• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • maskinsave- bærbare

Resultater for

Maskinsave- bærbare - Import eksport

 1. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  For mere end 33 år siden udviklede Well Diamantdrahtsägen en skæreteknologi, som på verdensplan har hjulpet over 1.200 kunder med at opnå deres mål. Well Diamantdrahtsägen sikrer glatte overflader og skarpe kanter ved stort set alle typer af materialer. Det anvendte "skæreværktøj" er rustfrit ståltråd med diamantkorn, som så at sige er indlejret i tråden. Denne patenterede indlejringsproces sikrer ekstremt høj skæreevne og en tråd med meget lang levetid. Tråden er viklet om en tromle, som er monteret på en præcisions-stepmotor. Afhængigt af savens størrelse er tråden mellem 10 og 40 meter lang. Tråden har en diameter på mellem 0, 10 og 0, 70 mm. Alle vores save benytter sig af tyngdekraften og/eller vægte til at opnå og bevare ensartede fremføringshastigheder. Derudover er alle forsynet med en forløbende variabel hastighedsregulering af tråden.

 2. HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Ehringshausen-Katzenfurt, Tyskland.

 3. WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Langendorf, Schweiz.

 4. K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Hüttisheim, Tyskland.

 5. ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DIETZ SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DIETZ SYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Viechtach, Tyskland.

 2. THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Overath, Tyskland.

 4. BAUDAT GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BAUDAT GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Dürmentingen, Tyskland.

 5. MAKITA

  Belgien

  Virksomheden MAKITA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den opererer også inden for høvlemaskiner, slibemaskiner, skruetrækkere, og boremaskiner brancherne. Den er baseret i Kortenberg, Belgien.

 1. ROBLAND

  Belgien

  Virksomheden ROBLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den opererer også inden for Knusning - træbearbejdningsmaskiner, Træbearbejdning - bærbart maskinværktøj, Knusning - træbearbejdningsmaskiner, og Træbearbejdning - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Brugge, Belgien.

 2. INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. OMICRON BENELUX

  Belgien

  Virksomheden OMICRON BENELUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for Maskinsave, bærbare, udlejning og salg af maskiner til byggesektoren, Maskinsave, bærbare, dele til maskiner til byggeindustri, og reparation af byggemaskiner brancherne. Den er baseret i Rummen, Belgien.

 2. MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skærpning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Håndværktøj til elektroteknik, Maskinsave, bærbare, Håndværktøj til finmekanik, ikke-automatisk, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Håndværktøj til elektroteknik, og Maskinsave, bærbare brancherne. Den er baseret i Oberndorf, Tyskland.

 3. PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI

  Polen

  Virksomheden PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI, er en Multi-Category, der opererer inden for Elektriske motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Elektriske motorer - dC, Elektriske motorer - aC, Maskinsave, bærbare, Elektriske motorer - dC, Elektriske motorer - aC, Maskinsave, bærbare, og blokke brancherne. Den er baseret i Uhowo, Polen.

 4. KS METAALWERKEN

  Belgien

  Virksomheden KS METAALWERKEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Maskinsave, bærbare, Metaller - bearbejdning, Maskinsave, bærbare, stansning, og kabiner til sandblæsning brancherne. Den er baseret i Kortessem, Belgien.

 5. ANDORIN TOOLS MACHINERY LIMITED

  Kina

  Virksomheden ANDORIN TOOLS MACHINERY LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Dongguan, Kina.

 6. HANS-PETER SCHERER

  Tyskland

  Virksomheden HANS-PETER SCHERER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skærpning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Slibning - stål og metaller, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Maskinsave, bærbare, Metalarbejde - bærbart maskinværktøj, Slibning - stål og metaller, Håndværktøj til metalbearbejdning, ikke-automatisk, Maskinsave, bærbare, og Metalarbejde - bærbart maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Bramsche, Tyskland.

 7. ADAMAS BELGIE

  Belgien

  Virksomheden ADAMAS BELGIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsavemaskiner branchen. Den opererer også inden for Maskinsave, bærbare, Boring - værktøjsmaskiner, Maskinsave, bærbare, og Boring - værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Herentals, Belgien.

 8. SEYNA

  Belgien

  Virksomheden SEYNA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Waregem, Belgien.

 1. NORDGAS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NORDGAS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Maskinsave, bærbare, Gør-det-selv håndbåret maskinværktøj, Maskinsave, bærbare, og Gør-det-selv håndbåret maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Annone Di Brianza, Italien.

 2. EFFECIERRE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EFFECIERRE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Maskinsave, bærbare, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Maskinsave, bærbare brancherne. Den er baseret i Biassono, Italien.

 3. VICECONTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VICECONTI S.R.L., der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Maskinsave, bærbare, Gør-det-selv håndbåret maskinværktøj, Maskinsave, bærbare, og Gør-det-selv håndbåret maskinværktøj brancherne. Den er baseret i San Martino Buon Albergo, Italien.

 4. CAFIM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CAFIM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Maskinsave, bærbare, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Maskinsave, bærbare brancherne. Den er baseret i Misinto, Italien.

 5. OMP PORRO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden OMP PORRO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Maskinsave, bærbare, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Maskinsave, bærbare brancherne. Den er baseret i Cucciago, Italien.

 6. ORNATOP S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ORNATOP S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Maskinsave, bærbare, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Maskinsave, bærbare brancherne. Den er baseret i Pesaro, Italien.

 7. ILLMER KARL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ILLMER KARL S.R.L., der opererer inden for Maskinsave, bærbare branchen. Den er baseret i Lana, Italien.

 8. CENTRO ASSISTENZA ELETTROUTENSILI

  Italien

  Virksomheden CENTRO ASSISTENZA ELETTROUTENSILI, er en Detailsalg, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Maskinsave, bærbare, Gør-det-selv håndbåret maskinværktøj, Maskinsave, bærbare, og Gør-det-selv håndbåret maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Fidenza, Italien.

 9. GIACOMAZZI

  Italien

  Virksomheden GIACOMAZZI, er en Detailsalg, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Maskinsave, bærbare, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Maskinsave, bærbare brancherne. Den er baseret i Porto Mantovano, Italien.

 10. L.E.M. DI BARADEL RENZO & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden L.E.M. DI BARADEL RENZO & C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Maskinsave, bærbare, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Maskinsave, bærbare brancherne. Den er baseret i Brugnera, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis