• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • møbler og hylder- kontor-

Resultater for

Møbler og hylder- kontor- - Import eksport

 1. STECKO MEBLE S.J.

  Polen

  Verified by europages badge

  Stecko Meble er en anerkendt produktionsvirksomhed af møbler som tilbyder højkvalitets og stilfulde møbelløsninger som forvandler leve- og kontorområder. Vores produktudvalg er omfattende og alsidigt, som imødeser forskellige behov og præferencer. Hvad enten du leder efter elegante sæt til dagligstuen, ergonomiske kontormøbler, moderne møbler til soveværelset eller funktionelle køkkenløsninger, tilbyder vi et omfattende udvalg af løsninger som passer til enhver stil og krav. Fra klassiske design til moderne trends, udvikler vi kontinuerligt vores produktsortiment for at være på forkant og møde de udviklende kundekrav. Med vores hold af erfarne designere og håndværkere, er vi stolte over at skabe skræddersyede møbler som passer til individuelle specifikationer. Fra konceptudvikling til montering sørger vi for en problemfri og tilfredsstillende oplevelse for alle vores kunder. Vi søger aktivt efter miljøvenlige materialer og produktionsprocesser, minimerer vores CO2-fodprint og bidrager til en grønnere fremtid. Med vores anerkendte omdømme som er opbygget på pålidelighed og excellence, har vi med succes hjulpet et omfattende udvalg af klienter, inklusive privatkunder, interiørdesignere og kommercielle forretninger. Hvad enten der er tale om et enkelt møbelstykke eller et omfattende indretningsprojekt, tilgår vi hvert projekt med professionalisme og en dedikation til at overgå alles forventninger.

 2. ARTERIOR KOMPLEX KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Arterior Komplex Kft. har siden 2014 været specialiseret inden for skræddersyet interiørdesign, konstruktion, produktion og design af møbler. Vi er en del af Linea Group, som har været på det ungarske marked i mere end 30 år, med mere end 150 ansatte og en årlig omsætning på 22 millioner EUR. Arterior bringer ekspertise til dine tekniske og dekorative behov, for at kunne levere den bedste løsning for dit projekt og dermed etablere en præcis beregning. Vi kan rådgive vores klienter om tekniske problemer, materialevalg og tidsstyring. Vi har design og teknisk udviklingskontorer som giver os den nødvendige viden til at imødese alle krav, som er skræddersyet til dine standarder. Takket være vores produktionsfaciliteter, kan vi fremstille skræddersyede projekter til hotel-, detail- og beboelsesbrancherne. Vi anvender den seneste teknologi til at udføre vores projekter, og vores maskiner er leveret af verdens førende producenter. Afhængigt af behovene kan vi tilbyde prototyper, produktion af store serier og skræddersyede produkter. Vores kvalificerede personale omfatter arkitekter, ingeniører inden for træbranchen og interiørdesignere. Vi er aktive inden for B2B-branchen, og vores klienter er hovedsageligt: regeringer og offentlige institutioner / multinationale virksomheder / ejendomsmæglere / arkitekter, designere og interiørdesignere. Vi hjælper vores partnere fra den tekniske studiefase til den endelige installation på stedet, og vores flersprogede team (fransk, engelsk, tysk, italiensk) kan besvare anmodninger fra hele Europa.

 3. A.B.C. WORLDWIDE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mange års erfaring på objektområdet og et stort antal kvalitetsprodukter vil vi gerne invitere dig til at tage plads på vores siddemøbler til hotel- og restaurationsbranchen. Fra stabelstole til ståborde af førsteklasses materialer finder du udelukkende gennemprøvede og samtidig tiltalende møbler, der inviterer til et hyggeligt ophold under såvel indendørs som udendørs servering. Som bekendt er det første indtryk et af de vigtigste, som gæsterne får af dine lokaler. Ud over en førsteklasses service og et godt sammensat menukort bør møbelvalget derfor også ske bevidst. Som indretningsekspert til hoteller, restauranter og kantiner står vi gerne til rådighed og vejleder dig grundigt om de mange muligheder, der kan bidrage til et vellykket helhedskoncept for dig og dine gæster.

 4. DANAKOL

  Polen

  Verified by europages badge

  DANAKOL har øget deres ekspertise gennem årene inden for design og fremstilling af møbler til skoler, børnehaver, kontorer og private hjem. Vi leverer skræddersyede møbler som overholder kravene fra uddannelsesinstitutioner samt individuelle krav. Vores møbelkollektioner er skabt baseret på vores egne designs, samt tekniske tegninger, billeder og kladder som leveres af vores kunder. Foruden vores omfattende portefølje af skolemøbler, omfatter vores udvalg også håndlavede førsteklasses møbler til virksomhedskontorer, detailområder, udstillingscentre og private hjem. Mange af vores skræddersyede møbelkollektioner leveres af anerkendte partnere til skoler og børnehaver på tværs af Europa. Vi er særdeles fleksible når det kommer til ændringer og produktion af møbler i forskellige mængder. Størstedelen af vores møbelkollektioner pakkes omhyggeligt og sikkert i passende kasser, hvilket garanterer en sikker levering til kunden. Vores virksomhed er udstyret med en stor maskinpark som omfatter moderne CNC-maskiner. Initialiseringen af vores produktionscyklus overholder en omhyggelig protokol: •Familiarisering med kundens forventninger (tegninger, billeder, teknisk dokumentation osv.). •Diskussion om materialer til møbelelementer og tekniske løsninger. •Forudgående tilbud for at vurdere om det passer med kundens budgetforventninger. •Oprettelse af en prototype. •Godkendelse af prototypen og en endelig prissættelse. •Implementering af masseproduktion.

 5. DURABLE HUNKE & JOCHHEIM GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG udvikler og producerer intelligente produkter og løsninger til den moderne arbejdsplads. Virksomheden med hovedkontor i Sauerland er takket være vedvarende innovation baseret på mere end 100 års succesfuld virksomhedshistorie. I den forbindelse anser DURABLE med godt 700 medarbejdere i hele verden sig selv for at være en international orienteret virksomhed med tyske rødder. I et sig forandrende arbejdsmiljø er det DURABLEs mål at tilbyde fremragende løsninger, som hjælper brugeren med at udføre hverdagens opgaver professionelt og således bidrage til succesen. Der dertil udviklede produkter står for kvalitet, design og funktionalitet. Produktløsningerne omfatter nedenstående sortimenter: • Alt fra klassiske kontorartikler til moderne New Work-løsninger • Kvalitetsnavneskilte og id-holdere, produceret i DE og EU • Informations- og mærkningssystemer til kontorer, offentlige bygninger, lager og virksomhed • Idéer til privat og erhvervsmæssig affaldsstyring.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. Z. D. JAWOR

  Polen

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1995 har vores fabrik udviklet sig fra en familievirksomhed til en voksende produktion. En kontinuerlig vækst og forbedrede produktionsteknikker har udvidet vores produktudvalg, så det nu består af et udvalg af træelementer til hjemmet og haven. Vores forpligtelse til innovation og nye designs bliver jævnligt præsenteret på markedet. Du er også velkommen til at indsende dine unikke ideer for skræddersyede ordrer. Vores vejledende princip "ÆSTETISK, PÅLIDELIGT OG BIOLOGISK" angiver vores produkttilbud og driftsetikker. Med avanceret teknologi, erfarne medarbejdere, en moderne maskinpark og et ledende miljø, overholder vores produkter altid de højeste kvalitetsstandarder. Vores omhyggelige opmærksomhed er fokuseret på præcision og pleje. Vores strategiske placering ved siden af den tidligere Sandomierz skov, sikrer os adgang til enestående FSC®-certificeret fyrretræ. Vi prioriterer materialer for deres oprindelse og holdbarhed. Vores naturlige produkter kræver ingen kemisk behandling, og træet giver sig ikke.

 2. BUROONE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BUROONE, er en Engrossalg, der opererer inden for Møbler, moderne branchen. Den opererer også inden for Kontorstole, Møbler og hylder, kontor-, Mobile og udvidelige skillevægge, Kontorhylder og arkiveringssystemer, Kontorstole, Møbler og hylder, kontor-, Mobile og udvidelige skillevægge, og Kontorhylder og arkiveringssystemer brancherne. Den er baseret i Glabais, Belgien.

 3. JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ - halvfabrikata branchen. Den opererer også inden for Træ - drejede produkter, Møbler, bolig-, Møbler, børne-, Møbler - hoteller, barer, caféer og restauranter, Hotelmøbler, Møbler og hylder, kontor-, Værkstedsinventar, Trapper, træ-, og Møbler til hjemmet brancherne. Den er baseret i Nowy Tomyśl, Polen.

 4. TISCHKÖNIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TISCHKÖNIG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Borde og stole branchen. Den opererer også inden for Kontorstole, Møbler og hylder, kontor-, Skolemøbler, Træborde, foldeborde, skriveborde, Kontorstole, vippestole, og høje trappestiger til diske brancherne. Den er baseret i Kirchenlamitz, Tyskland.

 5. KUNESA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUNESA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Inventar til apoteker branchen. Den opererer også inden for Tampografi, Møbler og hylder, kontor-, teknisk anvendelse af plast, formgivning i polyurethan, konstruktion af redskaber, Tampografi, indretningsarkitektur, møblering af hoteller, og Møbler og hylder, kontor- brancherne. Den er baseret i Weiskirchen, Tyskland.

 1. RMZ OFIS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden RMZ OFIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den opererer også inden for bokse, metalskabe, hæftemaskiner til kontor, kontormøbler, Metalskabe, arkivmøbler, reoler til kontorer, Skoleskabe, og Værdigenstande - bankbokse brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. BOARDIT E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOARDIT E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Weissach, Tyskland.

 1. R&M BÜRO- UND DESIGNMÖBEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden R&M BÜRO- UND DESIGNMÖBEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Emsbüren, Tyskland.

 2. OE ELECTRICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OE ELECTRICS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Gummersbach, Tyskland.

 3. 30 TIEF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden 30 TIEF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Neunkirchen-Seelscheid, Tyskland.

 4. MALT INTERNATIONAL INH. KARSTEN MALT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MALT INTERNATIONAL INH. KARSTEN MALT, er en Distributør, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Großwallstadt, Tyskland.

 5. CALAMP OFFICE DESIGN GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALAMP OFFICE DESIGN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Zurich, Schweiz.

 6. MENDE BÜROTECHNIK E. K./INHABER STEFFEN HOPPE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MENDE BÜROTECHNIK E. K./INHABER STEFFEN HOPPE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 7. GOODSFORBUSINESS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GOODSFORBUSINESS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Dülmen, Tyskland.

 8. KERN STUDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KERN STUDER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Schwarzach Am Main, Tyskland.

 1. IMD INTERNATIONALE MÖBELTRANSPORT UND DIENSTLEISTER UG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMD INTERNATIONALE MÖBELTRANSPORT UND DIENSTLEISTER UG, er en Distributør, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Remseck, Tyskland.

 2. ASSMANN BÜROMÖBEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASSMANN BÜROMÖBEL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Melle, Tyskland.

 3. P.+ K. LAGER- UND BETRIEBSEINRICHTUNGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden P.+ K. LAGER- UND BETRIEBSEINRICHTUNGEN GMBH & CO. KG, er en Distributør, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Gärtringen, Tyskland.

 4. ANDREAS KARL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANDREAS KARL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Fahrenzhausen, Tyskland.

 5. RUCK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUCK GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Unterensingen, Tyskland.

 6. AFT AUKTIONSHAUS FÜR TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AFT AUKTIONSHAUS FÜR TECHNIK GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 7. ADP OFFICEDESIGN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADP OFFICEDESIGN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kontorstole branchen. Den opererer også inden for Møbler og hylder, kontor-, arbejdsstole, møblering til kontor, skriveborde, høje trappestiger til diske, kaffeborde, Møbler og hylder, kontor-, taburetter, og konferenceborde brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 8. KLEIN-KLANGDESIGN - DIENSTLEISTUNG IM BEREICH VERANSTALTUNGS-, TONSTUDIOTECHNIK, INSTALLATION UND VERKAUF / INH. SASCHA KLEIN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLEIN-KLANGDESIGN - DIENSTLEISTUNG IM BEREICH VERANSTALTUNGS-, TONSTUDIOTECHNIK, INSTALLATION UND VERKAUF / INH. SASCHA KLEIN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Bergneustadt, Tyskland.

 9. BST SYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BST SYSTEME GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Usingen, Tyskland.

 10. ERGOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERGOLUTIONS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den er baseret i Finnentrop, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Møbler og hylder- kontor- - Import eksport

Antal resultater

19.292 Virksomheder