• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • messing

Resultater for

Messing - Import eksport

 1. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Vi er en mellemstor virksomhed, der er specialiseret i levering af tynde metalfolier med stramme tykkelsestolerancer. Vi dækker tykkelser fra 0, 005 mm til 1, 00 mm. Vi leverer forskellige dimensioner fra vores lager, som er optimalt egnet til brug i værkstedet og på samlinger, takket være deres emballage. Materialet kan let fjernes i den ønskede længde fra den store plastkasse, og om nødvendigt kan kasser med en materialebredde på 150 mm, der bruges op til en tykkelse på 0, 250 mm, forbindes med clips. Hvis det er nødvendigt, kan de medfølge gratis. Som en yderligere mulighed leverer vi METALFOLIE i en selvklæbende udførelse. Materialet leveres med et bærefrit klæbestof. Klæbetykkelsen er på 0, 04 mm.

 2. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrig

  La Fonderie SRI, som ligger i Commentry, fremstiller alle typer emner til alle aktivitetssektorer, sandstøbning selvhærdende i ren kobber, kobber strukturel hærdning, cuproaluminium, bronze med tin, bronze med bly, bronze. HRSaint Rémy Industrie (SRI) har et bearbejdningsværksted, som er under konstant udvikling. Virksomheden er således i stand til at levere færdige og testede produkter til vores kunder, som har en og samme kontakt og en reference

 3. NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD.

  Kina

 4. TORCAMES

  Portugal

 5. NAGLER NORMALIEN GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FILTO PROFILES

  Spanien

 2. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italien

 4. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden Lanza blev grundlagt som en handelsvirksomhed. På baggrund af handelen med metalhalvfabrikata udviklede virksomheden med årene takket være god rådgivning og førsteklasses kundeservice et tæt partnerskab med hovedaftagerne, samtidig med at virksomheden producerede præcisionsdrejedele. Lukningen af de enkelte metalforarbjedningsvirksomheder fik Lanza til at kontakte slutforbrugerne direkte for at sikre markedet for virksomheden ved at omarabejde handelsvarerne til drejedele. Den deraf følgende øgede handel med drejedele fik i slutningen af 70'erne virksomheden til at købe egne maskiner og hyre personalet og dermed kunderne fra de lukkede virksomheder, hvorved der blev udviklet en mindre produktionsvirksomhed.

 5. METALCENTER GROUP A/S

  Danmark

  Vi fokuserer 100% på kobberlegeringer MetalcenterGroup har en dybtgående metal know-how baseret på mere end 200 års rød metal erfaring inden for organisationen. Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder alle de nødvendige færdigheder til alle typer kobberlegeringer. Vi er specialister i at tilbyde tilpassede løsninger lavet af alle typer kobberlegeringer og fra vores standard lagerliste. Vi har et stort internationalt netværk af kobberfabrikanter og specialister, der bidrager med løsninger og værdifuld viden. Vi kan tilbyde dig en bred produktportefølje af: Plader, rundstænger, firkantede stænger, sekskantede stænger, flade stænger, rør, snitlængder og ingots. Vi er fuldt ud i stand til at levere alt fra små til store individuelle løsninger, standard eller tilpasset efter dine individuelle behov.

 1. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. er en virksomhed inden for maskinindustri der har specialiseret sig i fremstilling, design og implementering af forskelligt værktøj og teknikker omfattende stor kapacitet inden for sintring (bedre kendt som P / M) af producerede dele og elementer. Vores produkter kan bruges til mange formål i forskellige brancher. Til fremstilling af vores produkter bruger vi metalpulver af høj kvalitet (jern, messing, kobber, stål, rustfrit stål, bronze, aluminium) fra Sverige, Italien, Tyskland og Rumænien. Vi er i stand til at producere enhver form for P / M dele og artikler, der ikke er nævnt ovenfor men efterspurgt af kunderne. De typiske anvendelser af de sintrede mekaniske udstyrsdele inkluderer: • bilindustrien • hydraulik og pneumatik • tekstilmaskiner; • måleinstrumenter, • låse og hardware, • elektriske dele • vi producerer også dekorative elementer til møbler, hegn og gelændere.

 2. JM KABELSKROT

  Danmark

  Med mange års erfaring inden for faget kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning når Deres metal eller kabler skal skrottes - Uanset mængde. Vores kundekreds omfatter store som små virksomheder inden for el, byggebranchen såvel som private husstande på hele Sjælland. JM Kabelskrot er en mindre virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder tilgode gennem de bedste priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet. JM Kabelskrot afhenter alt kabelskrot til de bedste priser! Hvorfor JM Kabelskrot? Vi stiller gratis container til rådighed på både korttids- og langtidsbasis Vi giver de bedste priser Vi kommer når det passer Dem Vi sørger for en korrekt miljømæssig behandling Vi afhenter store som små mængder Vi vejer på bilen og giver dig altid de bedste priser på dit kabelskrot Vi tilbyder afhentning af alt: Messing Kobber Aluminium Samt naturligvis kabler som er vores speciale. Hos os for du de bedste priser på kabelskrot. Vi afhenter og betaler på stedet. Geografisk dækker vi hele Sjælland og primært Storkøbenhavn. Men er du længere væk så giv os endeligt et kald, vi kommer gerne langt omkring.

 1. ALMACENES GRAU BASSAS

  Spanien

  Lagre af metal og stål. Specialiseret i sektoren for semi-metalmaterialer fra sektoren for stål, metal, aluminium og teknisk plast. Vores aktivitet er baseret på salg af engros- og detailprodukter. De vigtigste kunder er værksteder, industrier og virksomheder relateret til søfartssektoren. Stål, rustfrit, hydraulisk og perforeret, bronze, kobber, messing, methacrylat...

 2. ART SOURCE EU

  Bulgarien

 3. LACKLEHNER

  Tyskland

 4. MECANIZADOS Y FORMAS S.L.

  Spanien

 5. TORUN METAL GMBH

  Tyskland

 6. PETER BLAU GES.M.B.H.

  Østrig

 7. IRON SALE EUROPE

  Belgien

 8. WWW.UKRBRASS.COM

  Ukraine

 1. GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A.

  Italien

 2. COM.A.V. SRL

  Italien

 3. ORJINAL METAL A.S.

  Tyrkiet

 4. BEULCO GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. C.DENNIS

  Det Forenede Kongerige

 6. FBCG

  Frankrig

 7. ELSAN HAMMADDE SANAYII A.S./ BRASS PRODUCER

  Tyrkiet

 8. METAL-SERWIS

  Polen

 9. SHINE PRECISION INDUSTRIES

  Indien

 10. ENSA METAL GIDA TEKS SAN VE DIS TIC LTD STI

  Tyrkiet