• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • messingtråd og kabler

Resultater for

Messingtråd og kabler - Import eksport

 1. BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Kabelproducenten SAB – Vi er en af verdens førende producenter af elektriske kabler og ledninger, kabelkonfektioner og temperaturmålingsteknik. Mere end 60 års erfaring i kabel- og ledningsproduktion samt inden for temperaturmålings- og reguleringsteknik har forvandlet enkeltmandsfirmaet til en virksomhed med næsten 500 medarbejdere. Vores styrke ligger ikke kun i fremstillingen af standardkabler og -ledninger, men også i konstruktion af specialprodukter. Hvert år fabrikerer vi mere end 1500 specialkabler efter kundeønske. Kvaliteten af vores produkter er velkendt i over 40 lande. Vores kunder, der har testet vores produkter intensivt, kan bekræfte at de har en længere levetid end andre. Elektriske kabler og ledninger: Halogenfri kabler, dataledninger, styreledninger, fleksible kabler, specialkabler, termoledninger, forsyningsledninger, buskabler, elektrokabler, konfektionerede kabler, varmebestandige kabler

 2. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Trådfjedre, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Tipton, Det Forenede Kongerige.

 3. GUZEL METAL BRASS MILL

  Tyrkiet

  Virksomheden GUZEL METAL BRASS MILL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. FLEXAL SPRINGS UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FLEXAL SPRINGS UK LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 5. HANSON SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HANSON SPRINGS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Rochdale, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JONES SPRINGS ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JONES SPRINGS ENGINEERING LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Wednesbury, Det Forenede Kongerige.

 2. TESTED SPRING CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TESTED SPRING CO LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Oldbury, Det Forenede Kongerige.

 3. ROBINSON WIRE CLOTH LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ROBINSON WIRE CLOTH LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Stoke-On-Trent, Det Forenede Kongerige.

 4. PETER PERKS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PETER PERKS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Crawley, Det Forenede Kongerige.

 5. HILL & SONS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HILL & SONS, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i High Peak, Det Forenede Kongerige.

 1. WIRE MESH FABRICATIONS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WIRE MESH FABRICATIONS, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Wigan, Det Forenede Kongerige.

 2. DOOR SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DOOR SPRINGS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Tipton, Det Forenede Kongerige.

 1. HY-TEN WELDED MESH CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HY-TEN WELDED MESH CO LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Wolverhampton, Det Forenede Kongerige.

 2. HAMPSHIRE RIGGING SERVICES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HAMPSHIRE RIGGING SERVICES, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Romsey, Det Forenede Kongerige.

 3. TELBANT A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden TELBANT A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for massiv tråd, og anlæg og maskiner til trækning af metaltråd brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ROCHDALE SPRING CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ROCHDALE SPRING CO LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Rochdale, Det Forenede Kongerige.

 5. MPS SPRINGS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MPS SPRINGS, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Holmfirth, Det Forenede Kongerige.

 6. D FAULKNER

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden D FAULKNER, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Chichester, Det Forenede Kongerige.

 7. ALROSE PRODUCTS (BRITISH GAS SPRINGS) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALROSE PRODUCTS (BRITISH GAS SPRINGS) LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Peterborough, Det Forenede Kongerige.

 8. JOHN STANIAR & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JOHN STANIAR & CO LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 1. BARNFATHER WIRE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BARNFATHER WIRE LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Wednesbury, Det Forenede Kongerige.

 2. OWEN SPRINGS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden OWEN SPRINGS, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Gateshead, Det Forenede Kongerige.

 3. R & J HARNESSES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden R & J HARNESSES LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Deeside, Det Forenede Kongerige.

 4. JOHN BINNS & SON (SPRINGS) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden JOHN BINNS & SON (SPRINGS) LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Skipton, Det Forenede Kongerige.

 5. G JOHN POWER LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden G JOHN POWER LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Halesowen, Det Forenede Kongerige.

 6. N S T WELDING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden N S T WELDING, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 7. METROL SPRINGS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden METROL SPRINGS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Northampton, Det Forenede Kongerige.

 8. DICTATOR ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DICTATOR ENGINEERING LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Maidstone, Det Forenede Kongerige.

 9. STABILUS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden STABILUS LTD, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Banbury, Det Forenede Kongerige.

 10. CENTRAL SPRINGS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CENTRAL SPRINGS, der opererer inden for Messingtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Kæder, wire - med usvejsede led, Trådfjedre, Kæder, wire - med usvejsede led, og Trådfjedre brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis