• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • melformaling

Resultater for

Melformaling - Import eksport

 1. MAKENAS GRAIN MILLING TECHNOLOGY

  Tyrkiet

  Etableret i 2000 er Makenas Grain Milling Technology en producent fra Tyrkiet som fremstiller kværnemaskiner til mel, semolina, majs og stålsiloer. Vi er en dynamisk virksomhed der kontinuerligt udvider vores område med et område på 28.000 kvadratmeter (10.000 kvadratmeter lukket og 18.000 kvadratmeter åben) produktionsfacilitet. Vi har et omfattende produktsortiment, såsom: •Kornadskillere, •Horisontale skuremaskiner •Tørstenmaskiner, •Dæmpemaskiner •Rullekværnemaskiner •Sigtemaskiner •Transportbånd med skuffer •Kædetransportbånd, •Pneumatisk cyklon •Siloer til produktopbevaring •Hammerkværne, •Tromlesigte og meget mere, som alt kan findes på vores hjemmeside! Vores primære mission er at fremstille og sælge maskiner og reservedele og forbrugsmaterialer med den bedste kvalitet og passende priser for vores kunder. Vi forbedrer vores produkter ved at følge de seneste trends inden for ny teknologi, og arbejder på at blive den førende virksomhed på de nationale og internationale markeder. Derudover tilbyder vi også installation på din facilitet. Spørg os !

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrig

  SAS VENTOUX EPEAUTRE er en 100% fransk producent af enkorn (traditionel produktion). Virksomheden dyrker og høster enkorn i denne korntypes kerneområde (i omegnen af Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkorn dyrkes i vekseldrift med parfumeplanter og foderplanter, hvilket gør andre næringsstoffer overflødige. Dette muliggør en fuldstændig naturlig produktion. Efter hver høst opbevares kornet i siloer uden tilsætningsstoffer. Dernæst gennemgår det en afskalning, hvilket simpelthen består af at fjerne skallen rundt om kornet. Rensningsprocessen foregår via et udsugningssystem, der fjerner skallen og alle de dele, der er lettere end kornet. Kornsorteringsmaskinerne fjerner alle de dele, der er længere og kortere end kornet. Til sidst fjerner en optisk sorteringsmaskine med stor præcision de sidste uønskede korn. Den sidste etape er kvalitetskontrol!

 3. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italien

  Industria Molitoria Mininni er en af ​​de største industrivirksomheder på nationalt plan inden for maling af durumhvede til produktion af semulje malet to gange og semulje til pasta med høj kvalitet. Vores nye faciliteter er baseret på moderne teknologi til melmøller udviklet af Buhler og giver mulighed for at male 470 tons på 24 timer.

 4. MOLINO RIVA SRL

  Italien

  Le Moulin Riva har opnået certificering af sit kvalitetsstyringssystem i henhold til UNI EN ISO 9001: 2008 og BRC-IFS, der med integrationen af ​​HACCP gør det muligt at styre produktionsprocessen helt og opnå standarder af høj kvalitet. Certificeringen er således et garanticertifikat, som viser sammenhængen mellem, hvad der siges og hvad der produceres og sikrer kontinuerlig kvalitetsforbedring af majsmel, hvedemel og boghvedemel.

 5. WUXI HASEN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

  Kina

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PPTE JNL

  Ukraine

 2. OBSTHOF KNAB GMBH

  Tyskland

 3. MOLINO FOCHESATO S.R.L.

  Italien

 4. MILLUNO MILLING & MOULIN TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

 5. ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES

  Ægypten

 1. MINOTERIE BATIGNE

  Frankrig

 2. OLIMPIC INTERNATIONAL BULGARIA LTD

  Bulgarien

 1. LA TOULOUSAINE DES FARINES

  Frankrig

 2. CEREALIS - MOAGENS S A

  Portugal

 3. PITORRO - MOAGEM DE CEREAIS, S.A.

  Portugal

 4. DEGPA FLOUR MILL MACHINERY

  Tyrkiet

 5. TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 6. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Belarus

 7. MOULINS DUMEE

  Frankrig

 8. «ALLIANCE BG» EOOD

  Bulgarien

 1. GRANEL - MOAGEM DE CEREAIS, S.A

  Portugal

 2. ÖZENIR DEGIRMEN LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 3. MYKOLAIV MILLING WORKS

  Ukraine

 4. CEREALVENETA

  Italien

 5. TEKNOLOJIMAK FLOUR MILL MACHINERY LTD.

  Tyrkiet

 6. ARCHAR FLOUR MILL LTD

  Bulgarien

 7. TAFLAN UN

  Tyrkiet

 8. MÜHLENPRODUKTE AXEL.REDZICH

  Tyskland

 9. ISMERUN GIDA PAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Tyrkiet

 10. JAS ENTERPRISES

  Indien