• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • maskinteknik - specialarbejde

Resultater for

Maskinteknik - specialarbejde - Import eksport

 1. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  I mere end 75 år har TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES stillet sine kompetencer og teknologiske ekspertise til kundens rådighed. Ensbetydende med innovation og kvalitet, TCM står for: - Design og fremstilling af specialmaskiner, integration af ydre enheder (robotteknik, transportbånd, svejsning, vibration, optik...) og anvendelse af 4.0-teknologier til alle erhvervssektorer - Vedligeholdelse og eftersalgsservice af installationer (maskiner, produktionslinjer, infrastruktur) - Teknisk opgradering, modernisering og ombygning af eksisterende installationer (produktionsforøgelse, mekanisk eftersyn, elektricitet og automatik, tilføjelse til perifære enheder, fjernvedligeholdelse overvågning...) - Sikkerhedskontrol (sikkerhed for operatører, gennemførelse af materiel og immateriel beskyttelse) - Projektstyring, udarbejdelse af produktspecifikationer indtil installation på stedet samt design og fremstilling - En kontakt med ansvar for projektet - Et team engageret i alle faser af projektet - En anerkendt reaktivitet og fleksibilitet, TCM er både en tegnestue, et maskinværksted, kedelfremstillingsværksted, monteringsværksted, en unik afdeling for elektricitet/automatik. Vi bringer skræddersyede og innovative løsninger, der imødekommer dine behov. Vi lover at opfylde vores forpligtelser, og at alt vores udstyr lever op til standarden.

 2. IHF-JUNGENTHAL HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med tradition og erfaring på områderne materialehåndtering og -transport, hævning, sænkning og flytning af byrder samt lagerteknik har IHF-JUNGENTHAL Handhabungstechnik GmbH i mere end 30 år været en kompetent partner for industrien. Håndteringsteknik fra IHF-JUNGENTHAL - manipulatorer med tradition og erfaring. IHF-JUNGENTHAL Handhabungstechnik GmbH er en alsidig virksomhed, hvis mangeårige erfaring på områderne materialehåndtering og -transport, hævning, sænkning og flytning af byrder samt lagerteknik går tilbage til ingeniørbureauet IHF, der blev grundlagt i 1980. Ud over planlægning, konstruktion og fremstilling af nye manipulatorer af typen VECTOR samt alle slags gribemidler udfører vi også vedligeholdelse og reparation af forskellige anordninger som serviceydelse. Vi leverer både til bilindustriens montagelinjer og til mellemstore virksomheder og håndværksfirmaer.

 3. VOXELJET AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  voxeljet er en førende producent af industrielle 3D-print systemer og har servicecentre i Tyskland, USA og UK til „on demand-fremstilling“ af forme og modeller til metalstøbning. Forretningsområdet voxeljet SYSTEMS er ansvarlig for udvikling, fremstilling og salg af de hurtigste og mest produktive 3D-print systemer på markedet. Hos voxeljet SERVICES fremstilles forme og modeller efter CAD-data på bestilling.

 4. TIRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TIRA GmbH leverer måle- og prøvningssystemer til industri og forskning over hele verden. Vi udvikler og fremstiller moderne anlægsteknik og brugertilpasset software til at simulere miljøpåvirkninger, til materialeegenskabsprøvning og til registrering og afhjælpning af uønskede svingninger. Vores produktions- og leveringsprogram omfatter afbalanceringsmaskiner til motorankre, værktøj, kardanaksler og krumtapaksler; Elektromekaniske produktions- og specialmaskiner, spindelmaskiner, universaltestmaskiner, modernisering af testmaskiner samt DKD-kalibrering; Elektrodynamiske svingprøvningsanlæg, svingningsgeneratorer, forløbsgeneratorer, forløbsshakere, inertishakere, svingningsgeneratorer med lang vandring, vibrationsreguleringssystemer til sinus, shock, støj og Mixed Mode, lineære eller hydrostatisk førte glideborde, kalibreringssystemer, forstærkere digital/analog; Testkamre til simulering af miljøforhold; Maskin- og værktøjsmaskinbyggeri.

 5. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK udvikler, producerer og forhandler maskiner og tilbehør til underjordisk udlægning og fornyelse af rørledninger. Denne gravfri NODIG-teknik finder anvendelse ved etablering af ledningsnet til vand, gas, strøm, telekommunikation, fjernvarme, ved trækning af glasfiberkabler, byggeri af pipelines samt bortskaffelse af spildevand. Kunderne til disse specialmaskiner kommer hovedsagelig fra områderne anlægsbyggeri og specielt anlægsbyggeri, men omfatter også forsyningsselskaber og netoperatører. Ved alle produktionsprocesser lægger TT vægt på en førsteklasse forarbejdningskvalitet. Allerede ved materialeindkøbet lægger TT vægt på at vælge leverandører med højeste kvalitetsniveau. Især stål er underlagt strenge kvalitetskontroller, der går som en rød tråd gennem hele fabrikationsprocessen. Topmoderne fabrikationsteknik, hvor højpræcise CNC-styrede bearbejdningscentre drejer, borer, fræser og sliber arbejdsemnerne i form.

 2. WIGTEC FISCHEREDER KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen hos WigTec Fischereder KG, pionéren inden for præcisionsfremstilling og vakuumteknik. Som erfaren specialist i CNC-spåntagning og svejsekonstruktioner tilbyder vi skræddersyede løsninger, som hæver jeres projekters præcision til et nyt niveau. Vores ekspertise strækker sig fra progressive vakuumkomponenter og loddeanlæg til diamanter til CNC-drejeemner i titanium og rustfrit stål. Vores højvakuumovne WTH 200.2 revolutionerer lodningen af diamanter og PCBN, muliggør flusmiddelfrie processer og sikrer topkvalitet og reproducerbarhed. Vores omfattende sortiment omfatter også specialfremstillinger til maskinkonstruktion, fra enkeltfremstillinger til serieprodukter, og servicerer mange brancher med præcisionsfremstillede metaldele. Fremstillingen foregår på topmoderne 5-aksede bearbejdningscentre, som garanterer præcision og effektivitet. Inden for WIG-svejsning udmærker vi os gennem processer af høj kvalitet, især ved svejsning af aluminium, og bruger i den forbindelse topmoderne teknologier og højtkvalificerede faguddannede medarbejdere. WigTec Fischereder KG står for kvalitet, innovation og præcision. Med vores dybdegående kendskab til branchen og et stærkt fokus på kundespecifikke løsninger er vi jeres perfekte partner til morgendagens udfordringer. Las os skrive succeshistorier i fællesskab.

 3. FORMHAND AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FORMHAND er en ung maskiningeniørvirksomhed, der har til formål at udvikle, fremstille og sælge intelligente håndteringsløsninger. Du planlægger at automatisere din produktion og står over for adskillige udfordringer i dine produktions- og logistikprocesser på grund af utallige variabler? Uanset om der flyttes dele, der er komplekse i form, ankommer til griberen i forskellige positioner eller har forskellige dimensioner. De mulige krav er ubegrænsede. Valget af mulig håndteringsteknologi er også ubegrænset. Forestil dig, hvis der var en løsning, der griber, klemmer eller klemmer komponenter af forskellige dimensioner, geometrier og overfladestrukturer ved hjælp af et enkelt værktøj. FORMHAND-teknologien kombinerer universelle, granulatfyldte gribepuder med en elektrisk genereret volumenstrøm og erstatter dermed stive håndteringsløsninger. Vores tilpasningsdygtige gribepuder åbner et enormt potentiale for fleksible og effektive processer. Vi tilbyder vores kunder skræddersyede løsninger, og understøtter både udvælgelsen af ​​de passende formstøbte håndprodukter og deres idriftsættelse. I vores testcenter kan vi se nærmere på din specifikke løsning og aktivere den. Vores alsidige team rådgiver dig gerne. Kontakt os!

 4. SAMAG MACHINE TOOLS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  MADE IN GERMANY – Maksimal kvalitet, tradition og mere end 150 års erfaring! I slutningen af det 19. århundrede begyndte vores virksomhed at fremstille de første boremaskiner. Siden da har SAMAG-ingeniørerne med retningsvisende udviklinger og teknologiske toppræstationer igen og igen bidraget til at forbedre produktionsprocessers kvalitet og rentabilitet. I dag arbejder vi med succes inden for maskinkonstruktion med godt 120 medarbejdere på lokaliteten Saalfeld. Vores maskiner og anlæg anvendes inden for mange områder i hele verden, bl.a. inden for bilindustrien, værktøjs- og formkonstruktion samt maskinkonstruktion. SAMAG står for: Højproduktive CNC-bearbejdningscentre, automation, stabil dybdeboringsteknik med den højeste standard og specialmaskiner til særlige og frem for alt mere effektive produktionslinjer. I dag er vi en af de førende producenter af: •Horisontale flerspindel-bearbejdningscentre •Dybdeboring-fræsningscentre •Dybdeboringsmaskiner •Mobile bearbejdningscentre •Specialmaskiner/kundeindividuelle maskinløsninger De såkaldte retrofit-maskiner er en del af vores produktportefølje. Vi pifter gamle SAMAG-værktøjsmaskiner op og sørger for at de kommer i en fremragende, fuld funktionsdygtig tilstand. Dette er ikke kun meget bæredygtigt, men også omkostningsbesparende for vores kunder. HOS OS HAR SERVICE FØRSTEPRIORITET. – Vores kundeservice slutter ikke med udleveringen af maskinen!

 5. S.C.E. COMPANY SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  S.C.E. Virksomheden Company srl beskæftiger sig med forarbejdning af rør i kobber og jern til pakke- og kølesektoren. Virksomhedens maskinpark gør den i stand til at udføre følgende: samlerør i kobber og jern, distributorer, rør efter mål med tilspidsning, udvidelser, bøjninger, afknibninger, bukninger og klapninger.

 1. POPPE + POTTHOFF MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Poppe + Potthoff Maschinenbau GmbH udvikler og fremstiller anlæg til drifts- og levetidskontrol af komponenter til bilbranchen og skibsværfter samt andre industrigrene. De præcise og stærke specialmaskiner fra specialisterne inden for højtryks- og kontrolteknik anvendes til forskning, udvikling og produktion. Heriblandt anlæg til kontrol af sprægningstryk og tæthedsprøvning, til kontrol af varierende tryk, autofrettage samt anlæg til funktionsprøvning af komponenter. Virksomhedens hovedsæde ligger i Nordhausen (Tyskland) og er en del af Poppe + Potthoff-koncernen. Som systemudviklere har vi altid fokus på kundernes krav og behov. Vi er specialister inden for teknologisk avancerede anlægssystemer til prøvnings- og højtrykteknik. Som systemudviklere tilbyder vi komplette løsninger lige fra udvikling, konstruktion og produktion (mekanisk + elektrisk) til udvikling af softwareløsninger.

 2. AIR-FRESH-SERVICE INDUSTRIEFILTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor, certificeret, indehaverledet virksomhed med over 20 års erfaring inden for fremstilling af førsteklasses industrielle udsugnings- og filteranlæg. Lige fra begyndelsen har udsugnings- og filteranlæg og fremstilling af disse været det dominerende tema hos os. På dette erfaringsgrundlag betragter vi os ikke kun som leverandør af udsugnings- og filteranlæg på OEM-området, men også som kompetent partner for vores slutkunder på det teknisk krævende område "ren luft på arbejdspladsen". Vi forudsætter kvalitet, tillid og vores knowhow som grundlag for et forretningsforhold, der kan være interessant for dig.

 1. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

 2. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Bruschi er en tredjepartsproducent af højkvalitets mekaniske komponenter fremstillet ud fra tegninger opnået ved drejning. Bearbejdning af præcisionsdrejede smådele, drejning af rustfrit stål, titanium og aluminiumlegeringer, automatisk CNC glidende hoveddrejning og CNC drejning og plastmateriale, der kan drejes fra stang, kontinuerlig bearbejdning på vandrette og lodrette bearbejdningscentre med 5 akser.

 3. ELECTROALFA

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Electroalfa er en rumænsk (østeuropæisk) privat industrikoncern fokuseret på fremstilling af elektrisk udstyr og metalpladedele og -samlinger. Driftsenheden for stålfabriksfremstillede dele bruger sin fremstillings- og mekanisk designkapacitet til at fungere som underleverandør af metalpladedele og -samlinger. Vi bearbejder normalt stål, aluminiseret, galvaniseret, rustfrit, aluminium og messing. Vores Elektriske Forretningsenhed designer og fremstiller lav- og mellemspændingsudstyr.

 4. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Bruschi er en tredjepartsproducent af højkvalitets mekaniske komponenter fremstillet ud fra tegninger opnået ved drejning. Bearbejdning af præcisionsdrejede smådele, drejning af rustfrit stål, titanium og aluminiumlegeringer, automatisk CNC glidende hoveddrejning og CNC drejning og plastmateriale, der kan drejes fra stang, kontinuerlig bearbejdning på vandrette og lodrette bearbejdningscentre med 5 akser.

 5. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ystral er en hurtigt voksende, ejerstyret virksomhed inden for maskin- og anlægsinstallation. Vores fokus ligger på konceptudvikling og konstruktion af skræddersyede blandings-, dispergerings- og pulverfugtningsmaskiner samt specielle blandings-, dispergerings- og pulverfugtningsanlæg til strømningsmekanisk procesteknik. Derudover omfatter vores procesteknikker emulgering, homogenisering og blandingsdispergering. Vores hovedsæde ligger i Ballrechten-Dottingen nær grænsen til Frankrig og Schweiz. Vi driver forretning som en mellemstor virksomhed med over 270 medarbejdere og datterselskaber i Kina, Indien og Singapore samt adskillige afdelinger på verdensplan. Helt i tråd med dette videreudvikler vi konstant vores medarbejderes knowhow samt vores teknologier og opfylder dermed vore egne høje krav: ystral - 110% MIXING SOLUTIONS. Mellemstore virksomheder samt koncerner i forskellige brancher i hele verden nyder godt af procesoptimeringerne fra vores maskiner og anlæg. Uanset om det er til fremstilling af kemiske produkter, levnedsmidler, kosmetik eller farmaceutiske produkter - med vores maskiner og anlæg minimerer du dine procestider, reducerer anvendelsen af råstoffer og kan forbedre kvaliteten af dine produkter. Vores eksperter rådgiver dig gerne om hvordan du kan optimere dine produktionsprocesser, og hvordan du drager virksomme og effektive fordel af vores blandingsteknologier.

 6. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Maschinenfabrik Berthold Hermle AG med hovedsæde i Gosheim auf dem Heuberg i Tuttlingen hører til blandt verdens førende producenter af fræsemaskiner/forarbejdningscentre.

 7. STEEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEEC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Valsning - stål og metaller, Spåntagning - stål og metaller, udboring af metal, udfræsning af metal, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Brindas, Frankrig.

 8. PPS (PRESSURE PROFILE SYSTEMS)

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden PPS (PRESSURE PROFILE SYSTEMS), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Tryktransducer, Måling - apparater og instrumenter, Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter, Måle- og kontrolinstrumenter, følere, Tryktransducer, kraftmålere, Kapacitive berøringsfølere, og Kundespecifikke sensorer brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 1. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Maskinteknik - specialarbejde, Befæstelse, metal-, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Maskinteknik - specialarbejde, og små metaldele brancherne. Den er baseret i Suzhou, Kina.

 2. AMGI - ATELIERS DE MECANIQUE GENERALE ISSOLDUNOIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMGI - ATELIERS DE MECANIQUE GENERALE ISSOLDUNOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for industriel mekanik brancherne. Den er baseret i Issoudun, Frankrig.

 3. SCHUMACHER TECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHUMACHER TECH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for save, og rundsav brancherne. Den er baseret i Neuenbürg, Tyskland.

 4. CMS AUTOMATISME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CMS AUTOMATISME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teknik - industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Maskinteknik - specialarbejde, Industrielle robotter, Pressere, hydrauliske, fabrikation af specialmaskiner, automatiske industrirobotter, Automatisering - systemer og udstyr, Maskinteknik - specialarbejde, og emballagemaskine plast brancherne. Den er baseret i Schweyen, Frankrig.

 5. UMEA - USINAGE ET MONTAGE D'ENSEMBLES ALUMINIUM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden UMEA - USINAGE ET MONTAGE D'ENSEMBLES ALUMINIUM, er en Underleverandør, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Forarbejdning af emner i aluminium, og profiler i aluminium brancherne. Den er baseret i Mortagne Sur Sevre, Frankrig.

 6. OREMUS S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden OREMUS S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Retning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Slibning - stål og metaller, Stål og metaller - svejsning og lodning, Svejsning - stål og metal, Industripladearbejde, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Tvinding og spinding - maskiner og udstyr, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Pribram, Tjekkiet.

 7. OKTOPULS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OKTOPULS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 8. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Boring - stål og metaller, mekanisk præcisionsbearbejdning, Boring - stål og metaller, mekanisk bearbejdning på bestilling, og drejning af metal brancherne. Den er baseret i Corbetta, Italien.

 9. JUNG STAHL-, MASCHINEN- UND TORBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JUNG STAHL-, MASCHINEN- UND TORBAU GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den er baseret i Bad Laasphe, Tyskland.

 10. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, drivaksler, drivaksler med gear, lasersvejsning, og Landevejstransport brancherne. Den er baseret i Grävenwiesbach, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Maskinteknik - specialarbejde - Import eksport

Antal resultater

12.227 Virksomheder