• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • materialer til byggesektoren

Resultater for

Materialer til byggesektoren - Import eksport

 1. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by Europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED er specialiseret i fremstilling af stenprodukter. Vi har mere end års erfaring inden for mindesmærker og skulpturer. Vores produktsortiment inkluderer mindesmærker, gravsten, kolumbarium, mausoleum, stenstatuer, fontæner, kaminer, bordplader, fliser, plader, gelændere, trapper, udskæringer og havelandskaber. Takket være vores dygtige team, inklusive skulptører og CAD-designere, tilbyder vi produkter af den bedste kvalitet. Vi hjælper dig med at designe skræddersyede modeller, som er skabt specifikt i henhold til dine krav. Vi tilbyder også mange forskellige slags stenmaterialer, inklusive granit, marmor, kalksten eller travertin, som giver os mulighed for at arbejde med stor fleksibilitet. Vi er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO14001 og OHSAS 18001 standarderne. Vi arbejder hårdt hver dag på at bevare disse førsteklasses standarder. Vi eksporterer vores produkter over hele verden, inklusive USA og Europa, Australien, New Zealand, Sydøstasien og Afrika.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Hovedproduktet i vores virksomhed er I-bjælker i træ (SK Beam®). Vores bjælker har i mange år med succes været brugt som gulve, tagspær og rammeelementer, i både civile og industrielle konstruktioner. Karkas Komplekt LLC tilbyder moderne trægulve og tværfagssystemer baseret på I-bjælker (SK Beam®), med et gitter fremstillet af OSB og flanger fremstillet af LVL. Vores virksomhed har været på markedet i mere end 13 år, og er en pålidelig producent og leverandør af I-træbjælker i Rusland og Europa. Vores virksomhedsmål er at fremme den canadiske teknologi inden for produktion af I-bjælker, på både de russiske og europæiske markeder. Til dette formål anvender vi Nascor-teknologi, og køber udelukkende materialer fra de bedste russiske og udenlandske producenter. Alle vores produkter er EU-certificeret, og har med succes gennemgået alle styrkekontroller; et internationalt system af produktkontrol er blevet udviklet og implementeret. Alle kontroller og certifikater har kun bekræftet den høje kvalitet af vores produkter.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge

  I årtier har ISOSPAN GmbH været kendetegnet ved sine innovative løsninger og langsigtede virksomhedspolitik. SALZBURGER-virksomheden er aktiv i hele Europa og har specialiseret sig på områderne: træfiber-skalsten, træfiber-færdigvægge samt træfiber-isoleringsplader. Det omfattende produktprogram gør det muligt at imødekomme næsten enhver arkitektonisk udfordring. Vores produkter: • Murværks-færdigelementer • Træbetonsten • Vægbeklædningsmateriale af natursten • Paller • Isoleringsmaterialer til indvendig vægisolering • Varmeisolering til indblæsning

  Hjemmeside Open In New icon
 4. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge

  Her hos Aichbauer har vi erfaring med silotransport, tiptransport og kranarbejde. Grundlagt i 1974, har vi i generationer sikret vores kunders tilfredshed i hele Østrig og andre steder i andre europæiske lande med den bedste erfaring og tillid. Uanset om det er transport af støvet og fritflydende gods, leverancer til byggebranchen eller arbejde på byggepladser: Du kan stole på at vi behandler din ordre til tiden, og på den bedst mulige måde. Sammen er vi på den bedste vej til din succes. Hvad overbeviser vores langvarige kunder? At du hos Aichbauer får alt fra en enkelt kilde. Dette inkluderer ikke kun kran- og transporttjenester. Ekspedition af ​​instruktions- og leveringsarbejde er også en del af vores omfattende kundeservice. På denne måde hjælper vi med at sikre, at din byggeplads snart ikke længere vil være en byggeplads.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. ZETA INDUSTRY

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Zeta Industry LLC er en behandlingsfacilitet der skræddersyer stålfremstillingen, og blev grundlagt i 2010. Zeta ejes lokalt og drives i Istanbul, hvor de fremstiller Fusion Bonded Epoxy (FBE) dyvelstænger og armeringsstænger. FBE dækkede dyvelstænger designes og bruges af Federal Aviation Administration (FAA) til lufthavne, motorveje, samt kommercielle og industrielle fortovsprojekter. Vi fremstiller epoxydækkede dyvelstænger og armeringsstænger i forskellige diametre og længder, i henhold til dine krav. De er brugbare bygge- og konstruktionsmaterialer til at forstærke beton eller fortove. Vores mission er at levere produkter af den højeste kvalitet, til de mest konkurrencedygtige priser, samtidig med vi overholder projektkravene, og overstiger serviceforventningerne. Vi har opbygget et solidt omdømme på det internationale marked, især i Tyrkiet, Europa, Canada, Mellemøsten og Afrika. Vi er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001 standarderne. Vi arbejder konstant på at forbedre og tilpasse os udviklingerne inden for konstruktionsbranchen.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ARGOFILM

  Grækenland

  Verified by Europages badge

  ARGOFILM startede deres aktiviteter tilbage i 1969 i deres egne, private faciliteter i Pyrgela Argos, hvor de for første gang fremstillede trådnetsposer i plast i Grækenland, som blev brugt til emballagering af landbrugsprodukter såsom kartofler, løg og lignende. Takket være en konstant tilstedeværelse og uafbrudt drift i alle disse år, er deres fremragende struktur og kvaliteten af deres produkter accepteret af ikke blot det græske marked, men alle markeder i EU. Deres konstante tilstedeværelse på udstillinger inden for produktion gav virksomheden mulighed for at udvide deres produktudvalg. I dag fremstiller virksomheden, foruden deres "traditionelle poser", et stort udvalg af produkter såsom skyggenet, vævede og strikkede olieklude, konstruktionsnet, vejmarkeringsnet, plastskærme, fiskebarrierenet, propylenposer, net til rækværk, drænmembran. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores virksomhed, vores produkter samt se hvordan du kontakter os. Den kan tilgås fra alle enheder, så du kan på ethvert tidspunkt finde hvad du har brug for, samtidig med du omgående kan sende os en meddelelse. Her vil du blive informeret om nye produkter som vores virksomhed har fremstillet til dig, om vores deltagelse i udstillinger så du på egen hånd kan se vores produkter. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 2. RAUCH SPANPLATTENWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  1959 Virksomheden Wendelin Rauch & Sohn i Freudenberg am Main overtager spånpladefabrikken, der blev taget i drift i 1953, fra Otto Kreibaum & Co.! Denne fabrik blev opført i den frankiske landsby Markt Bibart og startede med to strengpresseanlæg. Dagsydelsen er 35 m³. I de følgende år forøges kapaciteten via montering af flere strengpresser. 1976 Strengpressede spånplader er kun betinget egnede til møbelproduktion. Derfor tages strengpresserne ud af drift og erstattes med en helt ny fabrik. I Markt Bibart Europas mest moderne spånpladefabrik med en dagskapacitet på 500 m³. Hjertestykket er en 20 m lang enetages presse. Møbelfabrikkerne Rauch får leveret faste møbelmål "Just-In-Time".

  Hjemmeside Open In New icon
 3. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  Verified by Europages badge

  "PromStroiKontrakt "har specialiseret sig i design, integration, konstruktionsmæssig og teknisk support i forbindelse med den monolitiske konstruktion af bygninger og strukturer i varierende kompleksitet, herunder forskalling af vægge, plader og kolonner, forstærkning af stål, beton, isolering, teknik og efterbehandling. Virksomhedens hovedaktivitet er forskallingsteknologier. Vores udvalg omfatter blandt andet: træplader, store paneler og lette formningssystemer, afstivningstårne, stilladser, teleskopiske props, hydrauliske selvklatrende forskalling. Passende og tidsmæssig implementering af avancerede teknologier, en forbedring af produktionskapaciteten, livslang viden der leverer høj kvalitet og pålidelige produkter – hvilket alt sammen har gjort det muligt for PromStroyKontrakt Group virksomhederne at blive en af de førende inden for mange segmenter på konstruktionsmarkedet, ved at kombinere produktion, logistik og teknologiske egenskaber. Blandt vores kunder finder du: Konstruktion af atomkraftværker, konstruktion af hydrauliske kraftværker, broer, tunneller veje.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. BIOSTART.EU

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. EDIL TORINO

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. VISTAGARDEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. SARO BATIMENT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. MABEGRA

  Belgien

  Verified by Europages badge
 4. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. SULTAN GREEN PLANET UG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Tyskland

  Siden udviklingen af de første tætninger til forsynings- og bortskaffelsesledninger i 1961 har vi udviklet mange innovative løsninger.Vores seriefremstillede produkter er kendetegnet ved deres høje kvalitet og tæthed. Det samme gælder for vores specialfremstillede løsninger, som vi gerne fremstiller, så de passer til netop dine behov.Vores produkter, herunder også specialfremstillede løsninger, er klar i løbet af 48 timer efter ordremodtagelse.I mere end 55 år har navnet "Rabeneick" stået for kvalitet og sikkerhed.

 7. GENESI ITALIA

  Italien

  Genesi Italia består af et team af uddannede specialister inden for sikkerhed for operatører, der arbejder i situationer med risiko for styrt i højden og i lukkede rum, hvor der kan være fare for forurening. Takket være ti års erfaring på området er vi i stand til at tilbyde specifikke og godkendte løsninger til beskyttelse af dine ansatte. Vi tilpasser og udvikler systemerne efter kundens behov. Fra risikovirderingen til vedligeholdelse af de installerede systemer anvender vi en præcis metode, som vi diskuterer med kunden via en platform. Livsliner, gelændere til beskyttelse mod fald, skinner, individuelle beskyttelsesanordninger og specialiserede undervisere er nogle af de instrumenter, som vi råder over, for at kunne garantere arbejdernes sikkerhed med højteknologiske produkter, som er testet og certificeret af anerkendte internationale organismer. Genesi Italia vogter over det mest kostbare, mennesket ejer: Livet.

 8. CBG COMPOSITES GMBH

  Tyskland

  CBG Composites GmbH udvikler, producerer og sælger innovative brandfaste, varme- og lyddæmpende kompositmaterialer til forskellige industrielle anvendelsesområder som f.eks. Skibe og offshore, bygge- og anlægsvirksomhed, industrielle brandbeskyttelses- og lyddæmpningsløsninger. Med til produktsortimentet hos CBG Composites GmbH hører ild- og brandfaste, varme- og lyddæmpende sandwichpaneler fremstillet af basaltfibre, prepregs og keramiske samt glasfiberlaminater fremstillet på henholdsvis en resin- og en ikke-organisk matrix. Fabrikken kan i 2020 fejre 100 års jubilæum.

 9. KENZA-WOOD LLC

  Rusland

  Kenza-Wood LLC er en russisk producent af imprægneret og uimprægneret pæle i fyrretræ og grantræ, og halvrunde søm. Virksomheden fremstiller cylinderformede pæle og pæle uden barn, som bliver dybdegående imprægneret i en autoklave med en «vakuum/tryk/vakuum»-teknologi ved hjælp af «Tanalit-E» i overensstemmelse med de 3. og 4. klasser i træimprægnering. Områder som anvender træpæle og halvrunde søm: vingårde; intensive frugthaver; plantehegn; hegne til indhegning; beskyttelse af dyrelivet; hegne til græsningsarealer; dekorative havekonstruktioner. Foruden vores primære aktivitet relateret til produktion af træpæle, fremstiller virksomheden også forskellige former for imprægneret savet træ, såsom terrassegulv, bjælker, hegnsplanker, planker osv. Virksomhedens sortiment inkluderer savet træ i klassificeringerne A, AB og B. Kenza-Wood har været på markedet siden 2019, og har et salgsområde på tværs af Rusland, SNG-landene og Europa. Vi ser frem til at samarbejde med dig!

 10. RIZOLIN LLC

  Rusland

  Vi har siden 2009 fremstillet byggematerialer under navnet RIZOLIN: selvklæbende imprægnering konstruktionsmaterialer og polymer bituminøse afdækninger til tagarbejde. Imprægneringsprodukter fra RIZOLIN har en høj styrke, holdbarhed, lave omkostninger, perfekt klæbning til basen, nem montering, æstetisk udseende, formbarhed, samt lave arbejdsomkostninger i forbindelse med imprægnering i komplicerede områder. RIZOLIN konstruktionsmaterialer har fordele som bearbejdelighed: • Høj styrke - fiberglastekstil forstærket lag; • Holdbarhed - beskyttende lag - aluminiumsfolie; • Materialemontering - brandfri montering på enhver base; • Op til 30 % besparelse på elektricitet i forbindelse med aircondition i rummet i årets varme periode, takket være effekten fra folierefleksionen af op til 85 % af solenergien. Vores konstruktionsmaterialer kan anvendes til alt imprægneringsarbejde. De unikke brandsikre egenskaber blandt de bituminøse materialer: В1, РП1, КП0, europæisk certifikat Broof T3.

 1. LLC POLIMER MEGAPOLIS

  Rusland

  POLIMER MEGAPOLIS LLC er en fabrikant i Moskva der blev grundlagt i 2004. Virksomheden udfører aktiviteter inden for produktion og salg i Rusland og på fremmede markeder, af førsteklasses akrylbaserede polymer konstruktionsmaterialer. Vi fremstiller akrylblokke og cementmaling til facade og interiørarbejde, elastisk gips, dekorativ teksturlak, akrylforseglinger, samt lim til alle underbaser der anvendes i byggebranchen i dag. Vi ønsker at gøre opmærksom på vores innovative produkt, såsom MultiFlex NANO® som er elastisk, vandafvisende, dekorativ gips til facader og interiør design. Polimer Megapolis LLC er engageret i udviklingen af nye materialer efter kundernes anmodninger, og leverer videnskabelig, teknisk og rådgivningshjælp når det kommer til polymer byggematerialer. Alle materialer fra Polimer Megapolis Company er miljøsikre, skader ikke miljøet og folk der arbejder med disse materialer, eller som lever i omgivelser hvor materialerne er anvendt.

 2. ALTERNATIVA LLC

  Rusland

  Alternativa (EcoFacade) er en af de største producenter af facadesystemer i Rusland. Hovedsageligt producerer og leverer Alternativa (EcoFacade) komponenter til ophængte ventilerede facader: fra struktur- og beklædningsmaterialer til fastgørelsesanordninger. Virksomheden accepterer ordrer til fremstilling af stampede produkter, har mulighed for at fremstille forme og farver takket være udstyr fra Sodick (Japan). Produkterne fremstilles på de bedste nationale og importerede maskiner. Mange års succesfuld arbejde med førende konstruktionsvirksomheder i Rusland og nabolandene, beviser kvaliteten af vores produkter. Alternativa (EcoFacade) blev grundlagt i 2003. I løbet af årerne har virksomheden etableret sig som en pålidelig partner i hele Rusland. I 2005 åbnede vi en afdeling i Novosibirsk (Sibirien). I 2006 åbnede vi afdelinger i Sankt Petersborg og Tjeljabinsk; og i 2008 - i Moskva. En af de mange fordele ved virksomheden er den individuelle tilgang til klienterne, samt en fleksibel prispolitik.

 3. EXOANDAMIAJES SL

  Spanien

  Virksomhed med speciale i udlejning, montering og salg af stålrørsstilladser og løfteapparater. Vi har en afdeling for komplet sanering af bygninger og restaurering af kulturarv. Ejendomsfællesskaber. Etlags overfladebehandling, ventilerede facader og systemer til udendørs varmeisolering. Konstruktion og udskiftning af tage ved hjælp af vandtætte sandwichplader. Vi eksporterer til mange lande i Sydamerika, Afrika, Centraleuropa og Østeuropa.

 4. ZANELLA DR. GIAN GIUSEPPE EREDI SAS

  Italien

  Selskabet Zanella, som blev grundlagt i 1948 som salgsagent for S.I.O.F (som har produceret jernoxid siden 1923), tilbyder promotion og salg af krydderier i pulver samt produkter og særlige kemikalier til industrien. Dets aktivitet bygger på samarbejde med fabrikanter, som garanterer for kvaliteten og materialerne; udførelse af ordrer med overholdelse af tidsfrister; fleksibilitet i forsendelser og leveringer til kunderne.

 5. GOR STAL SP. Z O.O.

  Polen

  Siden begyndelsen af sine aktiviteter, har virksomheden massivt udviklet og udvidet sine operationer både geografisk og med hensyn til de produkter, der tilbydes. Gór-Stal er værdsat af kunder i Polen, Tjekkiet, Østrig, Rumænien, Belgien, Holland, Luxembourg, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Estland, Skandinavien, Slovakiet, Ungarn, Ukraine, Litauen og Letland. Vi ejer i øjeblikket to fabrikker, en i Gorlice, og en anden i Bochnia, hvor vi fremstiller termPIR isoleringsplader.

 6. EL SEEDY HANDELSAGENTUR

  Tyskland

  El Seedy Handelsagentur beskæftiger sig med køb og salg af alle slags rest- og specialpartier. Realisering- Industrirealisering- Lagerum og firmaopløsning.

 7. VITROFORM SP. Z O.O.

  Polen

  Float-glas, bøjet glas, farvet glas, malet glas, silketryk, lamineret glas, hærdet glas, isoleret glas, skudsikkert glas, tilpasset glas, glasbehandling, filmtryk på glas, dekorativt glas.

 8. PARMET LTD

  Estland

  Produktion og salg af metal, ophængte kassettelofter, drejede kassetter

 9. DE ARTE

  Rumænien

 10. ASUSY IMP. & EXP. CO.

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Materialer til byggesektoren - Import eksport

Antal resultater

583 virksomheder