• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mørtel til byggeindustrien

Resultater for

Mørtel til byggeindustrien - Import eksport

 1. MALVIN SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MALVIN SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Berapninger, isolerende branchen. Den opererer også inden for Berapninger, spartelmasser og tætningsprodukter, Additiver, cement og mørtel, Mørtel til byggeindustrien, Malinger og lakker, doseret puds, antifugt spartelmasse, Berapninger, spartelmasser og tætningsprodukter, biokonstruktion, og Additiver, cement og mørtel brancherne. Den er baseret i Gricignano Di Aversa, Italien.

 2. SKLEP@BNBMARKET.EU

  Polen

  Det største udvalg af fliser og terracotta fliser. Det største udvalg af byggematerialer.

 3. KMS ENERGIA

  Polen

  Virksomheden KMS ENERGIA, er en Multi-Category, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Kemi til byggesektoren, septiktank, cementmørtel, og klæbemidler til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Zamość, Polen.

 4. PAPRESA

  Spanien

  Virksomheden PAPRESA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Mørtler og cementer, ildfast, Cement og additiver, klæbemidler til byggesektoren, Mørtler og cementer, ildfast, og Cement og additiver brancherne. Den er baseret i Valladolid, Spanien.

 5. COMENSAL SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden COMENSAL SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, Mørtel til byggeindustrien, Håndværktøj til bygningsarbejde, ikke-automatisk, manuelt værktøj, og Mørtel til byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Janki, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FIRMA STEBAH GMBH & CO.KG - MÖRTEL & BAUTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden FIRMA STEBAH GMBH & CO.KG - MÖRTEL & BAUTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Lim til fliser brancherne. Den er baseret i Stuhr, Tyskland.

 2. KRKONOSSKÉ VÁPENKY KUNCICE, A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden KRKONOSSKÉ VÁPENKY KUNCICE, A.S., der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Byggelime, morterer i sten, mortere, Byggelime, og cementmørtel brancherne. Den er baseret i Kuncice Nad Labem, Tjekkiet.

 3. ARTI HARÇ SANAYI YAPI KIMYASALLARI

  Tyrkiet

  Virksomheden ARTI HARÇ SANAYI YAPI KIMYASALLARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for hvid cement, mørtel til bygningsbrug, og mørtel til fliselægning brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 4. CEMTEC

  Belgien

  Virksomheden CEMTEC, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Gulvbelægning, farvede gulvbelægninger, specialmørtel, og køkkenborde brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. HERMANS-VERMEULEN

  Belgien

  Virksomheden HERMANS-VERMEULEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Mørtel til byggeindustrien, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, tæppe, belægningsfliser, og Mørtel til byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Westerlo (tongerlo), Belgien.

 1. EUROCALCIO, SA

  Portugal

  Virksomheden EUROCALCIO, SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inert materiale til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Mørtel til byggeindustrien, calciumkarbonat, asfalt, og Mørtel til byggeindustrien brancherne. Den er baseret i Vale De Ourem, Portugal.

 2. THRAKON S.A.

  Grækenland

  Virksomheden THRAKON S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 1. JGS EUROPE

  Belgien

  Virksomheden JGS EUROPE, er en Multi-Category, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den er baseret i Stabroek, Belgien.

 2. MAPEI BENELUX

  Belgien

  Virksomheden MAPEI BENELUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggelime branchen. Den opererer også inden for Mørtel til byggeindustrien, Tætninger, Mørtel til byggeindustrien, Lim, Klæbemidler, Fugemasse og Silikone, tilsætningsstoffer til beton og mørtel, og Tætninger brancherne. Den er baseret i Grâce-Hollogne, Belgien.

 3. MYFIX YAPI KIMYASALLARI

  Tyrkiet

  Virksomheden MYFIX YAPI KIMYASALLARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Additiver, cement og mørtel, bindemidler til keramiske blandinger, Additiver, cement og mørtel, og produkter i cement til varmeisolering brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ZAMBET ODRZYKOŃ F. PELCZAR, ST. PELCZAR SP.J.

  Polen

  Virksomheden ZAMBET ODRZYKOŃ F. PELCZAR, ST. PELCZAR SP.J., er en Multi-Category, der opererer inden for Betonforberedelse - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mørtel til byggeindustrien, Beton, færdigblandet, Plader - beton-, Betonprodukter og konglomerater, Mørtel til byggeindustrien, Beton, færdigblandet, Plader - beton-, og Betonprodukter og konglomerater brancherne. Den er baseret i Krosno, Polen.

 5. TH-BETON GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden TH-BETON GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Additiver, cement og mørtel, Betonprodukter og konglomerater, Cement og additiver, Cementer, special, Additiver, cement og mørtel, Betonprodukter og konglomerater, Cement og additiver, og Cementer, special brancherne. Den er baseret i Dorndorf-Steudnitz, Tyskland.

 6. SEPA

  Frankrig

  Virksomheden SEPA, der opererer inden for Betonprodukter og konglomerater branchen. Den opererer også inden for Mørtel til byggeindustrien, Sand og grus, Cement og additiver, Cementer, special, Mørtel til byggeindustrien, Sand og grus, Cement og additiver, og Cementer, special brancherne. Den er baseret i Sélestat, Frankrig.

 7. MORTEROS HENARES

  Spanien

  Virksomheden MORTEROS HENARES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Betonprodukter og konglomerater, Betonprodukter og konglomerater, og Pulveriserede pigmenter brancherne. Den er baseret i Alcalá De Henares-Madrid, Spanien.

 8. GRUPA POLSKIE SKLADY BUDOWLANE S.A.

  Polen

  Virksomheden GRUPA POLSKIE SKLADY BUDOWLANE S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonprodukter og konglomerater branchen. Den opererer også inden for Mørtel til byggeindustrien, Gitterværk, metal, Inert materiale til byggeindustrien, Flammehæmmende byggematerialer, Mørtel til byggeindustrien, Gitterværk, metal, Inert materiale til byggeindustrien, og Flammehæmmende byggematerialer brancherne. Den er baseret i Welecz, Polen.

 1. ACHRODECO

  Frankrig

  Virksomheden ACHRODECO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for voks til beton, Dekorativ beton, og Trykt beton brancherne. Den er baseret i La Baume-D'hostun, Frankrig.

 2. PICK SPA

  Italien

  Virksomheden PICK SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Imprægnerende byggeprodukter, lime, og Imprægnerende byggeprodukter brancherne. Den er baseret i Ferentino, Italien.

 3. BL SYSTEM AG

  Schweiz

  Virksomheden BL SYSTEM AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for rådgivning ang. restaurering af monumenter, og farvet mørtel brancherne. Den er baseret i Basel, Schweiz.

 4. BIRLIK SAGLAM INŞAAT LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden BIRLIK SAGLAM INŞAAT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 5. CANTILLANA

  Belgien

  Virksomheden CANTILLANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for afpudsning af facader, og lim til flisegulv brancherne. Den er baseret i Deurle, Belgien.

 6. CLOIREC MATERIAUX

  Frankrig

  Virksomheden CLOIREC MATERIAUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Parketgulve, Cement og additiver, Cementer, special, Parketgulve, Cement og additiver, og Cementer, special brancherne. Den er baseret i St Ave, Frankrig.

 7. AMIX-ISOLATIECHAPES

  Belgien

  Virksomheden AMIX-ISOLATIECHAPES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Termiske isoleringsmaterialer branchen. Den opererer også inden for Mørtel til byggeindustrien, Mørtel til byggeindustrien, og specialmørtel brancherne. Den er baseret i Maldegem, Belgien.

 8. POLYTECHNISCH BEDRIJF

  Belgien

  Virksomheden POLYTECHNISCH BEDRIJF, der opererer inden for Additiver, cement og mørtel branchen. Den opererer også inden for Mørtel til byggeindustrien, Byggelime, Mørtel til byggeindustrien, og Byggelime brancherne. Den er baseret i Zwijnaarde, Belgien.

 9. BUREAU METHODES WIL CONSTRUCT

  Belgien

  Virksomheden BUREAU METHODES WIL CONSTRUCT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Mørtel til byggeindustrien, Byggepladsinstallationer og udstyr, Mørtel til byggeindustrien, og Byggepladsinstallationer og udstyr brancherne. Den er baseret i Herstal, Belgien.

 10. HARMONY BÉTON

  Frankrig

  Virksomheden HARMONY BÉTON, er en Distributør, der opererer inden for Mørtel til byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Dekorativ beton brancherne. Den er baseret i SIMIANE COLLONGUE, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis