• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mel og semulje

Resultater for

Mel og semulje - Import eksport

 1. BB WHOLESALE

  Holland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH er en førende aktør inden for international engrossalg, eksport, forsyning og distribution af premium fødevarer, drikkevarer og livsstilsprodukter. Vores mission er at levere enestående værdi gennem et alsidigt udvalg af førsteklasses produkter til konkurrencedygtige priser, hvilket sikrer kundetilfredshed og opbygger varige forhold. Ved at arbejde i et miljø som værdsætter innovation og support, er vores team hos MD Global Trading GmbH dedikeret til samarbejde, vækst og kreativitet. Vi hjælper vores medarbejdere med at være i front på et marked der altid udvikler sig, og sørger for, at vores tjenester forbliver dynamiske og de bedste. Vi er fokuseret på miljøansvar, og anvender bæredygtige praksisser på tværs af vores forsyningskæde, for at minimere vores påvirkning. Derudover arbejder vi aktivt med, og bidrager til de samfund hvor vi driver vores virksomhed. Hos MD Global Trading GmbH er vores vision at være en førende leverandør af førsteklasses engrosprodukter og tjenester, tilpasse os til ændrende kundebehov samtidig med vi skaber bæredygtig værdi for alle stakeholdere. Vi er stolte over at overholde vores forpligtelser, bevare konsistens og overholde vores deadlines – hvilket er nøglepunkter i vores forpligtelse til excellence i branchen. Vælg MD Global Trading GmbH for en pålidelig og problemfri oplevelse inden for global indkøb af førsteklasses engrosprodukter.

 2. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 3. TAMPIERI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsur; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

 4. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 5. JB HANDELSWELT JANINE BERNECKER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JB HANDELSWELT JANINE BERNECKER, er en Engrossalg, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Gelsenkirchen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SOUTH STREAM E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOUTH STREAM E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Kehl, Tyskland.

 2. GRÖNAVERDE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRÖNAVERDE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Hettenshausen, Tyskland.

 3. TERRA LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERRA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, Semulje, Mel og semulje, Supper, Kornprodukter til morgenmad, Kornprodukter og kornsorter, korn, hvedegryn, og havrefrø brancherne. Den er baseret i Pervomaysky, Ukraine.

 4. DI.GI.MA.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DI.GI.MA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Mel og semulje, Bagværk, Beslag, bygge og anlæg, Hotel, animalsk fedt til madlavning, zooteknisk foder, Mel og semulje, mel til madlavning, og Bagværk brancherne. Den er baseret i Villanterio, Italien.

 5. CASTELMAIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CASTELMAIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, bjørnekrebs, ølstue, forsyninger, majssemuljegryn, mel til madlavning, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Casteljaloux, Frankrig.

 1. SAMEXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAMEXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, Mel og semulje, fødevarer - import/eksport, Mejeriprodukter, mejeriprodukter engros, og Mel og semulje brancherne. Den er baseret i France, Frankrig.

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrig

  SAS VENTOUX EPEAUTRE er en 100% fransk producent af enkorn (traditionel produktion). Virksomheden dyrker og høster enkorn i denne korntypes kerneområde (i omegnen af Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkorn dyrkes i vekseldrift med parfumeplanter og foderplanter, hvilket gør andre næringsstoffer overflødige. Dette muliggør en fuldstændig naturlig produktion. Efter hver høst opbevares kornet i siloer uden tilsætningsstoffer. Dernæst gennemgår det en afskalning, hvilket simpelthen består af at fjerne skallen rundt om kornet. Rensningsprocessen foregår via et udsugningssystem, der fjerner skallen og alle de dele, der er lettere end kornet. Kornsorteringsmaskinerne fjerner alle de dele, der er længere og kortere end kornet. Til sidst fjerner en optisk sorteringsmaskine med stor præcision de sidste uønskede korn. Den sidste etape er kvalitetskontrol!

 1. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC er en fødevarevirksomhed der specialiserer sig i at levere fødevareprodukter med de følgende handelsmærker: "Tsar" (pasta, mel, gryn, multikornflager, øjeblikkelige flager, havregryn, havreflager, frossen dej, spiselig olie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "sund menu”(MYSLIFLAGER, PASTAPRODUKTER, KIKS, SPISELIG OLIE, FULDKORNSFLAGER, PLANTEBASEREDE DRIKKE). Virksomhedens sortiment inkluderer mere end hundrede navne på produkter som er elsket og kendt af kunderne, ikke kun i Rusland og SNG-landene, men også i USA, Kina, Canada, Israel og Sydkorea. Producenten af produkterne er inkluderet i det russiske register over producenter og leverandører af naturlige og miljøvenlige produkter, og har modtaget de højeste priser fra International Ecological Fund. Brugen af moderne udstyr i produktionen sikrer en produktkvalitet der overholder de højeste globale standarder.

 2. GARNEC LLC

  Rusland

  «Garnec» er førende når det kommer til fremstilling af glutenfri mel og bageblandinger. Vi er de første i Rusland som har modtaget retten til at mærke vores produkter med “Crossed Grain Trademark”. Dette handelsmærke er et sikkerhedsmærke for glutenfri produkter, og gives af Association of European Coeliac Societies, som anerkendes i de fleste udviklingslande. Vi anvender også grønne teknologier: vores produkter fremstilles med miljøvenligt udstyr, med anvendelse af koldmaling-teknologi. Koldmaling er maling ved temperaturer på mindre end 40 °C, hvormed melet bevarer de fleste af dets vitaminer og mineraler. Derudover bruger vi ingen tilsætningsstoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler i vores produktion. Vi fremstiller et stort udvalg af sunde fødevareprodukter - hvormed alle vil kunne finde noget de kan lide. Garnec: Andre fødevarer for hele familien.

 3. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italien

  Industria Molitoria Mininni er en af ​​de største industrivirksomheder på nationalt plan inden for maling af durumhvede til produktion af semulje malet to gange og semulje til pasta med høj kvalitet. Vores nye faciliteter er baseret på moderne teknologi til melmøller udviklet af Buhler og giver mulighed for at male 470 tons på 24 timer.

 4. KOMPLET ITALIA SRL

  Italien

  Komplet Italia, som ligger i Grassobbio i Italien, er det italienske datterselskab af det multinationale tyske firma Abel Schaefer i Voelklingen (D), en af de førende europæiske virksomheder inden for produktion af halvfabrikata og råvarer til bagerier og konditorier.

 5. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanien

  Mel og semulje. Mel fra Pelegrin, Halasa.

 6. HARIMSA

  Spanien

  Virksomheden HARIMSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Cartagena-Murcia, Spanien.

 7. MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Sigtemaskiner, vertikale pakkemaskiner, og Melformaling brancherne. Den er baseret i Çorum, Tyrkiet.

 8. BS SARIYAVUZ EXPORTERS

  Tyrkiet

  Virksomheden BS SARIYAVUZ EXPORTERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Hårdt korn, mel, mel af blødt korn, mel eller semuljegryn af hård hvede, og Hårdt korn brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. MYNATURA BY CHRISTIAN JESKE

  Tyskland

  Virksomheden MYNATURA BY CHRISTIAN JESKE, er en Distributør, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Hünxe, Tyskland.

 2. VIRIDI FOODS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VIRIDI FOODS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Alzenau, Tyskland.

 3. UPGRAIN AG

  Schweiz

  Virksomheden UPGRAIN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Appenzell, Schweiz.

 4. MAISON WACOLS

  Frankrig

  Virksomheden MAISON WACOLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for fuldkornsmel, tangmel, special mel, og kikærtemel brancherne. Den er baseret i Cergy-Pontoise, Frankrig.

 5. FOODISH S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden FOODISH S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Import-eksport - fødevarer og landbrug, frø af tørrede grønsager, gryn til cornflakes, og blæste cornflakes brancherne. Den er baseret i Nucice, Tjekkiet.

 6. MOLENS 'T KINDT

  Belgien

  Virksomheden MOLENS 'T KINDT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for melmøller, mel, mel eller semuljegryn af hård hvede, og levering til bagere brancherne. Den er baseret i Kerkhove, Belgien.

 7. MOLINO PIANTONI S.A.S.

  Italien

  Virksomheden MOLINO PIANTONI S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for fuldkornsmel brancherne. Den er baseret i Chiari, Italien.

 8. MOULINS DUMEE

  Frankrig

  Virksomheden MOULINS DUMEE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Melformaling, og mel til madlavning brancherne. Den er baseret i Gron, Frankrig.

 9. CAMPIONE ANTONINO

  Italien

  Virksomheden CAMPIONE ANTONINO, er en Engrossalg, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Catania, Italien.

 10. MOULINS DE KLEINBETTINGEN

  Luxembourg

  Virksomheden MOULINS DE KLEINBETTINGEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for semuljegryn af hård hvede, durumhvedemel, og bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Kleinbettingen, Luxembourg.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis