• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • marmor og natursten

Resultater for

Marmor og natursten - Import eksport

 1. BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH

  Tyskland

  Industrielt produceret letgrus udvindes af naturlig tagskifer fra Steinwerk Raumland Böhl, der ligger i nærheden. Wittgenstein-tagskifer indordnes geologisk set til Rheinische Schiefergebirge og blev dannet for cirka 380 millioner år siden. Det drejer sig om et materiale, der i sin egenskab af sedimentsten indeholder organiske bestanddele og ligner ler i sin sammensætning. Det er en af grundene til, at det også kaldes lerskifer. Oprindeligt tjente slaggerbjerge fra tagskiferproduktionen som råstof til fremstilling af ral og småsten.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 3. FRANCEPIERRE

  Frankrig

  Sten fra Dordogne - Sten fra Périgord - Sten fra Bourgogne. Naturlig kalksten fra Dordogne til belægninger, trapper, kanter, brosten, skråninger, terrakotta, beklædninger, plader, kvadersten, dørtrin, støtter, dækplader, søjler, pejse... Sten fra Dordogne, Autentisk natursten fra Montagnac d'Auberoche B1 og B2 (sten fra Périgord) til indendørs og udendørs gulve, som giver den smukke patina fra gamle, franske bygningsværker. Ægte sten fra Montagnac d'Auberoche tåler frost. Natursten findes i en vifte af farver fra delikate og subtile til intense og bastante nuancer. Lys beige, mærk beige, vanilje, kastanje, cappuccino, råsilke, muldvarp, umbra, brun, hasselnød, bronze, kastanjebrun, blå, grå, askefarvet, bayadère. Stenbrud i Montagnac d'Auberoche. Åbent stenbrud i kalkstensområdet Limeyrat. Det BEDSTE kvalitets-prisforhold på franske natursten, hårde sten fra Dordogne til de smukkeste gamle gulve, natursten fra Frankrig. Franske natursten. Kom og se alle vores nye og ældre kreationer i natursten fra vores stenbrud og franske fabrikker.

 4. KARIAMARBLE

  Tyrkiet

  Efter at have været førende i transportsektoren i mange år, institutionaliserede vi i 2012 Yüce Transportation for at tilpasse os til de mange globale ændringer. I 2018 grundlagde vi Karia Marble Ltd. Co. sector, for at skabe ændring i marmorbranchen. Vi designer de mest moderne design takket være vores talentfulde designteam, for at forbedre dine omgivelser. Vi arbejder på projekterne med det mål, at opfylde vores kunders behov. Vores kunder kan vælge blandt vores omfattende udvalg af produkter fra vores marmorfabrikker. Som et resultat af dette, bringer vi den unikke skønhed fra Anatolia, enten raffineret eller uraffineret, til alle dele af verden. Vores ydelser omfatter: •Marmorblokke, -plader og -fliser •Travertinblokke, -plader og -fliser •Onyksblokke, -plader og -fliser •Kalkstensblokke, -plader og -fliser •Mosaik, delte overflader, •Arkitektonisk design. Opdag mere om vores produkter på vores hjemmeside! Vores arbejde begynder med en omhyggelig planlægning, og vores erfarne personale følger hele processen. Vi er i tæt kontakt med vores kunder under alle procestrin. Vores mission er at brede kendskabet til branchen, og tilføje skønhed til dine leveomgivelser takket være vores medarbejderes passion og vores teknologi. Det er svaret til et marked der altid kræver mere, takket være et omhyggeligt og omfattende design, valg og produktionsprocesser, for at levere vores førsteklasses og omfattende produkter globalt, baseret på vores passion for vores arbejde. Spørg os !

 5. KAMBET

  Polen

  KAMBET har drevet deres forretning i mere end 20 år som producent af terrazzo-fliser/gulvfliser, og er baseret i Jeleśnia. Produktet overholder den polske PN-91/B-10130-standard og den tyske DIN 18500-standard. Til fremstilling af fliserne anvender virksomheden marmorstøv i forskellige farver og førsteklasses portland cement. Alle fliser gennemgår kvalitetstests. Produkterne er allerede blevet brugt i hundredvis af projekter i både kommercielle og servicefaciliteter. Vi tilbyder transport af varer som er beskyttet med skumplast og termokrympet folie. Vi inviterer dig til at drage fordel af vores tilbud – KAMBET fra Jeleśnia.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MÁRMOLES SERRAT GRIS PULPIS

  Spanien

  Mármoles Serrat er en virksomhed, der blev grundlagt i 1965 af de nuværende ejeres far. Vores Gris Pulpis-marmorbrud ligger i Santa Magdalena de Pulpis (Castellón) i Spanien. Vi begyndte at bryde marmor her i 1998. MÁRMOLES SERRAT adskiller sig ved sin konstante fokus på innovation og forbedring, som synes at være et medfødt træk ved virksomheden.

 2. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  O.M.G. er et selskab, der opererer nationalt og internationalt inden for stenbranchen, der har specialiseret sig i udvinding, formning og salg af natursten fra Val d'Ossola: marmor palisander, serizzo og beola-marmor. Indendørs og udendørs møbler og byinventar. Materialerne, der kommer fra vores stenbrud, viser variationer i årer og farver, hvilket gør dem unikke og adskiller dem fra kunstige produkter, der er identiske.

 3. ATELIER MARQUED

  Belgien

 4. MONDIAL MARBRE

  Frankrig

 5. MARBRERIE FRANÇOIS

  Belgien

 1. MENEGONI SRL MARMI

  Italien

 2. PEDRES MAGAMI

  Spanien

 1. MÁRMOLES Y PIEDRAS POL

  Spanien

 2. MARBRE IMPORT

  Frankrig

 3. HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. MSB DIE SCHLEIFPROFIS

  Tyskland

 6. NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE

  Tyskland

 7. COTTA SILVIO

  Italien

 8. HOFMANN & RUPPERTZ KG

  Tyskland

 1. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Italien

 2. S.G.N. SRL

  Italien

 3. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italien

 4. KS CUTTEC GMBH

  Tyskland

 5. FRANCESCO AGAZZI

  Italien

 6. SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG

  Tyskland

 7. DECARLI MARMI E GRANITI DI BERNARDI GIULIA

  Italien

 8. BELLOTTO POSE SNC DI DANIELE BELLOTTO & C.

  Italien

  Bellotto Lægning af fliser og belægninger i byggebranchen; Firmaet udfører især lægning af gulve i offentlige bygninger: Kaserner, hospitaler, kirker, kontorer, private ejendomme: Lejligheder, huse, villaer; samt forretninger: Forhandlere, ejendomsfællesskaber, butikker, kontorer, hoteller, restauranter. Firmaet er specialiseret i lægning af forskellige typer materialer: keramik, mosaik, marmor, natursten og rekonstituerede sten, porfyr, Betonella-sten. Firmaet arbejder også i Nordafrika, Asien og Den Europæiske Union.

 9. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  MEKMAR er Tyrkiets bedste leverandør af tyrkisk travertin og tyrkisk marmor. MEKMAR har en travertinfabrik, en fabrik til hvid marmor og et værksted til mosaik. Mekmar har produceret den bedste gulvbelægning i natursten, natursten til beklædning og natursten til udendørs formål i Tyrkiet siden 2002 fra vores egne faciliteter. Vi kan producere specialstørrelser og levere dem til din dør. Vi producerer sleben og poleret travertin og poleret marmor og fransk travertin og mosaik og farmer vaske. Vores hovedprodukter er: Travertin, tyrkisk travertin, travertinfliser, travertingulve, travertin bordplader, travertin bassiner, travertin lister, travertin backsplash, travertin trin, travertinfliser, marmor gulvfliser, hvid marmor, beige marmor, emprador beige marmorprodukter.

 10. EUROTHERM GMBH

  Tyskland

  Ud over naturstensvarmeanlæg (af marmor, granit eller anden natursten) tilbyder virksomheden også infrarødvarmeanlæg i letvægtsudførelse (såkaldte infrarøde varmepaneler) af 1, 0 mm tykke forzinkede stålplader. En special overfladebehandling sikrer optimal varmestråling. Med kapslingsklassen IP44 er disse infrarøde varmeelementer også egnede til vådrumsanvendelse. De infrarøde glasvarmepaneler er en innovativ teknologi, der passer perfekt ind i moderne indretning takket være det elegante og ensartede design. Den enkle monteringsramme gør det muligt at anbringe varmeelementerne enten på væggen eller på loftet. Til industriel brug tilbyder virksomheden specielle højtemperaturvarmeelementer. De er især egnede til opvarmning af store rum, produktion- eller lagerområder, offentlige områder eller kirker. Også egnet til store terrasser.

Filtre

Resultater for

Marmor og natursten - Import eksport

Antal resultater

11.815 virksomheder