• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalcontainere

Resultater for

Metalcontainere - Import eksport

 1. SILVERSEA S.L.

  Spanien

  SILVERSEA er en virksomhed med speciale i udlejning og salg af skibscontainere. Den blev oprettet ud fra et behov om at modernise branchen og tilbyde kunderne en mere nær og gennemsigtig service. Virksomheden søger at modernisere hver dag for at ledsage den digitale tidsalder og tilpasse os markedets behov. Vi har sat os det mål at imødekomme kundernes behov på en effektiv og kreativ facon. Vi målretter bæredygtighed gennem vores produkter og services, nedsætter omkostningerne i forsyningskæden, hjælper med at sænke CO2-fodaftrykket og fremmer genanvendelsen af vores produkter på en miljøvenlig måde.

 2. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Frankrig

 3. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Tyskland

 4. FILMEC

  Italien

 5. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALBERT CHRIST GMBH

  Tyskland

 2. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Tyskland

 3. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Tyskland

 4. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Italien

 5. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  CONTAINEX - specialist for containere og mobile rumsystemer - En virksomhed i WALTER GROUP - Over 30 års erfaring inden for containerhandel - Over 150 udleveringsdepoter i hele Europa - € 310 mio. årlig omsætning 16/17 - 277 medarbejdere - Kunder i hele Europa får leveret kontor-, mandskabs- og sanitetscontainere, lager-, emballerings- og søcontainere - Moderne containerterminal i Wien/Wiener Neudorf - Containerdepot og reparationsservice - Førsteklasses kreditværdighedsbedømmelse via internationale oplysningsbureauer: D&B (nr. 30-042-9354): 5A1 Creditreform (nr. 911.0056346): Kreditværdighedsindeks 153 KSV1870 (nr. 37207): Rating 175 Virksomhedsprincipper: - Udelukkende finansiering fra optjent cash-flow - Ingen bankkreditter eller anden fremmed finansiering - Kooperativ ledelsesstil med størst muligt eget ansvar for medarbejderne - Decentral Profit-Center-organisation - Fremme af en familiær holdånd i virksomheden

 1. BSI PM ENGINEERING

  Frankrig

  BSI PM ENGENEERING, der er en del af den franske gruppe LMI, udvikler, designer, fremstiller, installerer og igangsætter løsninger til proceslinjer og håndtering af pulverformet materiale, pulver og korn. Gruppen har i mere end 30 år samarbejdet med de største internationale koncerner inden for medicinalindustrien, den kemiske industri, kostmetikindustrien og fødevareindustrien. Vores udvalg består af cirka ti produkter, der omfatter tanke, blandeanlæg og doseringsanlæg samt anlæg til læsning og påfyldning...

 2. RAPMET SP. Z O.O.

  Polen

  Metalfabrikken "Rapmet" blev etableret i 1977. I dag er vi en meget erfaren producent, er leverer produkter til mange store virksomheder både i Polen og i udlandet. Vores produktionsprogram består af: - pressede og svejsede tremmeriste, - trin, - sektionsinddelte hegn til industrien - indstillelige hegn til byggepladser - svejsede net, - netbure, - metalgarager - og andre metalprodukter udført på bestilling.

 1. BOHET FILS

  Belgien

  Virksomheden har udvidet sine tjenesteydelser til udlejning af containere til affald. Den stiller professionelt udstyr til disposition for erhverv og private. Virksomheden råder over fem containere fra 10 til 15 m³ til jeres affald: jord, mursten, plast, træ, jern, diverse byggeaffald. De kan desuden bruges til sikker transport af gamle møbler og tunge og store hårde hvidevarer.

 2. BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD

  Kina

 3. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spanien

 4. ECONOX

  Frankrig

 5. DIFTAR OUTDOOR PRODUCTS BV

  Holland

 6. LLC "RIN LTD"

  Ukraine

 7. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 8. CHT CONTAINER GMBH

  Tyskland

 1. COMO ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. CONTEK IBC-SERVICE GMBH

  Tyskland

 3. CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH

  Tyskland

 4. AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH

  Tyskland

 5. AVILON

  Ukraine

 6. BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S.

  Tyrkiet

 7. LA NUOVA SANSONE SRL

  Italien

 8. GD-CON S.R.O.

  Slovakiet

 9. ANTONIOLLI S.R.L.

  Italien

 10. ZEITRAUMMODULE UG

  Tyskland