• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • magneter

Resultater for

Magneter - Import eksport

 1. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 2003 har vi drevet vores onlinebutik med magneter. Supermagnet-teamet er vokset støt, siden det blev grundlagt og har nu over 50 ansatte. Det faktum, at vi er på rette vej, bekræftes ikke kun af de 2 millioner ordrer, vi nu har modtaget. Men også den positive feedback fra vores kunder. Takket være en lagerbeholdning på mere end 35 millioner magneter og magnetprodukter, kan vi altid, og omgående, levere større mængder. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, vil vores firesprogede kundeservice give dig kompetent hjælp. Fordi vores højeste prioritet er at opfylde dine ønsker 100 %. Med over 224.000 ordrer om året er vi Europas førende onlinebutik for magneter. Når det kommer til magneter, er vi den rigtige partner. Ingen anden onlinebutik for neodymmagneter har mere tilfredse kunder i Europa end supermagnete.de. I den tysktalende sprogverden, er supermagneter blevet synonym med neodymmagneter.

 2. BVI MAGNET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi tilbyder dig faglig rådgivning og produkter af høj kvalitet til realisering af din opgavestilling. Rådgivning, udvikling, produktion, kvalitets­sikring, levering – vores trin, der sikrer, at du er tilfreds. Hos BVI Magnet GmbH som magnetproducent venter dig et stort spektrum af forskellige permamagneter, fra neodym-ringmagnet, hårdferritmagnet og AlNiCo-magneter til magnetfiltre. Vi vil gerne fremhæve magneterne af neodym (NdFeB), AlNiCo-magneter samt samarium-kobolt-magneterne. Vi tilbyder også magnetsystemer hhv. magnetmoduler. Som pålidelig magnetproducent kontrollerer vi alle permamagneter – uanset om det er en ringmagnet, AlNiCo-magneter eller magneter af neodym (NdFeB) – omhyggeligt. Derfor er vores magneter og magnetsystemerne overbevisende med deres kvalitet og pålidelighed. Vi fremstiller forskellige permamagneter – som ringmagnet, blokmagnet, stavmagnet eller rund magnet, som segmentmagneter samt segment-ringudskæringer.

 3. PINS & MEHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Komplicerede former, individuelle farver, eksklusive materialer – siden 1994 har Pins & mehr tilbudt en nærmest uendelig mangfoldighed af standardprodukter. Også avancerede specialønsker efter kundespecifikationer produceres på højt niveau. Reklamebudskaber af enhver art iscenesættes med stor idérigdom iøjnefaldende, informativt og enestående. Herunder lægger vi stor vægt på direkte kontaktpersoner i forbindelse med den personlige kundekontakt. Giv os din tillid, og udnyt vores stærke sider: Kompetence - Mangeårig erfaring - Virksomhedsintern grafisk afdeling kundeservice - Individuel rådgivning - Personlige kontaktpersoner - Hurtig bearbejdning - Leveringsgaranti. Rimelige priser - Gennemsigtighed, uden skjulte ekstraomkostninger - Rimelig takket være SEDEX-medlemskab (principper om etisk og social bæredygtighed).

 4. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som førende producent af permanent-magnetiske byggekomponenter har vi siden 1963 tilbud alt i en proces. Hos Hardt er alt samlet på et sted: Udvikling, konstruktion, fremstilling af egne værktøjer og produkter, produktion af individuelle udstansnings- og trækdele, samt plastsprøjtestøbedele samt montering af magnetsystemer.. Med en moderne maskinpark, innovative produktkoncepter og stor rådgivningskompetence producerer vi hvert år adskillige millioner magnetsystemer, der er "Made in Germany". Et stort lager af standardprodukter giver hurtig og fleksibel ordreafvikling. Mulighed for levering af enkelte dele og store serier.. Anvendelsesområder for permanent-magnetiske byggekomponenter: Bilindustrien, lysteknik, medicinalteknik, byggeri, dekorationsformål, reklamer og navneskilte.

 5. NINGBO ZHAOBAO MAGNET CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  ZHAOBAO MAGNET har fremstillet førsteklasses, sjældne permanente jordmagneter (NdFeB og SmCo) siden 1999. Mere end 95 % af vores produkter bruges inden for industriel automatisering, automobilbranchen, ren energi og andre anvendelser, i særdeleshed i permanente energieffektive magnetmotorer. Med et dedikeret hold af 500 erfarne medarbejdere, tilbyder vi konkurrencedygtige produkter og tjenester. Vi har også et godt samarbejde med Chinese Academy of Sciences hvor vi yder teknisk support. Som en IATF 16949: 2016-, ISO 14001: 2015- og ISO 45001: 2018-certificeret virksomhed garanterer vi produktstabilitet gennem en streng og omhyggelig overvågning og testning. Vores forpligtelse til kundetilfredshed er baggrund for vores omfattende servicesystem. Vi er en førende fabrikant og leverandør af NdFeB-magneter, og leverer til forskellige industrier globalt med professionelle OEM-tjenester. Vi specialiserer os også i AlNiCo-magneter som er kendt for deres resistent over for høje temperaturer og fremragende fysiske egenskaber. Vores skræddersyede AlNiCo-produkter er rustresistente uden behov for belægninger. Derudover tilbyder vi magnetiske enheder, som kombinerer permanente magneter med metal- eller plastkomponenter for at imødese specifikke applikationsbehov, og dermed reducere omkostningerne for vores kunder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MAX BAERMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen hos MAX BAERMANN GmbH, førende producent af plasticbundne permamagneter på verdensplan. I mere end 90 år har vi leveret førsteklasses produkter til skridtmotorer, mikromotorer, vridningsvinkelsensorer, vridningsmomentsensorer, tilsætningskølemiddelpumper samt armaturer og instrumenter. Vores magneter udvikles i tæt samarbejde med vores specialafdelinger for konstruktion, produkt- og procesudvikling samt kvalitetssikring specielt efter vores kunders krav. Vi tilbyder innovative løsninger, der matcher vores kunders behov. Hos MAX BAERMANN GmbH lægger vi vægt på kvaliteten og ensartetheden af vores produktion. Vores processer stemmer overens med de højeste internationale standarder, og vi er certificeret i henhold til IATF16949: 2016. Kundespecifikke løsninger kræver særligt værktøj og særlige anordninger, som vi producerer i vores egen værktøjskonstruktion. Vores materialer udvælges omhyggeligt og testes før brug for at opfylde vores høje kvalitetsstandarder. Blandingsmetoderne og -forholdene er underkastet en uafbrudt kontrol og optimeres kontinuerligt for at sikre, at vores produkter opfylder de højeste krav.

 2. RM2M

  Frankrig

  Verified by europages badge

  RM2M er distributør af industrielle fjernbetjeninger og løfte- og godshåndteringsudstyr Vi har fået et solidt fodfæste på markedet for løft og godshåndtering og tilbyder i dag en lang række løsninger til arbejdspladser med portalkraner. RM2M, der er eneforhandler i Frankrig af industrielle fjernbetjeninger til mærket TELECRANE, bygger på sin 30-årige erfaring og knowhow inden for tilbehør og dele til portalkraner for at tilbyde kunderne kvalitetsudstyr. RM2M sælger et stort udvalg af anbefalede produkter til mange forskellige industrisektorer: Bilindustri, flyindustri, bygge og anlæg, kommunikation, emballage, medicinalindustri, kemi, stålindustri: LØFTEUDSTYR (elektriske, manuelle, pneumatiske hejseværk osv.), BETJENINGER OG STRØMFORSYNINGER TIL MASKINER (trykknapper, fjernbetjeninger etc), SIKKERHEDSAPPARATER, ELEKTRISK UDSTYR, VEJNING (vægte på 30K til 300 ton) samt LØFTEUDSTYR.

 3. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Grønne magneter til den moderne industri. Med beliggenheden i den skønne Schwarzwald giver vores professionelle medarbejdere dig den bedste rådgivning fra den førende producent af permanentmagnet- og permanentkrølninger. Udover et omfattende sortiment af standardprodukter, som f.eks. FX-serien inden for løftemagneter og FXL-serien inden for magnetspændeteknik, tilbyder vi et bredt sortiment af magnetiske hjælpemidler, spændeudstyr og løftegrej samt færdige, kundespecifikke løsninger i stykantallet et eller som OEM til jeres behov.

 4. MAGNETIQUES.FR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGNETIQUES.FR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magneter branchen. Den opererer også inden for Magnetgummi, permanente magneter, blødt magnetgummi, magneter til fastgørelse, og Magnettavler brancherne. Den er baseret i Sassenage, Frankrig.

 5. FORTIS M. BOROWY SP. J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden FORTIS M. BOROWY SP. J., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fortløbende udskrivning branchen. Den opererer også inden for Magneter, Offsettryk, Musemåtter, Æsker, karton, Indpakning, linsetryk, Magneter, Offsettryk, og Musemåtter brancherne. Den er baseret i Zielona Góra, Polen.

 1. MAGNETWORLD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGNETWORLD, er en Distributør, der opererer inden for Magneter branchen. Den er baseret i Jena, Tyskland.

 2. AR.ON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AR.ON GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Magneter branchen. Den er baseret i Mülheim An Der Ruhr, Tyskland.

 1. DEKO-METALL ZUNGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEKO-METALL ZUNGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magneter branchen. Den er baseret i Wesel, Tyskland.

 2. MAGNA-C GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGNA-C GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magneter branchen. Den er baseret i Wendlingen, Tyskland.

 3. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Magnetisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Magneter, Hæftemagneter, magneter og permamagneter, Neodym-jern-bor-magnet (NdFeB-magnet), magnetiske filtre, Magnetsystemer, Ferrit magnet, Gribermagneter, og Magneter brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 4. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magneter branchen. Den er baseret i Sulz, Tyskland.

 5. PZK BRNO A.S.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PZK BRNO A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magneter branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 6. STRONG MAGNETS GMBH

  Tyskland

  Vi producerer alle typer magneter, fra medicinske magneter til industrimagneter; i denne branche vi mere end 20 års erfaring. Vi er en specialproducent af bench top-NMR-magneter og MRT-magneter. Endvidere er vi en leverandør af magnetiske komponenter til kendte NMR/MRI-virksomheder. Desuden producerer vi magneter i henhold til individuelle krav. Vi er en international virksomhed med afdelinger i Tyskland, USA, Indien, Polen og Kina, som sælger magneter af høj kvalitet i hele verden. Hvis du også er interesseret i vores magneter af høj kvalitet, så tøv ikke med at kontakte os. Lad vores konkurrencedygtige kvalitetskontrol og priser drive din virksomhed fremad. Vi er sikre på, at vi kan imødekomme alle dine ønsker. Virksomheden SHANGHAI STRONG MAGNETS INDUSTRIAL & COMMERCIAL CO.LTD er en producent/fabrikant og arbejder inden for branchen elektroteknik - import/eksport.

 7. MAGNETSHOP SUPERMAGNETIC

  Tyskland

  Magnetshop Supermagnetic er specialiseret i salg af kraftige neodym-magneter, forniklede, forgyldte, forkromede og epoxybelagte. Hos os er B2B kunder og B2C kunder hjerteligt velkomne. Vores magnetsortiment kan imødekomme alle ønsker. Vi kan tilbyde dig over 200 neodym-permamagneter i vores magnet online-shop, og vi forsøger at opfylde alle individuelle ønsker bedst muligt. Vores sortiment spænder fra små minimagneter fra 1 mm til kraftige supermagneter på over 20 cm. Vores supermagneter kan holde op til 1000 gange deres egen vægt. Stærke blokmagneter af neodym anvendes erhvervsmæssigt mange steder, f.eks. inden for: Maskin- og anlægsbyggeri, modelbyggeri, bilindustri, belysning, elmotorer, generatorer, højttalere osv. Vores magnetshop har en årlig vækst på 30%. Det ville glæde os også at byde dig velkommen som vores kunde.

 8. BV MAGNETICS CO., LTD

  Kina

  BV Magnetics Co Ltd har fokuseret på fremstilling og levering af ingeniørløsninger til magnetiske materialer og vertikal integration på mekanisk og magnetisk udstyr. Som ekspert i anvendelse af magnetisk materiale har BV avancerede testinstrumenter med magnetmaterialeegenskaber, professionel analysesoftware og strenge procedurer for pålidelighedsanalyse. BV har valgt ESI-funktionen, som vil hjælpe kunderne med at forkorte produktudviklingscyklussen, reducere omkostningerne og forbedre produkternes ydeevne og kvalitet.

 1. M-PULSE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  M-Pulse er din pålidelige partner, når det drejer sig om magnetisering, kalibrering og måling af magneter og magnetsystemer. Takket være vores mange års erfaring, billige produktion og hurtige levering leverer vi kompetent hjælp til magnetiske løsninger. I tæt samarbejde udviklings- og produktionsafdelinger udvikler vi skræddersyede magnetiseringsanordninger. Kvaliteten af vores produkter ligger i ekstreme strømninger og ekstremt korte takttider. Derfor er pålidelighed og sikkerhed særdeles vigtige for os. M-Pulse udnytter vores produktionssteders spidskompetencer i Tyskland, Singapore og Taiwan optimalt til din fordel. Leveringstiderne fra Singapore er korte grundet et fuldt udstyret værksted med en produktionsgrad på op til 80 %. Her fremstilles der magnetiseringsspoler.

 2. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Tyskland

  Den førende partner inden for standardelementer. Gartner blev grundtlagt i 1894 som mekanisk værksted i Furtwangen i Schwarzwald og udgav allerede i 1912 det første katalog med standardelementer – fem år før oprettelsen af den tyske industristandard (DIN). I dag er familievirksomheden, der drives af fjerde generation, med mere end 60.000 leveringsklare standardelementer ab lager førende inden for udvikling, salg og fremstilling af standardelementer. For at sikre at det også forbliver sådan i fremtiden, er Ganter baseret på en konsekvent videreudvikling af produktporteføljen, de mest moderne produktionsmetoder og logistikløsning samt et globalt netværk af stærke partnere.

 3. FLEXIBLE MAGNET (CHINA) CO., LTD.

  Hong Kong

  Flexible Magnet (China) Co., Ltd, er en professionel organisation, der arbejder med fremstilling, salg og markedsføring af Fleksibel Magnet og beslægtede produkter. Kernemedarbejderne i vores firma har mere end 10 års erfaring på området for fleksible magneter. Vi leverer ikke kun fleksible magneter, men også fleksibel magnetløsninger. Vores fabrik ligger i Shijie, Dongguan, Kina, og vi har salgskontorer i Hongkong og Shenzhen. Vores professionelle team er klar til at yde professionel service til dig til enhver tid.

 4. SEASON IMPORT

  Danmark

  Siden 2013 har vi haft forhandlingerne af Nostalgic-art, som er kendt for deres retro produkter lavet i bedste kvalitet og har licens i samarbejde med de respektive brands. Håndmalede stearinlys er endnu en af vores populære produkter, som man finder i mange butikker landet over. Har du/i speciale ønsker er vi altid klar på en uforpligtende samtale. Dome Candle Porcelæns lamper med mange forskellige og lækre motiver. Indsæt et fyrfadslys som giver et smukt skær og som oplyser kuplen. Opret dig gratis på vores B2B side, eller giv os et kald og vi finder det rigtige produkt til din butik.

 5. LARKO

  Danmark

  Magneter for professionelle fra Larko.dk. Når magneter er en tillidssag og kvaliteten i højsædet står vi hos Larko Magnet klar til at hjælpe såvel store som mindre virksomheder. Vi er en specialistvirksomhed, som er 100% dedikeret til salg af magneter til industrien. Når I køber hos os, er I sikret kyndig ekspertvejledning fra vores altid imødekommende tekniske personale, og vi anser af princip ingen opgave for hverken for lille eller for stor.

 6. AC MAGNETS 98 SL

  Spanien

  Leverandør af: Magneter, magnetsystemer, ferrit, magnetiske apparater, magnetbånd, roterende magneter, plastmagneter og magneter i alnico.

 7. IDEMAG

  Spanien

  Virksomheden IDEMAG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magneter branchen. Den er baseret i Castellbisbal, Spanien.

 8. ASSFALG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ASSFALG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magneter branchen. Den opererer også inden for Elektromagneter, Lastløftemagneter, magneter og permamagneter, Elektromagneter, og Håndbetjent overfræser brancherne. Den er baseret i Schwäbisch Gmünd, Tyskland.

 9. BLS MAGNET

  Frankrig

  Virksomheden BLS MAGNET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Magneter branchen. Den opererer også inden for industrielle magneter, magneter til vindturbiner, og plastmagneter brancherne. Den er baseret i Villers La Montagne, Frankrig.

 10. DICAM FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden DICAM FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Magneter branchen. Den opererer også inden for Lastløftemagneter brancherne. Den er baseret i Loperhet, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis