• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • margarine

Resultater for

Margarine - Import eksport

 1. ROYALE LACROIX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Royale Lacroix har siden 1930 tilbudt margariner og fedtstoffer til bordet, madlavning og til professionelle såsom fødevareindustrien, kiks, kager, bagerier og industrielle bagerier samt en økologisk produktserie. Til de private kunder tilbyder vi margarine til bordet og til madlavningen samt et udvalg af smøreprodukter til brød og sandwichs. Uforlignelig organoleptisk kvalitet. Enestående smagsegenskaber.

 2. SCHEDRO LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHEDRO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Ikke-chokoladeholdigt slik, Fødevarefedt, Vegetabilske olier, solsikkeolier, ketchup, mayonnaise, Raffineret solsikkeolie, og Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 3. AIGREMONT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIGREMONT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, fedtstof, Olier og fedtstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, smøremidler til fødevarer, slipmidler, oksefedt, og svinefedt brancherne. Den er baseret i Awirs-Flemalle, Belgien.

 4. ROGERIO LEAL & FILHOS S.A

  Portugal

  Virksomheden ROGERIO LEAL & FILHOS S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for margarine, og margarine til bagværk brancherne. Den er baseret i Arrifana, Santa Maria Da Feira, Portugal.

 5. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Margarine, og Margarine brancherne. Den er baseret i Bielsko-Biala, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgien

  Virksomheden VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Margarine, Wienerbrød og boller, saucer, dybfrosne bagerprodukter, Margarine, og Wienerbrød og boller brancherne. Den er baseret i Ghislenghien, Belgien.

 2. SARL MATEG

  Algerien

  Virksomheden SARL MATEG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for øko-margarine, margarine til bagere, og margarine til bagværk brancherne. Den er baseret i Oran, Algerien.

 3. BEKO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEKO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Margarine, Margarine, og solsikkeolier brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 4. SIA

  Frankrig

  Virksomheden SIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Yoghurt - produktionsmaskiner, og Yoghurt - produktionsmaskiner brancherne. Den er baseret i Louviers, Frankrig.

 5. KOMPLET BENELUX

  Luxembourg

  Virksomheden KOMPLET BENELUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukker branchen. Den opererer også inden for Margarine, bagerprodukter, sesamfrø, Margarine, og kagemøller brancherne. Den er baseret i Drinklange, Luxembourg.

 1. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Margarine, Margarine, frosne kager, frossent bagværk, og smørefedt brancherne. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 2. OCEAN

  Tyrkiet

  Virksomheden OCEAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Margarine branchen. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 1. DRAGSBAEK A/S

  Danmark

  Virksomheden DRAGSBAEK A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Margarine, margarine til bagere, Margarine, øko-margarine, og margarine til bagværk brancherne. Den er baseret i Thisted, Danmark.

 2. FUJI OIL EUROPE

  Belgien

  Virksomheden FUJI OIL EUROPE, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Margarine, Vegetabilske olier, og Margarine brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 3. "PRODUKTY PITANIA" S.P.LTD

  Belarus

  Virksomheden "PRODUKTY PITANIA" S.P.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for margarine, og peberrod brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 4. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden ZO NOS PPP - SETUZA A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Margarine, Olier og fedtstoffer til fødevarer, Shampoer, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings-, Margarine, Olier og fedtstoffer til fødevarer, Shampoer, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, husholdnings- brancherne. Den er baseret i Usti Nad Labem-Strekov, Tjekkiet.

 5. AVENO

  Belgien

  Virksomheden AVENO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for margarine, og hjemmelavet olie brancherne. Den er baseret i Antwerp, Belgien.

 6. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Spanien

  Virksomheden PAL MÓS INMUEBLES,S.L, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Margarine branchen. Den er baseret i Mós (sta.eulalia), Spanien.

 7. MOBEC A S

  Estland

  Virksomheden MOBEC A S, er en Engrossalg, der opererer inden for Vaskemidler til husholdningsbrug branchen. Den opererer også inden for Kosmetik, Margarine, Kosmetik, og Margarine brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 8. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DAUNIA ALIMENTI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Animalske olier og fedtstoffer, Margarine, Animalske olier og fedtstoffer, og Margarine brancherne. Den er baseret i Foggia, Italien.

 1. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., er en Detailsalg, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Animalske olier og fedtstoffer, Margarine, Animalske olier og fedtstoffer, og Margarine brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 2. BIOBALKANICA

  Bulgarien

  Virksomheden BIOBALKANICA, er en Engrossalg, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for olie og fedtprodukter brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 3. NOVICOM PRAHA S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden NOVICOM PRAHA S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Margarine, og Margarine brancherne. Den er baseret i Praha 4 , Tjekkiet.

 4. TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP

  Tyrkiet

  Virksomheden TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Margarine, Olier og fedtstoffer til fødevarer, og Margarine brancherne. Den er baseret i Edirne, Tyrkiet.

 5. GROENDANSK APS

  Danmark

  Virksomheden GROENDANSK APS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Margarine, og Margarine brancherne. Den er baseret i Vejen, Danmark.

 6. TOP OIL S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden TOP OIL S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Margarine, og Margarine brancherne. Den er baseret i Cáslav, Tjekkiet.

 7. FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY

  Polen

  Virksomheden FIRMA PRODUKCYJNA -MARGARYNY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for margarine brancherne. Den er baseret i Gliwice, Polen.

 8. STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA

  Tunisien

  Virksomheden STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA, er en Distributør, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Bouargoub Riadh, Tunisien.

 9. VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litauen

  Virksomheden VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Margarine, og Margarine brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 10. IREKS ENZYMA S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden IREKS ENZYMA S.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, og Vegetabilske olier brancherne. Den er baseret i Brno - Horní Herspice, Tjekkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis