• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • marmor og natursten

Resultater for

Marmor og natursten - Import eksport

 1. KAMBET

  Polen

  Verified by europages badge

  KAMBET har drevet deres forretning i mere end 20 år som producent af terrazzo-fliser/gulvfliser, og er baseret i Jeleśnia. Produktet overholder den polske PN-91/B-10130-standard og den tyske DIN 18500-standard. Til fremstilling af fliserne anvender virksomheden marmorstøv i forskellige farver og førsteklasses portland cement. Alle fliser gennemgår kvalitetstests. Produkterne er allerede blevet brugt i hundredvis af projekter i både kommercielle og servicefaciliteter. Vi tilbyder transport af varer som er beskyttet med skumplast og termokrympet folie. Vi inviterer dig til at drage fordel af vores tilbud – KAMBET fra Jeleśnia.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 3. O.M.G. SRL OSSOLA MARMI E GRANITI

  Italien

  Verified by europages badge

  O.M.G. er et selskab, der opererer nationalt og internationalt inden for stenbranchen, der har specialiseret sig i udvinding, formning og salg af natursten fra Val d'Ossola: marmor palisander, serizzo og beola-marmor. Indendørs og udendørs møbler og byinventar. Materialerne, der kommer fra vores stenbrud, viser variationer i årer og farver, hvilket gør dem unikke og adskiller dem fra kunstige produkter, der er identiske.

 4. ATELIER MARQUED

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATELIER MARQUED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granulitbeton branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, mosaikgulv, restauration marmor, Marmor og natursten, restaurering af gulve, og kunstmosaik brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. MARBRERIE FRANÇOIS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARBRERIE FRANÇOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for køkkenborde i marmor, marmorbelægning, og fabrikation af brusekabiner brancherne. Den er baseret i Ath, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MONDIAL MARBRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MONDIAL MARBRE, er en Engrossalg, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den er baseret i Septèmes-Les-Vallons, Frankrig.

 2. MENEGONI SRL MARMI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MENEGONI SRL MARMI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for sten, formgivning af marmor og granit, gulv, og gulvlægning brancherne. Den er baseret i Chambave, Italien.

 3. MÁRMOLES Y PIEDRAS POL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÁRMOLES Y PIEDRAS POL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for pejse i marmor brancherne. Den er baseret i Eivissa (illes Balears), Spanien.

 4. HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAID-TEC® GEPRÜFTE OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den er baseret i Rottenacker, Tyskland.

 5. NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIKOLAUS MÜLLER KALKWERK-NATURSTEINWERKE GMBH U. CO KG AHÜTTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den er baseret i Üxheim, Tyskland.

 1. HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEINZ SCHNORPFEIL BAUSTOFF GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den er baseret i Treis-Karden, Tyskland.

 2. HOFMANN & RUPPERTZ KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOFMANN & RUPPERTZ KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den er baseret i Flörsheim, Tyskland.

 1. EURO PIETRE INDUSTRIE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EURO PIETRE INDUSTRIE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Marmor, gulve i lavasten, lavasten, Marmor, forarbejdning lavasten, køkkenmøbler i lavasten, baderumsmøbler i lavasten, og autoværn i lavasten brancherne. Den er baseret i Belpasso, Italien.

 2. KS CUTTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KS CUTTEC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den er baseret i Mayen, Tyskland.

 3. S.G.N. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden S.G.N. SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for designkontor brancherne. Den er baseret i Carrara, Italien.

 4. GIORGI MARMI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GIORGI MARMI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, møbler, marmorbrud, Marmor og natursten, og gulv brancherne. Den er baseret i Carrara, Italien.

 5. BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERWILIT - WITTGENSTEINER BLÄHSCHIEFER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den er baseret i Bad Berleburg, Tyskland.

 6. SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHERUHN INDUSTRIE-MINERALIEN GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den er baseret i Hof, Tyskland.

 7. KARIAMARBLE

  Tyrkiet

  Efter at have været førende i transportsektoren i mange år, institutionaliserede vi i 2012 Yüce Transportation for at tilpasse os til de mange globale ændringer. I 2018 grundlagde vi Karia Marble Ltd. Co. sector, for at skabe ændring i marmorbranchen. Vi designer de mest moderne design takket være vores talentfulde designteam, for at forbedre dine omgivelser. Vi arbejder på projekterne med det mål, at opfylde vores kunders behov. Vores kunder kan vælge blandt vores omfattende udvalg af produkter fra vores marmorfabrikker. Som et resultat af dette, bringer vi den unikke skønhed fra Anatolia, enten raffineret eller uraffineret, til alle dele af verden. Vores ydelser omfatter: •Marmorblokke, -plader og -fliser •Travertinblokke, -plader og -fliser •Onyksblokke, -plader og -fliser •Kalkstensblokke, -plader og -fliser •Mosaik, delte overflader, •Arkitektonisk design. Opdag mere om vores produkter på vores hjemmeside! Vores arbejde begynder med en omhyggelig planlægning, og vores erfarne personale følger hele processen. Vi er i tæt kontakt med vores kunder under alle procestrin. Vores mission er at brede kendskabet til branchen, og tilføje skønhed til dine leveomgivelser takket være vores medarbejderes passion og vores teknologi. Det er svaret til et marked der altid kræver mere, takket være et omhyggeligt og omfattende design, valg og produktionsprocesser, for at levere vores førsteklasses og omfattende produkter globalt, baseret på vores passion for vores arbejde. Spørg os !

 8. MEKMAR DIŞ TICARET LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  MEKMAR er Tyrkiets bedste leverandør af tyrkisk travertin og tyrkisk marmor. MEKMAR har en travertinfabrik, en fabrik til hvid marmor og et værksted til mosaik. Mekmar har produceret den bedste gulvbelægning i natursten, natursten til beklædning og natursten til udendørs formål i Tyrkiet siden 2002 fra vores egne faciliteter. Vi kan producere specialstørrelser og levere dem til din dør. Vi producerer sleben og poleret travertin og poleret marmor og fransk travertin og mosaik og farmer vaske. Vores hovedprodukter er: Travertin, tyrkisk travertin, travertinfliser, travertingulve, travertin bordplader, travertin bassiner, travertin lister, travertin backsplash, travertin trin, travertinfliser, marmor gulvfliser, hvid marmor, beige marmor, emprador beige marmorprodukter.

 1. BELLOTTO POSE SNC DI DANIELE BELLOTTO & C.

  Italien

  Bellotto Lægning af fliser og belægninger i byggebranchen; Firmaet udfører især lægning af gulve i offentlige bygninger: Kaserner, hospitaler, kirker, kontorer, private ejendomme: Lejligheder, huse, villaer; samt forretninger: Forhandlere, ejendomsfællesskaber, butikker, kontorer, hoteller, restauranter. Firmaet er specialiseret i lægning af forskellige typer materialer: keramik, mosaik, marmor, natursten og rekonstituerede sten, porfyr, Betonella-sten. Firmaet arbejder også i Nordafrika, Asien og Den Europæiske Union.

 2. EUROTHERM GMBH

  Tyskland

  Ud over naturstensvarmeanlæg (af marmor, granit eller anden natursten) tilbyder virksomheden også infrarødvarmeanlæg i letvægtsudførelse (såkaldte infrarøde varmepaneler) af 1, 0 mm tykke forzinkede stålplader. En special overfladebehandling sikrer optimal varmestråling. Med kapslingsklassen IP44 er disse infrarøde varmeelementer også egnede til vådrumsanvendelse. De infrarøde glasvarmepaneler er en innovativ teknologi, der passer perfekt ind i moderne indretning takket være det elegante og ensartede design. Den enkle monteringsramme gør det muligt at anbringe varmeelementerne enten på væggen eller på loftet. Til industriel brug tilbyder virksomheden specielle højtemperaturvarmeelementer. De er især egnede til opvarmning af store rum, produktion- eller lagerområder, offentlige områder eller kirker. Også egnet til store terrasser.

 3. FRANCEPIERRE PARIS

  Frankrig

  Sten fra Dordogne - Sten fra Périgord - Sten fra Bourgogne. Naturlig kalksten fra Dordogne til belægninger, trapper, kanter, brosten, skråninger, terrakotta, beklædninger, plader, kvadersten, dørtrin, støtter, dækplader, søjler, pejse... Sten fra Dordogne, Autentisk natursten fra Montagnac d'Auberoche B1 og B2 (sten fra Périgord) til indendørs og udendørs gulve, som giver den smukke patina fra gamle, franske bygningsværker. Ægte sten fra Montagnac d'Auberoche tåler frost. Natursten findes i en vifte af farver fra delikate og subtile til intense og bastante nuancer. Lys beige, mærk beige, vanilje, kastanje, cappuccino, råsilke, muldvarp, umbra, brun, hasselnød, bronze, kastanjebrun, blå, grå, askefarvet, bayadère. Stenbrud i Montagnac d'Auberoche. Åbent stenbrud i kalkstensområdet Limeyrat. Det BEDSTE kvalitets-prisforhold på franske natursten, hårde sten fra Dordogne til de smukkeste gamle gulve, natursten fra Frankrig. Franske natursten. Kom og se alle vores nye og ældre kreationer i natursten fra vores stenbrud og franske fabrikker.

 4. THOMASTONE

  Frankrig

  Marmorfirmaet THOMASTONE forarbejder natursten, marmor og granit i 4 generationer. THOMASTONE, der ligger i Mondelange i Moselle, har specialiseret sig i kunstværker og sten til inde og ude. Virksomheden henvender sig både til fagfolk og enkeltpersoner med skræddersyede servicer såsom indretning med natursten: køkkener, badeværelser, bordplader, vindueskarme, fliser, trapper, møbler i sten og udendørs møbler: terrasser, trapper, indkørsler, hegn, plankeværk, havemøbler. Thomastone tilbyder et helt nyt udvalg af eksklusive produkter (PARCLOS) : modulære byggeelementer i sten til plankeværk, møbler, beklædning til swimmingpools. Undersøgelse og gratis individuelt tilbud på forespørgsel (3D-projekt, måling, AutoCAD- tegning). Interventionsområde: Moselle, Meurthe og Moselle, Nancy, Metz, Longwy, Luxembourg, Frankrig.

 5. BALTIJOS MARMURAS, JSC

  Litauen

  Baltijos marmuras UAB produkter er lavet af kultiveret marmor, kultiveret granit og Dura sten og Technistone. Produkterne der er lavet af kultiveret marmor og kultiveret granit er specielt egnede til badeværelser (vaske med bordplader i forskellige forme og størrelser). Dura Stone (der svarer til Corian eller Hanex) bruges til fremstilling af bordplader, vaske, operationsvaske, vægplader og vindueskarme. Technistone bruges til fremstilling af bordplader til køkken og bad, barer, trappetrin og vægplader.

 6. GRAFITBERGBAU - KAISERSBERG GES.M.B.H.

  Østrig

  I dokumenter fra diverse arkiver kan man læse, at grafit blev udvundet fra Kaisersberg allerede fra 1755. Siden da har den privatejede drift udviklet sig til en global, kunde- og løsningsorienteret virksomhed. Udover råstofudvinding er der siden 1990erne blevet udviklet nye anvendelsesområder. I samarbejde med kunder, højere læreanstalter og internationale forskningsenheder er der ved siden af standardprodukterne til de traditionelle anvendelsesområder for grafit også blevet udviklet grafittyper og nicheprodukter af høj kvalitet til både det østrigske og internationale marked. Virksomhedsområdet for Grafitbergbau Kaisersberg ligger tæt på knudepunktet St. Michael og direkte knyttet til jernbanenettet i delstaten Steiermark. Herfra leveres grafit til verden i sække, bigbags eller i en container på skinner eller på lastbil – alt efter kundens ønsker.

 7. MARTEK INTERNATIONAL

  Frankrig

  Vores virksomhed MARTEK International blev stiftet i 2006 og ligger i Marseille. Vi er specialister i natursten. Vi ledsager kunden under alle projektets faser, fra design til den endelige udførelse. Vi realiserer forud for projektet de tekniske undersøgelser i samarbejde med tegnestuen og udfører derefter planerne på vores værksteder. Vores indgående kendskab til sten har givet os en række solide kontrakter med flere stenbrud, hvilket gør os i stand til at levere de bedste materialer. De personer, der er til stede på byggepladsen, har været hos os i over 25 år. Vi udfører i øvrigt byggeprojekter både i Frankrig og i udlandet. Vi studerer udbudsmaterialet forudgående for blandt andet at vurdere projektets gennemførlighed og produktionskapaciteten. Vi bearbejder materialer som sandsten, granit, marmor og skifer.

 8. MARBRERIE DE LA CRAU

  Frankrig

  Marmorbruddet i Crau er specialiseret i at forarbejdning og salg af marmor, onyks, granit, natursten, kvarts, keramik... Gennem arbejdet med disse materialer har virksomheden udviklet flere fag såsom ekstern og intern flisebelægning, belægninger (trapper, facader, vægge, trapper, inddækninger, tærskler, ..) køkken og badeværelse (arbejdsplaner, kummer, vaske og massive badekar, ..), Personalisering (vi har 18 års erfaring i gravering og fotogravure og vores værksted tilbyder dig en reel ekspertise i udførsel af skilte og signalering, ... ) virksomheden laver også mange villaer eller luksuslejligheder, samt butikker på verdensplan, herunder skiltning for LVMH. Stenbruddet i Crau baserer sit ry og sin image på tre grundlæggende søjler: Kvalitet, materialevalg og service.

 9. FURESØ FLISER (CASSØE NATURSTEN)

  Danmark

  Med mere end syv års erfaring inden for branchen, kan vi tilbyde vores kunder kyndig vejledning, når det kommer til at træffe det rette valg. Vi ved godt, at valget om en ny bordplade til både køkken og badeværelse er en større beslutning, og det kan være svært at vide, hvilken retning der vil være den bedste at gå i. Hos Cassøe Natursten formår vi at omsætte dine tanker og drømme til virkelighed. Selv når du ikke er helt sikker på, hvilken slags natursten du er på jagt efter. Vi står derfor altid klar med gode råd og vejledning, når du skal tage den endelige beslutning om materiale, form og stil. Vi står for opmålingen. Når du vælger at købe en bordplade gennem os, uanset om det er til dit køkken eller bad, så kommer vi selv ud og måler op. På den måde kan du være sikker på, at vi får de helt rette opmålinger med hjem, og at din nye bordplade vil passe perfekt til rummet. Eftersom vi har vores eget stenskæreri har vi mulighed for at tilbyde vores kunder komplet skræddersyede bordplader. Med os kan alt derfor lade sig gøre, uanset om du ønsker en klassisk bordplade, en hjørne bordplade eller noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Når du vælger en natursten bordplade hos Cassøe Natursten, kan du være sikker på hurtig og nem levering. Eftersom vi selv står for opmåling og tilskæring. Så går der som oftest kun 10 dage, fra vi har målt dit køkken eller badeværelse op, til vi er færdige med bordpladen og kan montere den i dit hjem.

 10. TRENCADIS INNOVACIÓN

  Spanien

  Udvikling og fremstilling af støbeforme til Trencadis mosaik. Stort udvalg i motiver, materialer og farver. Trencadis marmor, keramik, mosaik, vægtæpper og friser. Keramikbeklædninger. Udsmykninger Trencadis.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Marmor og natursten - Import eksport

Antal resultater

11.856 Virksomheder