• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • møbler til laboratorier

Resultater for

Møbler til laboratorier - Import eksport

 1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 55 år har vi i det øvre svabiske Riedlingen udviklet og produceret test- maskiner. En af vores styrker er konstruktionen og fremstillingen af førsteklasses specialtestmaskiner efter individuelle oplysninger fra kunderne. Fra den mindste maskine med en styrke på få Newton til en over tredive ton tung 10000 kN-tryktestmaskine er vores team af erfarne ingeniører og teknikere i stand til at realisere selv de mest krævende konstruktioner. Gennem vores tætte kontakt til førende institutter og højere læreanstalter er vi altid opdateret hvad angår testteknik. Vores medskab i Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, er for dig en garanti for fremtidsrettede teknologier, fremragende kvalitet og pålidelig service. En egen afdeling beskæftiger sig med udviklingen og tilpasningen af de elektroniske delmontager til vores testmaskiner. I den forbindelse er et af hovedpunkterne projektering og udvikling efter kundespecifikke oplysninger. Produktionen af hardware udføres af et datterselskab i Schweiz.

 2. LAT - LABOR- UND ANALYSEN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LAT - Labor- und Analysen-Technik GmbH er en familieført grossist inden for laboratorier med godt 50 års erfaring. Som professionel leverandør af laboratorieudstyr sælger vi produkter af høj kvalitet fra alle kendte producenter. Vores tjenesteydelser omfatter alle produktområder som f.eks. Laboratorieapparater, forbrugsmaterialer til laboratorier, laboratoriemøbler, kemikalier, medicinske produkter, undervisningsmaterialer og meget mere. Med vores eget glaspusteri kan vi fremstille glasapparter til laboratoriet efter kundespecifikke mål (f.eks. i overensstemmelse med DIN, ISO, VDI, DEV eller efter din prøve). En fagkyndig glas-reparationsservice runder udbuddet af. Desuden har vi et eget værksted med fagkyndige teknikere. Vi tilbyder dig service og reparationer af enhver slags og leverer alle nødvendige reservedele. Vores reparations- og servicekoncept omfatter i den forbindelse alle lovmæssigt relevante retningslinjer. LAT GmbH – Alt ét sted fra!

 3. TRITEC GES. FÜR LABORTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kold- og klimateknik er vores specialitet! Her hos tritec® er vi nøjagtigt den rette kontakt når det kommer til energieffektive produkter fra alle områder inden for køle- og klimateknologi, som altid er moderne. Vi forsyner dit specialiserede laboratorium med branchespecifik køle- og klimaanlægsteknologi med lav vedligeholdelse. Vores omfattende sortiment er ikke kun kendetegnet ved den fremragende kvalitet, men også af de mange forskellige modeller. Disse varierer i størrelse og kapacitet, så hvert laboratorium finder det ideelle laboratoriekøleskab eller medicin-køleskab til de laboratoriespecifikke krav. Eller du kan planlægge en specialkonstruktion sammen med vores erfarne og kompetente team, så det skræddersyede laboratorieudstyr svarer til dine nøjagtige krav. Udstyr og systemer til laboratorier med medicinsk, industrielt og kemisk fokus samt til universiteter, tekniske gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner er vores specialitet.

 4. HUNI ITALIANA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUNI ITALIANA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalmøbler branchen. Den opererer også inden for reoler til industrien, kasser i metal, skuffemøbler, og møbler til laboratorier brancherne. Den er baseret i Colzate, Italien.

 5. METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAGRO EDELSTAHLTECHNIK AG, er en Distributør, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Hainfeld, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEBR. LIEBISCH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 2. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Fremstillingen hos MEDIS Medical Technology GmbH omfatter et bredt spektrum af produkter. Virksomheden er også specialiseret i planlægning og levering af alt udstyr til anatomiske og patologiske institutter. De over 30 års erfaring har medført, at mange fremtidsorienterede produkter er udviklet og markedsført globalt - samtidig med at produkternes førsteklasses kvalitetsstandard altid har haft højeste prioritet. Det såkaldte PABH-system (Pathologie Anatomie Body Handling - system), hvor kroppen ikke længere skal bevæges manuelt, blev af Medis forudset til det ergonomiske daglige arbejde. Programmet af autopsi-, obduktions- og præpareringsborde samt knoglefedt-ekstraktionsanlæggene og knogle-macerationsanlæggene til anatomi, museumspræparationsarbejde og kriminalteknologi repræsenterer virksomhedens nyeste udviklinger. Vi hjælper også gerne med fremstilling af specialprodukter.

 3. METZMEDIC GMBH

  Tyskland

  Som familievirksomhed forfølger vi en virksomhedsfilosofi, der sigter mod et langsigtet partnerskab med vores kunder. Med vores særligt store engagement gennem kombinationen af ​​vores produkter med den tilknyttede software og vores fleksibilitet - som er grundlaget for vores egen produktion - kan vi let kompensere for økonomiske udsving, og er tilgængelige for vores kunder som en pålidelig partner. MetzMedic leverer hospitalsforsyningssystemer af den højeste og bedst dokumenterede kvalitet. Fra det indledende møde til projektplanlægningen, til oprettelsen af ​​den fulde logistiske forsyning, vil du modtage dit komplette interne forsyningssystem fra en enkelt kilde. Hvis det er nødvendigt, vil vi med glæde udarbejde detaljerede cost-benefit-analyser og koncepter til optimering af interne logistikprocesser. Vi planlægger dine nye modulære forsyningssystemer, og sætter dem i drift for dig.

 4. DETRA SYSTEM A/S

  Danmark

  DETRA har mere end 25 års erfaring i overfladebehandling af emner i stål og aluminium med pulverlak. Samtidig udfører vi selv alle processer inden for skæring, lockning, stansning, hultagning, gevindskæring i rørprofiler, svejsning og visse bukninger.

 5. MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden MONOLAB LABORATUVAR ÇÖZÜMLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den opererer også inden for analyse- og forskningslaboratorie, telefonbøger, møbler til videnskabelige laboratorier, og Laboratorieanalyseudstyr brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. ALEPH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ALEPH S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den opererer også inden for kemiske emhætter, sikkerhedsskabe til brandfarlige væsker, og tanke til udrugning brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 2. STAHLMED LABORATORY SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden STAHLMED LABORATORY SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Medicinsk udstyr branchen. Den opererer også inden for møbler til laboratorier brancherne. Den er baseret i Istanbul, Turkey, Tyrkiet.

 1. ELMAR MOBILYA DEKORASYON SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ELMAR MOBILYA DEKORASYON SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til hjemmet branchen. Den opererer også inden for møbler til laboratorier, modulkøkkener, tv-bord, og møbler i træ brancherne. Den er baseret i Istanbui, Tyrkiet.

 2. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BUDDEBERG GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 3. BUDDEBERG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BUDDEBERG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Laboratorieudstyr og -instrumenter, Videnskabelige forskningscentre og laboratorier, Kemi - laboratorieprodukter, Møbler til laboratorier, Laboratorieudstyr og -instrumenter, Videnskabelige forskningscentre og laboratorier, Kemi - laboratorieprodukter, og Møbler til laboratorier brancherne. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 4. TURA CELIK BURO MOB VE INS SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden TURA CELIK BURO MOB VE INS SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den opererer også inden for kontormøbler og lænestole brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG

  Tyskland

  Virksomheden WOHLKING LABOREINRICHTUNG UND -PLANUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 6. MONTAJES M3 MONTADORES SL

  Spanien

  Virksomheden MONTAJES M3 MONTADORES SL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Teknisk inventar branchen. Den opererer også inden for Møbler til laboratorier, Møbler til laboratorier, Montering af møbler, og butiksindretning brancherne. Den er baseret i Alfafar, Spanien.

 7. FREEON - APOLLO D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden FREEON - APOLLO D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Barnevogne og klapvogne branchen. Den opererer også inden for møbler til laboratorier brancherne. Den er baseret i Ptuj, Slovenien.

 8. POTTEAU LABO

  Belgien

  Virksomheden POTTEAU LABO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den opererer også inden for møblering indendørs, indretning af hoteller, møbler til museer, og døre, indvendige brancherne. Den er baseret i Heule, Belgien.

 1. GEPROPLUS 2006 SL

  Spanien

  Virksomheden GEPROPLUS 2006 SL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den opererer også inden for røgbekæmpelse brancherne. Den er baseret i Meco, Spanien.

 2. NEOCHROM

  Ukraine

  Virksomheden NEOCHROM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Videnskabeligt udstyr og instrumenter branchen. Den opererer også inden for analyseapparater, kromatografiske, kromatografer til medicinallaboratorier, sugeskabe, og møbler til laboratorier brancherne. Den er baseret i Zaporizhzhia, Ukraine.

 3. RMF PHARMASYSTEM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RMF PHARMASYSTEM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Bad Münstereifel, Tyskland.

 4. LABORSHOP24 GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LABORSHOP24 GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Laboratorieudstyr og -instrumenter branchen. Den opererer også inden for Videnskabeligt udstyr og instrumenter, Møbler til laboratorier, Videnskabeligt udstyr og instrumenter, tilbehør i glas til laboratorier, Møbler til laboratorier, og apparater til medicinallaboratorier brancherne. Den er baseret i Groß Zimmern, Tyskland.

 5. KONSTANTINA GLAMPEDAKI

  Grækenland

  Virksomheden KONSTANTINA GLAMPEDAKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værkstedsmøbler og -tilbehør branchen. Den opererer også inden for Videnskabelige forskningscentre og laboratorier, møbler til videnskabelige laboratorier, møbler til laboratorier, og Videnskabelige forskningscentre og laboratorier brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 6. DCD LAB SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden DCD LAB SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Metalmøbler branchen. Den opererer også inden for Møbler til laboratorier, fremstilling af møbler, Møbler til laboratorier, og teknisk inventar til laboratorier brancherne. Den er baseret i Stęszew, Polen.

 7. HIGH IDENTITY BUILDINGS

  Spanien

  Virksomheden HIGH IDENTITY BUILDINGS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Ondarroa, Spanien.

 8. ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT

  Tyrkiet

  Virksomheden ENLAB INDUSTRIAL LABORATORY SYSTEMS AND EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. NEUBERGER HOLZVERARBEITUNG GMBH

  Østrig

  Virksomheden NEUBERGER HOLZVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Neuberg An Der Mürz, Østrig.

 10. PHUP LABDUD

  Polen

  Virksomheden PHUP LABDUD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler til laboratorier branchen. Den er baseret i Sosnowiec, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis