• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • magnetisk udstyr

Resultater for

Magnetisk udstyr - Import eksport

 1. BVI MAGNET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi tilbyder dig faglig rådgivning og produkter af høj kvalitet til realisering af din opgavestilling. Rådgivning, udvikling, produktion, kvalitets­sikring, levering – vores trin, der sikrer, at du er tilfreds. Hos BVI Magnet GmbH som magnetproducent venter dig et stort spektrum af forskellige permamagneter, fra neodym-ringmagnet, hårdferritmagnet og AlNiCo-magneter til magnetfiltre. Vi vil gerne fremhæve magneterne af neodym (NdFeB), AlNiCo-magneter samt samarium-kobolt-magneterne. Vi tilbyder også magnetsystemer hhv. magnetmoduler. Som pålidelig magnetproducent kontrollerer vi alle permamagneter – uanset om det er en ringmagnet, AlNiCo-magneter eller magneter af neodym (NdFeB) – omhyggeligt. Derfor er vores magneter og magnetsystemerne overbevisende med deres kvalitet og pålidelighed. Vi fremstiller forskellige permamagneter – som ringmagnet, blokmagnet, stavmagnet eller rund magnet, som segmentmagneter samt segment-ringudskæringer.

 2. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Grønne magneter til den moderne industri. Med beliggenheden i den skønne Schwarzwald giver vores professionelle medarbejdere dig den bedste rådgivning fra den førende producent af permanentmagnet- og permanentkrølninger. Udover et omfattende sortiment af standardprodukter, som f.eks. FX-serien inden for løftemagneter og FXL-serien inden for magnetspændeteknik, tilbyder vi et bredt sortiment af magnetiske hjælpemidler, spændeudstyr og løftegrej samt færdige, kundespecifikke løsninger i stykantallet et eller som OEM til jeres behov.

 3. SELTER S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SELTER S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner til magnetisk hejsning, elektromagneter, magnetiske plader, magnetseparatorer, magnetiske komponenter, magnetplader, og afmagnetiseringsapparater brancherne. Den er baseret i Girona, Spanien.

 4. RAOUL LENOIR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden RAOUL LENOIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Elektriske kraftværker kraftliner, Dæk, permanente magneter, løft med magnet, maskiner til magnetisk hejsning, udstyr til genbrug af metal, genbrug af ikke jernholdige metaller, og miner brancherne. Den er baseret i Cosnes Et Romain, Frankrig.

 5. BÜRKI INGENIEURE GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden BÜRKI INGENIEURE GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Schönenberg, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PETER WELTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PETER WELTER GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Erftstadt, Tyskland.

 2. I.H.G. SPANN- UND ANWENDUNGSTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden I.H.G. SPANN- UND ANWENDUNGSTECHNIK VERTRIEBS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 3. THYSSENKRUPP MAGNETTECHNIK - ZWEIGNIEDERLASSUNG DER THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THYSSENKRUPP MAGNETTECHNIK - ZWEIGNIEDERLASSUNG DER THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 4. SCHALLENKAMMER MAGNETSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHALLENKAMMER MAGNETSYSTEME GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Kürnach, Tyskland.

 5. MAGNET.WORKS MAGNET- UND INDUSTRIETECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGNET.WORKS MAGNET- UND INDUSTRIETECHNIK VERTRIEBS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Linz, Østrig.

 1. MAGNETBAU SCHRAMME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGNETBAU SCHRAMME GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Deggenhausertal, Tyskland.

 2. GMB DEUTSCHE MAGNETWERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GMB DEUTSCHE MAGNETWERKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Bitterfeld-Wolfen, Tyskland.

 1. RED MAGNETICS - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RED MAGNETICS - EINE FACHABTEILUNG DER INTERTEC COMPONENTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Hallbergmoos, Tyskland.

 2. MAGNETFABRIK BONN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGNETFABRIK BONN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Bonn, Tyskland.

 3. GÜNTHER ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GÜNTHER ELECTRONIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Ludwigsburg, Tyskland.

 4. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Magneter, Hæftemagneter, magneter og permamagneter, Neodym-jern-bor-magnet (NdFeB-magnet), magnetiske filtre, Magnetsystemer, Ferrit magnet, Gribermagneter, og Magneter brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 5. MANNEL MAGNETTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MANNEL MAGNETTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 6. BR TECHNIK KONTOR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BR TECHNIK KONTOR GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Mittelangeln, Tyskland.

 7. ALEXANDER GMBH MAGNETTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALEXANDER GMBH MAGNETTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Selm, Tyskland.

 8. MTK MAGNET - FABRIK SOLINGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MTK MAGNET - FABRIK SOLINGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 1. FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Ventiler, hydrauliske, Ventiler, magnet-, trykregulatorer til gas, enkle ventiler, Elektrisk styrede ventiler, ventiler med elektrisk og pneumatisk styring, Ventiler, hydrauliske, pneumatiske og elektriske ventiler, og ventiler til apparater under tryk brancherne. Den er baseret i Sasbach, Tyskland.

 2. ADVANCED MAGNETIC TECHNOLOGIES AND CONSULTING (AMT&C)

  Rusland

  AMT&C Group designer og fremstiller magnetisk udstyr til videnskab og industrien baseret på permanente magneter og elektromagnetiske systemer: magnetisk og elektromagnetisk udstyr til særdeles, intensive magnetiske felter (indikator af mangler, kilder til magnetiske felter); magnetiske elektriske og elektroniske måleinstrumenter til laboratorier og forskere; Induktion magnemetere; elektromagneter. AMT&C Group fokuserer på nuværende områder af anvendt magnetisme: energiafhængige spærreventiler, elektriske aktuatorer og elektriske maskiner med særdeles høj effektivitet inden for energiforvandling, sprøjtede hjulmotorer, videnskabeinstrumenter og magnetiske systemer til styring af endoskopiske GI undersøgelseskapsler. AMT&C udfører R&D inden for magnetisk hypertermi, målrettet præcisionskontrolleret desorption af medicin, magnetisk køling, samt metoder inden for fremstilling af nanoskala og nanostrukturerede materialer.

 3. MAGNETIC CONSTRUCTION

  Portugal

  Grundlagt i 2016 er MAGNETIC CONSTRUCTION en dynamisk virksomhed, specialiseret inden for konstruktion, ingeniørarbejde, metallurgi og landbrugssektoren. Virksomheden tilbyder specialiseret arbejdskraft inden for metalbranchen, med implementation af industrielle, reparations- og skibsbygningsprojekter, både på land og til vands. Missionen er at løse monteringsbehov når der udføres projekter og aktiviteter for alle deres kunder. De løsninger som skabes af virksomheden, som integrerer den fulde logistik og administrative support, er hurtig, fleksibel, pålidelig og dynamisk. De løsninger vi skaber er skræddersyet til hvert enkelt projekt, og fuldt ud tilpasset kundens behov. For at imødese monteringskravene hos vores kunder, kan du finde Magnetic Construction alle vegne, både nationalt og internationalt, hvor der skabes strategiske partnerskaber. MAGNETIC CONSTRUCTION's kapacitet giver dem mulighed for at dække enorme projekter med høje tekniske krav. Fra små og store områder, involverer arbejdet fra MAGNETIC CONSTRUCTION's mellem eller kortvarige projekter inden for skibsbyggeri til længerevarende skibsbyggeriprojekter. Når det kommer til industrielle projekter, kan du finde os inden for metalstrukturer, konstruktion af termoelektronik, petrokemikalie og raffinaderier. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 4. KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KENDRION (DONAUESCHINGEN/ENGELSWIES) GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Elektromagneter, rådgivning inden for elektromagnetisme, Hæftemagneter, og Elektromagneter brancherne. Den er baseret i Donaueschingen, Tyskland.

 5. VEEKIM AG

  Tyskland

  Virksomheden VEEKIM AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Wismar, Tyskland.

 6. MTS TRADING UG

  Tyskland

  Virksomheden MTS TRADING UG, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Donaueschingen, Tyskland.

 7. EUROMAGNETE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EUROMAGNETE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 8. BBA AG

  Schweiz

  Virksomheden BBA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Aarau, Schweiz.

 9. SAV GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAV GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 10. ISLIKER MAGNETE AG

  Schweiz

  Virksomheden ISLIKER MAGNETE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den er baseret i Andelfingen, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis