• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalarbejde - bærbart maskinværktøj

Resultater for

Metalarbejde - bærbart maskinværktøj - Import eksport

 1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  EWS blev grundlagt tilbage i 1960. I dag ligger kernekompetencen inden for værktøjssystemer til CNC-drejemaskiner (statiske og drevne værktøjer), som med EWS-Korea udvides til revolvere og revolverholdersystemer. Den nutidige virksomhedsgruppes profil præges af over 300 medarbejdere i EWS-Group med deres individuelle kvalifikationer. EWS produkter er made in Germany. Systempartnerskaber med DMG-Mori Seiki (Trifix og MSQP), INDEX (W-fortanding og V-liste), Sandvik (EWS Capto), Iscar eller Arno (værktøjsholderhystemer) er udtryk for vores fagkompetence. Med hurtigskiftesystemet (modulært system) EWS Varia (ofte benyttes den forkerte betegnelse Vario) sætter virksomheden nye standarder inden for optimering af klargøringstiden. Systemet blev udmærket med delstaten Baden-Württembergs innovationspris.

 2. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Skærpning – så god som ny: De lange driftstider, som vores spåntagningsværktøjer præsterer, er årsagen til, at vores kunder vedbliver med at overlade fremstillingen af kvalitetsrømmenåle til os. Men også et værktøj, der er så godt som nyt, udsættes for slid, selvom det er fremstillet i de bedste materialer og hærdet korrekt. Via vores skærpningsservice, som vi udfører med samme grundighed som fremstillingen af nye nåle, får du atter et præcist rømningsværktøj med høj præcision. Rømning som underleverandør - vi er din ekstra afdeling: Vores medarbejdere vil arbejde målrettet på at løse dine opgaver, som om det var vores egne. Apparatfremstilling – det laver vi også: leveringsfrister er for os sjældent noget problem. Vi kan vist ikke trylle – men næsten. Og når vi først har overrasket dig med vores utrolige hastighed og fleksibilitet, vil du kunne tro det.

 3. LUKAS-ERZETT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  LUKAS-ERZETT GmbH & Co er en af ​​de teknologisk førende producenter af systemløsninger til slibning, fræsning, skæring og polering. KG, der er baseret i det større Köln-område i Oberbergischer Kreis, har specialiseret sig i fremstilling, handel og rådgivning inden for slibe-, fræsnings-, polerings- og skæreværktøjer, drivmaskiner og et stort udvalg af tilbehør. Alle produkter der produceres og handles af LUKAS, er kendetegnet med den højeste kvalitet såsom kraftigt arbejde, lang holdbarhed, fremragende ergonomi og de bedste resultater inden for slibning, skæring, fræsning, polering eller præcisionsbearbejdning. LUKAS stræber efter at kombinere kvalitet og sikkerhed med fremtidsorienterede svar. Fokus er altid på nye udviklinger og teknologier fra en lang række brancher. Med denne holdning, satte LUKAS standarden på markedet meget tidligt.

 4. REALTOOLS SA

  Schweiz

 5. WOHLHAUPTER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LINHARDT GMBH & CO KG

  Tyskland

 2. BLACK-CAT ANTIRUTSCHMATTEN

  Tyskland

 3. LAMINA TECHNOLOGIES DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 4. GRAF HARTMETALL GMBH

  Schweiz

 5. SAUER SCHLEIF-SERVICE GMBH

  Tyskland

 1. WERKZEUGDIENST OLIVER FISCHER GMBH

  Tyskland

 2. LA SALE & SERVICE INH. ANDREAS LORENZ

  Tyskland

 1. SYWO HANDELS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Østrig

 2. A&L TOOL AG

  Schweiz

 3. KAFRA TOOLS

  Holland

 4. WEISS WERKZEUGTECHNIK

  Tyskland

 5. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Tyskland

 6. TEUFEL PROTOTYPEN GMBH

  Tyskland

 7. PI-METÁL

  Ungarn

 8. CASTELLANOS Y ECHEVARRÍA-VITORIA, S.A.

  Spanien

 1. H&M GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Tyskland

 2. OCH GMBH

  Tyskland

 3. OHNHÄUSER GMBH

  Tyskland

 4. DORSCHEL KG

  Tyskland

 5. LEX GMBH

  Tyskland

 6. W. MÜLLER U. CO. GMBH

  Tyskland

 7. IBT INGENIEUR BÜRO THIERMANN GMBH

  Tyskland

 8. HANS-PETER SCHERER

  Tyskland

 9. FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH

  Tyskland

 10. STEELTAILOR

  Kina