• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • maskinteknik - specialarbejde

Resultater for

Maskinteknik - specialarbejde - Import eksport

 1. VOXELJET AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  voxeljet er en førende producent af industrielle 3D-print systemer og har servicecentre i Tyskland, USA og UK til „on demand-fremstilling“ af forme og modeller til metalstøbning. Forretningsområdet voxeljet SYSTEMS er ansvarlig for udvikling, fremstilling og salg af de hurtigste og mest produktive 3D-print systemer på markedet. Hos voxeljet SERVICES fremstilles forme og modeller efter CAD-data på bestilling.

 2. TRACTO-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TRACTO-TECHNIK udvikler, producerer og forhandler maskiner og tilbehør til underjordisk udlægning og fornyelse af rørledninger. Denne gravfri NODIG-teknik finder anvendelse ved etablering af ledningsnet til vand, gas, strøm, telekommunikation, fjernvarme, ved trækning af glasfiberkabler, byggeri af pipelines samt bortskaffelse af spildevand. Kunderne til disse specialmaskiner kommer hovedsagelig fra områderne anlægsbyggeri og specielt anlægsbyggeri, men omfatter også forsyningsselskaber og netoperatører. Ved alle produktionsprocesser lægger TT vægt på en førsteklasse forarbejdningskvalitet. Allerede ved materialeindkøbet lægger TT vægt på at vælge leverandører med højeste kvalitetsniveau. Især stål er underlagt strenge kvalitetskontroller, der går som en rød tråd gennem hele fabrikationsprocessen. Topmoderne fabrikationsteknik, hvor højpræcise CNC-styrede bearbejdningscentre drejer, borer, fræser og sliber arbejdsemnerne i form.

 3. IHF-JUNGENTHAL HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med tradition og erfaring på områderne materialehåndtering og -transport, hævning, sænkning og flytning af byrder samt lagerteknik har IHF-JUNGENTHAL Handhabungstechnik GmbH i mere end 30 år været en kompetent partner for industrien. Håndteringsteknik fra IHF-JUNGENTHAL - manipulatorer med tradition og erfaring. IHF-JUNGENTHAL Handhabungstechnik GmbH er en alsidig virksomhed, hvis mangeårige erfaring på områderne materialehåndtering og -transport, hævning, sænkning og flytning af byrder samt lagerteknik går tilbage til ingeniørbureauet IHF, der blev grundlagt i 1980. Ud over planlægning, konstruktion og fremstilling af nye manipulatorer af typen VECTOR samt alle slags gribemidler udfører vi også vedligeholdelse og reparation af forskellige anordninger som serviceydelse. Vi leverer både til bilindustriens montagelinjer og til mellemstore virksomheder og håndværksfirmaer.

 4. FELSS GROUP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Felss-Gruppe producerer under mærkevarenavnet Felss Shortcut Technologies for diverse brancher som for eksempel bilindustrien samt maskiner til metalbearbejdning samt komponenter. Teknisk fokuserer vi på kolddeformeringsprocesserne rundsmedning, aksial formgivning, bukning, autofrettage og endebearbejdning. Felss-gruppen er en globalt aktiv virksomhedsgruppe med hovedsæde i Königsbach-Stein. Ud over to andre tyske afdelinger i Bretten-Gölshausen og Nesselwang er virksomheden hjemmehørende i Wujiang (Kina), New Berlin (USA) og Triengen (Schweiz). Omsætningen i 2014 lå på godt 100 mio. EUR. Globalt har Felss over 580 medarbejdere, heraf 350 i Tyskland.

 5. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mere end 50 års erfaring tæller tandhjulsfabrikken Pritzwalk til de største, uafhængige producenter af tandhjul og fortandede aksler i Tyskland – en pålidelig partner, når det handler om individuelle løsninger og fortandingsartikler. Som underleverandør leverer vi allerede til renommerede kunder i forskellige brancher og eksporterer vores artikler til hele verden. Virksomheden investerer kontinuerligt i nye produktionsteknologier for at væres til fremtidige udfordringer. Vi realiserer standardiserede, men også højkompleks og ekstremt krævende tandhjul. Derfor er tandhjulsfabrikken Pritzwalk med sine mere end 200 medarbejdere førende inden for produktionen af højpræcise tandhjul "Made in Germany". Fra råmaterialet til det færdige produkt er alle produktionsprocesser samlet under ét tag på et produktionsareal på 28.000 m². Vi producerer efter kundernes tegninger. Vi har to 2 egne hærderier med efterfølgende afskrækkelse i polymerbad eller i olie. På grund af vores store udendørs areal kan vi opbevare råmateriale. Vores indkøbsafdeling kan overtage anskaffelsen af råmaterialer for dig. Selvfølgelig kan kunder også vælge at stille materiale til disposition og selv levere deres materiale. Opbevaring og forsyning med forråd af færdigvarer i vores lagerhal er også mulig. Således kan vi tilbyde dig vores samarbejde som udvidet arbejdsplads og glæder os til den første samtale med dig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TIRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  TIRA GmbH leverer måle- og prøvningssystemer til industri og forskning over hele verden. Vi udvikler og fremstiller moderne anlægsteknik og brugertilpasset software til at simulere miljøpåvirkninger, til materialeegenskabsprøvning og til registrering og afhjælpning af uønskede svingninger. Vores produktions- og leveringsprogram omfatter afbalanceringsmaskiner til motorankre, værktøj, kardanaksler og krumtapaksler; Elektromekaniske produktions- og specialmaskiner, spindelmaskiner, universaltestmaskiner, modernisering af testmaskiner samt DKD-kalibrering; Elektrodynamiske svingprøvningsanlæg, svingningsgeneratorer, forløbsgeneratorer, forløbsshakere, inertishakere, svingningsgeneratorer med lang vandring, vibrationsreguleringssystemer til sinus, shock, støj og Mixed Mode, lineære eller hydrostatisk førte glideborde, kalibreringssystemer, forstærkere digital/analog; Testkamre til simulering af miljøforhold; Maskin- og værktøjsmaskinbyggeri.

 2. S.C.E. COMPANY SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  S.C.E. Virksomheden Company srl beskæftiger sig med forarbejdning af rør i kobber og jern til pakke- og kølesektoren. Virksomhedens maskinpark gør den i stand til at udføre følgende: samlerør i kobber og jern, distributorer, rør efter mål med tilspidsning, udvidelser, bøjninger, afknibninger, bukninger og klapninger.

 3. POPPE + POTTHOFF MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Poppe + Potthoff Maschinenbau GmbH udvikler og fremstiller anlæg til drifts- og levetidskontrol af komponenter til bilbranchen og skibsværfter samt andre industrigrene. De præcise og stærke specialmaskiner fra specialisterne inden for højtryks- og kontrolteknik anvendes til forskning, udvikling og produktion. Heriblandt anlæg til kontrol af sprægningstryk og tæthedsprøvning, til kontrol af varierende tryk, autofrettage samt anlæg til funktionsprøvning af komponenter. Virksomhedens hovedsæde ligger i Nordhausen (Tyskland) og er en del af Poppe + Potthoff-koncernen. Som systemudviklere har vi altid fokus på kundernes krav og behov. Vi er specialister inden for teknologisk avancerede anlægssystemer til prøvnings- og højtrykteknik. Som systemudviklere tilbyder vi komplette løsninger lige fra udvikling, konstruktion og produktion (mekanisk + elektrisk) til udvikling af softwareløsninger.

 4. AIR-FRESH-SERVICE INDUSTRIEFILTER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor, certificeret, indehaverledet virksomhed med over 20 års erfaring inden for fremstilling af førsteklasses industrielle udsugnings- og filteranlæg. Lige fra begyndelsen har udsugnings- og filteranlæg og fremstilling af disse været det dominerende tema hos os. På dette erfaringsgrundlag betragter vi os ikke kun som leverandør af udsugnings- og filteranlæg på OEM-området, men også som kompetent partner for vores slutkunder på det teknisk krævende område "ren luft på arbejdspladsen". Vi forudsætter kvalitet, tillid og vores knowhow som grundlag for et forretningsforhold, der kan være interessant for dig.

 5. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ningbo Tower Machinery Co, Ltd er en koncern, der har haft produktionsanlæg i over 13 år, og som tilbyder one-stop løsninger inden for mekaniske kvalitetsprodukter til lavere omkostninger i Kina. Vi kan lave alle former for metaldele, såsom plademetal fabrikation, CNC bearbejdning af dele, rørbøjning, svejsning og især montering. Produktmarkedet dækker bilindustrien, medicinalindustrien, landbrugsmaskiner, sportsindustrien og så videre.

 1. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Bruschi er en tredjepartsproducent af højkvalitets mekaniske komponenter fremstillet ud fra tegninger opnået ved drejning. Bearbejdning af præcisionsdrejede smådele, drejning af rustfrit stål, titanium og aluminiumlegeringer, automatisk CNC glidende hoveddrejning og CNC drejning og plastmateriale, der kan drejes fra stang, kontinuerlig bearbejdning på vandrette og lodrette bearbejdningscentre med 5 akser.

 2. ELECTROALFA

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Electroalfa er en rumænsk (østeuropæisk) privat industrikoncern fokuseret på fremstilling af elektrisk udstyr og metalpladedele og -samlinger. Driftsenheden for stålfabriksfremstillede dele bruger sin fremstillings- og mekanisk designkapacitet til at fungere som underleverandør af metalpladedele og -samlinger. Vi bearbejder normalt stål, aluminiseret, galvaniseret, rustfrit, aluminium og messing. Vores Elektriske Forretningsenhed designer og fremstiller lav- og mellemspændingsudstyr.

 1. BRUSCHI MICROMECCANICA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Bruschi er en tredjepartsproducent af højkvalitets mekaniske komponenter fremstillet ud fra tegninger opnået ved drejning. Bearbejdning af præcisionsdrejede smådele, drejning af rustfrit stål, titanium og aluminiumlegeringer, automatisk CNC glidende hoveddrejning og CNC drejning og plastmateriale, der kan drejes fra stang, kontinuerlig bearbejdning på vandrette og lodrette bearbejdningscentre med 5 akser.

 2. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Maschinenfabrik Berthold Hermle AG med hovedsæde i Gosheim auf dem Heuberg i Tuttlingen hører til blandt verdens førende producenter af fræsemaskiner/forarbejdningscentre.

 3. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ystral er en hurtigt voksende, ejerstyret virksomhed inden for maskin- og anlægsinstallation. Vores fokus ligger på konceptudvikling og konstruktion af skræddersyede blandings-, dispergerings- og pulverfugtningsmaskiner samt specielle blandings-, dispergerings- og pulverfugtningsanlæg til strømningsmekanisk procesteknik. Derudover omfatter vores procesteknikker emulgering, homogenisering og blandingsdispergering. Vores hovedsæde ligger i Ballrechten-Dottingen nær grænsen til Frankrig og Schweiz. Vi driver forretning som en mellemstor virksomhed med over 270 medarbejdere og datterselskaber i Kina, Indien og Singapore samt adskillige afdelinger på verdensplan. Helt i tråd med dette videreudvikler vi konstant vores medarbejderes knowhow samt vores teknologier og opfylder dermed vore egne høje krav: ystral - 110% MIXING SOLUTIONS. Mellemstore virksomheder samt koncerner i forskellige brancher i hele verden nyder godt af procesoptimeringerne fra vores maskiner og anlæg. Uanset om det er til fremstilling af kemiske produkter, levnedsmidler, kosmetik eller farmaceutiske produkter - med vores maskiner og anlæg minimerer du dine procestider, reducerer anvendelsen af råstoffer og kan forbedre kvaliteten af dine produkter. Vores eksperter rådgiver dig gerne om hvordan du kan optimere dine produktionsprocesser, og hvordan du drager virksomme og effektive fordel af vores blandingsteknologier.

 4. STEEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden STEEC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Valsning - stål og metaller, Spåntagning - stål og metaller, udboring af metal, udfræsning af metal, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Brindas, Frankrig.

 5. PPS UK (PRESSURE PROFILE SYSTEMS)

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden PPS UK (PRESSURE PROFILE SYSTEMS), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Tryktransducer, Måling - apparater og instrumenter, Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter, Måle- og kontrolinstrumenter, følere, Tryktransducer, kraftmålere, Kapacitive berøringsfølere, og Kundespecifikke sensorer brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 6. THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES - TCM SAS, er en Multi-Category, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Industrivedligeholdelse, Kedelarbejde, specialmaskiner, Industrivedligeholdelse, Kedelarbejde, og manipulatorer brancherne. Den er baseret i Vagney, Frankrig.

 7. C.M. OTTAVI PRODUCTIVE S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden C.M. OTTAVI PRODUCTIVE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industriel kabelføring branchen. Den opererer også inden for Maskinteknik - specialarbejde, samling af elektroniske komponenter, manuelle samlinger, Maskinteknik - specialarbejde, samling af elektriske apparater, samling af kabler for tredjepart, fastklemning, og elektrisk kabelføring brancherne. Den er baseret i Rivoli, Italien.

 8. CMS AUTOMATISME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CMS AUTOMATISME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teknik - industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Maskinteknik - specialarbejde, Industrielle robotter, Pressere, hydrauliske, fabrikation af specialmaskiner, automatiske industrirobotter, Automatisering - systemer og udstyr, Maskinteknik - specialarbejde, og emballagemaskine plast brancherne. Den er baseret i Schweyen, Frankrig.

 1. UMEA - USINAGE ET MONTAGE D'ENSEMBLES ALUMINIUM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden UMEA - USINAGE ET MONTAGE D'ENSEMBLES ALUMINIUM, er en Underleverandør, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Forarbejdning af emner i aluminium, og profiler i aluminium brancherne. Den er baseret i Mortagne Sur Sevre, Frankrig.

 2. SCHUMACHER TECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHUMACHER TECH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for save, og rundsav brancherne. Den er baseret i Neuenbürg, Tyskland.

 3. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Maskinteknik - specialarbejde, Befæstelse, metal-, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Maskinteknik - specialarbejde, og små metaldele brancherne. Den er baseret i Suzhou, Kina.

 4. TOMECH SOLUTIONS

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOMECH SOLUTIONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Teknik - industrikonsulenter, Forvaltning af industriaffald, Industrikonsulenter, Designkonsulenter, 3D scanner, Teknik - entreprenører, maskiningeniørarbejde, Teknik - industrikonsulenter, og byggeteknik brancherne. Den er baseret i Satu Mare, Rumænien.

 5. JUNG STAHL-, MASCHINEN- UND TORBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JUNG STAHL-, MASCHINEN- UND TORBAU GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den er baseret i Bad Laasphe, Tyskland.

 6. OREMUS S.R.O.

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden OREMUS S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Retning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, Slibning - stål og metaller, Stål og metaller - svejsning og lodning, Svejsning - stål og metal, Industripladearbejde, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Tvinding og spinding - maskiner og udstyr, og Maskinteknik - specialarbejde brancherne. Den er baseret i Pribram, Tjekkiet.

 7. SCHMITT SPEZIALMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMITT SPEZIALMASCHINENBAU GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Precisionsværktøj, konstruktion af maskiner, Anlægsbyggeri, svejseanlæg, Konstruktion af fabrikker, og medicinsk udstyr brancherne. Den er baseret i Landau, Tyskland.

 8. OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden OFFICINA MECCANICA GIUSEPPE RONDENA E FIGLI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Boring - stål og metaller, mekanisk præcisionsbearbejdning, Boring - stål og metaller, mekanisk bearbejdning på bestilling, og drejning af metal brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 9. OKTOPULS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OKTOPULS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 10. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, drivaksler, drivaksler med gear, lasersvejsning, og Landevejstransport brancherne. Den er baseret i Grävenwiesbach, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Maskinteknik - specialarbejde - Import eksport

Antal resultater

12.437 Virksomheder