• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • messing

Resultater for

Messing - Import eksport

 1. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor virksomhed, der er specialiseret i levering af tynde metalfolier med stramme tykkelsestolerancer. Vi dækker tykkelser fra 0, 005 mm til 1, 00 mm. Vi leverer forskellige dimensioner fra vores lager, som er optimalt egnet til brug i værkstedet og på samlinger, takket være deres emballage. Materialet kan let fjernes i den ønskede længde fra den store plastkasse, og om nødvendigt kan kasser med en materialebredde på 150 mm, der bruges op til en tykkelse på 0, 250 mm, forbindes med clips. Hvis det er nødvendigt, kan de medfølge gratis. Som en yderligere mulighed leverer vi METALFOLIE i en selvklæbende udførelse. Materialet leveres med et bærefrit klæbestof. Klæbetykkelsen er på 0, 04 mm.

 2. ANKARA BRONZ

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden deres grundlæggelse i 1974 har ANKARA BRONZ fremhævet deres kunst inden for et udvalg af støbemetoder, som oprindeligt kommer fra Tyrkiet. Vores håndværk ligger inden for støbning af bronze, aluminium, messing og en blanding af særlige kobberlegeringer, som hver er skræddersyet til deres formål. Blandt vores anerkendte legeringer kan du finde tinbronze, aluminiumsbronze, manganbronze, silikumbronze, blyholdig tinbronze, tinbronze med højt blyindhold og den alsidige nikkeltinbronze. Vores sortiment omfatter også et rigt udvalg af messing, aluminium og særlige kobberlegeringer. Inden for den altid udviklende verden af metalteknologi, er vi stolte over at dele banebrydende innovationer med vores værdsatte kunder. De grundlæggende etikker bag ANKARA BRONZ forbliver uændrede – en forpligtelse til at levere en enestående kvalitet i denne branche som kontinuerligt udvikler sig. Vores udvalg går længere en støbning, takket være et udvalg af forskellige metaller: bronze, aluminium messing, importeret nodulær støbejern, peak, rustfrit stål, kviksølvstål, olieret hærdet stål og mere. Vi er også stolte over at tilbyde bearbejdet plast såsom Kestamid, Polyamid, Politef, Pom c, PVC og fiber. Oplev vores enestående ekspertise og processer inden for støbning og materialer, ved at kontakte os allerede i dag. ANKARA BRONZ vil altid være din troværdige partner, med årtiers viden inden for den dynamiske verden af metaller.

 3. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  La Fonderie SRI, som ligger i Commentry, fremstiller alle typer emner til alle aktivitetssektorer, sandstøbning selvhærdende i ren kobber, kobber strukturel hærdning, cuproaluminium, bronze med tin, bronze med bly, bronze. HRSaint Rémy Industrie (SRI) har et bearbejdningsværksted, som er under konstant udvikling. Virksomheden er således i stand til at levere færdige og testede produkter til vores kunder, som har en og samme kontakt og en reference

 4. LUM'ART

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LUM'ART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Belysning, til boligen samt tilbehør branchen. Den opererer også inden for Lysarmaturer, dekorative, Belysning, Belysning, kontor-, Messing, Lysarmaturer, dekorative, loftslampe, indendørs loftslamper, kunsthåndværker, og Belysning brancherne. Den er baseret i Pontgouin, Frankrig.

 5. NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden NINGBO FRIMA INDUSTRY CO. LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sedan branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, specialfremstillede, CNC-drejedele, dele til motorcykler, præcisionsdele til maskiner, maskindele aluminium, dele i messing, maskindelel rustfrit stål, cnc maskindele, og cnc-fræsede dele brancherne. Den er baseret i Ningbo, Kina.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden TORCAMES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Boring, Stål, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Messing, Rivning og drejning af gummi og plast, Drejning - stål og metaller, CNC 4-akset fræsearbejde, CNC aluminiumsforarbejdning, og CNC-fræsearbejde brancherne. Den er baseret i Espinhel Águeda, Portugal.

 2. BREMETALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BREMETALL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Messing, bånd i bronze, strimler i rustfrit stål, kobberbånd, Kobbertråd, messingbånd, aluminium, rustfrit stål, og kobber brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 3. FILTO PROFILES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FILTO PROFILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Messing, profiler i messing, metalhængsler, Messing, profiler til byggebranchen, industrielle profiler, special profiler efter tegning, og fladstål brancherne. Den er baseret i Vallirana-Barcelona, Spanien.

 4. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Messing, Delrengøring, mattering, bånd, børste, armatur, drejede låse og beslag, rustfrit stål, og Messing brancherne. Den er baseret i Böttingen, Tyskland.

 5. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valseværker - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Messing, jernholdige metaller og legeringer, messingstænger, Messing, og profiler, varmvalsede brancherne. Den er baseret i Chiari, Italien.

 1. EXTRA FORGE D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXTRA FORGE D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Presning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Import-eksport - stål og metaller, Kobber og kobberlegeringer, Konstruktion af erhvervsbygninger, Messing, Varmebehandling af stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Færdigvarer i metal, og Aluminium og aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Maribor, Slovenien.

 2. LANZA METALLWAREN-GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden Lanza blev grundlagt som en handelsvirksomhed. På baggrund af handelen med metalhalvfabrikata udviklede virksomheden med årene takket være god rådgivning og førsteklasses kundeservice et tæt partnerskab med hovedaftagerne, samtidig med at virksomheden producerede præcisionsdrejedele. Lukningen af de enkelte metalforarbjedningsvirksomheder fik Lanza til at kontakte slutforbrugerne direkte for at sikre markedet for virksomheden ved at omarabejde handelsvarerne til drejedele. Den deraf følgende øgede handel med drejedele fik i slutningen af 70'erne virksomheden til at købe egne maskiner og hyre personalet og dermed kunderne fra de lukkede virksomheder, hvorved der blev udviklet en mindre produktionsvirksomhed.

 1. SINTER - M JSC

  Bulgarien

  Sinter-M JSC. er en virksomhed inden for maskinindustri der har specialiseret sig i fremstilling, design og implementering af forskelligt værktøj og teknikker omfattende stor kapacitet inden for sintring (bedre kendt som P / M) af producerede dele og elementer. Vores produkter kan bruges til mange formål i forskellige brancher. Til fremstilling af vores produkter bruger vi metalpulver af høj kvalitet (jern, messing, kobber, stål, rustfrit stål, bronze, aluminium) fra Sverige, Italien, Tyskland og Rumænien. Vi er i stand til at producere enhver form for P / M dele og artikler, der ikke er nævnt ovenfor men efterspurgt af kunderne. De typiske anvendelser af de sintrede mekaniske udstyrsdele inkluderer: • bilindustrien • hydraulik og pneumatik • tekstilmaskiner; • måleinstrumenter, • låse og hardware, • elektriske dele • vi producerer også dekorative elementer til møbler, hegn og gelændere.

 2. METALCENTER GROUP A/S

  Danmark

  Vi fokuserer 100% på kobberlegeringer MetalcenterGroup har en dybtgående metal know-how baseret på mere end 200 års rød metal erfaring inden for organisationen. Vores mål er at kunne tilbyde vores kunder alle de nødvendige færdigheder til alle typer kobberlegeringer. Vi er specialister i at tilbyde tilpassede løsninger lavet af alle typer kobberlegeringer og fra vores standard lagerliste. Vi har et stort internationalt netværk af kobberfabrikanter og specialister, der bidrager med løsninger og værdifuld viden. Vi kan tilbyde dig en bred produktportefølje af: Plader, rundstænger, firkantede stænger, sekskantede stænger, flade stænger, rør, snitlængder og ingots. Vi er fuldt ud i stand til at levere alt fra små til store individuelle løsninger, standard eller tilpasset efter dine individuelle behov.

