• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • materialer til byggesektoren

Resultater for

Materialer til byggesektoren - Import eksport

 1. ARGOFILM

  Grækenland

  Verified by europages badge

  ARGOFILM startede deres aktiviteter tilbage i 1969 i deres egne, private faciliteter i Pyrgela Argos, hvor de for første gang fremstillede trådnetsposer i plast i Grækenland, som blev brugt til emballagering af landbrugsprodukter såsom kartofler, løg og lignende. Takket være en konstant tilstedeværelse og uafbrudt drift i alle disse år, er deres fremragende struktur og kvaliteten af deres produkter accepteret af ikke blot det græske marked, men alle markeder i EU. Deres konstante tilstedeværelse på udstillinger inden for produktion gav virksomheden mulighed for at udvide deres produktudvalg. I dag fremstiller virksomheden, foruden deres "traditionelle poser", et stort udvalg af produkter såsom skyggenet, vævede og strikkede olieklude, konstruktionsnet, vejmarkeringsnet, plastskærme, fiskebarrierenet, propylenposer, net til rækværk, drænmembran. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores virksomhed, vores produkter samt se hvordan du kontakter os. Den kan tilgås fra alle enheder, så du kan på ethvert tidspunkt finde hvad du har brug for, samtidig med du omgående kan sende os en meddelelse. Her vil du blive informeret om nye produkter som vores virksomhed har fremstillet til dig, om vores deltagelse i udstillinger så du på egen hånd kan se vores produkter. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. er en tyrkisk leverandør af forskellige konstruktions- og naturgasmaterialer, som er beliggende i Denizli Tyrkiet. Med mere end ti års erfaring fra konstruktionsbranchen, arbejder vi altid på at udvide vores produktsortiment, for at kunne tilbyde den bedste service til vores kunder. Vi servicerer vores kunder i vores showroom på 650 m2 i Gümüşçay, samt vores keramiske showroom på 1150 m2. Vi tilbyder alt hvad du har brug for inden for sanitærprodukter og keramisk, takket være vores erfarne salgskonsulenter. Derudover gør vi vores bedste for at udvide vores produktportefølje, takket være vores innovative tilgang. Som Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. leverer vi konstruktionsmaterialer til infrastruktur som: •Rør og forskruninger, •Byggematerialer som plastforskruninger, I vores keramikgruppe: •Badeværelsesforskruninger og tilbehør, •Håndvaske, •Toiletkummer, •Badeværelsesgulve, •Sanitærprodukter og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Vores vision er en garanti af vores produkter, ved ikke at gå på kompromis med kvaliteten på trods af den store konkurrence på markedet, samt tilpasse en innovativ tilgang som vores principper. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED er specialiseret i fremstilling af stenprodukter. Vi har mere end års erfaring inden for mindesmærker og skulpturer. Vores produktsortiment inkluderer mindesmærker, gravsten, kolumbarium, mausoleum, stenstatuer, fontæner, kaminer, bordplader, fliser, plader, gelændere, trapper, udskæringer og havelandskaber. Takket være vores dygtige team, inklusive skulptører og CAD-designere, tilbyder vi produkter af den bedste kvalitet. Vi hjælper dig med at designe skræddersyede modeller, som er skabt specifikt i henhold til dine krav. Vi tilbyder også mange forskellige slags stenmaterialer, inklusive granit, marmor, kalksten eller travertin, som giver os mulighed for at arbejde med stor fleksibilitet. Vi er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO14001 og OHSAS 18001 standarderne. Vi arbejder hårdt hver dag på at bevare disse førsteklasses standarder. Vi eksporterer vores produkter over hele verden, inklusive USA og Europa, Australien, New Zealand, Sydøstasien og Afrika.

 4. SALZMANN RESTWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen hos Salzmann Restwaren GmbH, din pålidelige partner inden for engroshandel! Hos os finder du en bred vifte af produkter til priser som ingen kan slå. Takket være vores direkte samarbejde med producenter og insolvensadministratorer kan vi tilbyde dig attraktive betingelser for varer fra insolvens, afvikling af virksomheder og returvarer. Vores omfattende sortiment omfatter produkter fra vidt forskellige kategorier, herunder husholdningsartikler, byggematerialer, kosmetik, møbler og meget andet. Således kan du være sikker på, at du finder det hos os, uanset hvilken slags varer du har brug for til din forretning. Nogle af fordelene, som du har hos Salzmann Restwaren GmbH: Små priser - Mangfoldigt sortiment- Fleksibilitet - Pålidelighed- Kvalitet. Se dig omkring i vores mangfoldige udbud og opdag de attraktive muligheder, som Salzmann Restwaren GmbH giver dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at hjælpe med at få din virksomhed til at vokse!

 5. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  I årtier har ISOSPAN GmbH været kendetegnet ved sine innovative løsninger og langsigtede virksomhedspolitik. SALZBURGER-virksomheden er aktiv i hele Europa og har specialiseret sig på områderne: træfiber-skalsten, træfiber-færdigvægge samt træfiber-isoleringsplader. Det omfattende produktprogram gør det muligt at imødekomme næsten enhver arkitektonisk udfordring. Vores produkter: • Murværks-færdigelementer • Træbetonsten • Vægbeklædningsmateriale af natursten • Paller • Isoleringsmaterialer til indvendig vægisolering • Varmeisolering til indblæsning

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MALEKI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Maleki GmbH blev grundlagt 2007 i Osnabrück som udvikler og producent af usædvanlige og miljøvenlige tørmørtelsystemer til områderne husbygning, anlægsarbejde, landbrug, GaLaBau og syrebeskyttet byggeri. Som kontinuerlig voksende og opadstræbende virksomhed ønsker vi at tilbyde vores kunder et miljøvenligt og mere effektivt alternativ til gængse byggematerialer. Ud over udviklingen af førsteklasses tørmørtler har Maleki GmbH i nogen tid beskæftiget sig med vidt forskellige restmaterialer fra andre industrigrene og undersøger disse for deres anvendelighed i byggeindustrien for at reducere konventionelle bindemidler som cement eller ideelt set at kunne erstatte dem.

 2. BDA GLOBAL TRADING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  BDA GLOBAL TRADING leverer kontinuerlige, pålidelige og indbringende handelsmuligheder inden for forsyning og markedsføring verden over. Som en international handelsvirksomhed specialiserer vi os i at tilbyde en problemfri forsyningskæde og markedsføringsløsninger, og hjælper vores partnere inden for forskellige brancher med at optimere fordele på en global skala. Hos BDA GLOBAL er vores mission at hjælpe med forskellige handelsmuligheder inden for konstruktions- og luftfartsindustrierne, inklusive projektbaseret indkøb. Vores rolle går længere end hjælp med international handel; vi fungerer som en katalysator for vores lokale partnervirksomheder, ved at åbne for globale handelsmuligheder og hjælpe som en eksklusiv leverandør for vores globale partnere. Med en beviselig dokumentation, prioriterer vi professionalisme, førsteklasses materialer og en urokkelig kundesupport i alle vores projekter. Ærlighed er grundstenen i vores virksomhedsfilosofi. Med et udvalg af succesfulde projekter, har vi opnået tillid og anerkendelse som en af de mest pålidelige konstruktionsvirksomheder i Tyrkiet. Ved at anvende banebrydende teknologi og værktøjer, garanterer vi effektivitet uden at gå på kompromis med detaljerne, og sikrer dermed, at ethvert aspekt udføres nøjagtigt. Gennem årene har vores ideer, teknologi og dedikerede teams skabt mindeværdig effekt, ved at skabe forvandlende øjeblikke som har omformet liv, industrier og samfund. Kontakt os eller gå til vores hjemmeside for flere oplysninger!

 3. BIOSTART.EU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIOSTART.EU, er en Distributør, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for byggematerialer, og materialer byggeindustri engros brancherne. Den er baseret i Alfortville, Frankrig.

 4. STIFERITE S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden STIFERITE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lydisoleringsmaterialer branchen. Den opererer også inden for Termiske isoleringsmaterialer, varmeisolering til byggesektoren, STIFERITE, isoleringsplader, Termiske isoleringsmaterialer, udstyr til offentligt arbejde, materialer til byggesektoren, varmeisolerende materialer, og varmeisolering brancherne. Den er baseret i Padova, Italien.

 5. SARO BATIMENT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARO BATIMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Murkonstruktion og muring - fabriks- branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, Materialer til byggesektoren, byggeri, maling, og bygningsmaling brancherne. Den er baseret i Vernouillet, Frankrig.

 1. MABEGRA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MABEGRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beton, færdigblandet branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, Byggematerialer, betonrør, Materialer til byggesektoren, rør i pvc, og Byggematerialer brancherne. Den er baseret i Hotton, Belgien.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, er en Detailsalg, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, byggemateriel, materialer og arbejder til byggesektoren, Materialer til byggesektoren, og vægbeklædninger brancherne. Den er baseret i Alfonsine, Italien.

 1. PMP CLIMABLOC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PMP CLIMABLOC, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggesektoren - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggematerialer, Materialer til byggesektoren, Betonkonstruktioner, Byggematerialer, Materialer til byggesektoren, og Betonkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Château Arnoux Saint Auban, Frankrig.

 2. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AICHBAUER TRANSPORTE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den er baseret i Niederkappel, Østrig.

 3. GB GROUP 3D DECOR LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden GB GROUP 3D DECOR LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for Gipsplade, Vægbeklædninger, Puds og pudsprodukter, Byggematerialer, Teglsten, vægdekoration, Gipsplade, design af møbler til indendørs brug, og Vægbeklædninger brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 4. MATERIALS TRANS LOGISTIC

  Armenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MATERIALS TRANS LOGISTIC, er en Multi-Category, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for Træprodukter, Byggematerialer, Trælast, tilhøvlet, Trælast, uhøvlet, Træprodukter, Byggematerialer, Trælast, tilhøvlet, Trælast, uhøvlet, og krydsfinér brancherne. Den er baseret i Yerevan, Armenien.

 5. RIZZUTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIZZUTI SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, vægbeklædninger, granit til byggesektoren, og Materialer til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Petilia Policastro, Italien.

 6. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Tyskland

  Siden udviklingen af de første tætninger til forsynings- og bortskaffelsesledninger i 1961 har vi udviklet mange innovative løsninger.Vores seriefremstillede produkter er kendetegnet ved deres høje kvalitet og tæthed. Det samme gælder for vores specialfremstillede løsninger, som vi gerne fremstiller, så de passer til netop dine behov.Vores produkter, herunder også specialfremstillede løsninger, er klar i løbet af 48 timer efter ordremodtagelse.I mere end 55 år har navnet "Rabeneick" stået for kvalitet og sikkerhed.

 7. CBG COMPOSITES GMBH

  Tyskland

  CBG Composites GmbH udvikler, producerer og sælger innovative brandfaste, varme- og lyddæmpende kompositmaterialer til forskellige industrielle anvendelsesområder som f.eks. Skibe og offshore, bygge- og anlægsvirksomhed, industrielle brandbeskyttelses- og lyddæmpningsløsninger. Med til produktsortimentet hos CBG Composites GmbH hører ild- og brandfaste, varme- og lyddæmpende sandwichpaneler fremstillet af basaltfibre, prepregs og keramiske samt glasfiberlaminater fremstillet på henholdsvis en resin- og en ikke-organisk matrix. Fabrikken kan i 2020 fejre 100 års jubilæum.

 8. GENESI PROTECTION

  Italien

  Genesi Italia består af et team af uddannede specialister inden for sikkerhed for operatører, der arbejder i situationer med risiko for styrt i højden og i lukkede rum, hvor der kan være fare for forurening. Takket være ti års erfaring på området er vi i stand til at tilbyde specifikke og godkendte løsninger til beskyttelse af dine ansatte. Vi tilpasser og udvikler systemerne efter kundens behov. Fra risikovirderingen til vedligeholdelse af de installerede systemer anvender vi en præcis metode, som vi diskuterer med kunden via en platform. Livsliner, gelændere til beskyttelse mod fald, skinner, individuelle beskyttelsesanordninger og specialiserede undervisere er nogle af de instrumenter, som vi råder over, for at kunne garantere arbejdernes sikkerhed med højteknologiske produkter, som er testet og certificeret af anerkendte internationale organismer. Genesi Italia vogter over det mest kostbare, mennesket ejer: Livet.

 1. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Rusland

  Hovedproduktet i vores virksomhed er I-bjælker i træ (SK Beam®). Vores bjælker har i mange år med succes været brugt som gulve, tagspær og rammeelementer, i både civile og industrielle konstruktioner. Karkas Komplekt LLC tilbyder moderne trægulve og tværfagssystemer baseret på I-bjælker (SK Beam®), med et gitter fremstillet af OSB og flanger fremstillet af LVL. Vores virksomhed har været på markedet i mere end 13 år, og er en pålidelig producent og leverandør af I-træbjælker i Rusland og Europa. Vores virksomhedsmål er at fremme den canadiske teknologi inden for produktion af I-bjælker, på både de russiske og europæiske markeder. Til dette formål anvender vi Nascor-teknologi, og køber udelukkende materialer fra de bedste russiske og udenlandske producenter. Alle vores produkter er EU-certificeret, og har med succes gennemgået alle styrkekontroller; et internationalt system af produktkontrol er blevet udviklet og implementeret. Alle kontroller og certifikater har kun bekræftet den høje kvalitet af vores produkter.

 2. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  "PromStroiKontrakt "har specialiseret sig i design, integration, konstruktionsmæssig og teknisk support i forbindelse med den monolitiske konstruktion af bygninger og strukturer i varierende kompleksitet, herunder forskalling af vægge, plader og kolonner, forstærkning af stål, beton, isolering, teknik og efterbehandling. Virksomhedens hovedaktivitet er forskallingsteknologier. Vores udvalg omfatter blandt andet: træplader, store paneler og lette formningssystemer, afstivningstårne, stilladser, teleskopiske props, hydrauliske selvklatrende forskalling. Passende og tidsmæssig implementering af avancerede teknologier, en forbedring af produktionskapaciteten, livslang viden der leverer høj kvalitet og pålidelige produkter – hvilket alt sammen har gjort det muligt for PromStroyKontrakt Group virksomhederne at blive en af de førende inden for mange segmenter på konstruktionsmarkedet, ved at kombinere produktion, logistik og teknologiske egenskaber. Blandt vores kunder finder du: Konstruktion af atomkraftværker, konstruktion af hydrauliske kraftværker, broer, tunneller veje.

 3. EXOANDAMIAJES SL

  Spanien

  Virksomhed med speciale i udlejning, montering og salg af stålrørsstilladser og løfteapparater. Vi har en afdeling for komplet sanering af bygninger og restaurering af kulturarv. Ejendomsfællesskaber. Etlags overfladebehandling, ventilerede facader og systemer til udendørs varmeisolering. Konstruktion og udskiftning af tage ved hjælp af vandtætte sandwichplader. Vi eksporterer til mange lande i Sydamerika, Afrika, Centraleuropa og Østeuropa.

 4. ZANELLA DR. GIAN GIUSEPPE EREDI SAS

  Italien

  Selskabet Zanella, som blev grundlagt i 1948 som salgsagent for S.I.O.F (som har produceret jernoxid siden 1923), tilbyder promotion og salg af krydderier i pulver samt produkter og særlige kemikalier til industrien. Dets aktivitet bygger på samarbejde med fabrikanter, som garanterer for kvaliteten og materialerne; udførelse af ordrer med overholdelse af tidsfrister; fleksibilitet i forsendelser og leveringer til kunderne.

 5. GOR STAL SP. Z O.O.

  Polen

  Siden begyndelsen af sine aktiviteter, har virksomheden massivt udviklet og udvidet sine operationer både geografisk og med hensyn til de produkter, der tilbydes. Gór-Stal er værdsat af kunder i Polen, Tjekkiet, Østrig, Rumænien, Belgien, Holland, Luxembourg, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Estland, Skandinavien, Slovakiet, Ungarn, Ukraine, Litauen og Letland. Vi ejer i øjeblikket to fabrikker, en i Gorlice, og en anden i Bochnia, hvor vi fremstiller termPIR isoleringsplader.

 6. EL SEEDY HANDELSAGENTUR

  Tyskland

  El Seedy Handelsagentur beskæftiger sig med køb og salg af alle slags rest- og specialpartier. Realisering- Industrirealisering- Lagerum og firmaopløsning.

 7. VITROFORM SP. Z O.O.

  Polen

  Float-glas, bøjet glas, farvet glas, malet glas, silketryk, lamineret glas, hærdet glas, isoleret glas, skudsikkert glas, tilpasset glas, glasbehandling, filmtryk på glas, dekorativt glas.

 8. PARMET LTD

  Estland

  Produktion og salg af metal, ophængte kassettelofter, drejede kassetter

 9. SHAHROUR MARBLE DECORATION COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden SHAHROUR MARBLE DECORATION COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for hvid marmor fra Carrara brancherne. Den er baseret i Beylikdüzü, Tyrkiet.

 10. STUCCO NATURALE

  Østrig

  Virksomheden STUCCO NATURALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for marmoreffekt, og produkter i gips og stuk til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Radfeld, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Materialer til byggesektoren - Import eksport

Antal resultater

685 Virksomheder