• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalgitter

Resultater for

Metalgitter - Import eksport

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

 2. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet O.M.A.F. er specialiseret i fabrikation af INOXLINE hegn i rustfrit stål, forzinkede hegn, metalgitre og -hegn til industrien og byggesektoren. Alle vores hegn er fremstillet med automatiske systemer. O.M.A.F. kompletterer det store udvalg af produkter og tilbehør til byggesektoren: flade nedløbsbrønde, forseglinger, gitre og brønde i rustfrit stål.

 3. JK TECHNIC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JK TECHNIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Løbebroer, metal branchen. Den opererer også inden for Metalgitter, Hegn og porte, Trapper, metal-, Metalgitter, Hegn og porte, Trapper, metal-, og industriel gulvbelægning brancherne. Den er baseret i Sarreguemines, Frankrig.

 4. GEI SA

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEI SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for Løbebroer, metal, Polyester, Hegn og porte, Trapper, metal-, Trapper, spiral-, vindeltrappe, sikkerhedsgitre, industrielle gulve, og riste brancherne. Den er baseret i Luxembourg, Luxembourg.

 5. CALIFIL

  Frankrig

  Califil-gruppen har specialiseret sig i design og fremstilling af varer af rustfri metaltråd. Overfladebehandlingerne er fuldt integreret: Forkromning, forzinkning, elektropolering og epoxymaling. Vores to produktionsfilialer Caliste Marquis og Aplifil er involveret i de vigtigste økonomiske sektorer: Fødevaresektoren (oplagring/opbevaring til kølerum, etablering/vedligeholdelse af slagteri, ophængning af kød og fødevareindustrien), husholdningsapparater, medicinalindustrien (reoler designet til opbevaring/oplagring i et rent rum) automobilbranchen (OEM'er) og den bredere industri. Med sin brancheerfaring har Califil-gruppen udviklet sin aktivitet ved at bevare sine værdier: stringens, kvalitetskrav, miljøvenlighed, vedholdenhed og nysgerrighed. Med en betydelig maskinpark fremstiller Califil-gruppen katalog- eller brugerdefinerede emner i små, mellemstore eller store serier.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TSEIN AMÉNAGEMENT INTÉRIEUR EXTÉRIEUR

  Frankrig

  Specialist i industrielle metalplader, Trein tilbyder arbejde i metal til indretning ude og inde. Fordi du ikke altid kan finde svar på dine ønsker i kataloger, hjælper Trein dig med at designe dit projekt og forme metallet efter mål for at producere dele, der opfylder dine forventninger. Vi følger alle etaper af arbejdet og metalforarbejdningen - laserskæring, bukning, svejsning, bukning, sammenføjning, polering, børstning - Trein fremstiller dit udstyr og hele industrianlægget rustfrit stål. Trein tilbyder trapper efter mål i rustfrit stål eller rustfrit stål og træ, porte, gelændere, trapper og afsatsen, gelændere og porte samt metroriste. Trein arbejder også for professionelle designere og arkitekter og kan levere møbler i rustfrit stål, afløbsrender og kasser og bordben i rustfrit stål.

 2. GASPAR & PEREIRA, LDA

  Portugal

  GASPAR & PEREIRA LDA har siden 1980 været specialiseret i bearbejdning af jern. Vi fremstiller dekorative rækværk, strukturer og trapper i metal, metalbelægninger, porte og mezzaniner. Vi udfører arbejde i Cortenstål og fremstiller brønddæksler, vi udfører prægning af små emner, udboring af profiler med punktering. Vi udfører serieproduktion af dele ved presning, prægning, gevindskæring og udboring.

 3. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden FERRONNERIE LOMATEC FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for Metalgitter, jernhandel, jernvarer til hjemmet, Metalgitter, og gitre i smedejern brancherne. Den er baseret i Voiron, Frankrig.

 4. AR-GEN METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden AR-GEN METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Perforering af stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Metalgitter, Beklædning, metal, Strækmetal - plader, Metalgitter, og Beklædning, metal brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. SARL FERRONNERIE BUCHWALTER

  Frankrig

  Virksomheden SARL FERRONNERIE BUCHWALTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Låse, bolte og nøgler branchen. Den opererer også inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Smedejern, Metalgitter, Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr, Smedejern, og Metalgitter brancherne. Den er baseret i Fontvieille, Frankrig.

 1. TAQUIN

  Belgien

  Virksomheden TAQUIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Trapper, metal-, Metalgitter, Trapper, metal-, metalskelet, porte af metal, og Metalgitter brancherne. Den er baseret i Terte, Belgien.

 2. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Rumænien

  Virksomheden ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Ventilatorer og blæsere - industrielle, Ventilatorer og blæsere - til husholdningsbrug, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Ventilatorer og blæsere - industrielle, og Ventilatorer og blæsere - til husholdningsbrug brancherne. Den er baseret i Otopeni, Rumænien.

 1. G-BLOCK

  Belgien

  Virksomheden G-BLOCK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Døre, armerede og brandsikrede - industrielle branchen. Den opererer også inden for Metalgitter, Pengeskabe, Låse, bolte og nøgler, Metalgitter, Pengeskabe, cylinder sikkerhedslåse, og Låse, bolte og nøgler brancherne. Den er baseret i Ghislenghien, Belgien.

 2. HOLVOET STAALCENTER

  Belgien

  Virksomheden HOLVOET STAALCENTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Berapninger, spartelmasser og tætningsprodukter, Metalgitter, aluminium, Vvs-fittings - jernholdigt metal, Berapninger, spartelmasser og tætningsprodukter, og Metalgitter brancherne. Den er baseret i Heule, Belgien.

 3. FILAIR

  Frankrig

  Virksomheden FILAIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for riste i rustfrit stål, filtre i rustfrit stål, og Kabelføring i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i La Mothe Saint-Héray, Frankrig.

 4. FONDERIES LECOMTE

  Belgien

  Virksomheden FONDERIES LECOMTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Metalgitter, Metalgitter, inspektionsåbninger til kloakker, stålskeletter i metal til hegn, og altannedløb brancherne. Den er baseret i Seilles, Belgien.

 5. PCP BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden PCP BELGIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for Trapper, metal-, gitterværk, sikkerhedsgitre, gangbroer, og Trapper, metal- brancherne. Den er baseret i Sprimont, Belgien.

 6. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Frankrig

  Virksomheden PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for Materialer til vejsystemer brancherne. Den er baseret i Custines, Frankrig.

 7. ISENMANN SARL

  Frankrig

  Virksomheden ISENMANN SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Metalgitter, Metalgitter, sigter, og modulære systemer brancherne. Den er baseret i Mundolsheim, Frankrig.

 8. FTFM LA TOULOUSAINE

  Frankrig

  Virksomheden FTFM LA TOULOUSAINE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for Metalgardiner, Hegn og porte, Metalgardiner, gitre, Hegn og porte, og vippeporte brancherne. Den er baseret i Escalquens, Frankrig.

 1. CODINA ARCHITECTURAL

  Spanien

  Virksomheden CODINA ARCHITECTURAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for Beklædning i metal i metalnet i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i La Torre De Claramunt, Barcelona, Spanien.

 2. F.LLI MALIN SRL

  Italien

  Virksomheden F.LLI MALIN SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for sivebrønde i rustfrit stål, afvandingskanaler, gitre til brønde, og dræningssystemer brancherne. Den er baseret i Rovigo, Italien.

 3. BRIT'ALU

  Frankrig

  Virksomheden BRIT'ALU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Låse, bolte og nøgler, Metalgitter, Låse, bolte og nøgler, vinduer, Metalgitter, og skydeporte brancherne. Den er baseret i Guipavas, Frankrig.

 4. MELIS

  Belgien

  Virksomheden MELIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Metalgitter, Konstruktioner, aluminium-, Rustfrit stål, pladeforarbejdning, Metalgitter, Konstruktioner, aluminium-, og Rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 5. RESHETACHNI SKARI EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden RESHETACHNI SKARI EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 6. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Italien

  Virksomheden OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for dræningssystemer, afvandingskanaler, og lukkemekanismer i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Bogolese Di Sorbolo, Italien.

 7. GCM

  Belgien

  Virksomheden GCM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for Metalgitter, og Metalgitter brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 8. FIL-ARREDO SRL

  Italien

  Virksomheden FIL-ARREDO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for Trådbøjedele, artikler i metaltråd, bearbejdning af metaltråd, og objekter i ståltråd brancherne. Den er baseret i Corte Franca, Italien.

 9. ZAUNSCHMIEDE INH. CLEMENS MORSHUIS

  Tyskland

  Virksomheden ZAUNSCHMIEDE INH. CLEMENS MORSHUIS, er en Distributør, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for skydeporte, indhegninger, og gitterlåger, ///fløjdør brancherne. Den er baseret i Gronau (westfalen), Tyskland.

 10. ERKA SAC METAL AS

  Tyrkiet

  Virksomheden ERKA SAC METAL AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalgitter branchen. Den opererer også inden for gitre i rustfrit stål, Presenninger, og grill brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis