• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • marmorarbejde - maskiner

Resultater for

Marmorarbejde - maskiner - Import eksport

 1. LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for slibemidler til marmor brancherne. Den er baseret i Venegono Superiore, Italien.

 2. GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Tyrkiet

  GMS MARBLE blev etableret i Konya i 1995. Startede forretningen med produktion af Pantograph skrivning og klassiske vandskæremaskiner og GMS Marble har opnået stor fremgang og tilføjet affasningsmaskiner, kalibreringsmaskiner, horisontale kløvemaskiner og automatiske poleringsmaskiner med rem til produktsortimentet. GMS Marble fastholder produktionen på fabriksarealet på 1500 m2 med mottoet "vores kvalitet er vores garanti" og har eksporteret varer til Fjernøsten siden 2001.

 3. IBEHI SUMINISTROS,S.L.

  Spanien

  Virksomheden IBEHI SUMINISTROS,S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granulitbeton branchen. Den opererer også inden for Fliser, Marmorarbejde - maskiner, el-tavler, rådgivning inden for industriel automatisering, Fliser, og Marmorarbejde - maskiner brancherne. Den er baseret i Tomelloso, Spanien.

 4. DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for tilskærerkniv til marmor, og leverancer til marmorvarefabrikanter brancherne. Den er baseret i Afyon, Tyrkiet.

 5. GIRLANDA F.LLI SRL

  Italien

  Virksomheden GIRLANDA F.LLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den er baseret i Grezzana, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TONDELLI ERO & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden TONDELLI ERO & C. S.N.C., der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Marmorarbejde - maskiner, bygning, Marmorarbejde - maskiner, og gulv brancherne. Den er baseret i Albinea, Italien.

 2. EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI

  San Marino

  Virksomheden EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for brobuer, og kapsav brancherne. Den er baseret i San Marino, San Marino.

 3. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden TOKSEL MAKINA LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Marmorarbejde - maskiner, og Marmorarbejde - maskiner brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 4. KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 1. ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for slibemaskiner til marmor, granit og sten, skråslibemaskiner, og skæremaskiner til marmor, granit og sten brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. MASER

  Spanien

  Virksomheden MASER, er en Distributør, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for kemikalier til byggesektoren, værktøj til byggesektoren, og marmor brancherne. Den er baseret i Algete, Spanien.

 1. SELLA GASTONE SNC

  Italien

  Virksomheden SELLA GASTONE SNC, er en Distributør, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den er baseret i Cassola, Italien.

 2. LUQUE MACHINES

  Frankrig

  Virksomheden LUQUE MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for fræsere, cnc fræsere, træfræsemaskiner, og vedligeholdelse af maskiner brancherne. Den er baseret i Saint-Martin-En-Haut, Frankrig.

 3. GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden GUILIN SUNSHINE SUPERHARD MATERIAL CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den er baseret i Guilin, Kina.

 4. HERSEN S.L.

  Spanien

  Virksomheden HERSEN S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skæremaskiner til marmor branchen. Den opererer også inden for Marmorarbejde - maskiner, og Marmorarbejde - maskiner brancherne. Den er baseret i Moncada, Spanien.

 5. DONATONI MACCHINE SRL

  Italien

  Virksomheden DONATONI MACCHINE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for maskiner med digital styring, og fræsemaskiner til marmor, granit og sten brancherne. Den er baseret i Domegliara, Italien.

 6. GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E.

  Grækenland

  Virksomheden GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E., er en Engrossalg, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for diamantværktøj til bearbejdning af marmor, granit og sten, finansannoncer, og Renovering af maskiner brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 7. ABUJARDAR

  Spanien

  Virksomheden ABUJARDAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Marmorarbejde - maskiner, Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr, Marmorarbejde - maskiner, Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr, slagoprivere, og afhamring brancherne. Den er baseret i Borriol, Spanien.

 8. CO.ME.S. SRL

  Italien

  Virksomheden CO.ME.S. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for slibemaskiner med dorn til marmor, granit og sten, og slibemaskiner til marmor, granit og sten brancherne. Den er baseret i Fornacette-Calcinaia, Italien.

 1. MEGA DIAMOND , TR

  Tyrkiet

  Virksomheden MEGA DIAMOND , TR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for diamantbelagt tråd, og diamantsave og -tråde til nedrivningsarbejde brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Minedrift, overflade - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tørvudvinding - maskiner og udstyr, Stenudvinding - maskiner og udstyr, Marmorarbejde - maskiner, Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm, Tørvudvinding - maskiner og udstyr, Stenudvinding - maskiner og udstyr, Marmorarbejde - maskiner, og Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm brancherne. Den er baseret i Deutschfeistritz, Østrig.

 3. PROMAK

  Bulgarien

  Virksomheden PROMAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for Slebne diamanter, og Slebne diamanter brancherne. Den er baseret i Kazanlak, Bulgarien.

 4. INDUSTRIAS GROMAZ S.L.

  Spanien

  Virksomheden INDUSTRIAS GROMAZ S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den er baseret i Tomelloso-Ciudad Real, Spanien.

 5. SET MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden SET MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. TECH.SE.CO. SRL

  Italien

  Virksomheden TECH.SE.CO. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den er baseret i Lucca, Italien.

 7. EUROPLANET SRL

  Italien

  Virksomheden EUROPLANET SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den er baseret i CARRARA, Italien.

 8. ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC

  Italien

  Virksomheden ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC, er en Detailsalg, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for vægkran brancherne. Den er baseret i Caravaggio, Italien.

 9. B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden B. & W. MECHANICAL HANDLING LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for Minedrift, overflade - maskiner og udstyr, Stenudvinding - maskiner og udstyr, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Minedrift, overflade - maskiner og udstyr, Stenudvinding - maskiner og udstyr, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ely, Det Forenede Kongerige.

 10. MACCHINE MARMO CORPORATION SRL

  Italien

  Virksomheden MACCHINE MARMO CORPORATION SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Marmorarbejde - maskiner branchen. Den opererer også inden for boremaskiner til miner og stenbrud brancherne. Den er baseret i Luni, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis