Import eksport

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

 2. NEGOFILTRES

  Frankrig

  Négofiltres, industrielle filtre efter mål. Négofiltres er en fransk virksomhed beliggende i Seine et Marne med speciale i produktion og handel med industrielle filtre efter mål. Dens direktør Mr Daveau besidder en erfaring på mere end 22 år på det internationale industrimarked og har mange privilegerede samarbejdsforhold med både franske og udenlandske underleverandører. Négofiltres producerer alle typer filtre til industrier, byggeri og ejendomme samt til medicinal- og plastindustrien. Tøv endelig ikke med at kontakte virksomheden, så svarer vi inden for to døgn og leverer overalt i Europa. Stort lager af industrifiltre og filtersystemer på vores fabrik i Fontainebleau. Vi tilbyder følgende produkter: Filtre, patroner og filterrør i metal, grovfiltre, gitre og filterenheder i rustfrit stål, filtre i papir og syntetiske materialer.

 3. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Firmaet O.M.A.F. er specialiseret i fabrikation af INOXLINE hegn i rustfrit stål, forzinkede hegn, metalgitre og -hegn til industrien og byggesektoren. Alle vores hegn er fremstillet med automatiske systemer. O.M.A.F. kompletterer det store udvalg af produkter og tilbehør til byggesektoren: flade nedløbsbrønde, forseglinger, gitre og brønde i rustfrit stål.

 4. JK TECHNIC

  Frankrig

 5. GEI SA

  Luxembourg

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TECHNOTRON METAL S.R.O.

  Tjekkiet

 2. CALIFIL

  Frankrig

  Califil-gruppen har specialiseret sig i design og fremstilling af varer af rustfri metaltråd. Overfladebehandlingerne er fuldt integreret: Forkromning, forzinkning, elektropolering og epoxymaling. Vores to produktionsfilialer Caliste Marquis og Aplifil er involveret i de vigtigste økonomiske sektorer: Fødevaresektoren (oplagring/opbevaring til kølerum, etablering/vedligeholdelse af slagteri, ophængning af kød og fødevareindustrien), husholdningsapparater, medicinalindustrien (reoler designet til opbevaring/oplagring i et rent rum) automobilbranchen (OEM'er) og den bredere industri. Med sin brancheerfaring har Califil-gruppen udviklet sin aktivitet ved at bevare sine værdier: stringens, kvalitetskrav, miljøvenlighed, vedholdenhed og nysgerrighed. Med en betydelig maskinpark fremstiller Califil-gruppen katalog- eller brugerdefinerede emner i små, mellemstore eller store serier.

 3. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

 4. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrig

 5. URALPROMREGION

  Rusland

 1. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Rumænien

 2. HOLVOET STAALCENTER

  Belgien

 1. BRIT'ALU

  Frankrig

 2. FTFM LA TOULOUSAINE

  Frankrig

 3. PCP BELGIUM

  Belgien

 4. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Frankrig

 5. FONDERIES LECOMTE

  Belgien

 6. GCM

  Belgien

 7. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Italien

 8. ISENMANN SARL

  Frankrig

 1. MELIS

  Belgien

 2. FIL-ARREDO SRL

  Italien

 3. NOOYEN

  Belgien

 4. EISEN GRADER GMBH

  Tyskland

 5. MOSTOSTAL SIEDLCE SP.K

  Polen

 6. HKMS

  Tyrkiet

 7. REJAS PROFAIN

  Spanien

 8. SMIDESFABRIKEN LTD

  Bulgarien

 9. SPR EMPARRILLADOS, SA

  Spanien

 10. KRATY MOSTOSTAL KRAKÓW SP. Z O.O.

  Polen