• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalgitter

Resultater for

Metalgitter - Import eksport

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

 2. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Firmaet O.M.A.F. er specialiseret i fabrikation af INOXLINE hegn i rustfrit stål, forzinkede hegn, metalgitre og -hegn til industrien og byggesektoren. Alle vores hegn er fremstillet med automatiske systemer. O.M.A.F. kompletterer det store udvalg af produkter og tilbehør til byggesektoren: flade nedløbsbrønde, forseglinger, gitre og brønde i rustfrit stål.

 3. JK TECHNIC

  Frankrig

  Virksomheden JK TECHNIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løbebroer, metal branchen. Den opererer også inden for Metalgitter, Hegn og porte, Trapper, metal-, Metalgitter, Hegn og porte, Trapper, metal-, og industriel gulvbelægning brancherne. Den er baseret i Sarreguemines, Frankrig.

 4. GEI SA

  Luxembourg

  Virksomheden GEI SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for Løbebroer, metal, Polyester, Hegn og porte, Trapper, metal-, Trapper, spiral-, vindeltrappe, sikkerhedsgitre, industrielle gulve, og riste brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 5. CALIFIL

  Frankrig

  Califil-gruppen har specialiseret sig i design og fremstilling af varer af rustfri metaltråd. Overfladebehandlingerne er fuldt integreret: Forkromning, forzinkning, elektropolering og epoxymaling. Vores to produktionsfilialer Caliste Marquis og Aplifil er involveret i de vigtigste økonomiske sektorer: Fødevaresektoren (oplagring/opbevaring til kølerum, etablering/vedligeholdelse af slagteri, ophængning af kød og fødevareindustrien), husholdningsapparater, medicinalindustrien (reoler designet til opbevaring/oplagring i et rent rum) automobilbranchen (OEM'er) og den bredere industri. Med sin brancheerfaring har Califil-gruppen udviklet sin aktivitet ved at bevare sine værdier: stringens, kvalitetskrav, miljøvenlighed, vedholdenhed og nysgerrighed. Med en betydelig maskinpark fremstiller Califil-gruppen katalog- eller brugerdefinerede emner i små, mellemstore eller store serier.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

 2. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrig

 3. AR-GEN METAL

  Tyrkiet

 4. HOLVOET STAALCENTER

  Belgien

 5. ISENMANN SARL

  Frankrig

 1. FTFM LA TOULOUSAINE

  Frankrig

 2. GCM

  Belgien

 1. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Rumænien

 2. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Italien

 3. CODINA ARCHITECTURAL

  Spanien

 4. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Frankrig

 5. FIL-ARREDO SRL

  Italien

 6. PCP BELGIUM

  Belgien

 7. FONDERIES LECOMTE

  Belgien

 8. MELIS

  Belgien

 1. BRIT'ALU

  Frankrig

 2. ZAUNSCHMIEDE INH. CLEMENS MORSHUIS

  Tyskland

 3. EISEN GRADER GMBH

  Tyskland

 4. REJAS PROFAIN

  Spanien

 5. SMIDESFABRIKEN LTD

  Bulgarien

 6. HKMS

  Tyrkiet

 7. NOOYEN

  Belgien

 8. CERRAJERÍA PRADA

  Spanien

 9. SPR EMPARRILLADOS, SA

  Spanien

 10. EURO METAL IDF

  Frankrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis