• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • møbler og hylder- kontor-

Resultater for

Møbler og hylder- kontor- - Import eksport

 1. A.B.C. WORLDWIDE GMBH

  Tyskland

  Med mange års erfaring på objektområdet og et stort antal kvalitetsprodukter vil vi gerne invitere dig til at tage plads på vores siddemøbler til hotel- og restaurationsbranchen. Fra stabelstole til ståborde af førsteklasses materialer finder du udelukkende gennemprøvede og samtidig tiltalende møbler, der inviterer til et hyggeligt ophold under såvel indendørs som udendørs servering. Som bekendt er det første indtryk et af de vigtigste, som gæsterne får af dine lokaler. Ud over en førsteklasses service og et godt sammensat menukort bør møbelvalget derfor også ske bevidst. Som indretningsekspert til hoteller, restauranter og kantiner står vi gerne til rådighed og vejleder dig grundigt om de mange muligheder, der kan bidrage til et vellykket helhedskoncept for dig og dine gæster.

 2. ARTERIOR KOMPLEX KFT

  Ungarn

  Arterior Komplex Kft. har siden 2014 været specialiseret inden for skræddersyet interiørdesign, konstruktion, produktion og design af møbler. Vi er en del af Linea Group, som har været på det ungarske marked i mere end 30 år, med mere end 150 ansatte og en årlig omsætning på 22 millioner EUR. Arterior bringer ekspertise til dine tekniske og dekorative behov, for at kunne levere den bedste løsning for dit projekt og dermed etablere en præcis beregning. Vi kan rådgive vores klienter om tekniske problemer, materialevalg og tidsstyring. Vi har design og teknisk udviklingskontorer som giver os den nødvendige viden til at imødese alle krav, som er skræddersyet til dine standarder. Takket være vores produktionsfaciliteter, kan vi fremstille skræddersyede projekter til hotel-, detail- og beboelsesbrancherne. Vi anvender den seneste teknologi til at udføre vores projekter, og vores maskiner er leveret af verdens førende producenter. Afhængigt af behovene kan vi tilbyde prototyper, produktion af store serier og skræddersyede produkter. Vores kvalificerede personale omfatter arkitekter, ingeniører inden for træbranchen og interiørdesignere. Vi er aktive inden for B2B-branchen, og vores klienter er hovedsageligt: regeringer og offentlige institutioner / multinationale virksomheder / ejendomsmæglere / arkitekter, designere og interiørdesignere. Vi hjælper vores partnere fra den tekniske studiefase til den endelige installation på stedet, og vores flersprogede team (fransk, engelsk, tysk, italiensk) kan besvare anmodninger fra hele Europa.

 3. SOLUTION INDUSTRY GMBH

  Tyskland

  DIT PROBLEM – VORES LØSNING! Fra en ide skabes der et koncept! Efter mange års succesfuldt samarbejde, besluttede vi at stifte en ny og fleksibel virksomhed inden for butik, objekt og indretning. LEDELSE | KOORDINERING ER ESSENTIELT – I mellemtiden kan vi se tilbage på mere end 400 projekter, hvor vi på tilfredsstillende vis har kunnet opfylde vores kunders forskellige drømme og ønsker. Det, der adskiller os, er kombinationen af ​​organisation og pålidelighed. TEAM | KUN SAMLET ER MAN STÆRK – Vores stærke kollektiv på mere end 80 medarbejdere handler kontinuerligt med den hensigt at imødekomme dine ideer og ønsker. Overbevis dig selv om kvaliteten og omsorgen i vores arbejde! PARTNER | NETVÆRK ER GRUNDLAGET – Fra udstyret til materialerne, lægger vi stor vægt på professionalisme og bæredygtighed. Inden for næsten alle områder af branchen, kan vi se tilbage på mange års samarbejde med pålidelige, velrenommerede og professionelle partnervirksomheder og leverandører. I begyndelsen skal du have slutningen i tankerne.

 4. BUROONE

  Belgien

 5. JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD

  Polen

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RMZ OFFICE

  Tyrkiet

 2. TISCHKÖNIG GMBH

  Tyskland

 3. KUNESA GMBH

  Tyskland

 4. BRUNO KLEIN SYSTEMBAU GMBH

  Tyskland

 5. OE ELECTRICS GMBH

  Tyskland

 1. 30 TIEF GMBH

  Tyskland

 2. R&M BÜRO- UND DESIGNMÖBEL GMBH

  Tyskland

 1. CALAMP OFFICE DESIGN GMBH

  Schweiz

 2. BOARDIT E.K.

  Tyskland

 3. MALT INTERNATIONAL INH. KARSTEN MALT

  Tyskland

 4. KERN STUDER GMBH

  Tyskland

 5. IMD INTERNATIONALE MÖBELTRANSPORT UND DIENSTLEISTER UG

  Tyskland

 6. P.+ K. LAGER- UND BETRIEBSEINRICHTUNGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. GOODSFORBUSINESS GMBH

  Tyskland

 8. MENDE BÜROTECHNIK E. K./INHABER STEFFEN HOPPE

  Tyskland

 1. ASSMANN BÜROMÖBEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. RUCK GMBH & CO.KG

  Tyskland

 3. BLA BÜRO-LIEBT-AUSSTATTUNG GERD PENZEL E.K.

  Tyskland

 4. ADP OFFICEDESIGN GMBH

  Tyskland

 5. AFT AUKTIONSHAUS FÜR TECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. DURABLE HUNKE & JOCHHEIM GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. CENTRO UFFICI FORNITURE

  Italien

 8. DEBUS B. + L. GMBH, BETRIEBS- UND LAGEREINRICHTUNGEN

  Tyskland

 9. KLEIN-KLANGDESIGN - DIENSTLEISTUNG IM BEREICH VERANSTALTUNGS-, TONSTUDIOTECHNIK, INSTALLATION UND VERKAUF / INH. SASCHA KLEIN

  Tyskland

 10. BST SYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Møbler og hylder- kontor- - Import eksport

Antal resultater

20.864 virksomheder