• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • medicinsk udstyr

Resultater for

Medicinsk udstyr - Import eksport

 1. PRIZMANET MEDICAL MASK

  Tyrkiet

  Medizer er en virksomhed fra Tyrkiet med en struktur som et reklamebureau, som fremstiller og sælger medicinske produkter. "Medizer" brandet er et af undermærkerne fra PrizmaNet Medical, som inkluderer medicinske masker og produktion af N95/FFP2 masker og salg, samt mange andre sundhedsprodukter. Derudover fremstiller vi emballagedesign til masker, og vores produkter vil beskytte dig på den mest sterile måde. Vi bruger førsteklasses "Fuld ultrasonisk enkeltmaskinteknologi" i vores produktion. Den daglige produktionskapacitet er 200.000 N95/FFP2 masker, 100.000 børnemasker og 500.000 kirurgiske masker til voksne, samt mange flere som du kan se på vores hjemmeside. Vi har også udvidet vores produktsortiment ved at fremstille slippers, sko, babybleer og medicinsk beklædning. Vores melt-blown tekstilmasker beskytter mod 99 % af alle vira. Derudover er kvaliteten og pålideligheden af vores N95/FFP2 masker blevet anerkendt med MNA B+C2 certifikater. Vores masker er af typen IIR-standarden, og er kun beregnes til sundhedsafdelinger. De kan leveres med forskellige design og farver. Vores primære mål er at gøre dig glad, når du bruger dem. Vi arbejder aktivt på det indenlandske og udenlandske marked. Vi kommer dag for dag tættere på vores mål, som er at være fokuseret på Europa, og dermed bringe vores brand til alle sundhedsplejegrupper. Vi er anerkendt inden for medicinske produkter, uden at gå på kompromis med kvalitet og helbred. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. SOL-MILLENNIUM

  Polen

  SOL-MILLENIUM er en global sundhedsvirksomhed der er dedikeret til design, fremstilling og distribution af førsteklasses medicinske enheder og personlig beskyttelsesudstyr til patienter og sundhedspersonale. Vi leverer produkter der bruges inden for levering af medicin, blodprøver, diabetespleje, og beskyttelse mod infektionslidelser, såsom nåle og sprøjter. I forbindelse med den nuværende sanitære krise, leverer vi også kirurgiske masker, beskyttelseskitler, isoleringskitler eller termometer for at holde både sundhedspersonale og patienter sikre. For at afslutte vores produktsortiment, leverer vi også produkter til dyrepleje. Vi leverer til Europa, Mellemøsten, Amerika og udvalgte lande i Asien og Stillehavet, alt sammen fra vores kontorer og distributionscentre i Brasilien, Kina, Polen og USA. SOL-MILLENNIUM leverer en KOMPLET, KONKURRENCEDYGTIG og INNOVATIV medtech løsning. Vi tilbyder en unik kombination af kvalitet, for at imødese alle relevante kliniske- og sikkerhedsstandarder, til rimelige priser. Vores formål er at sikre en sundere fremtid.

 3. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrig

  ATLANTIQUE RÉPARTITION er din grossist og lokale fordeler i nærområdet. En partner, som er tæt på dig, med medarbejdere, som lytter til dine behov i hverdagen. Løbende forbedringer er vores ledemotiv: Vi er der for at forvandle dine problemer til løsninger. FORSYNING: Vi afgiver dagligt bestillinger til 120 af de største laboratorier. Vi målretter disse alt efter kundens behov, fordi du er vores topprioritet. LAGERSTYRING: Lagerbeholdningen opdateres og sorteres hver dag. Vores hyldesystemer gør os i stand til at lokalisere hvert enkelt opbevaringsboks og at nummerere disse. Vi har stor fokus på lagerstyring, da den er din omsætning i morgen. KLARGØRELSE AF ORDRER: Alle ordrer bliver forberedt manuelt. Produkterne pakkes omhyggeligt i kasser, så kunden kan være helt tryg. Thomas, den ansvarlige apoteker, kontrollerer dem en efter en. DISTRIBUTION: Der foretages leveringer en eller to gange dagligt af Morgane eller Ludivine. Du kan se deres smil selv under mundbindet. EFTERSALGSSERVICE: Fordi du ikke kun er en “kunde”, men også en “partner”, som hjælper os med at gøre virksomheden større, er eftersalgsservice en hjørnesten i vores filosofi. Din feedback er værdifuld for vores udvikling, og din tilfredsshed er vores dyrebareste belønning. Kontakt os gerne for yderligere informationer!

 4. MOTEX HEALTHCARE CORP.

  Taiwan R.O.C.

  I over 50 år har Motex Healthcare Group givet sundhedspersonale ro i sindet for bedre beskyttelse og også dedikeret inden for medicinske leverandører, især på kirurgiske ansigtsmasker, sårforbindinger og kirurgiske handsker. Som en førende producent og leverandør har Motex leveret pålidelige personlige værnemidler (PPE) og infektionskontrolløsninger gennem adskillige sundhedskriser, herunder epidemier og pandemier som SARS, H1N1 og COVID-19. Vores verdensomspændende distributions- og servicenetværk leverer de mest fornemme tjenester til vores kunder. Vi stræber konstant efter succes og vil altid forpligte os til at udvikle avancerede produkter til en bedre fremtid. Vi er specialiseret i: 1. Medicinsk ansigtsmaske og ikke-medicinsk ansigtsmaske: Diamantformet ansigtsmaske, FFP2 respirator, kirurgisk ansigtsmaske, C-Shape ansigtsmaske til børn. 2. Sårforbindinger og operationstape. 3. Operations- og undersøgelseshandsker. 4. OEM / ODM Service For mere information, tøv ikke med at kontakte os.

 5. ERNST BECHTOLD & SOHN E.K.

  Tyskland

  Siden 1885 et navn med en god klang. At Bechtold & Sohn kan se tilbage på en lang og succesrig historie, er ingen tilfældighed. Også i fjerde generation holdes familievirksomheden på en sikker kurs med de samme værdier, som drejemester Johann Peter Bechtold 1885 efterlevede ved etableringen af sit firma: Kvalitet, kontinuitet, personlighed og engagement. Disse dyder udgør hjørnestenene i firmaets filosofi, hvormed Wolfgang Bechtold og hans 150 medarbejdere har erhvervet et fremragende ry blandt industrivirksomheder, først og fremmest på områderne farmaci, medicin og kemi. En lidenskab for plast og teknik. I mere end fem årtier har plast været Bechtold & Sohn's materiale nr. 1. Dette har resulteret i en enorm erfaringsskat, med hvilken de veluddannede medarbejdere i treholdsskift producerer plastdele til renommerede kunder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PLUS SAFETY

  Tyrkiet

  Grundlagt i 1998 er PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. mission at "Samle og få PLUS GROUP til at vokse som den mest enestående leverandør af medicinske produkter og udstyr i hele verden". Med mere end tyve års erfaring inden for produktion af medicinske engangsprodukter, er PLUS SAFETY en af de mest professionelle og største medicinske fabrikanter i TYRKIET af engangsprodukter, der også dækker OEM services. Indtil nu har mere end 180 af virksomhedens produkter modtaget CE, ISO9001 og ISO13485 certifikater, og sælges til mere end 15 lande verden over. PLUS GROUP har 2 underafdelinger: Hadımköy branch og Yeşilköy Branch. PLUS GROUP hovedprodukterne inkluderer: Kirurgiske masker, ansigtsskjolde og briller, medicinske kitler, kirurgiske overalls, og andre medicinske produktserier. Indtil nu har PLUS GROUP registreret 6 patenterede produkter, og er stadig dedikeret til forskning og fremstilling af nye produkter. PLUS GROUP arbejder på at levere førsteklasses produkter til deres klienter, understøttet af videnskab og teknologisk innovation.

 2. BAYMED

  Tyrkiet

  Vi er en producent af non-wowen stoffer såsom 100% PP spundne, meltblown, laminerede produkter, sorbenter og kompositmaterialer i den sydøstlige del af Tyrkiet. Virksomheden blev grundlagt i 2012 og vi har et ønske om at vokse for at blive de bedste inden for produktionen af non-woven stoffer og således påvirke vores samfund i større grad med fordelene ved vores varer.Med 400 medarbejdere, der primært er kontoransatte og en meget stor produktionskapacitet leverer vi vores service til samarbejdspartnere i hele verden i næsten 48 lande. Vi stopper ikke blot ved produktionen i samarbejde med vores veludstyrede laboratorier og center for produktudvikling, men bliver ved med at tilbyde vores samarbejdspartnere den bedste løsning.Vi vil altid tjene denne verden med det bedste, vores arbejde har at byde på. Vi yder også tjenester såsom syning af kirurgkitler, hospitalstøj til personale og meget mere. Med vores søsterselskab Baymed Innovative plejer vi også at være det rigtige valg for vores samarbejdspartner inden for det medicinske område. Vi forstår befolkningens behov efter meget høj kvalitet til små priser og er meget konkurrencedygtige sammenlignet med vores konkurrenter. Virksomhedens motto er "Når det handler om dig, er vi altid klar til at hjælpe", så tøv ikke med at kontakte os.

 3. DEHAS MEDICAL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  DEHAS - 2002 til 2019, mere end 15 års kompetence og løsninger "made in Germany". Vores produkter anvendes inden for akutmedicin - sygehuse - hjemmepleje - luftfart. Vores fokus ligger på medicinteknisk anvendelse af ilt, herunder dosering, blanding, måling og visning af de vitale parametre, der udspringer heraf. De vigtigste produkter er vores trykregulator QualityReg, gasblander QualityMix, O2-overvågning QualityMon, udstyr til flydende il EasyMate. Porteføljen omfatter også service, rådgivning, specialfremstilling, seriefremstilling, enkeltstyksfremstilling og opfyldelse af andre særlige kundekrav. ISO 13485: 2016-certificering og BeP ved fremstilling af trykbeholdere er en selvfølge. Produktionen foregår i Tyskland. Vi producerer OEM/Private Label til kendte producenter/firmaer inden for medicinal- og luftfartsbranchen. DEHAS – VI TÆNKER I TRYK OG FLOW!

 4. HORIZANE SANTE

  Frankrig

  Horizane Santé er et laboratorie beliggende i det sydlige Frankrig, som blev stiftet for over 25 år siden af en læge. Vi designer, promoverer og distribuerer medicinsk udstyr samt sundhedsprodukter. Vi fokuserer hovedsageligt på produkter til øjne, ører og kropshygiejne, som distribueres til apoteker og parafarmaceutiske salgssteder i Frankrig og via et netværk af distributører i udlandet. Vi bestræber os på at imødekomme kundens behov gennem innovative produkter til rimelige priser, som lever op til alle normer for apoteker og parafarmaceutiske salgssteder. Vi er en del af sundhedssektoren og har altid prioriteret produktsikkerhed frem for pris. Alle de produkter, der er CE-mærkede, er godkendt og kontrollerede, hovedsageligt af franske analyselaboratorier. Vi tager højde for vores indvirkning på miljøet og har derfor udviklet en lang række produkter med bionedbrydelig emballage og produkter, som er naturlige og bæredygtige.

 5. PHARMATURCA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE EXPORTER LTD

  Tyrkiet

  Pharmaturca er et autoriseret farmaceutisk lager der eksporterer fra Istanbul i Tyrkiet. Vi har været den største eksportør, der er registreret af Sundhedsministeriet i Tyrkiet siden 2004. Vi leverer medicinsk udstyr og medicin af høj kvalitet og har et stort udvalg til overkommelige priser og eftersalgsservice. Vores Istanbul baserede virksomhed tilbyder farmaceutiske produkter, paralleleksport og sundhedspleje produkter til grossister, internationale apoteker, sygehuse, hjælpeorganisationer i den tredje verden, offentlige medicinske agenturer og private institutioner. Vi leverer mere end 7.000 receptpligtige lægemidler, vacciner, OTC-produkter, medicinsk udstyr og forskellige servicer på det farmaceutiske område internationalt. Rx generiske farmaceutiske produkter, Rx mærkefarmaceutiske produkter, indsprøjtninger, medicinske/kirurgiske forsyninger, OTC, sundhedsplejepraksisser, forsyninger af kritiske lægemidler, lagerprodukter til hospitaler, apoteker, hospitaler, klinikker, avanceret sårbehandling, stomi, vacciner, urologi. Vi håndterer både store farmaceutiske projekter og leveringer i små mængder afhængigt af dine ønsker. Vi er den eneste tyrkiske virksomhed som er certificeret af 'Pharmacychecker'. Vi har mange kunder i EU-landene, Asien, Syd- og Centralamerika, Mellemøsten, Syd- og Nordafrika og mere, og vi arbejder med mere end 85 lande verden over.

 1. STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD

  Tyrkiet

  Grundlagt i 2017 arbejder STR Biotechnology med design, fremstilling, salg og markedsføring af højteknologiske biomedicinske produkter. Vi har fire forskellige PRP-modeller under S&M PRP-mærket. Derudover omfatter vores produktudvalg CGF-forberedningssæt under GrowthCell-mærket og centrifugemærket LABFUGE. Med PRF-boksen som vi har fremstillet, har vores tandlæger fremstillet blodpladerigt fibrin forberedningssæt som er markedsført. Derudover omfatter vores produktsortiment et STEMMEX stamcelle-forberedningssæt. Vi arbejder på at tilbyde biomedicinske produkter af høj kvalitet som er nemme at bruge indenlandsk og udenlandsk til rimelige priser. Vores produktion følger ISO 13485: 2016 kvalitetsstyringssystemet, GMP og 93/42/EC-direktiverne. Derudover er alle vores produkter blevet testet og valideret i henhold til standarderne fra den Europæiske Union. Vi har tilpasset princippet om kontinuerlig forbedring og en kontinuerlig kundetilfredsstillelse ved at samle vores viden. Hos STR Biotechnology evaluerer vi omhyggeligt den feedback vi modtager fra vores kunder og læger, og bruger dem i vores produkter. Vores ingeniører arbejder i vores struktur hvilket betyder, vi omhyggeligt planlægger formuleringen af nye produkter, og det er vores mål at tilbyde de mest passende og kvalitetsmæssige produkter til de mest rimelige priser i forhold til komforten ved brugen af dem. Vi ved, at en kontinuerlig kundetilfredshed ligger i R&D og designfasen, som er det første produktionstrin. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. S.A.M MED BV

  Holland

  SAM MED B.V. fokuserer den højeste prioritet på kvaliteten af vores lægemiddelsprodukter og testsæt. Men, idet vi arbejder på at hjælpe udviklingslandene, bliver vores testsæt fremstillet i Europa og USA. Vi er en førende distributør inden for farmaceutiske produkter. Vi har specialiseret os i udsalg, overskud, mærkeophør og almindeligt lager. Vi er komplet fokuseret på kundetilfredshed, og arbejder på at overholde din forretnings behov. Vi har gjort dette i mange år, og har opbygget et omdømme for at levere kvalitet med det højeste serviceniveau. Alle produkter som vi leverer, er 100 % garanteret autentiske. Foruden vores klientbase i Holland, har vi også en stor tilstedeværelse på mange andre markeder, idet vi leverer vores produkter globalt. Vi er forpligtet til en enestående service med konkurrencedygtige priser. Vi køber vores produkter direkte fra nogle af de største navne inden for den farmaceutiske branche, og hovedsageligt fra officielle distributører, så vi kan levere førsteklasses produkter og engrospriser med gode rabatter.

 1. BEE-N PHARMA

  Tyrkiet

  Etableret i 2010 leverer BEE-N Company farmaceutiakse produkter fra Ankara i Tyrkiet. Vi leverer et fuldt udvalg af brand og generisk medicin, forbrugsvarer til hospitaler, sundheds- og wellnessprodukter, testsæt og produkter til personlig pleje. Vores virksomhed arbejder på at tilbyde en unik service for hver enkelt kunde, for at imødese deres behov og krav på kort tid. Vi er glade for at sælge og leverer særlige farmaceutiske produkter til forskellige dele af verden. Vi har et stort produktsortiment: •Generiske lægemidler som sælges uden recept •Generiske lægemidler på recept •Branded lægemidler som sælges uden recept •Branded lægemidler på recept •Basis medicinsk udstyr •Sundheds- og wellnessprodukter •Produkter til personlig pleje og meget mere, som alt kan findes på vores hjemmeside. Vi er forpligtet til skabelse, markedsføring og levering af banebrydende, højkvalitets medicin og medicinske forbrugsvarer til læger, klinikker og hospitaler. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ungarn

  MAJOR MEDICAL SOLUTIONS er en global leverandør af æstetiske produkter af høj kvalitet. Vores sortiment omfatter æstetisk medicinsk udstyr og andre medicinske varer, især dermalfyldstoffer. Vi er din pålidelige partner inden for engrossalg af medicinalvarer, der er relateret til den æstetiske industri siden 2018. Vores mission er at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser til vores kunder. Vi holder os opdateret i forhold til innovationer inden for vores industri og leverer de mest populære medicinalvarer, der kan fås på markedet.

 3. FINE TUBES

  Det Forenede Kongerige

  Fine Tubes Ltd tilbyder 70 års erfaring inden for metalteknik. Vi støtter vores kunder fra det oprindelige design, valg af materiale under produktionen og til levering af de effektive rør vi fremstiller. De rørformede produkter vi udvikler er til kritiske toleranceformål under ekstreme forhold. Vi fremstiller rør i to hovedformer: Sømløse rør af rustfrit stål, rør i nikkellegeringer rør og titanium og lige og spiralformede rør. Svejsede rør, svejset og trukket.

 4. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Tyrkiet

 5. HEALTHCON MEDICAL GMBH

  Tyskland

 6. CLINICCARE GMBH

  Tyskland

 7. BRUNNER ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

 8. MEDI-MANAGE INNOVATION GMBH

  Tyskland

 1. SCHMITT SPEZIALMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 2. BACHOFNER BDC SWISS

  Schweiz

 3. CARDIO DEFI

  Frankrig

 4. BRUNE MEDIZINTECHNIK

  Tyskland

 5. AIC-SNOWBALL

  Frankrig

 6. PERO-SYSTEM MESSGERÄTE GMBH

  Tyskland

 7. AXON LAB AG

  Østrig

 8. KÖGEL GMBH

  Tyskland

 9. KALORCARE INNOVATION (SHENZHEN) CO., LTD.

  Kina

 10. VALITECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Medicinsk udstyr - Import eksport

Antal resultater

11.218 virksomheder