• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • magnetisk udstyr

Resultater for

Magnetisk udstyr - Import eksport

 1. MAGNETIC CONSTRUCTION

  Portugal

  Grundlagt i 2016 er MAGNETIC CONSTRUCTION en dynamisk virksomhed, specialiseret inden for konstruktion, ingeniørarbejde, metallurgi og landbrugssektoren. Virksomheden tilbyder specialiseret arbejdskraft inden for metalbranchen, med implementation af industrielle, reparations- og skibsbygningsprojekter, både på land og til vands. Missionen er at løse monteringsbehov når der udføres projekter og aktiviteter for alle deres kunder. De løsninger som skabes af virksomheden, som integrerer den fulde logistik og administrative support, er hurtig, fleksibel, pålidelig og dynamisk. De løsninger vi skaber er skræddersyet til hvert enkelt projekt, og fuldt ud tilpasset kundens behov. For at imødese monteringskravene hos vores kunder, kan du finde Magnetic Construction alle vegne, både nationalt og internationalt, hvor der skabes strategiske partnerskaber. MAGNETIC CONSTRUCTION's kapacitet giver dem mulighed for at dække enorme projekter med høje tekniske krav. Fra små og store områder, involverer arbejdet fra MAGNETIC CONSTRUCTION's mellem eller kortvarige projekter inden for skibsbyggeri til længerevarende skibsbyggeriprojekter. Når det kommer til industrielle projekter, kan du finde os inden for metalstrukturer, konstruktion af termoelektronik, petrokemikalie og raffinaderier. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 2. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Rusland

  AMT&C Group designer og fremstiller magnetisk udstyr til videnskab og industrien baseret på permanente magneter og elektromagnetiske systemer: magnetisk og elektromagnetisk udstyr til særdeles, intensive magnetiske felter (indikator af mangler, kilder til magnetiske felter); magnetiske elektriske og elektroniske måleinstrumenter til laboratorier og forskere; Induktion magnemetere; elektromagneter. AMT&C Group fokuserer på nuværende områder af anvendt magnetisme: energiafhængige spærreventiler, elektriske aktuatorer og elektriske maskiner med særdeles høj effektivitet inden for energiforvandling, sprøjtede hjulmotorer, videnskabeinstrumenter og magnetiske systemer til styring af endoskopiske GI undersøgelseskapsler. AMT&C udfører R&D inden for magnetisk hypertermi, målrettet præcisionskontrolleret desorption af medicin, magnetisk køling, samt metoder inden for fremstilling af nanoskala og nanostrukturerede materialer.

 3. BVI MAGNET GMBH

  Tyskland

  Vi tilbyder dig faglig rådgivning og produkter af høj kvalitet til realisering af din opgavestilling. Rådgivning, udvikling, produktion, kvalitets­sikring, levering – vores trin, der sikrer, at du er tilfreds. Hos BVI Magnet GmbH som magnetproducent venter dig et stort spektrum af forskellige permamagneter, fra neodym-ringmagnet, hårdferritmagnet og AlNiCo-magneter til magnetfiltre. Vi vil gerne fremhæve magneterne af neodym (NdFeB), AlNiCo-magneter samt samarium-kobolt-magneterne. Vi tilbyder også magnetsystemer hhv. magnetmoduler. Som pålidelig magnetproducent kontrollerer vi alle permamagneter – uanset om det er en ringmagnet, AlNiCo-magneter eller magneter af neodym (NdFeB) – omhyggeligt. Derfor er vores magneter og magnetsystemerne overbevisende med deres kvalitet og pålidelighed. Vi fremstiller forskellige permamagneter – som ringmagnet, blokmagnet, stavmagnet eller rund magnet, som segmentmagneter samt segment-ringudskæringer.

 4. TRANCERIE EMILIANE

  Italien

  Trancerie Emiliana har i mere end 60 år arbejdet med: udskæring, trykformning, udskæringslinjer, konstruktion af matricer. Vi bestræber os på at undersøge nye projekter til optimering af vores produkter. Efter en grundig analyse af kundens behov arbejder udviklingsafdelingen på at levere løsninger til hver anmodning. Virksomheden udmærker sig ved sin fleksibilitet, kvaliteten af sine produkter, dens innovation og evne til at udfordre sig selv

 5. RAOUL LENOIR

  Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SELTER S.A.

  Spanien

 2. MAGNETBAU SCHRAMME GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. RED MAGNETICS - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH

  Tyskland

 4. GMB DEUTSCHE MAGNETWERKE GMBH

  Tyskland

 5. MAGNET.WORKS MAGNET- UND INDUSTRIETECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Østrig

 1. I.H.G. SPANN- UND ANWENDUNGSTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

 2. SAV GMBH

  Tyskland

 1. PETER WELTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. BÜRKI INGENIEURE GMBH

  Schweiz

 3. THYSSENKRUPP MAGNETTECHNIK - ZWEIGNIEDERLASSUNG DER THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH

  Tyskland

 4. SCHALLENKAMMER MAGNETSYSTEME GMBH

  Tyskland

 5. MAGNETFABRIK BONN GMBH

  Tyskland

 6. GÜNTHER ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

 7. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. MANNEL MAGNETTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. MTK MAGNET - FABRIK SOLINGEN GMBH

  Tyskland

 2. ALEXANDER GMBH MAGNETTECHNIK

  Tyskland

 3. BR TECHNIK KONTOR GMBH

  Tyskland

 4. EARTH PANDA-FAMOUS MAGNET (EUROPE) GMBH

  Tyskland

 5. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Tyskland

 6. EUROMAGNETE GMBH

  Tyskland

 7. BBA AG

  Schweiz

 8. VEEKIM AG

  Tyskland

 9. MTS TRADING UG

  Tyskland

 10. DIE MAGNETPROFIS GMBH & CO. KG

  Tyskland