• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • medicinsk udstyr

Resultater for

Medicinsk udstyr - Import eksport

 1. PHARMA EXPRESS

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Pharma Express er specialiseret i distribution af medicinske artikler. Vi leverer helbredsbeskyttende produkter under mærket Ajan, bl.a. masker, for at imødekomme det stigende behov under den nuværende sundhedskrise. Vi fører alle typer masker på markedet såsom FFP2-masker og 3-lags masker samt kitler, handsker, håndsprit og coronavirus-tests. Vi tilbyder desuden håndsprit-dispensere uden kontakt. Vi samarbejder med en lang række leverandører i Asien og Frankrig og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser, hurtige leveringsfrister og en høj sikkerhed. Vi leverer udelukkende produkter, der er CE- og FDA-mærkede, i store mængder. Vi har hjulpet mange lokalsamfund, byer, regioner og virksomheder, der har stolet på vores reaktivtet, med at værne om borgernes sundhed og opretholde beskæftigelsen.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. SOL-MILLENNIUM

  Polen

  Verified by Europages badge

  SOL-MILLENIUM er en global sundhedsvirksomhed der er dedikeret til design, fremstilling og distribution af førsteklasses medicinske enheder og personlig beskyttelsesudstyr til patienter og sundhedspersonale. Vi leverer produkter der bruges inden for levering af medicin, blodprøver, diabetespleje, og beskyttelse mod infektionslidelser, såsom nåle og sprøjter. I forbindelse med den nuværende sanitære krise, leverer vi også kirurgiske masker, beskyttelseskitler, isoleringskitler eller termometer for at holde både sundhedspersonale og patienter sikre. For at afslutte vores produktsortiment, leverer vi også produkter til dyrepleje. Vi leverer til Europa, Mellemøsten, Amerika og udvalgte lande i Asien og Stillehavet, alt sammen fra vores kontorer og distributionscentre i Brasilien, Kina, Polen og USA. SOL-MILLENNIUM leverer en KOMPLET, KONKURRENCEDYGTIG og INNOVATIV medtech løsning. Vi tilbyder en unik kombination af kvalitet, for at imødese alle relevante kliniske- og sikkerhedsstandarder, til rimelige priser. Vores formål er at sikre en sundere fremtid.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. GEOTAR

  Rusland

  Verified by Europages badge

  GEOTAR Manufacturing LLC er engageret i deres egen udvikling og produktion af simulatorer til uddannelse, udvikling og modernisering af eksisterende simulatorer, samt udvikling og implementering af hardware- og softwaresystemer til udførelse af objektive strukturerede kliniske undersøgelser (OSCE), med mulighed for video- og lydoptagelse, og automatisering af processen under specialisternes akkreditering. GEOTAR Manufacturing LLC leverer garanti- og eftergarantitjenester for deres producerede produkter og komplekser, leverer træning til slutbrugerne, og deltager konstant i specialiserede udstillinger, både i Rusland og udlandet.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. BAYMED

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Vi er en producent af non-wowen stoffer såsom 100% PP spundne, meltblown, laminerede produkter, sorbenter og kompositmaterialer i den sydøstlige del af Tyrkiet. Virksomheden blev grundlagt i 2012 og vi har et ønske om at vokse for at blive de bedste inden for produktionen af non-woven stoffer og således påvirke vores samfund i større grad med fordelene ved vores varer.Med 400 medarbejdere, der primært er kontoransatte og en meget stor produktionskapacitet leverer vi vores service til samarbejdspartnere i hele verden i næsten 48 lande. Vi stopper ikke blot ved produktionen i samarbejde med vores veludstyrede laboratorier og center for produktudvikling, men bliver ved med at tilbyde vores samarbejdspartnere den bedste løsning.Vi vil altid tjene denne verden med det bedste, vores arbejde har at byde på. Vi yder også tjenester såsom syning af kirurgkitler, hospitalstøj til personale og meget mere. Med vores søsterselskab Baymed Innovative plejer vi også at være det rigtige valg for vores samarbejdspartner inden for det medicinske område. Vi forstår befolkningens behov efter meget høj kvalitet til små priser og er meget konkurrencedygtige sammenlignet med vores konkurrenter. Virksomhedens motto er "Når det handler om dig, er vi altid klar til at hjælpe", så tøv ikke med at kontakte os.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. PHARMATURCA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE EXPORTER LTD

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Pharmaturca er et autoriseret farmaceutisk lager der eksporterer fra Istanbul i Tyrkiet. Vi har været den største eksportør, der er registreret af Sundhedsministeriet i Tyrkiet siden 2004. Vi leverer medicinsk udstyr og medicin af høj kvalitet og har et stort udvalg til overkommelige priser og eftersalgsservice. Vores Istanbul baserede virksomhed tilbyder farmaceutiske produkter, paralleleksport og sundhedspleje produkter til grossister, internationale apoteker, sygehuse, hjælpeorganisationer i den tredje verden, offentlige medicinske agenturer og private institutioner. Vi leverer mere end 7.000 receptpligtige lægemidler, vacciner, OTC-produkter, medicinsk udstyr og forskellige servicer på det farmaceutiske område internationalt. Rx generiske farmaceutiske produkter, Rx mærkefarmaceutiske produkter, indsprøjtninger, medicinske/kirurgiske forsyninger, OTC, sundhedsplejepraksisser, forsyninger af kritiske lægemidler, lagerprodukter til hospitaler, apoteker, hospitaler, klinikker, avanceret sårbehandling, stomi, vacciner, urologi. Vi håndterer både store farmaceutiske projekter og leveringer i små mængder afhængigt af dine ønsker. Vi er den eneste tyrkiske virksomhed som er certificeret af 'Pharmacychecker'. Vi har mange kunder i EU-landene, Asien, Syd- og Centralamerika, Mellemøsten, Syd- og Nordafrika og mere, og vi arbejder med mere end 85 lande verden over.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ERNST BECHTOLD & SOHN E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Siden 1885 et navn med en god klang. At Bechtold & Sohn kan se tilbage på en lang og succesrig historie, er ingen tilfældighed. Også i fjerde generation holdes familievirksomheden på en sikker kurs med de samme værdier, som drejemester Johann Peter Bechtold 1885 efterlevede ved etableringen af sit firma: Kvalitet, kontinuitet, personlighed og engagement. Disse dyder udgør hjørnestenene i firmaets filosofi, hvormed Wolfgang Bechtold og hans 150 medarbejdere har erhvervet et fremragende ry blandt industrivirksomheder, først og fremmest på områderne farmaci, medicin og kemi. En lidenskab for plast og teknik. I mere end fem årtier har plast været Bechtold & Sohn's materiale nr. 1. Dette har resulteret i en enorm erfaringsskat, med hvilken de veluddannede medarbejdere i treholdsskift producerer plastdele til renommerede kunder.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ALFA-MED LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Alfa-Med er en producent af medicinsk udstyr til elektronisk diagnostik af den menneskelige krop. Elektronisk diagnostik er baseret på biologiske objekter bølgenatur. Samarbejdet med verdens førende R&D og medicinske institutter gør det muligt for Alfa-Med at producere diagnostisk udstyr under anvendelse af moderne forskningsmetoder: Diagnostisk kompleks SensitivE Audit gør en komplet medicinsk diagnose af kroppen med en høj præcision med op til 97% muligt. Sensitiv imago er en enhed til straksvurdering af helbredet og testning af tilskud. Virksomheden har produceret medicinsk elektronikudstyr, medicinske apparater og udstyr siden 2001. R&D-arbejde for Alfa-Med leveres af læger og de bedste specialister med en ph.d. i medicin, biologi og teknik. Vi er klar til at levere og udvikle enheder og udstyr til sundhedssektoren, elektromedicinsk udstyr, der kan påvise prækliniske tilstande af organdysfunktioner. Vi er en virksomhed i hurtig udvikling, der tilbyder favorable samarbejdsvilkår.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. DEHAS MEDICAL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  DEHAS - 2002 til 2019, mere end 15 års kompetence og løsninger "made in Germany". Vores produkter anvendes inden for akutmedicin - sygehuse - hjemmepleje - luftfart. Vores fokus ligger på medicinteknisk anvendelse af ilt, herunder dosering, blanding, måling og visning af de vitale parametre, der udspringer heraf. De vigtigste produkter er vores trykregulator QualityReg, gasblander QualityMix, O2-overvågning QualityMon, udstyr til flydende il EasyMate. Porteføljen omfatter også service, rådgivning, specialfremstilling, seriefremstilling, enkeltstyksfremstilling og opfyldelse af andre særlige kundekrav. ISO 13485: 2016-certificering og BeP ved fremstilling af trykbeholdere er en selvfølge. Produktionen foregår i Tyskland. Vi producerer OEM/Private Label til kendte producenter/firmaer inden for medicinal- og luftfartsbranchen. DEHAS – VI TÆNKER I TRYK OG FLOW!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. HORIZANE SANTE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Horizane Santé er et laboratorie beliggende i det sydlige Frankrig, som blev stiftet for over 25 år siden af en læge. Vi designer, promoverer og distribuerer medicinsk udstyr samt sundhedsprodukter. Vi fokuserer hovedsageligt på produkter til øjne, ører og kropshygiejne, som distribueres til apoteker og parafarmaceutiske salgssteder i Frankrig og via et netværk af distributører i udlandet. Vi bestræber os på at imødekomme kundens behov gennem innovative produkter til rimelige priser, som lever op til alle normer for apoteker og parafarmaceutiske salgssteder. Vi er en del af sundhedssektoren og har altid prioriteret produktsikkerhed frem for pris. Alle de produkter, der er CE-mærkede, er godkendt og kontrollerede, hovedsageligt af franske analyselaboratorier. Vi tager højde for vores indvirkning på miljøet og har derfor udviklet en lang række produkter med bionedbrydelig emballage og produkter, som er naturlige og bæredygtige.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. PLUS SAFETY

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Grundlagt i 1998 er PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. mission at "Samle og få PLUS GROUP til at vokse som den mest enestående leverandør af medicinske produkter og udstyr i hele verden". Med mere end tyve års erfaring inden for produktion af medicinske engangsprodukter, er PLUS SAFETY en af de mest professionelle og største medicinske fabrikanter i TYRKIET af engangsprodukter, der også dækker OEM services. Indtil nu har mere end 180 af virksomhedens produkter modtaget CE, ISO9001 og ISO13485 certifikater, og sælges til mere end 15 lande verden over. PLUS GROUP har 2 underafdelinger: Hadımköy branch og Yeşilköy Branch. PLUS GROUP hovedprodukterne inkluderer: Kirurgiske masker, ansigtsskjolde og briller, medicinske kitler, kirurgiske overalls, og andre medicinske produktserier. Indtil nu har PLUS GROUP registreret 6 patenterede produkter, og er stadig dedikeret til forskning og fremstilling af nye produkter. PLUS GROUP arbejder på at levere førsteklasses produkter til deres klienter, understøttet af videnskab og teknologisk innovation.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. BRANDED GROUP

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Ertan Clinique, virksomhed Branded Group beliggende i Paris, er specialiseret i fremstilling af medicinsk udstyr, blandt andet håndsprit. Vi tilbyder håndsprit i forskellige formater, fra 100 ML til 5L. Ud over håndsprit, omfatter vores produktudvalg desuden flydende sæber, virusdræbende vådservietter, spray til alle overflader, luftrensende produkter, visirer og masker samt andre typer beskyttende udstyr til engangsbrug såsom handsker i nitril, vinyl eller latex, overtrækskitler, overtrækssko og hårnet. Vi fører kontinuerlig forskning inden for løsninger til forbedret håndhygiejne. Vi bestræber os på at tilbyde produkter af høj kvalitet for at sikre kundens tilfredshed. Vores store lager med mere end 2 millioner produkter gør os i stand til at levere inden for hurtige frister. Under den nuværende sundhedskrise, er vi engageret i at beskytte dit helbred.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. VEPARA LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by Europages badge

  Baseret i Watford i udkanten af London, er Vepara Ltd. en af de største lagerholdere af pulsoximetre, digitale termometre, termometre uden kontakt, lommetørklæder. Antibakterielle vådservietter til multioverflader, og førsteklasses 3-lags ikke medicinske masker, samt sterile medicinske masker afrunder vores lager af PPE og andet vigtigt medicinsk udstyr. Vores lager er klar til afsendelse. Vi er stolte over vores produkters kvalitet samt vores service, og garanterer personligt at adressere eventuelle problemer som du måtte finde i forbindelse med dit professionelle forhold med Vepara Ltd. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. PRIZMANET MEDICAL MASK

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Medizer er en virksomhed fra Tyrkiet med en struktur som et reklamebureau, som fremstiller og sælger medicinske produkter. "Medizer" brandet er et af undermærkerne fra PrizmaNet Medical, som inkluderer medicinske masker og produktion af N95/FFP2 masker og salg, samt mange andre sundhedsprodukter. Derudover fremstiller vi emballagedesign til masker, og vores produkter vil beskytte dig på den mest sterile måde. Vi bruger førsteklasses "Fuld ultrasonisk enkeltmaskinteknologi" i vores produktion. Den daglige produktionskapacitet er 200.000 N95/FFP2 masker, 100.000 børnemasker og 500.000 kirurgiske masker til voksne, samt mange flere som du kan se på vores hjemmeside. Vi har også udvidet vores produktsortiment ved at fremstille slippers, sko, babybleer og medicinsk beklædning. Vores melt-blown tekstilmasker beskytter mod 99 % af alle vira. Derudover er kvaliteten og pålideligheden af vores N95/FFP2 masker blevet anerkendt med MNA B+C2 certifikater. Vores masker er af typen IIR-standarden, og er kun beregnes til sundhedsafdelinger. De kan leveres med forskellige design og farver. Vores primære mål er at gøre dig glad, når du bruger dem. Vi arbejder aktivt på det indenlandske og udenlandske marked. Vi kommer dag for dag tættere på vores mål, som er at være fokuseret på Europa, og dermed bringe vores brand til alle sundhedsplejegrupper. Vi er anerkendt inden for medicinske produkter, uden at gå på kompromis med kvalitet og helbred. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. MEDPLANT, LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  MEDPLANT, LLC blev grundlagt i 2000. I dag er det en velkendt og succesrig fremstillingsvirksomhed der specialiserer sig i produktionen af medicinsk udstyr til pleje i forbindelse med nødsituationer. Hovedformålet med vores udvikling - skabelsen af bærbart, pålideligt, moderne medicinsk udstyr der er nemt at bruge i forbindelse med nødsituationer, katastrofemedicin, livreddere og frivillige. Udstyret anvendes under vanskelige klimatiske og miljøforhold, i forbindelse med transport, nødsituationer osv. Virksomheden “MEDPLANT” har licens til fremstilling af medicinsk udstyr, og har mange patenter og priser. Virksomheden er blevet bedømt, og overholder alle kravene i forbindelse med ISO 9001, ISO 13485. MEDPLANT har også med succes bestået proceduren i forbindelse med vores produkters overholdelse af kravene i EU-direktiverne, og har en CE-certificering, hvilket sikrer god kvalitet og en sikkerhed af produkterne.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. JSC IC SPA ANDROID TECHNICS

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Virksomhedsgruppen SPA ”ANDROID TECHNICS” har designet og fremstillet robotter siden 2009, hvormed de dynamisk har mestret alle nye retninger af robotteknologi fra industrielle robotter til den første astronautrobot FEDOR, som udførte en fuld cyklus ud i rummet. Vores hovedfordel er muligheden for at levere en fuld cyklus af produktet – fra tekniske specifikationer til automatisering af serieproduktion. Førende områder af vores udviklinger inkluderer: - INDUSTRIEL AUTOMATISERING OG ROBOTTEKNOLOGI; - MEDICINSK UDSTYR; - FORSKNINGSCENTRE OG LABORATORIER; - UDVIKLINGER INDEN FOR RUMUDFORSKNING. I 12 år har vi udviklet mere end 110 robotsystemer, og har registreret mere end 15 patenter. Nogle af vores kunder inkluderer det russiske industri- og handelsministerium, det russiske uddannelses- og vidensministerium, det russiske sundhedsministerium, regeringsvirksomheden "Roskosmos" samt andre kendte, store virksomheder.

  Hjemmeside Open In New icon
 6. MOTEX HEALTHCARE CORP.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by Europages badge

  I over 50 år har Motex Healthcare Group givet sundhedspersonale ro i sindet for bedre beskyttelse og også dedikeret inden for medicinske leverandører, især på kirurgiske ansigtsmasker, sårforbindinger og kirurgiske handsker. Som en førende producent og leverandør har Motex leveret pålidelige personlige værnemidler (PPE) og infektionskontrolløsninger gennem adskillige sundhedskriser, herunder epidemier og pandemier som SARS, H1N1 og COVID-19. Vores verdensomspændende distributions- og servicenetværk leverer de mest fornemme tjenester til vores kunder. Vi stræber konstant efter succes og vil altid forpligte os til at udvikle avancerede produkter til en bedre fremtid. Vi er specialiseret i: 1. Medicinsk ansigtsmaske og ikke-medicinsk ansigtsmaske: Diamantformet ansigtsmaske, FFP2 respirator, kirurgisk ansigtsmaske, C-Shape ansigtsmaske til børn. 2. Sårforbindinger og operationstape. 3. Operations- og undersøgelseshandsker. 4. OEM / ODM Service For mere information, tøv ikke med at kontakte os.

  Hjemmeside Open In New icon
 7. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Sverige

  Verified by Europages badge

  Alldéns Maskin & Krossmek AB er en svensk, global leverandør af medicinske produkter. Vores tilbud er at give vores kunder førsteklasses produkter, fremragende kundeservice og rimelige priser. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter, inklusive ansigtsmasker, medicinsk beklædning, medicinsk sikkerhedsudstyr, sprøjter, håndsanitering og medicinsk hjælpeudstyr. Vores medicinsk udstyr kommer med al påkrævet dokumentation, og vi er kendt for vores førsteklasses produkter, fremragende kundeservice og rimelige priser. Hos Alldéns Maskin & Krossmek AB er kvalitetskontrol meget vigtig for os, vi sender vores produkter iht. de højeste standarder. Vores logistikteam vil give vores kunder de bedste forsendelsesmuligheder, takket være vores tætte samarbejde med speditørerne. Vi leverer til tilfredse kunder over hele verden. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os med en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe, og levere de medicinske produkter du har brug for.

  Hjemmeside Open In New icon
 8. S.A.M MED BV

  Holland

  Verified by Europages badge

  SAM MED B.V. fokuserer den højeste prioritet på kvaliteten af vores lægemiddelsprodukter og testsæt. Men, idet vi arbejder på at hjælpe udviklingslandene, bliver vores testsæt fremstillet i Europa og USA. Vi er en førende distributør inden for farmaceutiske produkter. Vi har specialiseret os i udsalg, overskud, mærkeophør og almindeligt lager. Vi er komplet fokuseret på kundetilfredshed, og arbejder på at overholde din forretnings behov. Vi har gjort dette i mange år, og har opbygget et omdømme for at levere kvalitet med det højeste serviceniveau. Alle produkter som vi leverer, er 100 % garanteret autentiske. Foruden vores klientbase i Holland, har vi også en stor tilstedeværelse på mange andre markeder, idet vi leverer vores produkter globalt. Vi er forpligtet til en enestående service med konkurrencedygtige priser. Vi køber vores produkter direkte fra nogle af de største navne inden for den farmaceutiske branche, og hovedsageligt fra officielle distributører, så vi kan levere førsteklasses produkter og engrospriser med gode rabatter.

  Hjemmeside Open In New icon
 9. GUNDEM SAGLIK VE GIDA URUNLERI SAN. VE TIC. A. S.

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Etableret i 1990 har vi leveret vores produkter og tjenester inden for medicinsk emballage, sterilisering og rengøringskontrol, CSSD og dekontaminering. Hos GUNDEM har vi mere end 30 års erfaring inden for området med medicinsk emballageudstyr og tilbehør, og vi har en imponerende portefølje såsom: -Fulde automatiske og manuelle posefremstillende maskiner, -Roterende forseglere, impulsforseglere og tilbehør, -Identifikaitonstape til kirurgiske instrumenter, -Sterile adgangsmåtter med desinficeringsmiddel, -Mærkater med indikator og mærkatpistol til dokumentation i forbindelse med steriliseringskontrol, -Sterilisering af emballagematerialer; Rulle-, poseproducenter og mere! Hos GUNDEM har vi patenteret "Domestic Goods" og "Service Competence" og EN ISO 9001: 2015 certifikater for vores unikke produkter. Vores produkter kommer også med overensstemmelsescertifikater med de relevante standarder såsom EN 868, ISO 11607-2, CE certifikaterne; besøg os for at lære mere!

  Hjemmeside Open In New icon
 10. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ungarn

  Verified by Europages badge

  MAJOR MEDICAL SOLUTIONS er en global leverandør af æstetiske produkter af høj kvalitet. Vores sortiment omfatter æstetisk medicinsk udstyr og andre medicinske varer, især dermalfyldstoffer. Vi er din pålidelige partner inden for engrossalg af medicinalvarer, der er relateret til den æstetiske industri siden 2018. Vores mission er at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser til vores kunder. Vi holder os opdateret i forhold til innovationer inden for vores industri og leverer de mest populære medicinalvarer, der kan fås på markedet.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. CENTER OF INFORMATION TECHNOLOGIES NELIAN LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge
 2. EUROPE ENDOSCOPE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. HIMAYA.MA (DEFIBMAGHREB SARL)

  Marokko

  Verified by Europages badge
 4. AIC-SNOWBALL

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. CLINICCARE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. BRUNNER ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. BACHOFNER BDC SWISS

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 8. PERO-SYSTEM MESSGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. CARDIO DEFI

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 10. HEALTHCON MEDICAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Medicinsk udstyr - Import eksport

Antal resultater

11.680 virksomheder