• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalarbejde - bærbart maskinværktøj

Resultater for

Metalarbejde - bærbart maskinværktøj - Import eksport

 1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWS blev grundlagt tilbage i 1960. I dag ligger kernekompetencen inden for værktøjssystemer til CNC-drejemaskiner (statiske og drevne værktøjer), som med EWS-Korea udvides til revolvere og revolverholdersystemer. Den nutidige virksomhedsgruppes profil præges af over 300 medarbejdere i EWS-Group med deres individuelle kvalifikationer. EWS produkter er made in Germany. Systempartnerskaber med DMG-Mori Seiki (Trifix og MSQP), INDEX (W-fortanding og V-liste), Sandvik (EWS Capto), Iscar eller Arno (værktøjsholderhystemer) er udtryk for vores fagkompetence. Med hurtigskiftesystemet (modulært system) EWS Varia (ofte benyttes den forkerte betegnelse Vario) sætter virksomheden nye standarder inden for optimering af klargøringstiden. Systemet blev udmærket med delstaten Baden-Württembergs innovationspris.

 2. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Skærpning – så god som ny: De lange driftstider, som vores spåntagningsværktøjer præsterer, er årsagen til, at vores kunder vedbliver med at overlade fremstillingen af kvalitetsrømmenåle til os. Men også et værktøj, der er så godt som nyt, udsættes for slid, selvom det er fremstillet i de bedste materialer og hærdet korrekt. Via vores skærpningsservice, som vi udfører med samme grundighed som fremstillingen af nye nåle, får du atter et præcist rømningsværktøj med høj præcision. Rømning som underleverandør - vi er din ekstra afdeling: Vores medarbejdere vil arbejde målrettet på at løse dine opgaver, som om det var vores egne. Apparatfremstilling – det laver vi også: leveringsfrister er for os sjældent noget problem. Vi kan vist ikke trylle – men næsten. Og når vi først har overrasket dig med vores utrolige hastighed og fleksibilitet, vil du kunne tro det.

 3. REALTOOLS SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden REALTOOLS SA, er en Distributør, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Brügg, Schweiz.

 4. WOHLHAUPTER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOHLHAUPTER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Frickenhausen, Tyskland.

 5. LAMINA TECHNOLOGIES DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAMINA TECHNOLOGIES DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Staßfurt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GRAF HARTMETALL GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRAF HARTMETALL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Flawil, Schweiz.

 2. SAUER SCHLEIF-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAUER SCHLEIF-SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

 3. LINHARDT GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden LINHARDT GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Geiersthal, Tyskland.

 4. WERKZEUGDIENST OLIVER FISCHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WERKZEUGDIENST OLIVER FISCHER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Hoppegarten, Tyskland.

 5. BLACK-CAT ANTIRUTSCHMATTEN

  Tyskland

  Virksomheden BLACK-CAT ANTIRUTSCHMATTEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Riederich, Tyskland.

 1. LA SALE & SERVICE INH. ANDREAS LORENZ

  Tyskland

  Virksomheden LA SALE & SERVICE INH. ANDREAS LORENZ, er en Distributør, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Gütersloh, Tyskland.

 2. SYWO HANDELS GMBH

  Østrig

  Virksomheden SYWO HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til elektroteknik, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Træarbejde - maskiner og udstyr, Håndværktøj til elektroteknik, artikler til forebyggelse af ulykker, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, og Træarbejde - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Neumarkt Im Hausruckkreis, Østrig.

 1. A&L TOOL AG

  Schweiz

  Virksomheden A&L TOOL AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den er baseret i Oberriet, Schweiz.

 2. KAFRA TOOLS

  Holland

  Virksomheden KAFRA TOOLS, er en Multi-Category, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for wolframkarbid, udstyr til træarbejde, slibning af skæreinstrumenter, og Værktøj i hårdmetal brancherne. Den er baseret i Haaksbergen, Holland.

 3. WEISS WERKZEUGTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden WEISS WERKZEUGTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, og Metalarbejde - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Kolbingen, Tyskland.

 4. GISSTEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GISSTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for stålholdere, tilbehør til værktøjsmaskiner, CNC værktøj, og vinkelhovedstykker brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 5. UTENSILERIA CARLO SPREAFICO SRL

  Italien

  Virksomheden UTENSILERIA CARLO SPREAFICO SRL, er en Distributør, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for udstyr til værktøjsmaskiner til bearbejdning af metal, hjælpeudstyr og tilbehør til værktøjsmaskiner til bearbejdning af metal, komplet værktøjssæt, og artikler til forebyggelse af ulykker brancherne. Den er baseret i Lecco, Italien.

 6. PI-METÁL

  Ungarn

  Virksomheden PI-METÁL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for laserskærere, og bukning brancherne. Den er baseret i Szeged, Ungarn.

 7. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LIMA CUTTING TOOLS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, og Metalarbejde - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Norderstedt, Tyskland.

 8. CASTELLANOS Y ECHEVARRÍA-VITORIA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden CASTELLANOS Y ECHEVARRÍA-VITORIA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for pladekanthøvlemaskiner, og skæremaskiner brancherne. Den er baseret i Vitoria-Gasteiz, Spanien.

 1. RÖHM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RÖHM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, og Maskiner og udstyr, brugt og istandsat brancherne. Den er baseret i Sontheim, Tyskland.

 2. C. & E. FEIN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden C. & E. FEIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, maskine til at optage gulerødder, støvsuger, og Metalarbejde - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Schwäbisch Gmünd / Bargau, Tyskland.

 3. LEX GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LEX GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Plast - industrielle produkter, Videnskabeligt forskningsudstyr, Containere, lufttransport, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Plast - industrielle produkter, Videnskabeligt forskningsudstyr, og Containere, lufttransport brancherne. Den er baseret i Miesbach, Tyskland.

 4. OHNHÄUSER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OHNHÄUSER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere, lufttransport branchen. Den opererer også inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, og Metalarbejde - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Wallerstein, Tyskland.

 5. DORSCHEL KG

  Tyskland

  Virksomheden DORSCHEL KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Tandlægevirksomhed - udstyr og instrumenter, Tandlægevirksomhed - apparater og udstyr, Tandpræparater, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Tandlægevirksomhed - udstyr og instrumenter, Tandlægevirksomhed - apparater og udstyr, og Tandpræparater brancherne. Den er baseret i Hellenhahn-Schellenberg, Tyskland.

 6. HANS-PETER SCHERER

  Tyskland

  Virksomheden HANS-PETER SCHERER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skærpning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Slibning - stål og metaller, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Maskinsave, bærbare, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Slibning - stål og metaller, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Maskinsave, bærbare, og Metalarbejde - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Bramsche, Tyskland.

 7. TEUFEL PROTOTYPEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TEUFEL PROTOTYPEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Plastbelægning - stål og metaller, og Plastbelægning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Nersingen, Tyskland.

 8. FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FERI INDUSTRIEERZEUGNISSE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle diamanter branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Gevindskæring - værktøjsmaskiner, Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, og Gevindskæring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Fürstenfeldbruck, Tyskland.

 9. OCH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OCH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Industrielle diamanter branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Bærbare elslibemaskiner, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Metalsavemaskiner, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Bærbare elslibemaskiner, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, og Metalsavemaskiner brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 10. SCHLITT WERKZEUGE UND WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHLITT WERKZEUGE UND WERKZEUGMASCHINEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Elektroteknik - bærbart maskinværktøj, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, og Elektroteknik - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Rüdesheim Am Rhein, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis