• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mekaniske transmissionssystemer og -komponenter

Resultater for

Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mere end 50 års erfaring tæller tandhjulsfabrikken Pritzwalk til de største, uafhængige producenter af tandhjul og fortandede aksler i Tyskland – en pålidelig partner, når det handler om individuelle løsninger og fortandingsartikler. Som underleverandør leverer vi allerede til renommerede kunder i forskellige brancher og eksporterer vores artikler til hele verden. Virksomheden investerer kontinuerligt i nye produktionsteknologier for at væres til fremtidige udfordringer. Vi realiserer standardiserede, men også højkompleks og ekstremt krævende tandhjul. Derfor er tandhjulsfabrikken Pritzwalk med sine mere end 200 medarbejdere førende inden for produktionen af højpræcise tandhjul "Made in Germany". Fra råmaterialet til det færdige produkt er alle produktionsprocesser samlet under ét tag på et produktionsareal på 28.000 m². Vi producerer efter kundernes tegninger. Vi har to 2 egne hærderier med efterfølgende afskrækkelse i polymerbad eller i olie. På grund af vores store udendørs areal kan vi opbevare råmateriale. Vores indkøbsafdeling kan overtage anskaffelsen af råmaterialer for dig. Selvfølgelig kan kunder også vælge at stille materiale til disposition og selv levere deres materiale. Opbevaring og forsyning med forråd af færdigvarer i vores lagerhal er også mulig. Således kan vi tilbyde dig vores samarbejde som udvidet arbejdsplads og glæder os til den første samtale med dig.

 2. AGROMATIC REGELUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Elektriske servodrev fra Agromatic er perfekt egnede inden for alle industriområder, hvor armaturer skal bevæges, reguleres og styres. Siden 1972 har vi været specialister og en af de førende udbydere af elektromekaniske drev. Vores kunder er internationale maskin- og anlægsproducenter fra forskellige brancher. Agromatic tilbyder et stort spektrum af elektriske servodrev, som vi selv har udviklet, og som udelukkende produceres på vores fabrik i Oerlinghausen i Ostwestphalen, individuelt udviklet og tilpasset vores kunders specielle ønsker. Vores salgsteam rådgiver dig gerne i den forbindelse. Agromatic servodrev er holdbare og pålidelige ved ringe vedligeholdelsesbehov. Overalt, hvor tilstrømning af gas, væsker eller faste stoffer skal reguleres og styres, sørger vores drev for sikkerhed, selv under vanskelige klimatiske forhold med ekstreme temperaturer.

 3. EUBA ANTRIEBSTECHNIK ELLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EUBA - dette navn har i mere end 50 år været forbundet med udvikling og erfaring inden for elektroniske justeringsdrev. Kundespecifikke løsninger er vores speciale. Vi tilbyder justeringsdrev med effekt fra 50 daN op til 200.000 daN. Et kvalificeret team af ingeniører og teknikere på kontoret og i marken, rådgiver dig om det rigtige valg af dit drev på stedet. Konstant kvalitetskontrol og innovativ udvikling sætter nye standarder. For din sikkerhed, vil ethvert drev først forlade vores produktion efter en omfattende kontrol. Justeringskraften kan være op til 200.000 daN med en justeringsbane på op til 7.000 mm og en variabel justeringshastighed. Som standard er vores drev fremstillet med hårdt forkromede skubberør (der kan tages hensyn til særlige forespørgsler). Kan anvendes til kommercielt tilgængelige motor-gearkombinationer, som er forbundet til justeringsdrevet via en DIN IEC-flange. Rotationsdrev kan også flanges.

 4. PIZZIRANI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet Pizzirani har siden 1968 fremstillet og solgt industritekniske produkter til kraftoverføring: Taljeblokke og koniske bøsninger, remme, gummiplader, lange rør og kartonrør, kæder, glidemekanismer til motorer, klemmer til slanger. Virksomheden arbejder internationalt og dyrker eksport i EMEA med en stadig mere solid forankring på det europæiske marked.

 5. MOOG GAT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GAT udvikler og producerer drejegennemføringer, sliberinge, luftlejer, momentmotorer til forskellige industrielle formål. Vi har i den forbindelse opnået et globalt ry for fremragende koncepter og teknik af høj kvalitet. Der bliver taget hånd om dine specifikke krav med store ydelsesdata. Vores kvalificerede ingeniører og produktspecialister kender kravene for hver branche og udarbejder løsninger kompetent og hurtigt – også ved nye udfordringer – takket være deres solide viden om det, der teknisk er muligt. Som nyskabende virksomhed reagerer vi løbende på de hastigt stigende krav om moderne teknik. Vi går op i perfektion og pålidelighed, og det afspejler sig også i den kontinuerlige videreudvikling af produkter, produktionsprocesser og medarbejdernes knowhow, og det sikrer vores position som teknologisk førende – også for fremtiden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HASPA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet Haspa GmbH er en af de få producenter, der kan tilbyde et komplet sortiment af bøjelige aksler, som er kompatible med alle aktuelle systemer. Kundespecifikke specialløsninger og fremstilling af små serier er udfordringer, som vi er klar til at løse. Vi har i mere end fire årtier arbejdet inden for dette felt, der i løbet af tiden er blevet stadig mere omfattende. Som en følge heraf arbejder vi inden for tre områder: Område I: OFT= Overfladeteknik: Omfatter: Værktøjsdrev, bøjelige aksler og andre produkter til overfladebearbejdning (f. eks. drivmaskiner til bøjelige aksler, trykluftdrev, mikromotorer, spændetænger, slibemidler, fræsere...). Område II: VST= Justeringselementer: Fjernstyrings- og kraftoverføringselementer; Justering og regulering. Område III: Specialspiraler og -slanger. Vægtning af kundens individuelle behov er en af grundene til vores succes.

 2. TANALS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TANALS, der har været specialist i drivremme og transportbånd siden 1936, er en alsacisk producent, der anbefaler og udvikler tekniske løsninger, der altid går i retning af bedre resultater og baseret på højprofilerede partnere som GATES MECTROL, GATES, BGK, NITTA, ESBELT, BEHABELT. Tanals har samtidig for nylig taget patent på fremgangsmåden for udførelse af demonterbare mekaniske samlinger til drivremme med takker i polyuretan og transportbånd under mærket ERO JOINT®. Vores forsknings og udviklingsafdeling har mulighed for alle former for beregning og tests til at dimensionere din transmission eller udvikle produkter, der er tilpasset dine formål. Vores struktur, vores ressourcer og vores organisation giver os mulighed for at hjælpe dig i en nødsituation. (Pris og ventetid i telefonen). Vores team af montører er til disposition og sikrer montering af drivremme og bånd i din virksomhed. fremstilling af interne designe produkter til specifikke formål.

 3. ITALGEAR SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Italgear fremstiller i sit 5000 m² store fabriksområde og er førende inden for præcisionsgear. Vores industrikoncern dækker hele produktionscyklussen i forbindelse med fabrikation af cylinderformede gear, tandhjulsforbindelser med spiralformede og hypoidtænder. Vi producerer især afrettede Gleason tandhjulsforbindelser og mekaniske transmissioner og komponenter. Vi tilbyder også design- og maskinkonstruktion i samarbejde med kunden.

 4. RUHRGETRIEBE KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har i mere end 65 år produceret snekkegear og snekkegearsmotorer, som anvendes inden for næsten alle industriområder.

 5. OFFICINE MECCANICHE A. VECCHI

  Italien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed er den ideelle partner for dem, som har brug for tandhjulssystemer i mellemstore og store dimensioner til studie og udvikling af speciale reduktorer, kinematikker eller maskiner, der endnu ikke findes på markedet. Til dette formål har vi væbnet os til projekteringen og konstruktionen af tandhjulssystemer op til en diameter på 4000 mm, modul 30, både udvendige og indvendige, koniske tandhjulssæt med lige tænder op til en diameter på 1000 mm, modul 30, tandhjulsskinner op til en længde på 5000 mm, modul 30.

