• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • medicinsk udstyr

Resultater for

Medicinsk udstyr - Import eksport

 1. PRIZMANET MEDICAL MASK

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Medizer er en virksomhed fra Tyrkiet med en struktur som et reklamebureau, som fremstiller og sælger medicinske produkter. "Medizer" brandet er et af undermærkerne fra PrizmaNet Medical, som inkluderer medicinske masker og produktion af N95/FFP2 masker og salg, samt mange andre sundhedsprodukter. Derudover fremstiller vi emballagedesign til masker, og vores produkter vil beskytte dig på den mest sterile måde. Vi bruger førsteklasses "Fuld ultrasonisk enkeltmaskinteknologi" i vores produktion. Den daglige produktionskapacitet er 200.000 N95/FFP2 masker, 100.000 børnemasker og 500.000 kirurgiske masker til voksne, samt mange flere som du kan se på vores hjemmeside. Vi har også udvidet vores produktsortiment ved at fremstille slippers, sko, babybleer og medicinsk beklædning. Vores melt-blown tekstilmasker beskytter mod 99 % af alle vira. Derudover er kvaliteten og pålideligheden af vores N95/FFP2 masker blevet anerkendt med MNA B+C2 certifikater. Vores masker er af typen IIR-standarden, og er kun beregnes til sundhedsafdelinger. De kan leveres med forskellige design og farver. Vores primære mål er at gøre dig glad, når du bruger dem. Vi arbejder aktivt på det indenlandske og udenlandske marked. Vi kommer dag for dag tættere på vores mål, som er at være fokuseret på Europa, og dermed bringe vores brand til alle sundhedsplejegrupper. Vi er anerkendt inden for medicinske produkter, uden at gå på kompromis med kvalitet og helbred. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. PLUS SAFETY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1998 er PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. mission at "Samle og få PLUS GROUP til at vokse som den mest enestående leverandør af medicinske produkter og udstyr i hele verden". Med mere end tyve års erfaring inden for produktion af medicinske engangsprodukter, er PLUS SAFETY en af de mest professionelle og største medicinske fabrikanter i TYRKIET af engangsprodukter, der også dækker OEM services. Indtil nu har mere end 180 af virksomhedens produkter modtaget CE, ISO9001 og ISO13485 certifikater, og sælges til mere end 15 lande verden over. PLUS GROUP har 2 underafdelinger: Hadımköy branch og Yeşilköy Branch. PLUS GROUP hovedprodukterne inkluderer: Kirurgiske masker, ansigtsskjolde og briller, medicinske kitler, kirurgiske overalls, og andre medicinske produktserier. Indtil nu har PLUS GROUP registreret 6 patenterede produkter, og er stadig dedikeret til forskning og fremstilling af nye produkter. PLUS GROUP arbejder på at levere førsteklasses produkter til deres klienter, understøttet af videnskab og teknologisk innovation.

 3. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ATLANTIQUE RÉPARTITION er din grossist og lokale fordeler i nærområdet. En partner, som er tæt på dig, med medarbejdere, som lytter til dine behov i hverdagen. Løbende forbedringer er vores ledemotiv: Vi er der for at forvandle dine problemer til løsninger. FORSYNING: Vi afgiver dagligt bestillinger til 120 af de største laboratorier. Vi målretter disse alt efter kundens behov, fordi du er vores topprioritet. LAGERSTYRING: Lagerbeholdningen opdateres og sorteres hver dag. Vores hyldesystemer gør os i stand til at lokalisere hvert enkelt opbevaringsboks og at nummerere disse. Vi har stor fokus på lagerstyring, da den er din omsætning i morgen. KLARGØRELSE AF ORDRER: Alle ordrer bliver forberedt manuelt. Produkterne pakkes omhyggeligt i kasser, så kunden kan være helt tryg. Thomas, den ansvarlige apoteker, kontrollerer dem en efter en. DISTRIBUTION: Der foretages leveringer en eller to gange dagligt af Morgane eller Ludivine. Du kan se deres smil selv under mundbindet. EFTERSALGSSERVICE: Fordi du ikke kun er en “kunde”, men også en “partner”, som hjælper os med at gøre virksomheden større, er eftersalgsservice en hjørnesten i vores filosofi. Din feedback er værdifuld for vores udvikling, og din tilfredsshed er vores dyrebareste belønning. Kontakt os gerne for yderligere informationer!

 4. BAYMED

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Vi er en producent af non-wowen stoffer såsom 100% PP spundne, meltblown, laminerede produkter, sorbenter og kompositmaterialer i den sydøstlige del af Tyrkiet. Virksomheden blev grundlagt i 2012 og vi har et ønske om at vokse for at blive de bedste inden for produktionen af non-woven stoffer og således påvirke vores samfund i større grad med fordelene ved vores varer.Med 400 medarbejdere, der primært er kontoransatte og en meget stor produktionskapacitet leverer vi vores service til samarbejdspartnere i hele verden i næsten 48 lande. Vi stopper ikke blot ved produktionen i samarbejde med vores veludstyrede laboratorier og center for produktudvikling, men bliver ved med at tilbyde vores samarbejdspartnere den bedste løsning.Vi vil altid tjene denne verden med det bedste, vores arbejde har at byde på. Vi yder også tjenester såsom syning af kirurgkitler, hospitalstøj til personale og meget mere. Med vores søsterselskab Baymed Innovative plejer vi også at være det rigtige valg for vores samarbejdspartner inden for det medicinske område. Vi forstår befolkningens behov efter meget høj kvalitet til små priser og er meget konkurrencedygtige sammenlignet med vores konkurrenter. Virksomhedens motto er "Når det handler om dig, er vi altid klar til at hjælpe", så tøv ikke med at kontakte os.

 5. BECHTOLD & SOHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1885 et navn med en god klang. At Bechtold & Sohn kan se tilbage på en lang og succesrig historie, er ingen tilfældighed. Også i fjerde generation holdes familievirksomheden på en sikker kurs med de samme værdier, som drejemester Johann Peter Bechtold 1885 efterlevede ved etableringen af sit firma: Kvalitet, kontinuitet, personlighed og engagement. Disse dyder udgør hjørnestenene i firmaets filosofi, hvormed Wolfgang Bechtold og hans 150 medarbejdere har erhvervet et fremragende ry blandt industrivirksomheder, først og fremmest på områderne farmaci, medicin og kemi. En lidenskab for plast og teknik. I mere end fem årtier har plast været Bechtold & Sohn's materiale nr. 1. Dette har resulteret i en enorm erfaringsskat, med hvilken de veluddannede medarbejdere i treholdsskift producerer plastdele til renommerede kunder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DEHAS MEDICAL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DEHAS - 2002 til 2019, mere end 15 års kompetence og løsninger "made in Germany". Vores produkter anvendes inden for akutmedicin - sygehuse - hjemmepleje - luftfart. Vores fokus ligger på medicinteknisk anvendelse af ilt, herunder dosering, blanding, måling og visning af de vitale parametre, der udspringer heraf. De vigtigste produkter er vores trykregulator QualityReg, gasblander QualityMix, O2-overvågning QualityMon, udstyr til flydende il EasyMate. Porteføljen omfatter også service, rådgivning, specialfremstilling, seriefremstilling, enkeltstyksfremstilling og opfyldelse af andre særlige kundekrav. ISO 13485: 2016-certificering og BeP ved fremstilling af trykbeholdere er en selvfølge. Produktionen foregår i Tyskland. Vi producerer OEM/Private Label til kendte producenter/firmaer inden for medicinal- og luftfartsbranchen. DEHAS – VI TÆNKER I TRYK OG FLOW!

 2. MOTEX HEALTHCARE CORP.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by europages badge

  I over 50 år har Motex Healthcare Group givet sundhedspersonale ro i sindet for bedre beskyttelse og også dedikeret inden for medicinske leverandører, især på kirurgiske ansigtsmasker, sårforbindinger og kirurgiske handsker. Som en førende producent og leverandør har Motex leveret pålidelige personlige værnemidler (PPE) og infektionskontrolløsninger gennem adskillige sundhedskriser, herunder epidemier og pandemier som SARS, H1N1 og COVID-19. Vores verdensomspændende distributions- og servicenetværk leverer de mest fornemme tjenester til vores kunder. Vi stræber konstant efter succes og vil altid forpligte os til at udvikle avancerede produkter til en bedre fremtid. Vi er specialiseret i: 1. Medicinsk ansigtsmaske og ikke-medicinsk ansigtsmaske: Diamantformet ansigtsmaske, FFP2 respirator, kirurgisk ansigtsmaske, C-Shape ansigtsmaske til børn. 2. Sårforbindinger og operationstape. 3. Operations- og undersøgelseshandsker. 4. OEM / ODM Service For mere information, tøv ikke med at kontakte os.

 3. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Hos Temas Group Export Partners specialiserer vi os i at hjælpe virksomheder med at trives på det globale marked, ved at finde nye eksportkunder, generere kundeemner og udvikle deres eksport. Vores omhyggeligt designede udvalg af tjenester garanterer, at vores værdifulde kunder virkelig oplever noget unikt og effektfuldt. Med vores originale og imponerende kreation af lydindhold, effektive SEO tjenester og indsigtsfulde rådgivning inden for sociale medier, øger vi salg og forstærker mærkets synlighed, og hjælper dermed din virksomhed med at opnå succes. Vores omfattende produktudvalg understøtter forskellige behov ved at tilbyde tekstilprodukter, medicinsk udstyr, alle former for maskiner, mekanisk maskinteknologi og industri – udstyr, landbrugsprodukter, kemikalier, plastprodukter, engangsservice, emballageløsninger, frugt og grøntsager, landbrugsprodukter, lasermaskinbearbejdning samt meget, meget mere. Gå til vores hjemmeside og udforsk de mange muligheder som er tilgængelige for dig. Kundetilfredshed er grundstenen i alt hvad vi gør hos Temas Group Export Partners. Vores erfarne hold er dedikeret til at levere en enestående service som er skræddersyet til dine specifikke krav. Ved at bruge vores ekspertise til at finde nye kunder, generere kundeemner og skabe eksportmuligheder, leverer vi uvurderlig support til at forbedre og udvide din forretning, og dermed garantere, at dine mål opnås. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. SOL-MILLENNIUM

  Polen

  Verified by europages badge

  SOL-MILLENIUM er en global sundhedsvirksomhed der er dedikeret til design, fremstilling og distribution af førsteklasses medicinske enheder og personlig beskyttelsesudstyr til patienter og sundhedspersonale. Vi leverer produkter der bruges inden for levering af medicin, blodprøver, diabetespleje, og beskyttelse mod infektionslidelser, såsom nåle og sprøjter. I forbindelse med den nuværende sanitære krise, leverer vi også kirurgiske masker, beskyttelseskitler, isoleringskitler eller termometer for at holde både sundhedspersonale og patienter sikre. For at afslutte vores produktsortiment, leverer vi også produkter til dyrepleje. Vi leverer til Europa, Mellemøsten, Amerika og udvalgte lande i Asien og Stillehavet, alt sammen fra vores kontorer og distributionscentre i Brasilien, Kina, Polen og USA. SOL-MILLENNIUM leverer en KOMPLET, KONKURRENCEDYGTIG og INNOVATIV medtech løsning. Vi tilbyder en unik kombination af kvalitet, for at imødese alle relevante kliniske- og sikkerhedsstandarder, til rimelige priser. Vores formål er at sikre en sundere fremtid.

 5. SAM3D

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Beliggende i Rouen, i hjertet af Normandiet, SAM RESEARCH er en bandebrydense virksomhed inden for kroppens stilling og morfologisk 3D-analyse. Vi er stolte af at kunne designe og distribuere innovative værktøjer, der revolutionnerer sundhedsprofessionelles tilgang til 3d posituranalyser. Denne revolution bygger på vores hovedværktøj Sam3D (Système d'Analyse Morphologique 3D). Vores mål er at forbedre patienternes livskvalitet ved at gøre sundhedsprofessionelle i diverse specialiteter i stand til at udføre posituranalyser i 3D uden brug af røntgenstråler. Sam3D innoverer takket være et kraftigt software og algoritmer, som garanterer en optimal genopbygning af kropsstillingen. Den forenkler detektering af hyppige patologier såsom skoliose og lidelser i muskler og knogler, der kræver en tidlig behandling. På få minutter udføres en komplet posituranalyse, hvorved sundhedsprofessionelle kan udskrive en passende behandling og give patienterne en langsigtet overvågning. Vores udstyr sikrer en præcis opfølgning af behandlingen, en total sporbarhed, objektive målinger og en hurtig analyse af patienterne, uden at disse udsættes for stråling. Alle vores Sam3D-maskiner er forbundet med en central database, der administreres af os, og et eksklusivt abonnement godkender adgangen til denne dyrebare ressource overalt i verden.

 1. NETRACO & SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Netraco & Services er en international leverandør af medicinsk udstyr beliggende i Villenave d’Ornon, Frankrig. Vores virksomhed besidder en mangeårig erfaring på området og tilbyder salg af medicinsk udstyr i Frankrig og Europa. Alle produkter fra vores katalog er anerkendt for deres kvalitet, pålidelighed og lange levetid. Hele produktserien efterlever de europæiske standarder og er designet til at modstå de sværeste medicinske miljøer. Takket være et reaktivt og professionelt team imødekommer vi alle henvendelser inden for den korteste frist og leverer overalt i Europa og Afrika. Vores specialister ledsager kunderne og rådgiver medicinske analyselaboratorier, tandlaboratorier, dyrlæger, hospitaler, kommuner, apoteker og plejehjem. Kontakt os i dag for at se vores produktkatalog!

 2. KREA-COGITO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vi er en virksomhed med speciale i import-eksport, trading og forretningsmuligheder på internationalt plan. Vores kompetencerområder omfatter råvarer, high tech, forsvar og sikkerhed, miljømæssig forskning og udvikling samt lufthavssystemer. Grundtanken hos KREA-COGITO © er et ønske om at forene og tilfredsstille sælgere og købere, der beskæftiger sig på områder inden for råvarer, high tech, forsvar, miljømæssig forskning og udvikling samt lufthavnssystemer. Vores mål var oprindeligt at fremme forretningsudviklingen hos virksomheder, der dyrker import-eksport i high tech, blandt andet asiatiske virksomheder. I takt med erfaringer og interkulturelle udvekslinger viste der sig et åbenlyst behov for at sikre tilliden mellem de forskellige aktører i forrretningsnetværket. Vores prioritet er at etablere holdbare forretningsrelationer mellem vores kunder, leverandører og partnere ved at bygge vores tilgang på gensidig tillid, gennemsigtig kommunikation og gensidig respekt. Vores ambition er at blive anerkendt for vores evne til at identificere og imødekomme kundernes specifikke behov og levere produkter og services, som er tilpasset disses særlige krav.

 1. TARHAN AUTOMATION AND MACHINE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Tarhan Machinery Automation, en førende tyrkisk virksomhed som tilbyder enestående tjenester inden for forskellige brancher. Vores forpligtelse til excellence og innovation driver os til at levere de bedste løsninger, og dermed understøtte de alsidige behov af globale brancher. Vores projektdesign og teknologitjenester er en kilde til stolthed for os. Vores erfarne team af ingeniører og designer forvandler omhyggeligt ideer til virkelighed, ved at håndtere hvert projekt med præcision og ekspertise, hvilket garanterer optimale resultater for vores værdsatte klienter. Opdag CSA MIST som er vores andet brand, som specialiserer sig i tåge- og dampsystemer til drivhuse. Udforsk fordelene ved vores avancerede systemer, som skaber de ideelle fugtforhold i drivhuse, hvilket skaber optimal plantevækst og reducerer temperaturerne under en varme sommer. RigidMech, vores tredje brand, specialiserer sig i enestående præcisionssnitteværktøj og reservedele. Med en fokus på kontraktfremstilling sikrer vi produktion og levering af robuste komponenter, som garanterer en unik ydeevne og drift på tværs af forskellige sektorer, inklusive forsvars- og automobilbranchen. Hos Tarhan Machinery Automation overholder vi de internationale standarder, som kan ses takket være vores maskinpark med den seneste teknologi og facilitetsområder. Vores dedikation til at levere enestående produkter og tjenester, vil konstant overgå vores forventninger. Kontakt vores dedikerede team for at udforske hvordan vores løsninger kan forbedre din forretning.

 2. S.A.M MED BV

  Holland

  Verified by europages badge

  SAM MED B.V. fokuserer den højeste prioritet på kvaliteten af vores lægemiddelsprodukter og testsæt. Men, idet vi arbejder på at hjælpe udviklingslandene, bliver vores testsæt fremstillet i Europa og USA. Vi er en førende distributør inden for farmaceutiske produkter. Vi har specialiseret os i udsalg, overskud, mærkeophør og almindeligt lager. Vi er komplet fokuseret på kundetilfredshed, og arbejder på at overholde din forretnings behov. Vi har gjort dette i mange år, og har opbygget et omdømme for at levere kvalitet med det højeste serviceniveau. Alle produkter som vi leverer, er 100 % garanteret autentiske. Foruden vores klientbase i Holland, har vi også en stor tilstedeværelse på mange andre markeder, idet vi leverer vores produkter globalt. Vi er forpligtet til en enestående service med konkurrencedygtige priser. Vi køber vores produkter direkte fra nogle af de største navne inden for den farmaceutiske branche, og hovedsageligt fra officielle distributører, så vi kan levere førsteklasses produkter og engrospriser med gode rabatter.

 3. OSCAR BOSCAROL SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Oscar Boscarol Srl har produceret og distribueret medicinsk udstyr til nødsituationer i over tredive år: medicinske aspiratorer til sekreter, medicinske iltfordelingssystemer til udrykningskøretøjer, transport- og immobiliseringsanordninger og tasker og rygsække, der er specielt designet til redning. Målet for Oscar Boscarol srl har altid været en søgen efter banebrydende kvalitetsløsninger, der opfylder behovene for de personer, som udfører redningsarbejde i nødsituationer.

 4. DISERA MEDICAL EQUIPEMENT

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden DISERA MEDICAL EQUIPEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemi - rå- og biprodukter branchen. Den opererer også inden for Medicinske og kirurgiske engangsartikler, Medicinsk udstyr, Laboratorieudstyr og -instrumenter, Plastprodukter til medicinalvareindustrien, Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr, rør til laboratorier, udstyr, hospitalsudstyr og udstyr til lægelaboratorier, apparater og udstyr til diagnosticering, og engangsartikler brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. BRUNNER ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRUNNER ELECTRONIC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den er baseret i Euerbach, Tyskland.

 6. AIC-SNOWBALL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIC-SNOWBALL, er en Distributør, der opererer inden for Masker, sikkerheds- branchen. Den opererer også inden for Medicinsk udstyr, masker, og Medicinsk udstyr brancherne. Den er baseret i Aubervilliers, Frankrig.

 7. CARDIO DEFI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARDIO DEFI, er en Distributør, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den opererer også inden for kursus i brandsikkerhed brancherne. Den er baseret i Annequin, Frankrig.

 8. CLINICCARE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLINICCARE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 1. BRUNE MEDIZINTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRUNE MEDIZINTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den er baseret i Aalen, Tyskland.

 2. VALITECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VALITECH GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den er baseret i Falkensee, Tyskland.

 3. KÖGEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KÖGEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den er baseret i Oberderdingen, Tyskland.

 4. AXON LAB AG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AXON LAB AG, er en Distributør, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den er baseret i Polling, Østrig.

 5. DOMINIQUE DEVALLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMINIQUE DEVALLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den opererer også inden for Medicin, ergonomi, samfund - undersøgelser og forskning, patenter, Medicin, ergonomi, samfund - undersøgelser og forskning, medicinaludstyr, og elektromedicinsk udstyr brancherne. Den er baseret i Thouaré Sur Loire, Frankrig.

 6. SC DEMOTEKS MEDIKAL SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SC DEMOTEKS MEDIKAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den opererer også inden for Skjorter og bluser, Skjorter og bluser, bluser, og sanitære sko brancherne. Den er baseret i Voluntari / Ilfov, Rumænien.

 7. LABRHA INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LABRHA INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Videnskabelige forskningscentre og laboratorier branchen. Den opererer også inden for Medicinalprodukter - import-eksport, Medicinsk udstyr, reumatologi, laboratorier med ortopædiske artikler, ortopædiske apparater, hyaluronsyre, forskningslaboratorium, ortopædisk kirurgi, og traumatologi brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 8. CULA PHARMA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden CULA PHARMA, er en Engrossalg, der opererer inden for Farmaceutiske produkter branchen. Den opererer også inden for Kosmetik, Medicinsk udstyr, Fødevaretilskud, onkologi, medicinske apparater, desinficeringsmiddel, Kosmetik, Medicinsk udstyr, og Fødevaretilskud brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. TRIPLEX INTERNATIONAL BIOSCIENCES

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRIPLEX INTERNATIONAL BIOSCIENCES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Prøvningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Medicinsk udstyr, Farmaceutiske produkter, apparater og udstyr til diagnosticering, Medicinsk diagnostik, medicinske artikler, Medicinsk udstyr, molekylarbiologi, og Farmaceutiske produkter brancherne. Den er baseret i Xiamen,, Kina.

 10. AFTECH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AFTECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, Autoklave, svejsning, Kedelarbejde, og Metalpladearbejde brancherne. Den er baseret i Ennery, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Medicinsk udstyr - Import eksport

Antal resultater

10.613 Virksomheder