• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • magneter

Resultater for

Magneter - Import eksport

 1. BVI MAGNET GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi tilbyder dig faglig rådgivning og produkter af høj kvalitet til realisering af din opgavestilling. Rådgivning, udvikling, produktion, kvalitets­sikring, levering – vores trin, der sikrer, at du er tilfreds. Hos BVI Magnet GmbH som magnetproducent venter dig et stort spektrum af forskellige permamagneter, fra neodym-ringmagnet, hårdferritmagnet og AlNiCo-magneter til magnetfiltre. Vi vil gerne fremhæve magneterne af neodym (NdFeB), AlNiCo-magneter samt samarium-kobolt-magneterne. Vi tilbyder også magnetsystemer hhv. magnetmoduler. Som pålidelig magnetproducent kontrollerer vi alle permamagneter – uanset om det er en ringmagnet, AlNiCo-magneter eller magneter af neodym (NdFeB) – omhyggeligt. Derfor er vores magneter og magnetsystemerne overbevisende med deres kvalitet og pålidelighed. Vi fremstiller forskellige permamagneter – som ringmagnet, blokmagnet, stavmagnet eller rund magnet, som segmentmagneter samt segment-ringudskæringer.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. SUPERMAGNETE.DE - WEBCRAFT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Siden 2003 har vi drevet vores onlinebutik med magneter. Supermagnet-teamet er vokset støt, siden det blev grundlagt og har nu over 50 ansatte. Det faktum, at vi er på rette vej, bekræftes ikke kun af de 2 millioner ordrer, vi nu har modtaget. Men også den positive feedback fra vores kunder. Takket være en lagerbeholdning på mere end 35 millioner magneter og magnetprodukter, kan vi altid, og omgående, levere større mængder. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, vil vores firesprogede kundeservice give dig kompetent hjælp. Fordi vores højeste prioritet er at opfylde dine ønsker 100 %. Med over 224.000 ordrer om året er vi Europas førende onlinebutik for magneter. Når det kommer til magneter, er vi den rigtige partner. Ingen anden onlinebutik for neodymmagneter har mere tilfredse kunder i Europa end supermagnete.de. I den tysktalende sprogverden, er supermagneter blevet synonym med neodymmagneter.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som førende producent af permanent-magnetiske byggekomponenter har vi siden 1963 tilbud alt i en proces. Hos Hardt er alt samlet på et sted: Udvikling, konstruktion, fremstilling af egne værktøjer og produkter, produktion af individuelle udstansnings- og trækdele, samt plastsprøjtestøbedele samt montering af magnetsystemer.. Med en moderne maskinpark, innovative produktkoncepter og stor rådgivningskompetence producerer vi hvert år adskillige millioner magnetsystemer, der er "Made in Germany". Et stort lager af standardprodukter giver hurtig og fleksibel ordreafvikling. Mulighed for levering af enkelte dele og store serier.. Anvendelsesområder for permanent-magnetiske byggekomponenter: Bilindustrien, lysteknik, medicinalteknik, byggeri, dekorationsformål, reklamer og navneskilte.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. KIPP ITALIA SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 25000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Gennem omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og siden 1950 har man lagt vægt på selvudviklede klemværktøjer som det klassiske KIPP spændehåndtag. Virksomheden har mere end 350 ansatte og er til stede i mere end 50 lande.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Rusland

  Verified by Europages badge

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 25000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Gennem omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og siden 1950 har man lagt vægt på selvudviklede klemværktøjer som det klassiske KIPP spændehåndtag. firmaet har mere end 350 ansatte og er til stede i mere end 50 lande.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. M-PULSE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  M-Pulse er din pålidelige partner, når det drejer sig om magnetisering, kalibrering og måling af magneter og magnetsystemer. Takket være vores mange års erfaring, billige produktion og hurtige levering leverer vi kompetent hjælp til magnetiske løsninger. I tæt samarbejde udviklings- og produktionsafdelinger udvikler vi skræddersyede magnetiseringsanordninger. Kvaliteten af vores produkter ligger i ekstreme strømninger og ekstremt korte takttider. Derfor er pålidelighed og sikkerhed særdeles vigtige for os. M-Pulse udnytter vores produktionssteders spidskompetencer i Tyskland, Singapore og Taiwan optimalt til din fordel. Leveringstiderne fra Singapore er korte grundet et fuldt udstyret værksted med en produktionsgrad på op til 80 %. Her fremstilles der magnetiseringsspoler.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Den førende partner inden for standardelementer. Gartner blev grundtlagt i 1894 som mekanisk værksted i Furtwangen i Schwarzwald og udgav allerede i 1912 det første katalog med standardelementer – fem år før oprettelsen af den tyske industristandard (DIN). I dag er familievirksomheden, der drives af fjerde generation, med mere end 60.000 leveringsklare standardelementer ab lager førende inden for udvikling, salg og fremstilling af standardelementer. For at sikre at det også forbliver sådan i fremtiden, er Ganter baseret på en konsekvent videreudvikling af produktporteføljen, de mest moderne produktionsmetoder og logistikløsning samt et globalt netværk af stærke partnere.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ASSFALG GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. MAGNETWORLD

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. SPACEMAGNETS EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. DEKO-METALL ZUNGER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. AR.ON GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. GAUDER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. MAGNA-C GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. EUROMAGNETI DI FILIPPINI CESARE & C. SNC

  Italien

  Verified by Europages badge
 6. DEUTSCHE TECHNA DR. HAHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. PZK BRNO A.S.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. MAGNETMECHANIK KRÖMEKE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. KIPP FRANCE SAS

  Frankrig

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardiserede elementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer i Tyskland og har meget udstyr. Produktprogrammet omfatter mere end 25.000 dele, som hurtigt kan leveres via det centrale logistikcenter. KIPP er dermed en pålidelig partner inden for industri samt anlægs- og maskinbyggeri. KIPP-produkter udvikles udelukkende internt og kontrolleres af kvalitetssikringsafdelingen. Takket være sin produktionskapacitet kan virksomheden tilpasse sine standardelementer, moduler og dele til kundernes specielle ønsker. Ergonomi og stabilitet er kernen i ethvert KIPP-manøvreringselement. Firmaet HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919, og siden 1950 har der været fokus på internt udviklede spændeelementer som det klassiske indekserbare KIPP-håndtag. Virksomhed er til stede i over 50 lande.

 10. KIPP INC.

  Forenede Stater

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 25000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Hvert andet år kommer der et nyt KIPP katalog "driftsdele | standardelementer" hvori der er mange nyheder. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Ved hjælp af omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og har mere end 350 ansatte. firmaet er tilstede i mere end 50 lande.

 1. MAGNETSHOP SUPERMAGNETIC

  Tyskland

  Magnetshop Supermagnetic er specialiseret i salg af kraftige neodym-magneter, forniklede, forgyldte, forkromede og epoxybelagte. Hos os er B2B kunder og B2C kunder hjerteligt velkomne. Vores magnetsortiment kan imødekomme alle ønsker. Vi kan tilbyde dig over 200 neodym-permamagneter i vores magnet online-shop, og vi forsøger at opfylde alle individuelle ønsker bedst muligt. Vores sortiment spænder fra små minimagneter fra 1 mm til kraftige supermagneter på over 20 cm. Vores supermagneter kan holde op til 1000 gange deres egen vægt. Stærke blokmagneter af neodym anvendes erhvervsmæssigt mange steder, f.eks. inden for: Maskin- og anlægsbyggeri, modelbyggeri, bilindustri, belysning, elmotorer, generatorer, højttalere osv. Vores magnetshop har en årlig vækst på 30%. Det ville glæde os også at byde dig velkommen som vores kunde.

 2. BV MAGNETICS CO., LTD

  Kina

  BV Magnetics Co Ltd har fokuseret på fremstilling og levering af ingeniørløsninger til magnetiske materialer og vertikal integration på mekanisk og magnetisk udstyr. Som ekspert i anvendelse af magnetisk materiale har BV avancerede testinstrumenter med magnetmaterialeegenskaber, professionel analysesoftware og strenge procedurer for pålidelighedsanalyse. BV har valgt ESI-funktionen, som vil hjælpe kunderne med at forkorte produktudviklingscyklussen, reducere omkostningerne og forbedre produkternes ydeevne og kvalitet.

 3. WEBCRAFT AG

  Schweiz

  Siden 2003 har vi drevet supermagnete, din onlinebutik for magneter, og siden da, er vi vokset støt. I dag afsender vi mere end 224.000 bestillinger om året, hvilket gør os til den førende butik for magneter i Europa. Takket være en lagerbeholdning på mere end 35 millioner magneter og magnetprodukter, kan du altid bestille større mængder hos os. I vores sortiment finder du for eksempel neodymmagneter, ferritmagneter og krukkemagneter i forskellige designs. I vores onlinebutik tilbyder vi også farverige magnetbånd og magnetfolie, samt mange andre magnetprodukter til industrien, skolen og kontoret. Ved spørgsmål og tvivl kan vores kundeservice hjælpe dig, de taler både tysk, engelsk, fransk og italiensk. Ved større bestillinger og spørgsmål vedrørende specialbestillinger, kan du udfylde en formular online, hvorefter vi vil kontakte dig med et tilbud inden for 1-2 arbejdsdage.

 4. FLEXIBLE MAGNET (CHINA) CO., LTD.

  Hong Kong

  Flexible Magnet (China) Co., Ltd, er en professionel organisation, der arbejder med fremstilling, salg og markedsføring af Fleksibel Magnet og beslægtede produkter. Kernemedarbejderne i vores firma har mere end 10 års erfaring på området for fleksible magneter. Vi leverer ikke kun fleksible magneter, men også fleksibel magnetløsninger. Vores fabrik ligger i Shijie, Dongguan, Kina, og vi har salgskontorer i Hongkong og Shenzhen. Vores professionelle team er klar til at yde professionel service til dig til enhver tid.

 5. STRONG MAGNETS GMBH

  Tyskland

  Vi producerer alle typer magneter, fra medicinske magneter til industrimagneter; i denne branche vi mere end 20 års erfaring. Vi er en specialproducent af bench top-NMR-magneter og MRT-magneter. Endvidere er vi en leverandør af magnetiske komponenter til kendte NMR/MRI-virksomheder. Desuden producerer vi magneter i henhold til individuelle krav. Vi er en international virksomhed med afdelinger i Tyskland, USA, Indien, Polen og Kina, som sælger magneter af høj kvalitet i hele verden. Hvis du også er interesseret i vores magneter af høj kvalitet, så tøv ikke med at kontakte os. Lad vores konkurrencedygtige kvalitetskontrol og priser drive din virksomhed fremad. Vi er sikre på, at vi kan imødekomme alle dine ønsker. Virksomheden SHANGHAI STRONG MAGNETS INDUSTRIAL & COMMERCIAL CO.LTD er en producent/fabrikant og arbejder inden for branchen elektroteknik - import/eksport.

 6. SEASON IMPORT

  Danmark

  Siden 2013 har vi haft forhandlingerne af Nostalgic-art, som er kendt for deres retro produkter lavet i bedste kvalitet og har licens i samarbejde med de respektive brands. Håndmalede stearinlys er endnu en af vores populære produkter, som man finder i mange butikker landet over. Har du/i speciale ønsker er vi altid klar på en uforpligtende samtale. Dome Candle Porcelæns lamper med mange forskellige og lækre motiver. Indsæt et fyrfadslys som giver et smukt skær og som oplyser kuplen. Opret dig gratis på vores B2B side, eller giv os et kald og vi finder det rigtige produkt til din butik.

 7. LARKO

  Danmark

  Magneter for professionelle fra Larko.dk. Når magneter er en tillidssag og kvaliteten i højsædet står vi hos Larko Magnet klar til at hjælpe såvel store som mindre virksomheder. Vi er en specialistvirksomhed, som er 100% dedikeret til salg af magneter til industrien. Når I køber hos os, er I sikret kyndig ekspertvejledning fra vores altid imødekommende tekniske personale, og vi anser af princip ingen opgave for hverken for lille eller for stor.

 8. AC MAGNETS 98 SL

  Spanien

  Leverandør af: Magneter, magnetsystemer, ferrit, magnetiske apparater, magnetbånd, roterende magneter, plastmagneter og magneter i alnico.

 9. IDEMAG

  Spanien

 10. BLS MAGNET

  Frankrig