• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • maskiner til forarbejdning af kød

Resultater for

Maskiner til forarbejdning af kød - Import eksport

 1. SCHNITZELMASTER GMBH

  Tyskland

  Den manuelle "Schnitzelmaster" til kroejere, slagtere og cateringfirmaer – den automatiske "Schnitzelmaster" til storkøkkener og slagterier. Enten banker du kødet, et støjende og ikke ligefrem rent arbejde, eller du "steaker" kødet, hvor den oprindelige kødkvalitet ikke forbedres, men forarbejdes til "hakket kød". Forskellen ligger i "Schnitzelmaster". "Mastern®" er en særlig proces til for at gøre kødet mørt (egnet til alle knoglefri kødstykker), hvor kødfibrene strækkes uden at rive dem op – bevarer karakteren af frisk kød.

 2. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italien

  Virksomheden C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Kødhakkemaskiner og -kværne, elektriske rivejern til butiksbrug, elektriske osterivere til hjemmet, og elektrisk kaffemølle brancherne. Den er baseret i Verucchio, Italien.

 3. ELLER S.R.L

  Italien

  Virksomheden ELLER S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareforarbejdning branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, frosne færdige retter, udstyr til catering, Maskiner til forarbejdning af kød, og industrielle kødhakkere brancherne. Den er baseret i Lagundo, Italien.

 4. HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Tilsætningsstoffer til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. BENELLI MAURIZIO

  Italien

  Virksomheden BENELLI MAURIZIO, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Kødhakkemaskiner og -kværne, Maskiner til forarbejdning af kød, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SIRMAN S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SIRMAN S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Curtarolo, Italien.

 2. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italien

  Virksomheden UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Maskiner til forarbejdning af kød, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Umbertide, Italien.

 3. ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO

  Italien

  Virksomheden ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO, er en Engrossalg, der opererer inden for Kasseapparater branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Kødhakkemaskiner og -kværne, Maskiner til forarbejdning af kød, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 4. ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO

  Italien

  Virksomheden ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kasseapparater, Maskiner til forarbejdning af kød, Kasseapparater, og Maskiner til forarbejdning af kød brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 5. APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C.

  Italien

  Virksomheden APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C., der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vejnings- og doseringsudstyr, Maskiner til forarbejdning af kød, Vejnings- og doseringsudstyr, og Maskiner til forarbejdning af kød brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 1. DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. )

  Italien

  Virksomheden DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. ), der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kasseapparater, Maskiner til forarbejdning af kød, Kasseapparater, og Maskiner til forarbejdning af kød brancherne. Den er baseret i Cesena, Italien.

 2. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italien

  Virksomheden BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Casale Monferrato, Italien.

 1. VE.BA. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden VE.BA. S.N.C., er en Engrossalg, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 2. BRAMBILLA ANGELO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BRAMBILLA ANGELO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Kødhakkemaskiner og -kværne, Maskiner til forarbejdning af kød, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Agrate Brianza, Italien.

 3. A.C.R. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden A.C.R. S.R.L., der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 4. MISTRO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MISTRO S.R.L., der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 5. O.M.S. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden O.M.S. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Jerago Con Orago, Italien.

 6. GÊNIOS LOUVAVEIS

  Portugal

  Virksomheden GÊNIOS LOUVAVEIS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den er baseret i Entroncamento, Portugal.

 7. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italien

  Virksomheden DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Verbania, Italien.

 8. VDS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VDS S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kasseapparater, Maskiner til forarbejdning af kød, Kasseapparater, og Maskiner til forarbejdning af kød brancherne. Den er baseret i Rubano, Italien.

 1. IVIR ZIVIR

  Tyrkiet

  Virksomheden IVIR ZIVIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. QUAGLIA FRANCO

  Italien

 3. O.M.A.R. S.N.C. DI CUCCHI M.STEFANO & C.

  Italien

 4. OFFICINE C.G.T. S.R.L.

  Italien

 5. MULTI SERVICE S.N.C. DI GAZZELLA DANILO E MALVESTITI FRANCESCO

  Italien

 6. C.B.C. DI CORTICELLI VALTER & ERNESTO & C. ( S.N.C. )

  Italien

 7. MAINERI LUCIANO & C. S.N.C. DI MAINERI ROBERTO & C

  Italien

 8. BONFATTI ENGINEERING DI BONFATTI SABBIONI GUGLIELMO

  Italien

 9. COLELLA MAFALDA

  Italien

 10. BECKERS ITALY S.R.L.

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis