• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • marineret fisk

Resultater for

Marineret fisk - Import eksport

 1. EKONOMIK BALIKCILIK

  Tyrkiet

  Virksomheden EKONOMIK BALIKCILIK, er en Detailsalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for frisk fisk, marineret fisk, fangede ferskvandsfisk, og frossen fisk brancherne. Den er baseret i Nevşehir, Tyrkiet.

 2. SUSHISMAK

  Ukraine

  Virksomheden SUSHISMAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den opererer også inden for tobakshandel, pizzaer, friske færdige fiskeretter, og behandlede fisk og fiskeriprodukter brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 3. ECO FISH SAS

  Italien

  Virksomheden ECO FISH SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den opererer også inden for Fødevareforarbejdning, pakkede laks, specialiteter laks, laksebug, og Fødevareforarbejdning brancherne. Den er baseret i Gravina In Puglia, Italien.

 4. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Holland

  Virksomheden VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, Røget og saltet fisk, Marineret fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Røget og saltet fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 5. GARDEN SEA'S

  Marokko

  Virksomheden GARDEN SEA'S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, frossen fisk, frisk fisk engros, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NORD EST FOOD CATERING S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NORD EST FOOD CATERING S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den er baseret i Rovigo, Italien.

 2. GENDREAU

  Frankrig

  Virksomheden GENDREAU, der opererer inden for Fisk, på dåse branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, Færdigretter og gourmetretter, Marineret fisk, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Saint Gilles Croix De Vie, Frankrig.

 3. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DENHOLM FISHSELLING LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ferskvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Fisk - import-eksport, Fisk, frosne og dybfrosne, Marineret fisk, Fisk - import-eksport, Fisk, frosne og dybfrosne, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 4. ANDREW RACE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ANDREW RACE, er en Engrossalg, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den opererer også inden for Akvariefisk, Røget og saltet fisk, Akvariefisk, og Røget og saltet fisk brancherne. Den er baseret i Mallaig, Det Forenede Kongerige.

 5. CAPITAINE COOK

  Frankrig

  Virksomheden CAPITAINE COOK, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, på dåse, Røget og saltet fisk, Fisk, på dåse, og Røget og saltet fisk brancherne. Den er baseret i Clohars Carnoët, Frankrig.

 1. NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD

  Kina

  Virksomheden NINGBO NANLIAN FROZEN FOOD CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den opererer også inden for makreller, og alt godt fra havet frosset brancherne. Den er baseret i Yinzhou, Kina.

 2. SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den opererer også inden for røget fisk brancherne. Den er baseret i Ploiesti, Rumænien.

 1. ZMK DELIKATES SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ZMK DELIKATES SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, forarbejdning, og Fisk, forarbejdning brancherne. Den er baseret i Ostrow Wielkopolski, Polen.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK

  Polen

  Virksomheden PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den opererer også inden for Røget og saltet fisk, og Røget og saltet fisk brancherne. Den er baseret i Brzeznica Debicka, Polen.

 3. GEIROM OÜ

  Estland

  Virksomheden GEIROM OÜ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Røget og saltet fisk, Marineret fisk, Røget og saltet fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 4. CAMARCO BROS A D

  Bulgarien

  Virksomheden CAMARCO BROS A D, er en Engrossalg, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Marineret fisk, Tørret kød, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 5. NEGRO 2000

  Rumænien

  Virksomheden NEGRO 2000, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 6. WILHELM GOEDEKEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WILHELM GOEDEKEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. UNIMEDIA. SRL

  Italien

  Virksomheden UNIMEDIA. SRL, er en Distributør, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den opererer også inden for makrel brancherne. Den er baseret i Cilavegna., Italien.

 8. HEINRICH ABELMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEINRICH ABELMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Bremerhaven, Tyskland.

 1. STE IMMOBILIERE ROQUE

  Frankrig

  Virksomheden STE IMMOBILIERE ROQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Collioure, Frankrig.

 2. RAPS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden RAPS GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Kulmbach, Tyskland.

 3. BARDET LE GRAND LARGE

  Frankrig

  Virksomheden BARDET LE GRAND LARGE, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Marineret fisk, og Fisk, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Gennevilliers, Frankrig.

 4. NORDSEE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NORDSEE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Bremerhaven, Tyskland.

 5. HOMARD ATLANTIQUE

  Frankrig

  Virksomheden HOMARD ATLANTIQUE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Roscoff, Frankrig.

 6. DREWS FEINKOST GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DREWS FEINKOST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. HUBCO

  Frankrig

  Virksomheden HUBCO, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Chevilly Larue, Frankrig.

 8. NATURA SARL

  Tunisien

  Virksomheden NATURA SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marineret fisk branchen. Den er baseret i Ariana, Tunisien.

 9. IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA

  Irland

  Virksomheden IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Marineret fisk, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Ballina, Irland.

 10. DUBRUL

  Belgien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis