• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • maskiner til forarbejdning af kød

Resultater for

Maskiner til forarbejdning af kød - Import eksport

 1. VARLET MACHINES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Varlet Machines, fransk virksomhed beliggende i Boulogne-sur-Mer, er specialiseret i design, fremstilling og salg af maskiner til forarbejdning af fisk, kød og fjerkræ. Alle vores maskiner er af robuste materialer og fremstilles i Frankrig på vore egne værksteder. Vores teknikere både leverer og installerer maskinerne hos kunden. Med mere end 80 års erfaring designer vi innovative maskiner og udvælger omhyggeligt hver enkelt maskindel og alle materialer for at imødekomme alle de speficikke behov fra fødevareindustrien: -Forhandlere -mindre virksomheder -Industri. Vores medarbejdere producerer hvert år over 200 maskiner på vores afdeling, hvor mere end 50% bliver eksporteret. Virksomheden er til stede i mere end 30 lande verden over og bygger på et udviklet netværk af samarbejdspartnere, distributører og pålideligere sælgere. Varlet bestræber sig på at stå til rådighed for kunder i hele verden. Varlet er den førende franske fabrikant af maskiner til foreberedelse og forarbejdning af fisk, kød og fjerkræ.

 2. ET TAMBURU DONER TEKNIK

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til ET TAMBURU DONER TEKNIK, din ideelle partner til avancerede løsninger inden for kødtilberedning. Med over 35 års industriel ekspertise har vi stolt leveret til restauranter, kebab spisesteder, hoteller og kødproducenter fra vores hovedafdeling i Tyrkiet. Vores kødtumblere vender op og ned på marinering og tilberedning via en avanceret køle-blande metode, der sikrer en optimal smag og forbedret tekstur. Se vores udvalg, der omfatter ETY Series Horizontal og ETD Series Vertical kødtumblere, vi tilbyder kundetilpassede løsninger for at imødekomme dine specifikke behov. Vores løsninger er bygget med forskellige tidssættende kapaciteter, kølemuligheder, blandemekanismer og effektive produkt-mixere og udledningsprocesser. Vi tilbyder desuden produkter såm krydderimixere, elevatorer, borde til kødtilberedning, og transportvogne for at streamline driften. Slut dig til os og gør dine kødforarbejdningsprocesser nemmere.

 3. NANOY STAVROULA MON LTD

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NANOY STAVROULA MON LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Bambus og spanskrørartikler, Handsker, Maskiner til forarbejdning af kød, brochette bambustræ, Bambus og spanskrørartikler, knivslibere, spiralrør, og Handsker brancherne. Den er baseret i Ilion, Grækenland.

 4. SCHNITZELMASTER GMBH

  Tyskland

  Den manuelle "Schnitzelmaster" til kroejere, slagtere og cateringfirmaer – den automatiske "Schnitzelmaster" til storkøkkener og slagterier. Enten banker du kødet, et støjende og ikke ligefrem rent arbejde, eller du "steaker" kødet, hvor den oprindelige kødkvalitet ikke forbedres, men forarbejdes til "hakket kød". Forskellen ligger i "Schnitzelmaster". "Mastern®" er en særlig proces til for at gøre kødet mørt (egnet til alle knoglefri kødstykker), hvor kødfibrene strækkes uden at rive dem op – bevarer karakteren af frisk kød.

 5. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italien

  Virksomheden C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Kødhakkemaskiner og -kværne, elektriske rivejern til butiksbrug, elektriske osterivere til hjemmet, og elektrisk kaffemølle brancherne. Den er baseret i Verucchio, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden HNC INDUSTRIAL FOOD MACHINERY INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Tilsætningsstoffer til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C.

  Italien

  Virksomheden APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C., der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vejnings- og doseringsudstyr, Maskiner til forarbejdning af kød, Vejnings- og doseringsudstyr, og Maskiner til forarbejdning af kød brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 3. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italien

  Virksomheden UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Maskiner til forarbejdning af kød, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Umbertide, Italien.

 4. BENELLI MAURIZIO

  Italien

  Virksomheden BENELLI MAURIZIO, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Kødhakkemaskiner og -kværne, Maskiner til forarbejdning af kød, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 5. ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO

  Italien

  Virksomheden ICO SERVICE DI UGENTI FEDERICO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kasseapparater, Maskiner til forarbejdning af kød, Kasseapparater, og Maskiner til forarbejdning af kød brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 1. ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO

  Italien

  Virksomheden ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO, er en Engrossalg, der opererer inden for Kasseapparater branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Kødhakkemaskiner og -kværne, Maskiner til forarbejdning af kød, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 2. SIRMAN S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SIRMAN S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Curtarolo, Italien.

 1. BRAMBILLA ANGELO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BRAMBILLA ANGELO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Kødhakkemaskiner og -kværne, Maskiner til forarbejdning af kød, og Kødhakkemaskiner og -kværne brancherne. Den er baseret i Agrate Brianza, Italien.

 2. A.C.R. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden A.C.R. S.R.L., der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 3. DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. )

  Italien

  Virksomheden DOMENICHINI BILANCE DI DOMENICHINI E PIERI ( S.N.C. ), der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kasseapparater, Maskiner til forarbejdning af kød, Kasseapparater, og Maskiner til forarbejdning af kød brancherne. Den er baseret i Cesena, Italien.

 4. VDS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VDS S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Vejnings- og doseringsudstyr branchen. Den opererer også inden for Kasseapparater, Maskiner til forarbejdning af kød, Kasseapparater, og Maskiner til forarbejdning af kød brancherne. Den er baseret i Rubano, Italien.

 5. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italien

  Virksomheden DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Verbania, Italien.

 6. GÊNIOS LOUVAVEIS

  Portugal

  Virksomheden GÊNIOS LOUVAVEIS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den er baseret i Entroncamento, Portugal.

 7. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italien

  Virksomheden BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Casale Monferrato, Italien.

 8. VE.BA. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden VE.BA. S.N.C., er en Engrossalg, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 1. MISTRO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MISTRO S.R.L., der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 2. O.M.S. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden O.M.S. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den opererer også inden for Kødhakkemaskiner og -kværne, Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger, Kødhakkemaskiner og -kværne, og Skinkeskæremaskiner til slagtere og delikatesseforretninger brancherne. Den er baseret i Jerago Con Orago, Italien.

 3. IVIR ZIVIR

  Tyrkiet

  Virksomheden IVIR ZIVIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til forarbejdning af kød branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. BECKERS ITALY S.R.L.

  Italien

 5. BONFATTI ENGINEERING DI BONFATTI SABBIONI GUGLIELMO

  Italien

 6. VALENSISE DI VALENSISE MARIA ASSUNTA E C S.N.C.

  Italien

 7. MULTI SERVICE S.N.C. DI GAZZELLA DANILO E MALVESTITI FRANCESCO

  Italien

 8. NOAW S.R.L.

  Italien

 9. COLELLA MAFALDA

  Italien

 10. C.B.C. DI CORTICELLI VALTER & ERNESTO & C. ( S.N.C. )

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis