• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalcontainere

Resultater for

Metalcontainere - Import eksport

 1. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRANCE FIL INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Saint Clement Des Levees, Frankrig.

 2. ECONOX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECONOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, og Metalcontainere brancherne. Den er baseret i Bierne, Frankrig.

 3. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAINBOW CONTAINERS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Apensen, Tyskland.

 4. FILMEC

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FILMEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stålskelet, gitterværk og trådnet branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, metalkasser, og Metalcontainere brancherne. Den er baseret i Lezzeno, Italien.

 5. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Mühlheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Bad Sassendorf, Tyskland.

 2. ALBERT CHRIST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALBERT CHRIST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Unterschneidheim, Tyskland.

 3. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Bächingen, Tyskland.

 4. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ITALIANA CONTENITORI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for vogne til vaskerier, og metalkasser brancherne. Den er baseret i Giaveno, Italien.

 5. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  CONTAINEX - specialist for containere og mobile rumsystemer - En virksomhed i WALTER GROUP - Over 30 års erfaring inden for containerhandel - Over 150 udleveringsdepoter i hele Europa - € 310 mio. årlig omsætning 16/17 - 277 medarbejdere - Kunder i hele Europa får leveret kontor-, mandskabs- og sanitetscontainere, lager-, emballerings- og søcontainere - Moderne containerterminal i Wien/Wiener Neudorf - Containerdepot og reparationsservice - Førsteklasses kreditværdighedsbedømmelse via internationale oplysningsbureauer: D&B (nr. 30-042-9354): 5A1 Creditreform (nr. 911.0056346): Kreditværdighedsindeks 153 KSV1870 (nr. 37207): Rating 175 Virksomhedsprincipper: - Udelukkende finansiering fra optjent cash-flow - Ingen bankkreditter eller anden fremmed finansiering - Kooperativ ledelsesstil med størst muligt eget ansvar for medarbejderne - Decentral Profit-Center-organisation - Fremme af en familiær holdånd i virksomheden

 1. BSI PM ENGINEERING

  Frankrig

  BSI PM ENGENEERING, der er en del af den franske gruppe LMI, udvikler, designer, fremstiller, installerer og igangsætter løsninger til proceslinjer og håndtering af pulverformet materiale, pulver og korn. Gruppen har i mere end 30 år samarbejdet med de største internationale koncerner inden for medicinalindustrien, den kemiske industri, kostmetikindustrien og fødevareindustrien. Vores udvalg består af cirka ti produkter, der omfatter tanke, blandeanlæg og doseringsanlæg samt anlæg til læsning og påfyldning...

 2. RAPMET SP. Z O.O.

  Polen

  Metalfabrikken "Rapmet" blev etableret i 1977. I dag er vi en meget erfaren producent, er leverer produkter til mange store virksomheder både i Polen og i udlandet. Vores produktionsprogram består af: - pressede og svejsede tremmeriste, - trin, - sektionsinddelte hegn til industrien - indstillelige hegn til byggepladser - svejsede net, - netbure, - metalgarager - og andre metalprodukter udført på bestilling.

 1. BOHET FILS

  Belgien

  Virksomheden har udvidet sine tjenesteydelser til udlejning af containere til affald. Den stiller professionelt udstyr til disposition for erhverv og private. Virksomheden råder over fem containere fra 10 til 15 m³ til jeres affald: jord, mursten, plast, træ, jern, diverse byggeaffald. De kan desuden bruges til sikker transport af gamle møbler og tunge og store hårde hvidevarer.

 2. GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA

  Portugal

  Virksomheden GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for laserskæring, Metalsvejsning, koldudstansning af metaller, og maling af metaller brancherne. Den er baseret i Cesar, Portugal.

 3. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 4. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Døre, armerede og brandsikrede - industrielle, komprimeringsmaskiner til affald, Kompaktorer og knusemaskiner, og Døre, armerede og brandsikrede - industrielle brancherne. Den er baseret i Castellar Del Valles, Spanien.

 5. LLC "RIN LTD"

  Ukraine

  Virksomheden LLC "RIN LTD", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for Færdigvarer i metal, alle typer tømmerkonstruktioner, konstruktion af bygningsskeletter, metalemballage, og Færdigvarer i metal brancherne. Den er baseret i Zaporozhye, Ukraine.

 6. COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for Containere, Containere, containere til opbevaring og lagring, transport med containere, og værkstedsskure brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. SANIMOBEL, S.A.

  Spanien

  Virksomheden SANIMOBEL, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for Affaldsbeholdere, byplanlægning, og Container brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 8. CHT CONTAINER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CHT CONTAINER GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Beverstedt, Tyskland.

 1. COMO ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden COMO ANLAGENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Oberhausen, Tyskland.

 2. CONTEK IBC-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CONTEK IBC-SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Ellrich, Tyskland.

 3. CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Melle, Tyskland.

 4. AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH

  Tyskland

  Virksomheden AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Sinntal, Tyskland.

 5. ZUH LOBO

  Polen

  Virksomheden ZUH LOBO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for Containere - produktion, containerlastibler, tilbehør til gaffeltrucks, og Vippekar i metal brancherne. Den er baseret i Zwolen, Polen.

 6. SUMAL SLU

  Spanien

  Virksomheden SUMAL SLU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, metalbure, og Metalcontainere brancherne. Den er baseret i Rubi, Spanien.

 7. AVILON

  Ukraine

  Virksomheden AVILON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for udstillingsstativer til diske brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 8. BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 9. LA NUOVA SANSONE SRL

  Italien

  Virksomheden LA NUOVA SANSONE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalcontainere branchen. Den opererer også inden for beholdere i rustfrit stål til vin, containere i rustfrit stål til honning, og beholdere i rustfrit stål til olie brancherne. Den er baseret i Lecce, Italien.

 10. GD-CON S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden GD-CON S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beholdere branchen. Den opererer også inden for Metalcontainere, og Metalcontainere brancherne. Den er baseret i Hlohovec, Slovakiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis