• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalgitter

Resultater for

Metalgitter - Import eksport

 1. TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA

  Portugal

  Verified by Europages badge

  TRIBUNAS & FIGUEIREDO, LDA er en virksomhed der forarbejder metal. TRIBUNAS & FIGUEIREDO LDA blev grundlagt i 1997 i Águeda-regionen. Vi fremstiller metalstrukturer, metalkonstruktioner, gelændere, døre og låger. Vi konstruerer også industrielle pavilloner. Vi har også mulighed for at udføre låseprojekter såsom små og store låger, gelændere og mindre tage. Virksomheden har i mange år haft erfaring på de nationale og internationale markeder: Spanien, Frankrig, Angola, Mozambique og mere. Vi udfører alle former for arbejde i jern, svejset aluminium eller rustfrit stål. Vi har en teknisk afdeling med flere designere og ingeniører, og vi udfører 3D-modeller. Vi fokuserer på excellence ved at bruge de bedste materialer, udstyr, metoder og processer, og vi har et kompetent og motiveret team som udfører vores projekter. Vi udfører laserskæring, bøjemaskiner, skæring og boring, svejsning. Vi er en EN1090 og ISO9001 certificeret virksomhed.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. NEGOFILTRES

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Négofiltres, industrielle filtre efter mål. Négofiltres er en fransk virksomhed beliggende i Seine et Marne med speciale i produktion og handel med industrielle filtre efter mål. Dens direktør Mr Daveau besidder en erfaring på mere end 22 år på det internationale industrimarked og har mange privilegerede samarbejdsforhold med både franske og udenlandske underleverandører. Négofiltres producerer alle typer filtre til industrier, byggeri og ejendomme samt til medicinal- og plastindustrien. Tøv endelig ikke med at kontakte virksomheden, så svarer vi inden for to døgn og leverer overalt i Europa. Stort lager af industrifiltre og filtersystemer på vores fabrik i Fontainebleau. Vi tilbyder følgende produkter: Filtre, patroner og filterrør i metal, grovfiltre, gitre og filterenheder i rustfrit stål, filtre i papir og syntetiske materialer.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. O.M.A.F. SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Firmaet O.M.A.F. er specialiseret i fabrikation af INOXLINE hegn i rustfrit stål, forzinkede hegn, metalgitre og -hegn til industrien og byggesektoren. Alle vores hegn er fremstillet med automatiske systemer. O.M.A.F. kompletterer det store udvalg af produkter og tilbehør til byggesektoren: flade nedløbsbrønde, forseglinger, gitre og brønde i rustfrit stål.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. JK TECHNIC

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. GEI SA

  Luxembourg

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. CALIFIL

  Frankrig

  Califil-gruppen har specialiseret sig i design og fremstilling af varer af rustfri metaltråd. Overfladebehandlingerne er fuldt integreret: Forkromning, forzinkning, elektropolering og epoxymaling. Vores to produktionsfilialer Caliste Marquis og Aplifil er involveret i de vigtigste økonomiske sektorer: Fødevaresektoren (oplagring/opbevaring til kølerum, etablering/vedligeholdelse af slagteri, ophængning af kød og fødevareindustrien), husholdningsapparater, medicinalindustrien (reoler designet til opbevaring/oplagring i et rent rum) automobilbranchen (OEM'er) og den bredere industri. Med sin brancheerfaring har Califil-gruppen udviklet sin aktivitet ved at bevare sine værdier: stringens, kvalitetskrav, miljøvenlighed, vedholdenhed og nysgerrighed. Med en betydelig maskinpark fremstiller Califil-gruppen katalog- eller brugerdefinerede emner i små, mellemstore eller store serier.

 2. TSEIN AMÉNAGEMENT INTÉRIEUR EXTÉRIEUR

  Frankrig

  Specialist i industrielle metalplader, Trein tilbyder arbejde i metal til indretning ude og inde. Fordi du ikke altid kan finde svar på dine ønsker i kataloger, hjælper Trein dig med at designe dit projekt og forme metallet efter mål for at producere dele, der opfylder dine forventninger. Vi følger alle etaper af arbejdet og metalforarbejdningen - laserskæring, bukning, svejsning, bukning, sammenføjning, polering, børstning - Trein fremstiller dit udstyr og hele industrianlægget rustfrit stål. Trein tilbyder trapper efter mål i rustfrit stål eller rustfrit stål og træ, porte, gelændere, trapper og afsatsen, gelændere og porte samt metroriste. Trein arbejder også for professionelle designere og arkitekter og kan levere møbler i rustfrit stål, afløbsrender og kasser og bordben i rustfrit stål.

 3. GASPAR & PEREIRA, LDA

  Portugal

  GASPAR & PEREIRA LDA har siden 1980 været specialiseret i bearbejdning af jern. Vi fremstiller dekorative rækværk, strukturer og trapper i metal, metalbelægninger, porte og mezzaniner. Vi udfører arbejde i Cortenstål og fremstiller brønddæksler, vi udfører prægning af små emner, udboring af profiler med punktering. Vi udfører serieproduktion af dele ved presning, prægning, gevindskæring og udboring.

 4. GLORI IR KO, UAB

  Litauen

 5. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrig

 1. URALPROMREGION

  Rusland

 2. GCM

  Belgien

 3. HOLVOET STAALCENTER

  Belgien

 4. PCP BELGIUM

  Belgien

 5. TAQUIN

  Belgien

 6. BRIT'ALU

  Frankrig

 7. MELIS

  Belgien

 8. ISENMANN SARL

  Frankrig

 9. G-BLOCK

  Belgien

 10. F.LLI MALIN SRL

  Italien

 1. SARL FERRONNERIE BUCHWALTER

  Frankrig

 2. FTFM LA TOULOUSAINE

  Frankrig

 3. OFFICINA MECCANICA LEONI S.A.S.

  Italien

 4. FILAIR

  Frankrig

 5. PRODUITS INDUSTRIELS LORRAINS

  Frankrig

 6. ACP - AIR CONDITIONING PRODUCTS

  Rumænien

 7. RESHETACHNI SKARI EOOD

  Bulgarien

 8. FIL-ARREDO SRL

  Italien

 9. FONDERIES LECOMTE

  Belgien

 10. REJAS PROFAIN

  Spanien