• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • malkning - maskiner og udstyr

Resultater for

Malkning - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. BELGOMILK IA SA

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company er en førende organisation inden for landbrug og avl af kreaturer. Etableret i 1996 har virksomheden mere end 25 års erfaring inden for kommercielle aktiviteter. I 2005 investerede virksomheden i fremtiden, og oprettede et dedikeret team af ledere til at udvikle en ny produktionsenhed som specialiserer sig i et omfattende udvalg af kategorier. Virksomheden tilbyder kreaturenheder til rimelige priser, traditionelle bygninger, varehuse, malkeområder, fælder, foderremme, slibere, siloer, ostemejerier og køletanke. Belgo-Milk Company arbejder med forskellige kreaturracer af den bedste kvalitet såsom Lacaune får, ASSAF og Friesland, for at levere de bedst mulige mælkeprodukter. Virksomheden anvender også TYROBOX®, som er et avanceret system der hjælper med at garantere kvaliteten og sikkerheden af produkterne. Med deres engagement til excellence og innovation, fortsætter Belgo-Milk Company med at levere førsteklasses produkter og service til alle deres kunder.

 2. KVIA KOBØRSTER: BEST BECAUSE IT LASTS

  Danmark

 3. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

  Alchemist Technologies blev grundlagt i 2016 i Tyrkiet og producerer landbrugsmaskinudstyr. Vi producerer hovedsageligt trailere til landbruget under mærket ALCHEMIST TRAILER som fx balletrailere, traditionelle trailere og monocoquetrailere, som er bekvemme for landmænd og er tilpasset deres behov. Under ét tag tilbyder vores virksomhedspartnere vores marketing-service, som med et professionelt salgsteam og teknisk team, som imødekommer kundernes behov. Vi tilbyder løsninger inden for landbruget som fx: •Jordbearbejdningsudstyr, •Plantningsudstyr •Læsser og tilbehør, •Høproduktionsudstyr, •Gødningsspredere, •Energiløsninger, •Pakkemaskiner, •Sprøjteudstyr og udstyr til husdyrhold, besøg venligst vores website for at se mere! Vores hovedpartner KOMSILAJ Ballepressere til runde baller er førende i Tyrkiet og er kendt for sin styrke og mest avancerede funktioner (Disse maskiner kan emballere tomatmos og tørre materialer som fx bomuld). Vores anden førende partner er OPAL PIVOT og er kendt for sine højtydende sprinkler og midter-, lineær og universaltappe til gearkasser til overrisling i landbruget. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. DUTCH MILK FILTERS

  Holland

  Dutch Milk filtrers er en ung dynamisk virksomhed med fokus på salg af mælkefiltre inden for Den Europæiske Union. Vi leverer allerede vores mælkefiltre i 8 forskellige europæiske lande. Vi leverer det samlede spekter mælkefilter sokker og skiver, som du kan bestille online. (Webshop, e-mail eller telefon). Hvis du ikke finder et filter i den ønskede størrelse, kan du altid kontakte os for at finde en løsning. For at du kan stifte bekendtskab med Dutch's mælkefiltre kan du prøve vores mælkefiltre til gratis ved at bestille en gratis prøvepakke. På denne måde kan du teste vores mælkefiltre grundigt før bestilling. Kontakt os gerne hvis du har nogle spørgsmål.

 5. COW-SHOP APS

  Danmark

  Hos CowShop har vi mange års erfaring med salg af forbrugsdele til malkerobotter og malkestalde. Vores målsætning er at være blandt de bedste, billigste og hurtigste på markedet, når det kommer til salg og levering af forbrugsdele til mælkeproducenternes stalde. Hos CowShop kan du altid finde et stort udvalg af markedets billigste sliddele til malkerobotter og malkestalde af forskellige mærker.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Spanien

  Fremstilling og salg af reservedele til malkemaskiner, maskiner og udstyr til malkning, muffer til malkemaskiner, automatisk malkeudstyr, mælkemærke, mælkedispenser osv.

 2. AYAZ KAUCUK PLASTIK VE KALIP MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden AYAZ KAUCUK PLASTIK VE KALIP MAKINA SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malkemaskineanlæg, malkeanlæg, tilbehør til malkemaskiner, og automatiske malkeanlæg brancherne. Den er baseret i Nilüfer, Tyrkiet.

 3. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foderdistributionssystemer branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Malkning - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, udstyr til båse, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Malkning - maskiner og udstyr, og Landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. ONCEL MILKING MACHINES&SPARE PARTS

  Tyrkiet

  Virksomheden ONCEL MILKING MACHINES&SPARE PARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malkemaskineanlæg, tilbehør til malkemaskiner, automatiske malkemaskiner, og malkeanlæg brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. ŞAHBAZ ISI SAN.TIC.A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden ŞAHBAZ ISI SAN.TIC.A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til fremstilling af fløde, smør og yoghurter brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 1. THEOHARIDIS S.A.

  Grækenland

  Virksomheden THEOHARIDIS S.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Malkning - maskiner og udstyr, kardanaksler, klippemaskiner til landbrug, Malkning - maskiner og udstyr, og plove og udstyr til jordarbejde brancherne. Den er baseret i Kalochori, Grækenland.

 2. AGROMASTERS LTD

  Grækenland

  Virksomheden AGROMASTERS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Køletanke, malkeanlæg, og Køletanke brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 1. AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT

  Tyskland

  Virksomheden AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT, er en Engrossalg, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Drikketrug, Stalde og båse - armaturer, Drikketrug, Hegn i kurvepil, og Stalde og båse - armaturer brancherne. Den er baseret i Lübben, Tyskland.

 2. MERTSAN PUMPS & AGRICULTURE

  Tyrkiet

  Virksomheden MERTSAN PUMPS & AGRICULTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Malkning - maskiner og udstyr, gødningsspreder, Malkning - maskiner og udstyr, og pulverisatorer til landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. EGE SUT TEKNOLOJILERI

  Tyrkiet

  Virksomheden EGE SUT TEKNOLOJILERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. J. DELGADO SA

  Spanien

  Virksomheden J. DELGADO SA, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, automatiske malkeanlæg, malkesalt, og tilbehør til malkemaskiner brancherne. Den er baseret i SOCUÉLLAMOS - CIUDAD REAL, Spanien.

 5. TAMAM MILKING TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

  Virksomheden TAMAM MILKING TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malkemaskineanlæg, tilbehør til malkemaskiner, automatiske malkemaskiner, og værktøj til landbrug brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 6. OMSA SUT SAGIM MAKINALARI VE YEDEK PARCA

  Tyrkiet

  Virksomheden OMSA SUT SAGIM MAKINALARI VE YEDEK PARCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malkemaskineanlæg, tilbehør til malkemaskiner, automatiske malkemaskiner, og malkeanlæg brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 7. LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

  Virksomheden LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengøring at stalde og båse - maskiner og udstyr, ajlepumper, udstyr til båse, luftventilationsanlæg til stalde, og Rengøring at stalde og båse - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 8. SÜTKAR

  Tyrkiet

  Virksomheden SÜTKAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. FIC SPA

  Italien

  Virksomheden FIC SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, og Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mese, Italien.

 2. KMR KAUCUK SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden KMR KAUCUK SAN VE TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 3. AGRODEL, LDA.

  Portugal

  Virksomheden AGRODEL, LDA., er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Malkning - maskiner og udstyr, hegn til kvæg højspænding, og Malkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ponta Delgda, Portugal.

 4. ARDEN MILKING TECHNOLOGIES

  Tyrkiet

  Virksomheden ARDEN MILKING TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. MELKZENTER

  Luxembourg

  Virksomheden MELKZENTER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malkning - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Industrivedligeholdelse, Malkning - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Industrivedligeholdelse, og gulvbelægninger brancherne. Den er baseret i Angelsberg, Luxembourg.

 6. DELAVAL

  Belgien

  Virksomheden DELAVAL, er en Distributør, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for automatiske malkeanlæg, og automatiske malkemaskiner brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 7. FELIX INTERNATIONAL

  Tyrkiet

  Virksomheden FELIX INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dubai, Tyrkiet.

 8. VESA MILKING MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden VESA MILKING MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for tilbehør til malkemaskiner, og behandlet mælk brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 9. AS METAL KALIP

  Tyrkiet

  Virksomheden AS METAL KALIP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Malkning - maskiner og udstyr, Gelændre og balustre, dele til landbrugsmaskiner, tilbehør til malkemaskiner, Malkning - maskiner og udstyr, og Gelændre og balustre brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 10. ALISTAR EUROPE LTD

  Latvia

  Virksomheden ALISTAR EUROPE LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Riga, Latvia.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Malkning - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.149 Virksomheder