• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mel og semulje

Resultater for

Mel og semulje - Import eksport

 1. TAMPIERI SPA

  Italien

  Tampieri Spa er førende inden for fremstilling af vegetabilske olier, koldpressede eller raffinerede til zooteknisk brug samt brændstof. Virksomheden har anlæg til behandling af biprodukter fra vinproduktion. Producent af raffinerede og ubehandlede fødevareolier, alkohol, distillerede produkter, grappa og mel til husdyravl og vinsurt; brændbare plader. Førende i Europa inden for produktion af vindruekerneolie.

 2. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 3. TRENDY FOODS

  Belgien

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 4. JB HANDELSWELT JANINE BERNECKER

  Tyskland

  Virksomheden JB HANDELSWELT JANINE BERNECKER, er en Engrossalg, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Gelsenkirchen, Tyskland.

 5. VIRIDI FOODS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VIRIDI FOODS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Alzenau, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. UPGRAIN AG

  Schweiz

  Virksomheden UPGRAIN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Appenzell, Schweiz.

 2. SOUTH STREAM E.K.

  Tyskland

  Virksomheden SOUTH STREAM E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Kehl, Tyskland.

 3. GRÖNAVERDE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GRÖNAVERDE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den er baseret i Hettenshausen, Tyskland.

 4. DI.GI.MA.

  Italien

  Virksomheden DI.GI.MA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Mel og semulje, Bagværk, Beslag, bygge og anlæg, Hotel, animalsk fedt til madlavning, zooteknisk foder, Mel og semulje, mel til madlavning, og Bagværk brancherne. Den er baseret i Villanterio, Italien.

 5. SUNGRANO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SUNGRANO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for rugmel brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 1. TERRA LLC

  Ukraine

  Virksomheden TERRA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, Semulje, Mel og semulje, Supper, Kornprodukter til morgenmad, Kornprodukter og kornsorter, korn, hvedegryn, og havrefrø brancherne. Den er baseret i Pervomaysky, Ukraine.

 2. SAMEXPORT

  Frankrig

  Virksomheden SAMEXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, Mel og semulje, fødevarer - import/eksport, Mejeriprodukter, mejeriprodukter engros, og Mel og semulje brancherne. Den er baseret i France, Frankrig.

 1. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrig

  SAS VENTOUX EPEAUTRE er en 100% fransk producent af enkorn (traditionel produktion). Virksomheden dyrker og høster enkorn i denne korntypes kerneområde (i omegnen af Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkorn dyrkes i vekseldrift med parfumeplanter og foderplanter, hvilket gør andre næringsstoffer overflødige. Dette muliggør en fuldstændig naturlig produktion. Efter hver høst opbevares kornet i siloer uden tilsætningsstoffer. Dernæst gennemgår det en afskalning, hvilket simpelthen består af at fjerne skallen rundt om kornet. Rensningsprocessen foregår via et udsugningssystem, der fjerner skallen og alle de dele, der er lettere end kornet. Kornsorteringsmaskinerne fjerner alle de dele, der er længere og kortere end kornet. Til sidst fjerner en optisk sorteringsmaskine med stor præcision de sidste uønskede korn. Den sidste etape er kvalitetskontrol!

 2. GARNEC LLC

  Rusland

  «Garnec» er førende når det kommer til fremstilling af glutenfri mel og bageblandinger. Vi er de første i Rusland som har modtaget retten til at mærke vores produkter med “Crossed Grain Trademark”. Dette handelsmærke er et sikkerhedsmærke for glutenfri produkter, og gives af Association of European Coeliac Societies, som anerkendes i de fleste udviklingslande. Vi anvender også grønne teknologier: vores produkter fremstilles med miljøvenligt udstyr, med anvendelse af koldmaling-teknologi. Koldmaling er maling ved temperaturer på mindre end 40 °C, hvormed melet bevarer de fleste af dets vitaminer og mineraler. Derudover bruger vi ingen tilsætningsstoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler i vores produktion. Vi fremstiller et stort udvalg af sunde fødevareprodukter - hvormed alle vil kunne finde noget de kan lide. Garnec: Andre fødevarer for hele familien.

 3. TPK VARNA, LLC

  Rusland

  "TPK" Varna" LLC er en fødevarevirksomhed der specialiserer sig i at levere fødevareprodukter med de følgende handelsmærker: "Tsar" (pasta, mel, gryn, multikornflager, øjeblikkelige flager, havregryn, havreflager, frossen dej, spiselig olie); " Soyuzpischeprom "(pasta), "sund menu”(MYSLIFLAGER, PASTAPRODUKTER, KIKS, SPISELIG OLIE, FULDKORNSFLAGER, PLANTEBASEREDE DRIKKE). Virksomhedens sortiment inkluderer mere end hundrede navne på produkter som er elsket og kendt af kunderne, ikke kun i Rusland og SNG-landene, men også i USA, Kina, Canada, Israel og Sydkorea. Producenten af produkterne er inkluderet i det russiske register over producenter og leverandører af naturlige og miljøvenlige produkter, og har modtaget de højeste priser fra International Ecological Fund. Brugen af moderne udstyr i produktionen sikrer en produktkvalitet der overholder de højeste globale standarder.

 4. INDUSTRIA MOLITORIA MININNI SRL

  Italien

  Industria Molitoria Mininni er en af ​​de største industrivirksomheder på nationalt plan inden for maling af durumhvede til produktion af semulje malet to gange og semulje til pasta med høj kvalitet. Vores nye faciliteter er baseret på moderne teknologi til melmøller udviklet af Buhler og giver mulighed for at male 470 tons på 24 timer.

 5. KOMPLET ITALIA SRL

  Italien

  Komplet Italia, som ligger i Grassobbio i Italien, er det italienske datterselskab af det multinationale tyske firma Abel Schaefer i Voelklingen (D), en af de førende europæiske virksomheder inden for produktion af halvfabrikata og råvarer til bagerier og konditorier.

 6. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanien

  Mel og semulje. Mel fra Pelegrin, Halasa.

 7. HARIMSA

  Spanien

 8. MILLGER MAKINA SAN TIC LTD STI.

  Tyrkiet

 1. BS SARIYAVUZ EXPORTERS

  Tyrkiet

 2. MYNATURA BY CHRISTIAN JESKE

  Tyskland

 3. ALEXANDRIA INTERNATIONAL INTEGRATED FOOD INDUSTRIES

  Ægypten

 4. FOODISH S.R.O.

  Tjekkiet

 5. MAISON WACOLS

  Frankrig

 6. MOULIN DE SAURET

  Frankrig

 7. GERS FARINE

  Frankrig

 8. MOLINO COLOMBO

  Italien

 9. MINSK GROUP OF THE BREAD PRODUCTS JSC

  Belarus

 10. KOMEKO GMBH

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis