• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • møbler til laboratorier

Resultater for

Møbler til laboratorier - Import eksport

 1. TRITEC GES. FÜR LABORTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH

  Tyskland

  Kold- og klimateknik er vores specialitet! Her hos tritec® er vi nøjagtigt den rette kontakt når det kommer til energieffektive produkter fra alle områder inden for køle- og klimateknologi, som altid er moderne. Vi forsyner dit specialiserede laboratorium med branchespecifik køle- og klimaanlægsteknologi med lav vedligeholdelse. Vores omfattende sortiment er ikke kun kendetegnet ved den fremragende kvalitet, men også af de mange forskellige modeller. Disse varierer i størrelse og kapacitet, så hvert laboratorium finder det ideelle laboratoriekøleskab eller medicin-køleskab til de laboratoriespecifikke krav. Eller du kan planlægge en specialkonstruktion sammen med vores erfarne og kompetente team, så det skræddersyede laboratorieudstyr svarer til dine nøjagtige krav. Udstyr og systemer til laboratorier med medicinsk, industrielt og kemisk fokus samt til universiteter, tekniske gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner er vores specialitet.

 2. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Tyskland

  I mere end 55 år har vi i det øvre svabiske Riedlingen udviklet og produceret test- maskiner. En af vores styrker er konstruktionen og fremstillingen af førsteklasses specialtestmaskiner efter individuelle oplysninger fra kunderne. Fra den mindste maskine med en styrke på få Newton til en over tredive ton tung 10000 kN-tryktestmaskine er vores team af erfarne ingeniører og teknikere i stand til at realisere selv de mest krævende konstruktioner. Gennem vores tætte kontakt til førende institutter og højere læreanstalter er vi altid opdateret hvad angår testteknik. Vores medskab i Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, er for dig en garanti for fremtidsrettede teknologier, fremragende kvalitet og pålidelig service. En egen afdeling beskæftiger sig med udviklingen og tilpasningen af de elektroniske delmontager til vores testmaskiner. I den forbindelse er et af hovedpunkterne projektering og udvikling efter kundespecifikke oplysninger. Produktionen af hardware udføres af et datterselskab i Schweiz.

 3. METZMEDIC GMBH

  Tyskland

  Som familievirksomhed forfølger vi en virksomhedsfilosofi, der sigter mod et langsigtet partnerskab med vores kunder. Med vores særligt store engagement gennem kombinationen af ​​vores produkter med den tilknyttede software og vores fleksibilitet - som er grundlaget for vores egen produktion - kan vi let kompensere for økonomiske udsving, og er tilgængelige for vores kunder som en pålidelig partner. MetzMedic leverer hospitalsforsyningssystemer af den højeste og bedst dokumenterede kvalitet. Fra det indledende møde til projektplanlægningen, til oprettelsen af ​​den fulde logistiske forsyning, vil du modtage dit komplette interne forsyningssystem fra en enkelt kilde. Hvis det er nødvendigt, vil vi med glæde udarbejde detaljerede cost-benefit-analyser og koncepter til optimering af interne logistikprocesser. Vi planlægger dine nye modulære forsyningssystemer, og sætter dem i drift for dig.

 4. LAT - LABOR- UND ANALYSEN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  LAT - Labor- und Analysen-Technik GmbH er en familieført grossist inden for laboratorier med godt 50 års erfaring. Som professionel leverandør af laboratorieudstyr sælger vi produkter af høj kvalitet fra alle kendte producenter. Vores tjenesteydelser omfatter alle produktområder som f.eks. Laboratorieapparater, forbrugsmaterialer til laboratorier, laboratoriemøbler, kemikalier, medicinske produkter, undervisningsmaterialer og meget mere. Med vores eget glaspusteri kan vi fremstille glasapparter til laboratoriet efter kundespecifikke mål (f.eks. i overensstemmelse med DIN, ISO, VDI, DEV eller efter din prøve). En fagkyndig glas-reparationsservice runder udbuddet af. Desuden har vi et eget værksted med fagkyndige teknikere. Vi tilbyder dig service og reparationer af enhver slags og leverer alle nødvendige reservedele. Vores reparations- og servicekoncept omfatter i den forbindelse alle lovmæssigt relevante retningslinjer. LAT GmbH – Alt ét sted fra!

 5. HUNI ITALIANA SPA

  Italien

  Virksomheden HUNI ITALIANA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalmøbler branchen. Den opererer også inden for reoler til industrien, kasser i metal, skuffemøbler, og møbler til laboratorier brancherne. Den er baseret i Colzate, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG

  Østrig

  Virksomheden METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG, er en Distributør, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Hainfeld, Østrig.

 2. GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 3. WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG

  Tyskland

  Virksomheden WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 4. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Fremstillingen hos MEDIS Medical Technology GmbH omfatter et bredt spektrum af produkter. Virksomheden er også specialiseret i planlægning og levering af alt udstyr til anatomiske og patologiske institutter. De over 30 års erfaring har medført, at mange fremtidsorienterede produkter er udviklet og markedsført globalt - samtidig med at produkternes førsteklasses kvalitetsstandard altid har haft højeste prioritet. Det såkaldte PABH-system (Pathologie Anatomie Body Handling - system), hvor kroppen ikke længere skal bevæges manuelt, blev af Medis forudset til det ergonomiske daglige arbejde. Programmet af autopsi-, obduktions- og præpareringsborde samt knoglefedt-ekstraktionsanlæggene og knogle-macerationsanlæggene til anatomi, museumspræparationsarbejde og kriminalteknologi repræsenterer virksomhedens nyeste udviklinger. Vi hjælper også gerne med fremstilling af specialprodukter.

 5. MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI

  Tyrkiet

 1. HIGH IDENTITY BUILDINGS

  Spanien

 2. STAHLMED LABORATORY SYSTEMS

  Tyrkiet

 1. ELMAR MOBILYA DEKORASYON SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 2. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

 3. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

 4. TURA CELIK BURO MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

 5. MONTAJES M3 MONTADORES SL

  Spanien

 6. NEOCHROM

  Ukraine

 7. LABORSHOP24 GMBH

  Tyskland

 8. FREEON - APOLLO D.O.O.

  Slovenien

 1. RMF PHARMASYSTEM GMBH

  Tyskland

 2. ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT

  Tyrkiet

 3. ALEPH S.R.L.

  Italien

 4. DERBY S.R.L.

  Italien

 5. MATÉRIEL LABORATOIRE TUNISIE

  Tunisien

 6. GEPROPLUS 2006 SL

  Spanien

 7. ARQSTYLE

  Mexico

 8. KONSTANTINA GLAMPEDAKI

  Grækenland

 9. PROFIL NÁBYTEK,A.S.

  Tjekkiet

 10. POTTEAU LABO

  Belgien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis