• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • materialer til byggesektoren

Resultater for

Materialer til byggesektoren - Import eksport

 1. FENTO

  Holland

  Geert Kaal og René van Rijn er grundlæggerne bag FENTO KNEE PROTECTION. De har sammen udviklet FENTO's knæbeskyttere. I 2000 kontaktede sejlmageren René van Rijn hans læge, på grund af problemer med kroniske knæsmerter. Han blev henvist til Geert Kaal, som er en fysioterapeut der specialiserer sig med knæ- og rygsmerter. Efter ti behandlinger forsvandt Renés knæproblemer, men efter 3 måneder kom han tilbage igen, med de samme fysiske problemer. Men det var nu så slemt, at han ikke længere kunne hvile på hans knæ, og dermed arbejde. René havde allerede købt og afprøvet forskellige knæbeskyttere, men der var intet der kunne forhindre hans knæ- og rygsmerter. Så han spurgte Geert: “Kan du hjælpe mig med at udvikle en knæbeskytter, så jeg kan fortsætte med at arbejde? ”. Efter at have studeret "knæpositionen", blev utallige personer placeret i "memory-foam", for at finde den korrekte ergonomiske form. Efterfølgende blev der skabt flere prototyper, som blev afprøvet af forskellige "knæ-testere", såsom personer der lagde tæpper, parketgulve, fliser og konstruktionsarbejdere. Ideen var skabt. Vi skulle udvikle en knæbeskytter hvor der ikke kun var tryk på knæet, men som også blev fordelt på den nederste del af benet. Derudover skulle den være let, åndbar og vandresistent. Fem år senere var den første model klar til at blive sendt på markedet. Vi lejede den mindste bås på messen, og var udsolgt efter to dage. Resten er historie. Vi har nu mere end 500.000 tilfredse brugere i mere end 10 lande. Vi nyder vores daglige udfordringer, og er meget ambitiøse og ønsker at udvide FENTO til det globale marked.

 2. HAOBO STONE COMPANY LIMITED

  Kina

  HAOBO STONE COMPANY LIMITED er specialiseret i fremstilling af stenprodukter. Vi har mere end års erfaring inden for mindesmærker og skulpturer. Vores produktsortiment inkluderer mindesmærker, gravsten, kolumbarium, mausoleum, stenstatuer, fontæner, kaminer, bordplader, fliser, plader, gelændere, trapper, udskæringer og havelandskaber. Takket være vores dygtige team, inklusive skulptører og CAD-designere, tilbyder vi produkter af den bedste kvalitet. Vi hjælper dig med at designe skræddersyede modeller, som er skabt specifikt i henhold til dine krav. Vi tilbyder også mange forskellige slags stenmaterialer, inklusive granit, marmor, kalksten eller travertin, som giver os mulighed for at arbejde med stor fleksibilitet. Vi er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001, ISO14001 og OHSAS 18001 standarderne. Vi arbejder hårdt hver dag på at bevare disse førsteklasses standarder. Vi eksporterer vores produkter over hele verden, inklusive USA og Europa, Australien, New Zealand, Sydøstasien og Afrika.

 3. ARGOFILM

  Grækenland

  ARGOFILM startede deres aktiviteter tilbage i 1969 i deres egne, private faciliteter i Pyrgela Argos, hvor de for første gang fremstillede trådnetsposer i plast i Grækenland, som blev brugt til emballagering af landbrugsprodukter såsom kartofler, løg og lignende. Takket være en konstant tilstedeværelse og uafbrudt drift i alle disse år, er deres fremragende struktur og kvaliteten af deres produkter accepteret af ikke blot det græske marked, men alle markeder i EU. Deres konstante tilstedeværelse på udstillinger inden for produktion gav virksomheden mulighed for at udvide deres produktudvalg. I dag fremstiller virksomheden, foruden deres "traditionelle poser", et stort udvalg af produkter såsom skyggenet, vævede og strikkede olieklude, konstruktionsnet, vejmarkeringsnet, plastskærme, fiskebarrierenet, propylenposer, net til rækværk, drænmembran. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores virksomhed, vores produkter samt se hvordan du kontakter os. Den kan tilgås fra alle enheder, så du kan på ethvert tidspunkt finde hvad du har brug for, samtidig med du omgående kan sende os en meddelelse. Her vil du blive informeret om nye produkter som vores virksomhed har fremstillet til dig, om vores deltagelse i udstillinger så du på egen hånd kan se vores produkter. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. ISOSPAN BAUSTOFFWERK GMBH

  Østrig

  I årtier har ISOSPAN GmbH været kendetegnet ved sine innovative løsninger og langsigtede virksomhedspolitik. SALZBURGER-virksomheden er aktiv i hele Europa og har specialiseret sig på områderne: træfiber-skalsten, træfiber-færdigvægge samt træfiber-isoleringsplader. Det omfattende produktprogram gør det muligt at imødekomme næsten enhver arkitektonisk udfordring. Vores produkter: • Murværks-færdigelementer • Træbetonsten • Vægbeklædningsmateriale af natursten • Paller • Isoleringsmaterialer til indvendig vægisolering • Varmeisolering til indblæsning

 5. KARKAS KOMPLEKT LLC

  Rusland

  Hovedproduktet i vores virksomhed er I-bjælker i træ (SK Beam®). Vores bjælker har i mange år med succes været brugt som gulve, tagspær og rammeelementer, i både civile og industrielle konstruktioner. Karkas Komplekt LLC tilbyder moderne trægulve og tværfagssystemer baseret på I-bjælker (SK Beam®), med et gitter fremstillet af OSB og flanger fremstillet af LVL. Vores virksomhed har været på markedet i mere end 13 år, og er en pålidelig producent og leverandør af I-træbjælker i Rusland og Europa. Vores virksomhedsmål er at fremme den canadiske teknologi inden for produktion af I-bjælker, på både de russiske og europæiske markeder. Til dette formål anvender vi Nascor-teknologi, og køber udelukkende materialer fra de bedste russiske og udenlandske producenter. Alle vores produkter er EU-certificeret, og har med succes gennemgået alle styrkekontroller; et internationalt system af produktkontrol er blevet udviklet og implementeret. Alle kontroller og certifikater har kun bekræftet den høje kvalitet af vores produkter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Tyrkiet

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. er en tyrkisk leverandør af forskellige konstruktions- og naturgasmaterialer, som er beliggende i Denizli Tyrkiet. Med mere end ti års erfaring fra konstruktionsbranchen, arbejder vi altid på at udvide vores produktsortiment, for at kunne tilbyde den bedste service til vores kunder. Vi servicerer vores kunder i vores showroom på 650 m2 i Gümüşçay, samt vores keramiske showroom på 1150 m2. Vi tilbyder alt hvad du har brug for inden for sanitærprodukter og keramisk, takket være vores erfarne salgskonsulenter. Derudover gør vi vores bedste for at udvide vores produktportefølje, takket være vores innovative tilgang. Som Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. leverer vi konstruktionsmaterialer til infrastruktur som: •Rør og forskruninger, •Byggematerialer som plastforskruninger, I vores keramikgruppe: •Badeværelsesforskruninger og tilbehør, •Håndvaske, •Toiletkummer, •Badeværelsesgulve, •Sanitærprodukter og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Vores vision er en garanti af vores produkter, ved ikke at gå på kompromis med kvaliteten på trods af den store konkurrence på markedet, samt tilpasse en innovativ tilgang som vores principper. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  "PromStroiKontrakt "har specialiseret sig i design, integration, konstruktionsmæssig og teknisk support i forbindelse med den monolitiske konstruktion af bygninger og strukturer i varierende kompleksitet, herunder forskalling af vægge, plader og kolonner, forstærkning af stål, beton, isolering, teknik og efterbehandling. Virksomhedens hovedaktivitet er forskallingsteknologier. Vores udvalg omfatter blandt andet: træplader, store paneler og lette formningssystemer, afstivningstårne, stilladser, teleskopiske props, hydrauliske selvklatrende forskalling. Passende og tidsmæssig implementering af avancerede teknologier, en forbedring af produktionskapaciteten, livslang viden der leverer høj kvalitet og pålidelige produkter – hvilket alt sammen har gjort det muligt for PromStroyKontrakt Group virksomhederne at blive en af de førende inden for mange segmenter på konstruktionsmarkedet, ved at kombinere produktion, logistik og teknologiske egenskaber. Blandt vores kunder finder du: Konstruktion af atomkraftværker, konstruktion af hydrauliske kraftværker, broer, tunneller veje.

 3. BIOSTART.EU

  Frankrig

 4. PEDRES MAGAMI

  Spanien

 5. COLLINET GRES & BETON

  Belgien

 1. EDIL TORINO

  Italien

 2. STIFERITE S.P.A.

  Italien

 1. VISTAGARDEN GMBH

  Tyskland

 2. MABEGRA

  Belgien

 3. SARO BATIMENT

  Frankrig

 4. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italien

 5. E.P. S.R.L.

  Italien

 6. AICHBAUER TRANSPORTE GMBH

  Østrig

 7. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Tyskland

  Siden udviklingen af de første tætninger til forsynings- og bortskaffelsesledninger i 1961 har vi udviklet mange innovative løsninger.Vores seriefremstillede produkter er kendetegnet ved deres høje kvalitet og tæthed. Det samme gælder for vores specialfremstillede løsninger, som vi gerne fremstiller, så de passer til netop dine behov.Vores produkter, herunder også specialfremstillede løsninger, er klar i løbet af 48 timer efter ordremodtagelse.I mere end 55 år har navnet "Rabeneick" stået for kvalitet og sikkerhed.

 8. CBG COMPOSITES GMBH

  Tyskland

  CBG Composites GmbH udvikler, producerer og sælger innovative brandfaste, varme- og lyddæmpende kompositmaterialer til forskellige industrielle anvendelsesområder som f.eks. Skibe og offshore, bygge- og anlægsvirksomhed, industrielle brandbeskyttelses- og lyddæmpningsløsninger. Med til produktsortimentet hos CBG Composites GmbH hører ild- og brandfaste, varme- og lyddæmpende sandwichpaneler fremstillet af basaltfibre, prepregs og keramiske samt glasfiberlaminater fremstillet på henholdsvis en resin- og en ikke-organisk matrix. Fabrikken kan i 2020 fejre 100 års jubilæum.

 1. RIZOLIN LLC

  Rusland

  Vi har siden 2009 fremstillet byggematerialer under navnet RIZOLIN: selvklæbende imprægnering konstruktionsmaterialer og polymer bituminøse afdækninger til tagarbejde. Imprægneringsprodukter fra RIZOLIN har en høj styrke, holdbarhed, lave omkostninger, perfekt klæbning til basen, nem montering, æstetisk udseende, formbarhed, samt lave arbejdsomkostninger i forbindelse med imprægnering i komplicerede områder. RIZOLIN konstruktionsmaterialer har fordele som bearbejdelighed: • Høj styrke - fiberglastekstil forstærket lag; • Holdbarhed - beskyttende lag - aluminiumsfolie; • Materialemontering - brandfri montering på enhver base; • Op til 30 % besparelse på elektricitet i forbindelse med aircondition i rummet i årets varme periode, takket være effekten fra folierefleksionen af op til 85 % af solenergien. Vores konstruktionsmaterialer kan anvendes til alt imprægneringsarbejde. De unikke brandsikre egenskaber blandt de bituminøse materialer: В1, РП1, КП0, europæisk certifikat Broof T3.

 2. KENZA-WOOD LLC

  Rusland

  Kenza-Wood LLC er en russisk producent af imprægneret og uimprægneret pæle i fyrretræ og grantræ, og halvrunde søm. Virksomheden fremstiller cylinderformede pæle og pæle uden barn, som bliver dybdegående imprægneret i en autoklave med en «vakuum/tryk/vakuum»-teknologi ved hjælp af «Tanalit-E» i overensstemmelse med de 3. og 4. klasser i træimprægnering. Områder som anvender træpæle og halvrunde søm: vingårde; intensive frugthaver; plantehegn; hegne til indhegning; beskyttelse af dyrelivet; hegne til græsningsarealer; dekorative havekonstruktioner. Foruden vores primære aktivitet relateret til produktion af træpæle, fremstiller virksomheden også forskellige former for imprægneret savet træ, såsom terrassegulv, bjælker, hegnsplanker, planker osv. Virksomhedens sortiment inkluderer savet træ i klassificeringerne A, AB og B. Kenza-Wood har været på markedet siden 2019, og har et salgsområde på tværs af Rusland, SNG-landene og Europa. Vi ser frem til at samarbejde med dig!

 3. LLC POLIMER MEGAPOLIS

  Rusland

  POLIMER MEGAPOLIS LLC er en fabrikant i Moskva der blev grundlagt i 2004. Virksomheden udfører aktiviteter inden for produktion og salg i Rusland og på fremmede markeder, af førsteklasses akrylbaserede polymer konstruktionsmaterialer. Vi fremstiller akrylblokke og cementmaling til facade og interiørarbejde, elastisk gips, dekorativ teksturlak, akrylforseglinger, samt lim til alle underbaser der anvendes i byggebranchen i dag. Vi ønsker at gøre opmærksom på vores innovative produkt, såsom MultiFlex NANO® som er elastisk, vandafvisende, dekorativ gips til facader og interiør design. Polimer Megapolis LLC er engageret i udviklingen af nye materialer efter kundernes anmodninger, og leverer videnskabelig, teknisk og rådgivningshjælp når det kommer til polymer byggematerialer. Alle materialer fra Polimer Megapolis Company er miljøsikre, skader ikke miljøet og folk der arbejder med disse materialer, eller som lever i omgivelser hvor materialerne er anvendt.

 4. ALTERNATIVA LLC

  Rusland

  Alternativa (EcoFacade) er en af de største producenter af facadesystemer i Rusland. Hovedsageligt producerer og leverer Alternativa (EcoFacade) komponenter til ophængte ventilerede facader: fra struktur- og beklædningsmaterialer til fastgørelsesanordninger. Virksomheden accepterer ordrer til fremstilling af stampede produkter, har mulighed for at fremstille forme og farver takket være udstyr fra Sodick (Japan). Produkterne fremstilles på de bedste nationale og importerede maskiner. Mange års succesfuld arbejde med førende konstruktionsvirksomheder i Rusland og nabolandene, beviser kvaliteten af vores produkter. Alternativa (EcoFacade) blev grundlagt i 2003. I løbet af årerne har virksomheden etableret sig som en pålidelig partner i hele Rusland. I 2005 åbnede vi en afdeling i Novosibirsk (Sibirien). I 2006 åbnede vi afdelinger i Sankt Petersborg og Tjeljabinsk; og i 2008 - i Moskva. En af de mange fordele ved virksomheden er den individuelle tilgang til klienterne, samt en fleksibel prispolitik.

 5. EXOANDAMIAJES SL

  Spanien

  Virksomhed med speciale i udlejning, montering og salg af stålrørsstilladser og løfteapparater. Vi har en afdeling for komplet sanering af bygninger og restaurering af kulturarv. Ejendomsfællesskaber. Etlags overfladebehandling, ventilerede facader og systemer til udendørs varmeisolering. Konstruktion og udskiftning af tage ved hjælp af vandtætte sandwichplader. Vi eksporterer til mange lande i Sydamerika, Afrika, Centraleuropa og Østeuropa.

 6. ZANELLA DR. GIAN GIUSEPPE EREDI SAS

  Italien

  Selskabet Zanella, som blev grundlagt i 1948 som salgsagent for S.I.O.F (som har produceret jernoxid siden 1923), tilbyder promotion og salg af krydderier i pulver samt produkter og særlige kemikalier til industrien. Dets aktivitet bygger på samarbejde med fabrikanter, som garanterer for kvaliteten og materialerne; udførelse af ordrer med overholdelse af tidsfrister; fleksibilitet i forsendelser og leveringer til kunderne.

 7. GOR STAL SP. Z O.O.

  Polen

  Siden begyndelsen af sine aktiviteter, har virksomheden massivt udviklet og udvidet sine operationer både geografisk og med hensyn til de produkter, der tilbydes. Gór-Stal er værdsat af kunder i Polen, Tjekkiet, Østrig, Rumænien, Belgien, Holland, Luxembourg, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Estland, Skandinavien, Slovakiet, Ungarn, Ukraine, Litauen og Letland. Vi ejer i øjeblikket to fabrikker, en i Gorlice, og en anden i Bochnia, hvor vi fremstiller termPIR isoleringsplader.

 8. EL SEEDY HANDELSAGENTUR

  Tyskland

  El Seedy Handelsagentur beskæftiger sig med køb og salg af alle slags rest- og specialpartier. Realisering- Industrirealisering- Lagerum og firmaopløsning.

 9. VITROFORM SP. Z O.O.

  Polen

  Float-glas, bøjet glas, farvet glas, malet glas, silketryk, lamineret glas, hærdet glas, isoleret glas, skudsikkert glas, tilpasset glas, glasbehandling, filmtryk på glas, dekorativt glas.

 10. AQUATEX ISOLATION SYSTEMS

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Materialer til byggesektoren - Import eksport

Antal resultater

619 virksomheder