• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • malmudvinding

Resultater for

Malmudvinding - Import eksport

 1. DOSTKAR MINING

  Tyrkiet

  Virksomheden DOSTKAR MINING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Malmudvinding, Malmudvinding, opaler, bentonit, og karneol brancherne. Den er baseret i Torbali, Izmir, Tyrkiet.

 2. OBSIDIAN V.E.J

  Armenien

  Virksomheden OBSIDIAN V.E.J, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den er baseret i Yerevan, Armenien.

 3. NEGAL INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NEGAL INTERNATIONAL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for eksport af dybfrossen fisk, Tunkonserves, og zinkjern i stænger brancherne. Den er baseret i Lincoln, Det Forenede Kongerige.

 4. ANTATRADE LTD.

  Ægypten

  Virksomheden ANTATRADE LTD., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den er baseret i Badr City, Ægypten.

 5. SCYPI, S.L.

  Spanien

  Virksomheden SCYPI, S.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for bortskaffelse af industriaffald brancherne. Den er baseret i Oviedo, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CAVA FOFFI SRL

  Italien

  Virksomheden CAVA FOFFI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den er baseret i Civita Castellana, Italien.

 2. YAPITASI GRUP

  Tyrkiet

  Virksomheden YAPITASI GRUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for Granulater, småsten fra stenbrud, skærver til byggesektoren, og stenbrudsprodukter brancherne. Den er baseret i Malatya, Tyrkiet.

 3. TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden TAŞDEMIR GLOBAL MADEN ANONIM ŞIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for Minedriftstjenester, Bly og blylegeringer, Minedriftstjenester, zink, og Bly og blylegeringer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. SIBELCO ITALIA SPA

  Italien

  Virksomheden SIBELCO ITALIA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for Kvartssand, ler, og kaolin brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 5. IBEROCLAYS SLU

  Spanien

  Virksomheden IBEROCLAYS SLU, er en Engrossalg, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den er baseret i Castellón De La Plana, Spanien.

 1. IMERYS MINERAUX BELGIQUE

  Belgien

  Virksomheden IMERYS MINERAUX BELGIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Malmudvinding, Ikke jernholdigt metalmalm, laboratorier, analyse af mineraler, Malmudvinding, mineraler til legeringer, og Ikke jernholdigt metalmalm brancherne. Den er baseret i Lixhe, Belgien.

 2. KLAC INDUSTRIE SAS

  Frankrig

  Virksomheden KLAC INDUSTRIE SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggepladsinstallationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggemaskiner, Malmudvinding, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggemaskiner, udtrækning, og Malmudvinding brancherne. Den er baseret i St Cyr En Val, Frankrig.

 1. AKPER PERLIT

  Tyrkiet

  Virksomheden AKPER PERLIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for fint gips, filtreringsservice af industrielle olier, mørtel til bygningsbrug, og støbejern brancherne. Den er baseret i Cankiri, Tyrkiet.

 2. CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA

  Italien

  Virksomheden CAVE DI GUAMO DI ANGELO PERA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for murede beklædninger på trapper brancherne. Den er baseret i Guamo, Italien.

 3. DMSA GROUP LLC

  Azerbaidjan

  Virksomheden DMSA GROUP LLC, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm branchen. Den opererer også inden for Knuse- og formalingsmaskiner, Malmudvinding, jordboremaskiner, Knuse- og formalingsmaskiner, maskiner og udstyr til produktion af værker i kalksten, gips og cement, og Malmudvinding brancherne. Den er baseret i Baku, Azerbaidjan.

 4. SKALAND GRAPHITE AS

  Norge

  Virksomheden SKALAND GRAPHITE AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for naturlig grafit brancherne. Den er baseret i Skaland, Norge.

 5. NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC

  Peru

  Virksomheden NUTRIENTES NATURALES LATINOAMERICA SAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for bentonit, magnesiumsulfater, kalciumsulfat, og sand til kattegrus brancherne. Den er baseret i Lima, Peru.

 6. KALTUN MINING CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden KALTUN MINING CO., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvarts og kvartssand branchen. Den opererer også inden for Konstruktioner i glas, mineraler af silicium, Malmudvinding, Konstruktioner i glas, og malingsfabrik brancherne. Den er baseret i Aydin/turkey Türkiye, Tyrkiet.

 7. YAGMUR KUYUMCU MAKINALARI

  Tyrkiet

  Virksomheden YAGMUR KUYUMCU MAKINALARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bijouteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for rensningsanlæg, maskiner til juvelérforretninger, Malmudvinding, og Luftbehandling brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. GEO PETRO MINERALES SAS

  Colombien

  Virksomheden GEO PETRO MINERALES SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den er baseret i Bogota, Colombien.

 1. ZAVALIEVSKY GRAPHITE

  Ukraine

  Virksomheden ZAVALIEVSKY GRAPHITE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 2. MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY

  Tyrkiet

  Virksomheden MALTAS MINING AND CHEMICAL MANUFACTURER FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den er baseret i Kütahya, Tyrkiet.

 3. SKY GLOBAL MACHINERY

  Tyrkiet

  Virksomheden SKY GLOBAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Letvægts metalstillads branchen. Den opererer også inden for Minedrift, overflade - maskiner og udstyr, hydraulisk udstyr, Malmudvinding, Minedrift, overflade - maskiner og udstyr, og maskinforarbejdede emner brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 4. KAOLIN EAD

  Bulgarien

  Virksomheden KAOLIN EAD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for ler, kaolin, og Kvartssand brancherne. Den er baseret i Senovo, Bulgarien.

 5. WOLD MADEN

  Tyrkiet

  Virksomheden WOLD MADEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm branchen. Den opererer også inden for småsten fra stenbrud, Halvædelsten, og Malmudvinding brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. AYMER MARBLE

  Tyrkiet

  Virksomheden AYMER MARBLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for Magnesit, Marmor, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, maskiningeniørarbejde, Magnesit, Marmor, og Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 7. CARRIÈRE DE LA HAZOTTE

  Belgien

  Virksomheden CARRIÈRE DE LA HAZOTTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den er baseret i Tavier, Belgien.

 8. PAKIS DOGALTAS MARBLE CO., LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden PAKIS DOGALTAS MARBLE CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for marmorbadeværelse, Malmudvinding, og Fliselægning i natursten brancherne. Den er baseret i Amasya, Tyrkiet.

 9. SOCIETE MINIERE DU GABON

  Gabon

  Virksomheden SOCIETE MINIERE DU GABON, er en Detailsalg, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den er baseret i Libreville, Gabon.

 10. CARBOCIA

  Frankrig

  Virksomheden CARBOCIA, er en Distributør, der opererer inden for Malmudvinding branchen. Den opererer også inden for calciumkarbonat brancherne. Den er baseret i Louvil, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis