• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • malkekvæg

Resultater for

Malkekvæg - Import eksport

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Virksomheden KURT NISGAARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, Kvæg, Svin, Kvæg til opdræt, Malkekvæg, mink, mælkekøer, import eksport af kvæg, og Kvæg brancherne. Den er baseret i Skjern, Danmark.

 2. FRISONA GMBH

  Tyskland

  I 32 år har vi eksporteret malkekvæg af racerne Holstein Frisian, Simmental og broget kvæg. Såvel brunkvæg og Jersey som malkefår af racerne østfrisisk malkefår, Lacaune og Awassi, kødfår af racerne Merino, Suffolk, Berrichon, Ile de France og Texel. Desuden kan vi tilbyde et bredt udvalg af drægtigt kvæg og kvæg, der har kælvet, både som salg fra stald og auktionskøb - ikke kun Holsteiner sortbroget, men også Simmental-broget og brunkvæg.

 3. COW-SHOP APS

  Danmark

  Hos CowShop har vi mange års erfaring med salg af forbrugsdele til malkerobotter og malkestalde. Vores målsætning er at være blandt de bedste, billigste og hurtigste på markedet, når det kommer til salg og levering af forbrugsdele til mælkeproducenternes stalde. Hos CowShop kan du altid finde et stort udvalg af markedets billigste sliddele til malkerobotter og malkestalde af forskellige mærker.

 4. SARL ALGERIAN BOVINES

  Algerien

  Virksomheden SARL ALGERIAN BOVINES, er en Distributør, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den er baseret i Alger, Algerien.

 5. SIM HOLLAND B.V.

  Holland

  Virksomheden SIM HOLLAND B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den er baseret i Sliedrecht, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MARTÍNEZ IDI

  Spanien

  Virksomheden MARTÍNEZ IDI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den er baseret i Manises, Spanien.

 2. TAURUS GROUP

  Tjekkiet

  Virksomheden TAURUS GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den er baseret i Prague, Tjekkiet.

 3. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Tyskland

  Virksomheden ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, er en Engrossalg, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 4. FOREVER HORSES EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FOREVER HORSES EUROPE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for geder, tyre, og Kvier brancherne. Den er baseret i Kirk Michael, Det Forenede Kongerige.

 5. NEMEGHEER

  Belgien

  Virksomheden NEMEGHEER, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, og Malkekvæg brancherne. Den er baseret i Tielt, Belgien.

 1. BONAT

  Italien

  Virksomheden BONAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for parmigiano reggiano, og parmigiano reggiano, vakuumpakket brancherne. Den er baseret i Montechiarugolo, Italien.

 2. EVAGRI

  Frankrig

  Virksomheden EVAGRI, er en Distributør, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for forbedrede nettjenester brancherne. Den er baseret i Saint Meen Le Grand, Frankrig.

 1. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Tyskland

  Virksomheden IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, er en Engrossalg, der opererer inden for Kalve og slagtekvæg branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, og Malkekvæg brancherne. Den er baseret i Duesseldorf, Tyskland.

 2. MACHINERY WORLD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MACHINERY WORLD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til mejeribrug, maskiner til landbrugsfødevarer, separatorer af fløde og mælkeserum til mejerier, og anlæg og udstyr til modtagelse på mejerier brancherne. Den er baseret i Leicestershire, Det Forenede Kongerige.

 3. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrig

  Virksomheden EURL LE LIEVRE LUC, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvæg branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, Malkekvæg, kvæg til slagtning, kvæg til avl, Kalve og slagtekvæg, og Malkekvæg brancherne. Den er baseret i Le Roc Saint Andre, Frankrig.

 4. BLUEBELL EXIM

  Indien

  Virksomheden BLUEBELL EXIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den er baseret i Ahmedabad, Indien.

 5. FARMLAND AD

  Bosnien og Herzegovinen

  Virksomheden FARMLAND AD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, Komælk, Malkekvæg, produktion af økologisk gødning, og dyrefoder brancherne. Den er baseret i Nova Topola, Bosnien og Herzegovinen.

 6. BOVI-DENMARK A/S

  Danmark

  Virksomheden BOVI-DENMARK A/S, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den er baseret i Rødding, Danmark.

 7. IMPORTFRISONA SLU

  Spanien

  Virksomheden IMPORTFRISONA SLU, er en Distributør, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den er baseret i León, Spanien.

 8. KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI

  Tyrkiet

  Virksomheden KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for automatiske malkemaskiner, og automatiske malkeanlæg brancherne. Den er baseret i Sivas, Tyrkiet.

 1. FERMEDOUBS

  Frankrig

  Virksomheden FERMEDOUBS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for mælkekøer, og Kvier brancherne. Den er baseret i L'isle Sur Le Doubs, Frankrig.

 2. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Tyrkiet

  Virksomheden GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for frisk mælk, Mejeriprodukter, Malkemaskineanlæg, frisk mælk, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. KUIPERS AGRISHOP

  Holland

  Virksomheden KUIPERS AGRISHOP, er en Engrossalg, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for artikler til hobbyarbejde brancherne. Den er baseret i Marrum, Holland.

 4. TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY

  Kina

  Virksomheden TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den er baseret i Taian, Kina.

 5. ASCOL

  Spanien

  Virksomheden ASCOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for Genetik brancherne. Den er baseret i Cenero-Gijón, Spanien.

 6. NUTRIWEB

  Reunion

  Virksomheden NUTRIWEB, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for ernæringsproblemer, og mælkekøer brancherne. Den er baseret i ST LEU, Reunion.

 7. ARNAOUM COMPANY

  Ukraine

  Virksomheden ARNAOUM COMPANY, er en Distributør, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier brancherne. Den er baseret i Vinnytsia, Vinnytsia, Ukraine, Ukraine.

 8. WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD

  Kina

  Virksomheden WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den er baseret i Shanghai, Kina.

 9. MORRIS-EYTON & SON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MORRIS-EYTON & SON, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Kalve og slagtekvæg, Kvæg, og Kalve og slagtekvæg brancherne. Den er baseret i Millom, Det Forenede Kongerige.

 10. UNITED DAIRY FARMERS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden UNITED DAIRY FARMERS, der opererer inden for Malkekvæg branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Kalve og slagtekvæg, Kvæg, og Kalve og slagtekvæg brancherne. Den er baseret i Antrim, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis