• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mel og semulje

Resultater for

Mel og semulje - Import eksport

 1. TAMPIERI SPA

  Italien

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsurt; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrig

  SAS VENTOUX EPEAUTRE er en 100% fransk producent af enkorn (traditionel produktion). Virksomheden dyrker og høster enkorn i denne korntypes kerneområde (i omegnen af Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkorn dyrkes i vekseldrift med parfumeplanter og foderplanter, hvilket gør andre næringsstoffer overflødige. Dette muliggør en fuldstændig naturlig produktion. Efter hver høst opbevares kornet i siloer uden tilsætningsstoffer. Dernæst gennemgår det en afskalning, hvilket simpelthen består af at fjerne skallen rundt om kornet. Rensningsprocessen foregår via et udsugningssystem, der fjerner skallen og alle de dele, der er lettere end kornet. Kornsorteringsmaskinerne fjerner alle de dele, der er længere og kortere end kornet. Til sidst fjerner en optisk sorteringsmaskine med stor præcision de sidste uønskede korn. Den sidste etape er kvalitetskontrol!

 3. GARNEC LLC

  Rusland

  «Garnec» er førende når det kommer til fremstilling af glutenfri mel og bageblandinger. Vi er de første i Rusland som har modtaget retten til at mærke vores produkter med “Crossed Grain Trademark”. Dette handelsmærke er et sikkerhedsmærke for glutenfri produkter, og gives af Association of European Coeliac Societies, som anerkendes i de fleste udviklingslande. Vi anvender også grønne teknologier: vores produkter fremstilles med miljøvenligt udstyr, med anvendelse af koldmaling-teknologi. Koldmaling er maling ved temperaturer på mindre end 40 °C, hvormed melet bevarer de fleste af dets vitaminer og mineraler. Derudover bruger vi ingen tilsætningsstoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler i vores produktion. Vi fremstiller et stort udvalg af sunde fødevareprodukter - hvormed alle vil kunne finde noget de kan lide. Garnec: Andre fødevarer for hele familien.

 4. HARIMSA

  Spanien

 5. JB HANDELSWELT JANINE BERNECKER

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIRIDI FOODS GMBH

  Tyskland

 2. UPGRAIN AG

  Schweiz

 3. SOUTH STREAM E.K.

  Tyskland

 4. TRENDY FOODS

  Belgien

 5. GRÖNAVERDE GMBH

  Tyskland

 1. DI.GI.MA.

  Italien

 2. SAMEXPORT

  Frankrig

 1. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC er en fødevarevirksomhed der specialiserer sig i at levere fødevareprodukter med de følgende handelsmærker: "Tsar" (pasta, mel, gryn, multikornflager, øjeblikkelige flager, havregryn, havreflager, frossen dej, spiselig olie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "sund menu”(MYSLIFLAGER, PASTAPRODUKTER, KIKS, SPISELIG OLIE, FULDKORNSFLAGER, PLANTEBASEREDE DRIKKE). Virksomhedens sortiment inkluderer mere end hundrede navne på produkter som er elsket og kendt af kunderne, ikke kun i Rusland og SNG-landene, men også i USA, Kina, Canada, Israel og Sydkorea. Producenten af produkterne er inkluderet i det russiske register over producenter og leverandører af naturlige og miljøvenlige produkter, og har modtaget de højeste priser fra International Ecological Fund. Brugen af moderne udstyr i produktionen sikrer en produktkvalitet der overholder de højeste globale standarder.

 2. ENDAKSI (CALIMERA LLC)

  Rusland

  Endaxi virksomheden har været et af de hurtigst voksende virksomheder på det russiske indkøbsmarked siden 2000. I denne periode har vi etableret os selv som en pålidelig partner med et stort udvalg af produkter. Vores udvalg inkluderer mere end 110 SKU-produkter fra vores egen produktion af sunde kostprodukter: Fuldkornsmel; Korn; Havremel; Sukkerrør og kokossukker; Himalaya salt; Eksklusive brød- og pandekageblandinger; Udviklet af vores teknikere. En konstant udvidelse af udvalget. Målet med vores arbejde er at bevare fordelene ved fuldkorn, så du kan passe på dit helbred, og dem du holder af. Vores motto er "Pleje for helbredet". Vi tilbyder vores kunder de mest naturlige og førsteklasses produkter. Vi har en succesfuld erfaring med eksport af Endaxi-produkterne til mange af verdens lande. Vi er glade for at tilbyde dig et samarbejde med fælles fordele. Vi er klar til at diskutere vilkår og priser som vil interessere dig!

 3. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italien

  Industria Molitoria Mininni er en af ​​de største industrivirksomheder på nationalt plan inden for maling af durumhvede til produktion af semulje malet to gange og semulje til pasta med høj kvalitet. Vores nye faciliteter er baseret på moderne teknologi til melmøller udviklet af Buhler og giver mulighed for at male 470 tons på 24 timer.

 4. SAALEMÜHLE ALSLEBEN GMBH

  Tyskland

  Saalemühle blev i 1992 overtaget af familierne Bindewald og Gutting. Vi fremstiller følgende: Hvidhvedeprodukter, hårdhvedeprodukter samt specialprodukter. Vores partnervirksomheder omfatter: AS Tartu Veski, Tartu, Estland, www.tartuveski.ee, Dobeles Dzirnavnieks, Dobele, Letland, www.dzirnavnieks.lv. Vores produkter omfatter: mel og korn, mølledrift, ekstruderet mel, tørret mel, hvidhvedeprodukter, hårdhvedeprodukter, hydrotermisk forædlet mel, hårdhvedekorn.

 5. KOMPLET ITALIA SRL

  Italien

  Komplet Italia, som ligger i Grassobbio i Italien, er det italienske datterselskab af det multinationale tyske firma Abel Schaefer i Voelklingen (D), en af de førende europæiske virksomheder inden for produktion af halvfabrikata og råvarer til bagerier og konditorier.

 6. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanien

  Mel og semulje. Mel fra Pelegrin, Halasa.

 7. MYNATURA BY CHRISTIAN JESKE

  Tyskland

 8. ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES

  Ægypten

 1. FOODISH S.R.O.

  Tjekkiet

 2. MAISON WACOLS

  Frankrig

 3. PRIMUSAGRO OU

  Ukraine

 4. TRIO GIDA VE TARIM URUNLERI ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 5. FORTIVIA

  Frankrig

 6. PJSC NOVOROSSYISK GRAIN PLANT

  Rusland

 7. MOLENS VAN SANDE

  Belgien

 8. MOLENS VANDEN BEMPT

  Belgien

 9. MOLINO CANDELORI

  Italien

 10. KMC DEUTSCHLAND INGREDIENTS GMBH

  Tyskland