• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • messingtråd og kabler

Resultater for

Messingtråd og kabler - Import eksport

 1. BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Kabelproducenten SAB – Vi er en af verdens førende producenter af elektriske kabler og ledninger, kabelkonfektioner og temperaturmålingsteknik. Mere end 60 års erfaring i kabel- og ledningsproduktion samt inden for temperaturmålings- og reguleringsteknik har forvandlet enkeltmandsfirmaet til en virksomhed med næsten 500 medarbejdere. Vores styrke ligger ikke kun i fremstillingen af standardkabler og -ledninger, men også i konstruktion af specialprodukter. Hvert år fabrikerer vi mere end 1500 specialkabler efter kundeønske. Kvaliteten af vores produkter er velkendt i over 40 lande. Vores kunder, der har testet vores produkter intensivt, kan bekræfte at de har en længere levetid end andre. Elektriske kabler og ledninger: Halogenfri kabler, dataledninger, styreledninger, fleksible kabler, specialkabler, termoledninger, forsyningsledninger, buskabler, elektrokabler, konfektionerede kabler, varmebestandige kabler

 2. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Tipton, Det Forenede Kongerige.

 3. GUZEL METAL BRASS MILL

  Tyrkiet

  Virksomheden GUZEL METAL BRASS MILL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. PRECISION BRASS WIRE MESH FACTORY

  Kina

  Virksomheden PRECISION BRASS WIRE MESH FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 5. HANSON SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HANSON SPRINGS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Rochdale, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FLEXAL SPRINGS UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FLEXAL SPRINGS UK LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. MPS SPRINGS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MPS SPRINGS, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Holmfirth, Det Forenede Kongerige.

 3. METROL SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden METROL SPRINGS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Northampton, Det Forenede Kongerige.

 4. JONES SPRINGS ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JONES SPRINGS ENGINEERING LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Wednesbury, Det Forenede Kongerige.

 5. HUDDERSFIELD WIRE SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HUDDERSFIELD WIRE SUPPLIES, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Huddersfield, Det Forenede Kongerige.

 1. HARLOW SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HARLOW SPRINGS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Harlow, Det Forenede Kongerige.

 2. OWEN SPRINGS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden OWEN SPRINGS, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Gateshead, Det Forenede Kongerige.

 1. JURAISE SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JURAISE SPRINGS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Bromsgrove, Det Forenede Kongerige.

 2. BARON SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BARON SPRINGS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 3. HILL & SONS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HILL & SONS, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i High Peak, Det Forenede Kongerige.

 4. JOHN STANIAR & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JOHN STANIAR & CO LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 5. DB SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DB SPRINGS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Redditch, Det Forenede Kongerige.

 6. G JOHN POWER LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden G JOHN POWER LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Halesowen, Det Forenede Kongerige.

 7. UK SPRINGS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden UK SPRINGS, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Sawbridgeworth, Det Forenede Kongerige.

 8. J W LISTER LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden J W LISTER LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Brighouse, Det Forenede Kongerige.

 1. JOHN BINNS & SON (SPRINGS) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JOHN BINNS & SON (SPRINGS) LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Skipton, Det Forenede Kongerige.

 2. EUROPEAN SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden EUROPEAN SPRINGS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i St. Columb, Det Forenede Kongerige.

 3. TELBANT A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden TELBANT A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for massiv tråd, og anlæg og maskiner til trækning af metaltråd brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. SPRINGCOIL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPRINGCOIL LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 5. SPRINGCO

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPRINGCO, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Craigavon, Det Forenede Kongerige.

 6. VALLEY SPRING CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VALLEY SPRING CO LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Chesterfield, Det Forenede Kongerige.

 7. CALEDONIAN PETROLEUM SERVICES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CALEDONIAN PETROLEUM SERVICES LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Aberdeen, Det Forenede Kongerige.

 8. SEMLOH ELECTRICS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SEMLOH ELECTRICS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Nottingham, Det Forenede Kongerige.

 9. SPRINGMAKERS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPRINGMAKERS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Redditch, Det Forenede Kongerige.

 10. CHELTENHAM ROAD ENGINEERING CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CHELTENHAM ROAD ENGINEERING CO LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Redditch, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis