• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • materialer med lav koercitivitet

Resultater for

Materialer med lav koercitivitet - Import eksport

 1. AARONIA AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AARONIA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materialer med lav koercitivitet branchen. Den er baseret i Strickscheid, Tyskland.

 2. MARCHANDISE TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MARCHANDISE TECHNOLOGIE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Materialer med lav koercitivitet branchen. Den er baseret i Erkrath, Tyskland.

 3. BOMATEC AG

  Schweiz

  Virksomheden BOMATEC AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Magneter, Materialer med lav koercitivitet, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Automatisering - systemer og udstyr, Magneter, Materialer med lav koercitivitet, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, og Automatisering - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Hori, Schweiz.

 4. MBM INDUSTRY & RAIL TECH GMBH

  Østrig

  Virksomheden MBM INDUSTRY & RAIL TECH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Magneter, Elektromagneter, Materialer med lav koercitivitet, Diske, magnetiske, Magneter, Elektromagneter, Materialer med lav koercitivitet, og Diske, magnetiske brancherne. Den er baseret i Purkersdorf, Østrig.

 5. PROMAG S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PROMAG S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Magneter, Materialer med lav koercitivitet, Magneter, og Materialer med lav koercitivitet brancherne. Den er baseret i Codogno, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CHIUSURE MAGNETICHE VAREC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CHIUSURE MAGNETICHE VAREC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Magneter, Materialer med lav koercitivitet, Magneter, og Materialer med lav koercitivitet brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 2. RIVI MAGNETICS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RIVI MAGNETICS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Magneter, Materialer med lav koercitivitet, Magneter, og Materialer med lav koercitivitet brancherne. Den er baseret i Sassuolo, Italien.

 3. HYDRO X BULGARIA E O O D

  Bulgarien

  Virksomheden HYDRO X BULGARIA E O O D, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Materialer med lav koercitivitet, og Materialer med lav koercitivitet brancherne. Den er baseret i Plovdiv, Bulgarien.

 4. MAGNETEC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MAGNETEC S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Magneter, Materialer med lav koercitivitet, Magneter, og Materialer med lav koercitivitet brancherne. Den er baseret i Bedizzole, Italien.

 5. LIND - KG

  Østrig

 1. GMF S.R.L.

  Italien

 2. ODB S.R.L.

  Italien

 1. LOMAZZI CALAMITE DI LOMAZZI ADRIANO E C. ( S.N.C. )

  Italien

 2. ITALFIT MAGNETI S.R.L.

  Italien

 3. SELEZIONI MECCANICHE ITALIA

  Italien

 4. MAGNETALL S.R.L.

  Italien

 5. SAIMAG S.R.L.

  Italien

 6. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Somani er en portugisisk tekstilproducent som blev grundlagt i 1986. VI ER EN virksomhed som kontrollerer alle faser af produktionskæden. Fra tekstilproduktion (vævet, strikket, fleece og frotté) til håndværk, brodering, vattering, printning tilbyder vi en fuld fremstillet tekstilservice til vores kunder. Somani fremstiller til 3 forretningssegmenter, frotté og husholdningsprodukter, beklædning – damer, børn og herrer og babyprodukter (tilbehør, dekoration, seng, bad og babytekstiler), i sektionen for babybeklædning og børneværelsesprodukter tilbyder vi en unik tjeneste. I denne sektion arbejder vi 360º ved at fremstille alt fra tilbehør, blødt legetøj, dekoration til beklædning, et omfattende udvalg af produkter med mulighed for at koordinere forskellige tekstiler, teknikker og produkter under samme historie/koncept. Somani har et internationalt designteam som kontinuerligt arbejder med nye materialer, tekstiler, former og produkter, som hjælper kunderne med at skabe integrerede og koordinerede kollektioner. Bæredygtighed er integreret i alle vores aktiviteter, processer og strategier. Vi afviser alle sociale eller vaskepraksisser, og prioriterer levering af økonomisk værdi sammen med vores forpligtelse til mennesker, planeten, netværkssupport, innovation og overholdelse. Somani forsker og anvender bæredygtige råmaterialer, inklusive genbrugsgarn og biologisk garn, med certifikationer såsom GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC og Oeko-tex Standard 100. Vi reducerer vores produktionseffekt for at fremme biodiversitet.

 7. CDS SERVICE MED LAV S.R.L.

  Italien