• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • møbelsnedkeri - maskiner og udstyr

Resultater for

Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. FARSTRUP FURNITURE

  Danmark

  Farstrup Furniture er en dansk møbelproducent, der bygger skræddersyede stole og andre møbler til hver enkelt person. Farstrup tilbyder komplette skræddersyede møbler efter højde, lændestøtte, bredde, med eller uden elektroniske funktioner og meget meget mere. Farstrup stole er af absolut højeste kvalitet, der bliver håndlavet af danske snedkere på møbelfabrikken i Søndersø lidt uden for Odense. Farstrup Furniture leverer ikke direkte til forbrugere, men har møbelforhandlere i hele Danmark, så alle kan opleve glæden og ikke mindst komforten ved at sidde i en farstrup stol. Alle Farstrups møbler bliver lavet af træsorter der lever op til de aller højeste krav inden for kvalitet. På den måde sikrer vi dig, at have en stol, en sofa, et bord eller hvad du mangler i mange år ud i fremtiden. Vores møbler passer ind i ethvert hjem, enhver stue og ethvert værelse med vores møblers danske og tidsløse design. Er du ikke overbevist? Besøg vores hjemmeside og find en forhandler nær dig og prøv en af vores mange møbler.

 2. GAT MACHINERY

  Grækenland

  Virksomheden GAT MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møbler - produktionsmaskiner og udstyr, og Maskiner, specialbygget brancherne. Den er baseret i Palaiochori, Grækenland.

 3. HUIYE HARDWARE & ELECTRICAL EQUIPMENT COMPANY LTD

  Kina

  Virksomheden HUIYE HARDWARE & ELECTRICAL EQUIPMENT COMPANY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for blikkenslagerudførelser, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Jiangmen, Kina.

 4. OY NIKOTRON AB

  Finland

  Virksomheden OY NIKOTRON AB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Porvoo, Finland.

 5. PMSB PRODUITS D'ANTAN

  Frankrig

  Virksomheden PMSB PRODUITS D'ANTAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Træarbejde - maskiner og udstyr, Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, Træarbejde - maskiner og udstyr, Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, og læder brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WOODLEY

  Holland

  Virksomheden WOODLEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for møbelsnedkere brancherne. Den er baseret i Eindhoven, Holland.

 2. ALTANIS BROS

  Grækenland

  Virksomheden ALTANIS BROS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Arbejdsbænke, Metalskabe, og Arbejdsbænke brancherne. Den er baseret i Metamorfosis, Grækenland.

 3. FURNIHOUT

  Holland

  Virksomheden FURNIHOUT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Oosterbeek, Holland.

 4. VAN DUUR MEUBELMAKERIJ

  Holland

  Virksomheden VAN DUUR MEUBELMAKERIJ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for træarbejde, specialfremstillede møbler, træ, og møbler brancherne. Den er baseret i Nijverdal, Holland.

 5. MIMI INTERIEURBOUW

  Holland

  Virksomheden MIMI INTERIEURBOUW, er en Underleverandør, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for møbelsnedkere, og køkkener til hjemmet brancherne. Den er baseret i Breukelen, Holland.

 1. TIMAS

  Iran

  Virksomheden TIMAS, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Karaj, Iran.

 2. HOUTZE

  Holland

  Virksomheden HOUTZE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møblering brancherne. Den er baseret i Hilvarenbeek, Holland.

 1. 180 GRADEN ZUID

  Holland

  Virksomheden 180 GRADEN ZUID, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Den Haag, Holland.

 2. INTERIEURBOUW CUSTOM EXPO

  Holland

  Virksomheden INTERIEURBOUW CUSTOM EXPO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for indendørs design - renovering, og møbelsnedkere brancherne. Den er baseret i Emmeloord, Holland.

 3. KROGH-BUILT CABINETRY

  Forenede Stater

  Virksomheden KROGH-BUILT CABINETRY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for møbelsnedkere, og renovation badeværelse brancherne. Den er baseret i Alpharetta, Forenede Stater.

 4. JOHN HABES

  Holland

  Virksomheden JOHN HABES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Oss, Holland.

 5. DUSAN RAJCAN - V.O.Z

  Slovakiet

  Virksomheden DUSAN RAJCAN - V.O.Z, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbler og hylder, kontor- branchen. Den opererer også inden for Møbler, bolig-, Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, Møbler, bolig-, og Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Stara Kremnicka, Slovakiet.

 6. MEUBELMAKERIJ 'T HELMHOUT

  Holland

  Virksomheden MEUBELMAKERIJ 'T HELMHOUT, er en Detailsalg, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Harlingen, Holland.

 7. MB KEMIDA

  Litauen

  Virksomheden MB KEMIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for filt til møbler, og skorstene til møbler brancherne. Den er baseret i Kaunas, Litauen.

 8. SCHREINEREI GEORG UND SANDRA NESER OHG

  Tyskland

  Virksomheden SCHREINEREI GEORG UND SANDRA NESER OHG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker, og Snedker- og tømrerarbejde - fabrikker brancherne. Den er baseret i Burgebrach, Tyskland.

 1. BAUMANN + EGGIMANN AG

  Schweiz

  Virksomheden BAUMANN + EGGIMANN AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, og Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Zaziwil, Schweiz.

 2. NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, og Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Korb, Tyskland.

 3. TJ STONE & CABINET

  Forenede Stater

  Virksomheden TJ STONE & CABINET, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Tampa, Forenede Stater.

 4. ONIRAM - SOCIEDADE CONSTRUTORA DE MAQUINAS INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden ONIRAM - SOCIEDADE CONSTRUTORA DE MAQUINAS INDUSTRIAIS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, og Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Reguengo, Portugal.

 5. BONDES MOEBELFABRIK A/S

  Danmark

  Virksomheden BONDES MOEBELFABRIK A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, og Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kalundborg, Danmark.

 6. KARL LINDENTHAL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden KARL LINDENTHAL GESELLSCHAFT M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, og Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Langenzersdorf, Østrig.

 7. BCS MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BCS MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, og Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 8. REINHARDT RAUMKONZEPT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden REINHARDT RAUMKONZEPT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, og Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Dörverden, Tyskland.

 9. VIXEN SURFACE TREATMENTS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VIXEN SURFACE TREATMENTS LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, og Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Stockton-On-Tees, Det Forenede Kongerige.

 10. FRÖHLICH, BAU- UND MÖBELSCHREINEREI KG

  Tyskland

  Virksomheden FRÖHLICH, BAU- UND MÖBELSCHREINEREI KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træarbejde - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr, og Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ottrau, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Møbelsnedkeri - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.678 Virksomheder