 3. JM KABELSKROT

  Danmark

  Med mange års erfaring inden for faget kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning når Deres metal eller kabler skal skrottes - Uanset mængde. Vores kundekreds omfatter store som små virksomheder inden for el, byggebranchen såvel som private husstande på hele Sjælland. JM Kabelskrot er en mindre virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder tilgode gennem de bedste priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet. JM Kabelskrot afhenter alt kabelskrot til de bedste priser! Hvorfor JM Kabelskrot? Vi stiller gratis container til rådighed på både korttids- og langtidsbasis Vi giver de bedste priser Vi kommer når det passer Dem Vi sørger for en korrekt miljømæssig behandling Vi afhenter store som små mængder Vi vejer på bilen og giver dig altid de bedste priser på dit kabelskrot Vi tilbyder afhentning af alt: Messing Kobber Aluminium Samt naturligvis kabler som er vores speciale. Hos os for du de bedste priser på kabelskrot. Vi afhenter og betaler på stedet. Geografisk dækker vi hele Sjælland og primært Storkøbenhavn. Men er du længere væk så giv os endeligt et kald, vi kommer gerne langt omkring.

 4. ALMACENES GRAU BASSAS

  Spanien

  Lagre af metal og stål. Specialiseret i sektoren for semi-metalmaterialer fra sektoren for stål, metal, aluminium og teknisk plast. Vores aktivitet er baseret på salg af engros- og detailprodukter. De vigtigste kunder er værksteder, industrier og virksomheder relateret til søfartssektoren. Stål, rustfrit, hydraulisk og perforeret, bronze, kobber, messing, methacrylat...

 5. SELVA ANTONIO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SELVA ANTONIO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messing branchen. Den opererer også inden for aluminium, digitalt styret drejeværksted, forsendelse til hele europa, og drejede låse og beslag brancherne. Den er baseret i Primaluna, Italien.

 6. ART SOURCE EU

  Bulgarien

  Virksomheden ART SOURCE EU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messing branchen. Den er baseret i Varna, Bulgarien.

 7. LACKLEHNER

  Tyskland

  Virksomheden LACKLEHNER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Messing branchen. Den er baseret i Fürstenzell, Tyskland.

 8. PETER BLAU GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden PETER BLAU GES.M.B.H., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Messing branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 1. MECANIZADOS Y FORMAS S.L.

  Spanien

  Virksomheden MECANIZADOS Y FORMAS S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messing branchen. Den er baseret i Catarroja, Spanien.

 2. TORUN METAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TORUN METAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messing branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 3. WWW.UKRBRASS.COM

  Ukraine

  Virksomheden WWW.UKRBRASS.COM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messing branchen. Den opererer også inden for Bearbejdning af stål og metaller, Bearbejdning af stål og metaller, messing i stænger, og kobberlegeringer brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 4. IRON SALE EUROPE

  Belgien

  Virksomheden IRON SALE EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Støberier - kobber, bronze og messing branchen. Den opererer også inden for Messing, bronze, af ikke-jernholdigt metal, støbejern, og Messing brancherne. Den er baseret i Huy, Belgien.

 5. COM.A.V. SRL

  Italien

  Virksomheden COM.A.V. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Glasproduktion - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Messing, maling til glas, Bly og blylegeringer, blyprofiler, og Messing brancherne. Den er baseret i Sansepolcro, Italien.

 6. GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden GHIDINI PIETRO BOSCO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messing branchen. Den er baseret i Brozzo Di Marcheno, Italien.

 7. C.DENNIS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden C.DENNIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bølgepap branchen. Den opererer også inden for Messing, reservedele, og Messing brancherne. Den er baseret i Wickford, Det Forenede Kongerige.

 8. ORJINAL METAL A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden ORJINAL METAL A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messing branchen. Den opererer også inden for messingstænger, trykstøbning af messing, messingstænger, og profiler i messing brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. BEULCO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BEULCO GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Messing branchen. Den opererer også inden for Færdigvarer i metal, bygning af prototyper, CNC-underleverandørarbejde og -rådgivning, og Færdigvarer i metal brancherne. Den er baseret i Attendorn, Tyskland.

 10. FBCG

  Frankrig

  Virksomheden FBCG, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Bronze, Messing, Grovplader og tyndplader i jernholdigt metal, Bronze, Messing, og udskæring efter mål brancherne. Den er baseret i Rosny-Sur-Seine, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis