• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • marmor

Resultater for

Marmor - Import eksport

 1. MARMI DI CARRARA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Marmi di Carrara Srl har siden 1956 produceret marmor, granit, onyx og sten for egen regning eller i eksklusivitet. Den er specialiseret i søgning efter sjældne og dyrebare materialer samt levering af materialer af fremragende kvalitet til konkurrencedygtige priser. Blandt dets eksklusive produkter er: grøn malakit, rød Erika, Desert Stone, italiensk Travertin fra Navona, rød Damasco, Absolute Black. Men også de bedste typer statuar, Carrara, Gioia, Arabescato, Calacatta og lignende. .

 2. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  Verified by europages badge

  O.M.G. er et selskab, der opererer nationalt og internationalt inden for stenbranchen, der har specialiseret sig i udvinding, formning og salg af natursten fra Val d'Ossola: marmor palisander, serizzo og beola-marmor. Indendørs og udendørs møbler og byinventar. Materialerne, der kommer fra vores stenbrud, viser variationer i årer og farver, hvilket gør dem unikke og adskiller dem fra kunstige produkter, der er identiske.

 3. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Porfyr branchen. Den opererer også inden for Marmor, Forstadsarmaturer og installationer, forarbejdning lavasten, formgivning af marmor og granit, Marmor, og Forstadsarmaturer og installationer brancherne. Den er baseret i Belpasso, Italien.

 4. ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTOLINI LUIGI & C. S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Granit, Granulitbeton, natursten, Granit, internationale natursten, Granulitbeton, formgivning af marmor og granit, granitgulve, og national granit brancherne. Den er baseret i Cavaion Veronese, Italien.

 5. DIME S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIME S.P.A., er en Detailsalg, der opererer inden for Fliser branchen. Den opererer også inden for Stentøjsfliser, Sandsten, Badeværelse - inventar og tilbehør, møblering til badeværelser, gulv, Stentøjsfliser, keramik, Sandsten, og parketgulv brancherne. Den er baseret i Castellanza, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GIORGI MARMI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, møbler, marmorbrud, Marmor og natursten, og gulv brancherne. Den er baseret i Carrara, Italien.

 2. GHIRARDI NICOLA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GHIRARDI NICOLA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for bordplader til køkkener og badeværelser, køkkenbordplade i marmor, formgivning af marmor og granit, og gravsten brancherne. Den er baseret i Langhirano, Italien.

 3. CO.SE.LUC.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CO.SE.LUC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for marmor og lignende brancherne. Den er baseret i Carrara, Italien.

 4. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  MEKMAR er Tyrkiets bedste leverandør af tyrkisk travertin og tyrkisk marmor. MEKMAR har en travertinfabrik, en fabrik til hvid marmor og et værksted til mosaik. Mekmar har produceret den bedste gulvbelægning i natursten, natursten til beklædning og natursten til udendørs formål i Tyrkiet siden 2002 fra vores egne faciliteter. Vi kan producere specialstørrelser og levere dem til din dør. Vi producerer sleben og poleret travertin og poleret marmor og fransk travertin og mosaik og farmer vaske. Vores hovedprodukter er: Travertin, tyrkisk travertin, travertinfliser, travertingulve, travertin bordplader, travertin bassiner, travertin lister, travertin backsplash, travertin trin, travertinfliser, marmor gulvfliser, hvid marmor, beige marmor, emprador beige marmorprodukter.

 5. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italien

  Firmaet M.G.F., der er baseret i Motta di Livenza, har specialiseret sig i marmor og granit. Blandt de produkter, firmaet fremstiller med stor omhu og ved hjælp af materialer af højeste kvalitet, finder du badeværelses- og vægbelægninger, trapper, marmor- eller stengulve, vindueskarme, pejsbeklædninger, gravstene, køkkenbordplader, bordplader til åbent køkken. Alle udbudte artikler er tilgængelige i forskellige stilarter, fra klassiske til moderne, for ikke at nævne de mere rustikke stilarter. M.G.F. anvender EØF-godkende materialer.

 1. MARTEK INTERNATIONAL

  Frankrig

  Vores virksomhed MARTEK International blev stiftet i 2006 og ligger i Marseille. Vi er specialister i natursten. Vi ledsager kunden under alle projektets faser, fra design til den endelige udførelse. Vi realiserer forud for projektet de tekniske undersøgelser i samarbejde med tegnestuen og udfører derefter planerne på vores værksteder. Vores indgående kendskab til sten har givet os en række solide kontrakter med flere stenbrud, hvilket gør os i stand til at levere de bedste materialer. De personer, der er til stede på byggepladsen, har været hos os i over 25 år. Vi udfører i øvrigt byggeprojekter både i Frankrig og i udlandet. Vi studerer udbudsmaterialet forudgående for blandt andet at vurdere projektets gennemførlighed og produktionskapaciteten. Vi bearbejder materialer som sandsten, granit, marmor og skifer.

 2. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrig

  Marmorbruddet i Crau er specialiseret i at forarbejdning og salg af marmor, onyks, granit, natursten, kvarts, keramik... Gennem arbejdet med disse materialer har virksomheden udviklet flere fag såsom ekstern og intern flisebelægning, belægninger (trapper, facader, vægge, trapper, inddækninger, tærskler, ..) køkken og badeværelse (arbejdsplaner, kummer, vaske og massive badekar, ..), Personalisering (vi har 18 års erfaring i gravering og fotogravure og vores værksted tilbyder dig en reel ekspertise i udførsel af skilte og signalering, ... ) virksomheden laver også mange villaer eller luksuslejligheder, samt butikker på verdensplan, herunder skiltning for LVMH. Stenbruddet i Crau baserer sit ry og sin image på tre grundlæggende søjler: Kvalitet, materialevalg og service.

 1. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Spanien

  Udvikling og fremstilling af støbeforme til Trencadis mosaik. Stort udvalg i motiver, materialer og farver. Trencadis marmor, keramik, mosaik, vægtæpper og friser. Keramikbeklædninger. Udsmykninger Trencadis.

 2. MÁRMOLES RONIMAR SL

  Spanien

  Virksomhed med speciale i eksport af marmor og granit. Elfenbensfarvet marmor, Dark Emperador, Light Emperador, Rouge Alicante, Jaune Mares, Noir Marquina, Calcaire Capri, Island Beig, Island Blue, Crème Valence.

 3. MALVUCCIO MARMI SRL

  Italien

  Virksomheden Malvuccio Marmi har siden 1975 tilbudt forarbejdning, arbejde og eksport af Etna-sten til hele verden med stor professionalisme. Erfaringerne i årenes løb og samarbejdet med kvalificerede fagfolk og arkitekter gør det muligt at skabe dekorationer og dekorative elementer af stor værdi, der vil berige ethvert interiør takket være deres unikke stil.

 4. CAVE TRAMBISERRA S.R.L.

  Italien

  Stenbrud Trambiserra har specialiseret sig i udvinding af ædel marmor og kan prale af ejerskabet af to stenbrud: Michelangelos Bianco Trambiserra stenbrud og Grigio San Nicola og Bardiglio stenbruddet, begge beliggende i Seravezza, Italien. Marmor fra stenbruddene Trambiserra er kendetegnet ved en høj densitet, som gør dem ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for pletter. Disse egenskaber gør dem perfekte til en lang række anvendelser, både indendørs og udendørs.

 5. MÁRMOLES PASVI S.L.

  Spanien

  Pasvi er et selskab, der har erfaring... lang erfaring. To generationer af marmorvarefabrikanter, flere årtiers oplæring, opdagelser og brug af sten til forskellige projekter og tendenser, hver dag. Vi er eksperter i marmor, granit, skifer og alle natursten samt i de nye materialer, såsom kvarts eller corian blandt andre.

 6. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Italien

  Familien Fuccis værksted udmærker sig ved en absolut håndværksmæssig bearbejdning af marmor, granit og lokale sten. Virksomheden besidder 60 års erfaring: Det var nemlig Nicola Fucci, som tog de første hammer- og mejselslag.

 7. MÁRMOLES CUESTA

  Spanien

  Vores virksomhed holder sig konstant ajour med de seneste tendenser og tilbyder en personlig og kvalitativ service. Vores produkter har alle en fremragende finish og består af følgende materialer: Marmor, Silestone, Dekton, Compac. Vi er på forkant med den nyeste maskinteknologi, hvilket gør os i stand til at leve op til de fleste kundekrav samt at producere visse produkttyper efter kundeønske.

 8. BRUNO LUCCHETTI MARMI E GRANITI SRL

  Italien

  Vores hvide marmor stenbrud, der er blandt de ældste og mest prestigefyldte i regionen ligger i Fantiscritti bassinet i Carrara. Udgravningen begyndte i begyndelsen af dette århundrede, men der er spor af romersk udvinding mange steder i vore forekomster. De udvundne materialer kan klassificeres som følger: Blanc de Carrare C, Blanc de Carrare C/D, Blanc de Carrare D, Bardiglio Nuvolato. Vi udvinder kvantiteter der gør os i stand til at udføre enhver type projekter.

 1. PIKA SRL

  Italien

  Vi besidder mere end 25 års erfaring i bearbejdning af lavasten og udvælgelse af råmaterialer i den højeste kvalitet, og det gør os i stand til at tage alle udfordringer op og tilfredsstille selv de mest krævende kundeønsker.

 2. CAMENA MARMI

  Italien

  I 40 år har vi betjent vores kunder, imødekommet deres behov og deres projekter og udført alle former for arbejde og har tilbudt den bedste kvalitet, bl.a. takket være innovative og præcise maskiner, til alt vedrørende håndværksmæssigt fremstillede produkter af lavasten, hvide kalksten og et bredt udvalg af marmor og granit.

 3. ROMAGNO MARMI SRL

  Italien

  Siden 1947 har vi baseret vores succes på kvalitet, forskning og innovation, kundesupport, værdiforøgelse af materialer og en høj grad af internationalisering. Alle baseret på streng overholdelse af de etiske regler vores fag. Vi er en industrivirksomhed, der fremmer og udvikler den håndværksmæssige sjæl. Således opnås produkter af god kvalitet

 4. PROVENZANI MARMI DI PROVENZANI VINCENZO

  Italien

  Provenzani Marmi de Provenzani Vincenzo har specialiseret sig i bearbejdning af marmor, sten, granit, travertin, tuf og komposit marmor. Fliser, trapper, badeværelser, pejse, klinker, køkkenbordplader, familiekapeller, monumenter, altre, restaureringer mv. Vi udfører også byggeri og boligrestaurering.

 5. GDS MARMI DI DE STEFANO GUGLIELMO

  Italien

  Virksomheden GDS Marmi ligger i Nola og er specialiseret i forarbejdning af marmor, kvartsit, granit, natursten, porfyr og harpiksholdigt kvarts. Den anvender den nyeste teknologi og maskiner med digital styring til efterbehandling af produkter såsom køkkenborde og badeværelsesborde, borde, bardiske, frosted glas, kakler og belægninger til byggeri.

 6. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italien

  Virksomheden Marmostil de Mancin Gino og Fietta Marinella, der ligger i Pavia, forarbejder marmor. Årtiers aktivitet i denne branche er garanti for kompetence, erfaring og professionalisme. Marmostil er specialiseret i begravelseskunst og tilbyder en bred vifte af produkter i forskellige prisklasser, i forskellige farver og forskellige temaer. Vi udfører også kvalitetsarbejde efter tegning. Marmostil fremstiller især gravsten og emner i marmor.

 7. PIEDRA NATURAL RUBIO

  Spanien

  Naturstensfirmaet RUBIO S.L. fokuserer på udvinding, produktion, salg og distribution af løsninger inden for konstruktion, arkitektur og dekoration med natursten...

 8. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Spanien

  Sandstensbrud. Forarbejdning af natursten. Restaurering af kirker og bygningsværker i sten. Håndværksmæssig forarbejdning af sten. Forarbejdning af sten i hånden. Forarbejdning af marmor.

 9. GRANITOS LA LAGUNILLA SL

  Spanien

  Stenbrud og bearbejdning af granit. Arbejde efter mål, ingeniørarbejde, byinventar og indvendigt inventar, brosten, fortovskanter, dæksten, trapper, ...

 10. LIBERATO DE NICOLA

  Spanien

  Sten er et udsmykningselement. Blokke, plader, fliser. Imperial mørkebrun, rød Alicante, elfenbenshvid, cremefarvet Valencia, sort Markina, Limestone.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Marmor - Import eksport

Antal resultater

12.299 Virksomheder