• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mad- og drikkevarer - bestanddele

Resultater for

Mad- og drikkevarer - bestanddele - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. SÉLECTARÔME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SELECTAROME har været specialiseret i fremstilling af fødevarearomastoffer i over 30 år. Vi tilbyder en bred vifte af naturlige fødevarearomastoffer i væske- eller pulverform, fødevarefarvestoffer, aromaer til e-væsker samt tilsætningsstoffer og teksturerende stoffer. Vi leverer til bagere, konditorer, isproducenter, cateringfirmaer, restauratører og fabrikanter, der alle har givet os deres tillid gennem årene. Vi har desuden udvidet vores produktsortiment og vores produktionskapacitet for at imødekomme kundens krav og udvikle vores aktivitet på det internationale marked. Vi befinder os i Grasse, hvor de aromatiske planter nyder godt af det milde provencalske klima. Vi sætter stor fokus på en streng kontrol af produktionsmetoderne for at leve op til kvalitetskravene i vores branche. Vores team stiller deres knowhow til rådighed for imødekomme dine behov hurtigst muligt.

 3. ROHA EUROPE SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  ROHA blev oprettet i 1972 og er fabrikant af syntetiske farvestoffer til industriel anvendelse. Virksomheden har revolutioneret branchen for syntetiske farvestoffer takket være de højeste kvalitetsstandarder. ROHA er en multinational gigant, der fremstiller: - naturlige fødevareingredienser - fødevarefarvestoffer - pigmenter til medicin og kosmetik - tørrede ingredienser - fødevarefarvestoffer og industrielle farvestoffer. ROHA har sin hovedafdeling i Indien, men er i dag til stede i 22 lande over hele verden ROHA er en af de største aktører på markedet for fremstilling af fødevarefarvestoffer og ingredienser med kunder, der omfatter de største industrier inden for FMCG-farvestoffer, medicinalfirmaer F&B og industrier. ROHA er blevet førende på det internationale marked for farvestoffer og fødevareingredienser og industrielle farvestoffer og pigmenter takket være en løbende forskning i naturlige alternativer, teknologim intensiv forskning og bæredygtig sourcing, og vi holder os på forkant med de seneste tendenser for at tilbyde nøglefærdige løsninger til kundens fremtid.

 4. WILLY BENECKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjerteligt velkommen hos Willy Benecke. Virksomheden blev grundlagt i 1954 af Willy Benecke. Den forhandler og producerer naturlige gummier og harpikser til næringsmiddelindustrien og forskellige andre områder. Virksomheden er centralt beliggende i hansestaden Hamborg og har et verdensomspændende logistiknet og over 20 afdelinger i udlandet. 7.000 m2 lagerareal, eget laboratorium samt produktion og forædling garanterer kontinuerligt højeste kvalitet. Virksomheden blev i 1982 overtaget af Dietmar Hauser og ledes i dag i tredje generation af Thorsten og Soeren Hauser. Takket være sin mangeårige erfaring og anvendelse af topmoderne teknologi kan den især borge for kvalitet, kontinuitet og pålidelighed. Dette understreges af den uafhængige certificering i henhold til standarderne IFS og FSSC 22000, der er anerkendt på verdensplan.

 5. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NATURAL HUB PALLANGYO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NATURAL HUB PALLANGYO, er en Engrossalg, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, Krydderier, Bælgfrugter, kaffe, Krydderier, og frø brancherne. Den er baseret i Merksem Antwerpen, Belgien.

 2. NCP DISTRIBUTION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NCP DISTRIBUTION, er en Engrossalg, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 3. D - INGREDIENTS S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden D - INGREDIENTS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer, kemisk syre til fødevareindustri, naturlige fortykningsmidler til fødevareindustri og konservesindustri, Tilsætningsstoffer, fødevarer, naturlige smagsstoffer til fødevare og konservesindustri, kemiske tilsætningsstoffer til fødevareindustri og konservesindustri, kemiske tilsætningsstoffer til drikkevareindustrien, tilsætningsstoffer, farvestoffer og pigmenter til fødevarer, og naturlige tilsætningsstoffer til fødevareindustri og konservesindustri brancherne. Den er baseret i Bonate Sopra, Italien.

 4. SWEET INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SWEET INGREDIENTS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den er baseret i Uetersen, Tyskland.

 5. FOOD NORD INGREDIENTS APS

  Danmark

  Food Nord Ingredients ApS er en 100% Dansk ejet virksomhed, lokaliseret tæt på byen Kolding. Vores mål er at levere høj kvalitets fødevarer til industrien. Food Nord Ingredients er i dag et moderne firma med flad struktur, som gør det muligt for os at levere en bred vifte af mælke og valle baserede ingredienser. Udover det, så fører vi det verdenskendte Maltodextrin mærke Rosa Aguado. Høj flexibilitet kendetegener vores virksomhed. Hos os er det ingen min. ordre. Har du brug for mindre mængder så kontakt os endelig. Food Nord´s medarbejdere arbejder 110% for kunden og vi er stolte af vores produkter og stolte at det vi kan tilbyde vores kunder. Hurtige svar, en leverandør du som indkøber kan stole på, mix paller, container eller bil. Small enough to know you - big enough to serve you.

 1. LALIBELA COFFEE LLC

  Rusland

  Lalibela Coffee LLC producerer ristede kaffebønner og formalet, ristet kaffe. Vores drikkevarer findes på hylderne af førende kædeforretninger og der er aktiv forbrugerefterspørgsel på dem som kaffe til restauranter og kaffe til salgsautomater. Udvalgte kaffeblandinger og prestigefyldte, udvalgte typer kaffe til barer vil lade intet tilbage at ønske for entusiasten af ristet kaffe. Fordele ved vores virksomhed: Vi bruger udelukkende dobbeltrensede råvarer; Kvalitetsristeudstyr fra den tyske virksomhed PROBAT; Vi har implementeret HACCP og ISO 22000 kvalitetskontrolsystemer; Vi har vores eget akkrediterede kvalitetskontrollaboratorium; Vi byder nye partnere velkommen og er klar til at samarbejde om at udvikle et layout og fremstille et private label produkt; Vi kan tilbyde alle typer kafferistning; Produktion af enhver kaffeblanding. Vores hovedkunder er: Distributører; virksomheder, der er involveret i import af ristet kaffe og relaterede produkter; kædeforretninger, som sælger kaffebønner og formalet kaffe.

 2. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  Anpartsselskabet "Yaroslavsky likero-vodochny zavod" som blev grundlagt i 1901, fremstiller alkoholiske drikkevarer, såsom: vodka, vetch, rosolio, aperitif, likør. Produktudvalget dækker mere end 30 drikkevarer af forskellige mærker. Virksomheden fremstiller klassisk og original likør og spiritus. I fremtiden er det planlagt at udvide produkterne og fremstille brandy, whiskey, frugtalkohol, skandinavisk snaps, grappa inklusive lagret grappa, frugtvodka, maltholdige drikkevarer. Malt til drikkevarebranchen købes af velkendte europæiske malthuse. Aktiviteter: drikkevarer - import/eksport. Mulig drikkevareleverandør til restauranter. Vi sælger også udstyr til drikkevarebranchen. Fabrikkens produktion er certificeret i henhold til internationale krav for kvalitet og fødevaresikkerhedssystemer FSSC.

 1. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Gruppen af virksomheder under "Innovanta" er ansvarlig for 40 % af det specielle fødevaremarked i Rusland, og tilbyder klinisk og kosternæring som har vist sig at være effektivt og sikkert i kliniske studier. Vores produkter hjælper ikke kun med at bevare sundheden, men forhindrer også visse sygdomme. Vores produktionsfacilitet med et område på mere end 1000 kvadratmeter overholder strengt ISO 22000 standarderne og HACCP protokollen. Vores R&D-afdeling tager udviklingen af formuleringer meget vigtigt, og anvender udelukkende naturlige ingredienser. Derudover bruger virksomheden minimum 70 % lokale ingredienser, hvilket betyder, at prisen ikke afhænger meget af dollarkursen, og produkterne forbliver dermed rimelige i pris for vores partnere. Virksomhedens ansatte er ansvarlige for produktets kvalitet og smag. Vi fremstiller ikke kun klinisk ernæring, men også sund ernæring for børn og voksne, sportsernæring, vitamintilskud og produkter til vægttab, vægtøgning og vægtstabilisering.

 2. ANONA GMBH

  Tyskland

  Mærker anona står for en næringsmiddelvirksomhed med over 180 års succes. Med et ønske om at forbinde tradition med fremtidsorienteret teknologi har anona således udviklet sig fra en tidligere kornmølle til en moderne næringsmiddelvirksomhed. I dag udvikler og producerer vi førsteklasses, innovative næringsmidler inden for områderne wellness- og fitnessernæring, sportsernæring og vegan ernæring samt isprodukter til kunder i Tyskland, Europa og hele verden. Og det fra en pool på over 1500 råvarer. Mere end 400 medarbejdere gør hver dag deres bedste for at imødekomme vores høje krav om kvalitet, pålidelighed og kundeservice til gavn for alle vores kunder – med innovationsånd, præcision, knowhow og en streng kvalitetsstyring. Vores produkter: Proteinbarer, havrebarer, sportsernæring, grundstoffer til spiseis, aminosyrepræparater, koncentrater til drikke, kosttilskud, sportsdrikke, tabletter fremstillet efter ordre (næringsmidler)

 3. YALOGA-NT

  Rusland

  Yaloga-NT virksomheden som blev grundlagt i 2016, fremstiller additiver og ingredienser til fødevarebranchen (fødevarefarver i geleform, naturlige fødevarefarver) under mærket KREDA. Fødevarefarverne bruges til farvning af fødevarer og drikkevarer, konfektprodukter, dekoration af bagte produkter osv. Virksomheden bruger deres mange års viden og erfaring inden for farver og KREDA-produkterne omfatter videnskab og natur. Kreda-konceptet indfanger ideen om en bevist udvælgelse af ingredienser til kulinariske ideer. Vi har fokus på kvalitet, tilgængelighed og sikkerhed af vores produkter, både for personer og miljø. KREDA-produkterne har bestået kvalitets- og sikkerhedstestning ved det europæiske certifikationscenter Untersuchungs-und Forschungslaboratorium GmbH (Tyskland). KREDA-fødevarefarver er • En bred farvepalet for ethvert produkt • Sikre at bruge • Ændrer ikke egenskaberne af den malede base • Økonomisk i brug

 4. LEOVIT NUTRIO LTD

  Rusland

  LEOVIT Nutrio er en forsknings- og produktionsvirksomhed med mere end 20 års erfaring, de fremstiller diætvarer og organiske fødevarer, kosttilskud, sportsernæring, samt udvikler terapeutiske og forebyggende ernæring og diæter. Virksomheden fokuserer på produktionen af kosttilskud, organiske funktionelle fødevarer til sunde måltider, terapeutisk og forebyggende produkter til vægtkontrol med deres egne udviklinger, avanceret teknologi, førsteklasses ingredienser og materialer. LEOVIT Nutrio fremstiller mere end 500 forskellige produkter, inklusive terapeutiske og forebyggende produkter til vægttab og energiøgning; frugtbarer, protein- og myslibarer til voksne og børn; produkter til kropsafgiftning for personer der arbejder i farlige miljøer. Produkterne fra LEOVIT Nutrio har med succes gennemgået kliniske studier og test på de førende medicinske centre i Rusland. Virksomheden er ISO9001- og HACCP-certificeret, og virksomhedens produktionsproces overholder ISO22000-standarden.

 5. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Rusland

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) avler og forarbejder kartofler ved at fremstille instant kartoffelmos og blandinger samt kartoffelkorn. PKF JSC har været på fødevaremarkedet siden 1999, og er den eneste leverandør af kartoffelflager til HoReCa i Rusland. Kartoffelflagerne pakkes i små pakker på 200-300 gram, HoReCa pakkes i 1-20 kg samt sække fra 17 til 1000 kg til industrielt brug. Produktudvalget inkluderer kartoffelkorn med en lav densitet fra 250 til 580 gram/liter i flødefarvet, lysegul, gul og klare gule farver. Virksomheden avler også hvede, raps, lupin og andre afgrøder, samt handler med deres egne materialer inden for kartofler og bælgfrugter. Dehydreret kartoffelmos fra PKF er beregnet til fremstilling af delvist færdige produkter, chips og snacks, kontrol af fugt i bagte fødevarer, produktion af purerede dupper. Producenten leverer instant kartoffelmos til mere end 20 lande inklusive USA, Europa og Latinamerika.

 6. COSMÉTIC PROVENCE INDUSTRY

  Frankrig

  Algovital er specialiseret i fremstilling af økologiske pleje- og kosmetikprodukter såsom gels, cremer og olier. På baggrund af 40 års erfaring og tillid fra producenter af æteriske olier i Frankrig og i resten af verden tilbyder vi et stort udvalg af 100% naturlige, rene og økologiske æteriske olier for at imødekomme kundens behov. Vores produkter har mange forskellige anvendelser såsom kosmetik, kosttilskud, energidrikke, lægemidler, parfume og aromaterapi. Vores olier pakkes i metaltønder fra 1 kg til 1 ton. Som anerkendte leverandører kan vi ledsage kunden gennem hele produktionsprocessen fra de første studier til den strengeste kvalitetskontrol. ALGOVITAL er engageret fra råproduktet til det færdige produkt. Vores f&u-laboratorie stiller sin knowhow og sin kreativitet til kundens rådighed for at udvikle skræddersyede kvalitetsprodukter.

 7. FOODFAN

  Danmark

  Foodfan er en dansk madblog med tonsvis af gode opskrifter og guides på alt lige fra mormors hjemmelavede æbletærte, til hjemmelavet sushi. Til de tørstige har vi bl.a. også lavet den ultimative guide til ølbrygning i hjemmet. Vi har både egne opkrifter og guides på siden, men også opskrifter vi har fået indsendt af nogle af vores fantastiske brugere, som regelmæssigt kigger ind forbi vores side og læser nogle af de lækre opskrifter vi har liggende. Hos foodfan kan du også finde inspiration til spisesteder, eller hjælp til maden til konformationen eller lignende.

 8. BISSARDON JUS DE FRUITS SAS

  Frankrig

  "Hjemmelavet" fremstilling og forhandling af friskpresset frugtjuice. Udvalget af frugtjuice fra Jean-Louis Bissardon bliver hele tiden udvidet og omfatter traditionel frugtjuice som orange, æble, druer, tomat; juice af velsmagende sammensætninger: æble-kvæde, æble-solbær og mere sjældne smagsnuancer!

 1. ANVISA ANTONIO VILLORIA SA

  Spanien

  ANVISA fremstiller alt inden for formuleringer til fremstilling af produkter til fødevaresektoren, især til tilberedning af slagtervarer.

 2. LECOCQ FLAVOURS

  Belgien

  Virksomheden LECOCQ FLAVOURS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Smagsstoffer til fødevarer, aromaer til alkoholiserede drikkevarer, naturlige smagsstoffer til dikkevareindustrien, Økologiske aromastoffer, og Smagsstoffer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Zonhoven, Belgien.

 3. PONTE GLOBAL TRADING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PONTE GLOBAL TRADING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, tidlige grøntsager, engrossalg, fordelere, og Mad- og drikkevarer - bestanddele brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 4. EDELWEISS GROUPE

  Frankrig

  Virksomheden EDELWEISS GROUPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Solsikkefrø branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Vodka, Konserves, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Vodka, og Raffineret solsikkeolie brancherne. Den er baseret i Geispolsheim, Frankrig.

 5. DECO RELIEF

  Frankrig

  Virksomheden DECO RELIEF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Mad- og drikkevarer - bestanddele, kagemøller, Farvestoffer til fødevarer, og levering til bagværk brancherne. Den er baseret i Talant, Frankrig.

 6. BALTIC NORD TRAIDING SIA

  Latvia

  Virksomheden BALTIC NORD TRAIDING SIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, Hvidløg, Frugt og grønt - import-eksport, Kaffe, te, Hvidløg, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 7. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Spanien

  Virksomheden ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, er en Distributør, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, Konserveringsmidler, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Konserveringsmidler, stivelse til fødevarer, og kemiske råvarer brancherne. Den er baseret i Picassent, Spanien.

 8. GEDIMEX INGREDIENTS BV

  Belgien

  Virksomheden GEDIMEX INGREDIENTS BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for tørret kartoffelgranulat brancherne. Den er baseret i Gullegem, Belgien.

 9. MACRIGI LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MACRIGI LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for italiensk ost, citrusfrugter, Italienske fødevarer til pizza, og italiensk kaffe brancherne. Den er baseret i Stoke On Trent Tunstall, Det Forenede Kongerige.

 10. GLOBAL TRADE GROUP - GTG

  Tyrkiet

  Virksomheden GLOBAL TRADE GROUP - GTG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for palmer, og grønsager brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Mad- og drikkevarer - bestanddele - Import eksport

Antal resultater

1.377 Virksomheder