 1. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Grønne magneter til den moderne industri. Med beliggenheden i den skønne Schwarzwald giver vores professionelle medarbejdere dig den bedste rådgivning fra den førende producent af permanentmagnet- og permanentkrølninger. Udover et omfattende sortiment af standardprodukter, som f.eks. FX-serien inden for løftemagneter og FXL-serien inden for magnetspændeteknik, tilbyder vi et bredt sortiment af magnetiske hjælpemidler, spændeudstyr og løftegrej samt færdige, kundespecifikke løsninger i stykantallet et eller som OEM til jeres behov.

 2. INTEGRA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden INTEGRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter branchen. Den opererer også inden for Smøremidler, industrielle, industriel mekanik, mekaniske transmissioner, industrileveringer, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Le-Val-Saint-Germain, Frankrig.

 1. GROB AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden GROB AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter branchen. Den er baseret i Nebikon, Schweiz.

 2. C.T. INGRANAGGI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden C.T. INGRANAGGI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gear branchen. Den opererer også inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, tandhjul, og Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter brancherne. Den er baseret i Cento, Italien.

 3. BELDEN UNIVERSAL C/O PTMOTION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BELDEN UNIVERSAL C/O PTMOTION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. ADLOS AG

  Liechtenstein, fyrstendømmet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADLOS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter branchen. Den er baseret i Balzers, Liechtenstein, fyrstendømmet.

 5. UNIMEC DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden UNIMEC DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter branchen. Den er baseret i Kehl, Tyskland.

 6. PROGRES MACHINERY S.C.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROGRES MACHINERY S.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggesektoren - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Transportører, overhead- og gulv-, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Maskinteknik - specialarbejde, konstruktion af maskiner og udstyr, Transportører, overhead- og gulv-, transportkæder, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Maskinteknik - specialarbejde, og transportbånd med metal- og gummibarriere brancherne. Den er baseret i Pieczkowo, Polen.

 7. EFFBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EFFBE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - mekanik branchen. Den opererer også inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Lagerføring, trykkevalser, Gummi-metal-forbindelser, Fjedre til tekniske formål, antivibrerende, Pneumatiske cylindere, og Elastiske støddæmpere brancherne. Den er baseret i Bad Soden-Salmünster, Tyskland.

 8. DIMACO

  Frankrig

  DIMACOA, der henvender sig til alle brancher, har to hovedaktiviteter understøttet af et gennemprøvet partnerskab med internationalt anerkendte leverandører. Med hensyn til levering af udstyr til afvikling og vikling, distribuerer virksomheden især Boschert systemet til lejer, spolesupport, bremser, oprulning, udvidelige spoleholdere aksler, styreruller eller spredevalse, styresystemer og måling af båndspænding. Med hensyn til eksklusive transmissions komponenter foreslår vi Warner-Tourco udstyr (kobling, bremse, kobling, friløb, kugle skruer, elektriske cylindre), KTR koblinger (elastiske, med tænder, stiv, i torsion), og motor med variabel hastighed (MiniDrive, H-Trieb) og den lineære styring Thomson.DIMACO, der opfylder dine projekter lige fra den simple mekanik til den mest avancerede automatik.

 1. BILLARD ENGRENAGES

  Frankrig

  Virksomheden BILLARD ENGRENAGES har i over 60 år været specialiseret inden for cylindriske gear, koniske-lige og spiroidegear. Vi skræddersyr vores ekspertise til din anmodning, enten til fuldstændig bearbejdning eller udfræsning eller afretning af tænder på drev og tandkrans. Udfræsning eller afretning af cylindrisk eller spiralformet fortanding op til 600 mm i diameter. Konisk-lige udfræsning op til 500 mm i diameter. Udfræsning eller afretning af spiroidegear op til 450 mm, højhastighedsudskæring op til 275 mm. Beregning og kontrol af fortanding på Gleason Sygma7 3D-maskine. Udfræsning af fortanding, opretning af fortanding, Coniflex udfræsning, Coniflex Gleason udfræsning, udfræsning opretning spiroidegear, konisk-lige udfræsning, cylindriske tandhjul konisk-lige tandhjul, spiroidegear, udfræsning og opretning af cylindrisk fortanding, udfræsning og opretning af spiralformet tandhjul.

 2. SIGGEAR ANTRIEBSSYSTEME GMBH

  Tyskland

  SigGear blev grundlagt i september 2008 og har en gruppe af højt kvalificerede tekniske medarbejdere inden for tandhjuls- og gearproduktion, en række af automatiserede, højpræcise bearbejdningsanlæg samt nøgleviden om tandhjuls- og gearkassedesign og -fabrikation. Siden 2010 har SigGear koncentreret sig om design, udvikling og fabrikation af planetgear. Vores gearsystemer og -løsninger finder anvendelse i følgende produkter hos vores kunder, f.eks. husholdningsrobotter, intelligente toiletter, medicinalteknisk udstyr, el-cykler, droner osv. Samtidig har virksomheden gennemført en omstrukturering af ledelsen, fra familiefirma til moderniseret virksomhed. Der blev anvendt avancerede ledelsesværktøjer og indført formelle ledelsesstandarder. SigGear fik ISO9001 certificering af sit kvalitetsstyringssystem i 2016 og TS16949-certificering i 2017. I 2017 grundlagte SigGear et datterselskab i Aachen i Tyskland.

 3. CREAPHYS GMBH

  Tyskland

  CreaPhys GmbH, udsprunget af Institut für Angewandte Photophysik på Technische Universität Dresden, har siden medio 2016 været medlem af MBRAUN Gruppe. CreaPhys' basis udgøres af videnskabelige forskere og ingeniører med mange års erfaring på områderne vakuum-tyndtlagsteknologi, materialerengøring for organiske molekylære stoffer og opto-elektronik. Omfattende knowhow og årelang erfaring inden for vakuum-coatningsteknik, rengøring for organiske molekylære stoffer og fremstilling af organiske opto-elektroniske moduler udgør grundlaget for udviklingen af skræddersyede anlæg og systemer samt kundespecifikke processer og teknologier. Typiske anvendelser ligger på områderne organiske opto-elektroniske moduler til display- og belysningsapplikationer (OLED), organiske solceller (OPV) og sensorer, men også anvendt grundforskning for organisk opto-elektronik.

 4. SWR EUROPE - VAN DINTHER GMBH

  Tyskland

  Innovative produktionsprocesser og mere end 70 års erfaring med fremstilling af kileremme er vores kunders garanti for ensartet kvalitet. Uanset hvad du skal lave, finder du helt sikkert den perfekte løsning i vores brede sortiment af kileremme. De strengeste kvalitetskontroller og den mest moderne fremstillingsteknik sikrer vores kunder i hele verden problemfri og sikre produkter med lang levetid. SWR-kileremme kan bruges uden begrænsninger i tropiske regioner og er betinget olie- og varmebestandige op til 120° C. Vi tilbyder et stort antal fladremme, mekaniske gear & dele, brede kileremme, dobbelte kileremme, skårne kileremme, drivremme, seler og remme af læder, KILEREMME AF GUMMI, kompositkileremme og mange andre.

 5. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Tyskland

  I de 25 år siden grundlæggelsen af SWC har mærket etableret sig i hele verden og værdsættes af kunder på alle kontinenter. Som tidligere delområde af FAG stod frem for at kvalitetsaspektet altid i forgrunden. Til den dag i dag lægger vi stor vægt på produkter af upåklagelig kvalitet og individuel rådgivning, så vores kunder kan opnå en merværdi med rulningslejer fra SWC. SWC opstod i 1994 af virksomheden FAG Kugelfischer i Schweinfurt. I dag er SWC Gruppen opdelt i to virksomheder for at imødekomme de alsidige krav på forskellige markeder: SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH med hovedkontor i Niederwerrn, Tyskland SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. med hovedkontor i Samutprakan, Thailand Helt fra begyndelsen har SWC Gruppen lagt meget vægt på kvalitet, uanset, om det er i forbindelse med de fremstillede produkter, rådgivningen forud eller processerne inden for de to familieførte virksomheder. I den forbindelse har en ting i mere end 25 år altid været i forgrunden: Merværdien for vores kunder. Gennem vores gruppes struktur og det strategiske samarbejde med udvalgte leverandører og kontraktforhandlere i hele verden kan overhead-omkostningerne minimeres og vejene holdes korte, uden at gå på kompromis med kvalitetsniveauet. Vores fremragende koncept til lagring af komponenter giver en høj grad af fleksibilitet og korte produktionstider i forbindelse med katalogprodukter.

 6. MISUMI EUROPA GMBH

  Tyskland

  I over 10 år har MISUMI Europa GmbH forhandlet mekaniske komponenter til automatiseringsteknik og fremstilling af specialmaskiner. I øjeblikket forsyner MISUMI mere end 150.000 kunder i hele verden. Vores produkter: Bøsninger, båndtransportører, koblinger, kuglelejer, kuglegevinddrev (KGT), fjedre til tekniske formål, aluminiumprofiler, standardiserede systemelementer til maskin- og apparatfremstilling, lineære lejer, huslejer, lineære enheder, borebøsninger, dyser, lineære føringer, positioneringsborde

 7. HOYER MOTORS

  Danmark

  Hoyer Motors er førende leverandør af elektromotorer til OEM virksomheder inden for en lang række industrier herunder med særligt fokus på segmenterne Marine, Water & Wastewater, HVAC, Oil & Gas og Wind. Vores setup er bygget op omkring fleksibilitet, leveringsevne og service. Med mere end 40 års erfaring har vi et indgående kendskab, der sikrer alle vores forretningspartnere de bedste løsninger, tilpasset deres specifikke behov. Applikationer vi bl.a. leverer til: Blowers Compressors Cooling Cranes Fans Hydraulics Mixers Pumps

 8. BEINLICH PUMPEN GMBH

  Tyskland

  Effektiv pumpesystemteknik i over 60 år. Den teknologiske viden, der er opbygget i løbet af 60 år, udgør grundstenen for helhedsorienterede systemløsninger og individuelle specialudviklinger. Beinlich med sæde i Gevelsberg blev grundlagt i 1951 og hører til Echterhage-gruppen. Kundespecifik udvikling og produktion. Beinlich råder over et omfattende spektrum af doseringspumper og fødepumper, der kan tilpasses efter specifikke retningslinjer og til mange forskellige anvendelsestilfælde. Herunder projekteres og produceres en kundes ønsker lige fra den første forespørgsel til montering og idriftsættelse i direkte samarbejde med ham. Egne salgsafdelinger i USA, Kina, Indien, Italien, Storbritannien og Frankrig samt yderligere salgs- og servicepartnere i alle vigtige industrilande garanterer et optimalt globalt kontaktnet.

 9. JP INDUSTRIAS MECÁNICAS

  Spanien

  Produktionsvirksomhed for mekaniske elementer, især til bilindustrien, entreprenørmaskiner, forstmaskiner og landbrugsmaskiner. Vi er specialiseret i design og fabrikation af transmissionsaksler, transfergearkasser, reduktionsgear, anhængertræk og trailere. Fabrikation og design af mekaniske elementer. Bilindustrien, entreprenørmaskiner, forstmaskiner og landbrugsmaskiner.

 10. RANDERS TANDHJULSFABRIK

  Danmark

  Med næsten 100 års erfaring i fremstilling af sporbar kvalitets tandhjul og gear komponenter, er Randers Tandhjulsfabrik en af Skandinavens førende leverandør. Vores samarbejde med nogle af verdens ypperste producenter af marine motorer og specialister indenfor mine udstyr, gennem mange år, understreger vores store fleksibilitet og tilpasning. Randers Tandhjul operere indenfor segmenter såsom: Processing, Marine & offshore, Defence samt Transport (tog). vores portefølje er lang og kendskabet til rækker fra USA i vest til Kina i øst. Referenceliste fremsendes på opfordring. Vores kompetente medarbejdere står klar til at assisterer med stor viden og arrangement i alle faser.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter - Import eksport

Antal resultater

2.482 Virksomheder