• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mærkemaskiner

Resultater for

Mærkemaskiner - Import eksport

 1. TECHNOMARK

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TECHNOMARK er den franske ekspert i sporbarhed takket være laserteknologi og nåleprægning. Technomark har været ekspert i nåleprægning siden 2000 og har revolutioneret markedet med sit innovative flagskib, der er designet til at imødekomme ethvert behov, nemlig serien Multi4 (et produkt med 4 anvendelsesområder). Siden denne succes har Technomark fortsat innoveret og bidraget med vigtige løsninger på markedet for nåleprægning. I 2013 startede Technomark på området for laserteknologi og sælger nu skræddersyede løsninger. Og i 2016 lancerede vi det første produkt i laserfiber-serien Graphix. Takket været sine anerkendte innovationer har Technomark modtaget certificeringer og priser og indtager i dag positionen som en uundgåelig aktør på markedet for permanent mærkning. Vi tilbyder komplette løsninger inden for sporbarhed, markning og korrektur. Virksomheden, der har dannet et konsortium med sine afdelinger i Kina og USA, udvikler produkter af FrenchFab-kvalitet og kan opfylde kundekrav verden over gennem sine internationale samarbejdspartnere og et permanent netværk af lokal assistance. Vi garanterer kvaliteten, uanset type af mærkning (alfanumeriske sekvenser, specialtegn, logoer, tidsstempler og diverse stregkoder af typen datamatrix og QR koder). Derfor kan vores løsninger tilfredsstille alle dine behov for sporbarhed uanset industriel anvendelse. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger!

 2. GRAVOTECH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  GRAVOTECH MARKING har i mere end 70 år været en reference på verdensplan inden for mærkningsløsninger såsom gravering, laser, prikmærkning og opmærkning. Vi tilbyder specifikke og kundetilpassede og løsninger til forretninger, institutioner og industri inden for skiltning og industriel mærkning. Selskabet GRAVOTECH MARKING repræsenterer et globalt netværk med tilstedeværelse i 30 lande med mærkerne TYPE3, PROPEN, TECHNIFOR og GRAVOGRAPH. Som verdens førende virksomhed inden for permanent mærkning, bruger vi vores ekspertise til at udvikle og sælge højeffektivt udstyr. Vi udvikler desuden software og forbrugsmaterialer til enhver anvendelse. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger og produkter: - lasergravører og laserskærere, - enheder til lasermærkning, - indbyggede lasermaskiner, - mekaniske graverings- og skæremaskiner til personalisering, skiltning og industri, - maskiner til prikmærkning og skrabning, - Gravotech softwareløsninger, - graveringsmaterieler og forbrugsvarer.

 3. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Wissner CNC Technologies er en mellemstor virksomhed med hovedsæde i Göttingen. Siden sin grundlæggelse i 1986 har Wissner udviklet, konstrueret, bygget og installeret flere generationer af højpræcise CNC-fræse- og laserskæremaskiner. Mange års erfaring og en højinnovativ tilgang gør det muligt for virksomheden at tilbyde mange forskellige, moderne maskiner.Wissner er stolte over at være en førende producent af pålidelige HSC-fræse- og lasermaskiner. HSC-fræsemaskiner fra Wissner er højpræcise og af topkvalitet. Med den innovative, patenterede „Hold & Press“-teknologi kan kunderne opnå betydelige besparelser i deres produktionsprocesser.Wisseners produktportefølje omfatter maskiner, værktøj og serviceydelser, der bruges inden for forskellige industrisegmenter, som f.eks. maskinkonstruktion, luftfart, reklame og belysning, møbler, legetøj og i dentalindustrien.

 4. BIZERBA SE & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I generationer har navnet Bizerba været tæt knyttet til emnet "vægt". Højeste kvalitet, innovative løsninger og et omfattende udvalg af services – det er Bizerba. Bizerba tilbyder kunder fra håndværk, handel, industri og logistik en globalt enestående løsningsportefølje af hard- og software omkring det centrale emne "vægt". Omfattende serviceydelser fra rådgivning over service, etiketter og forbrugsmaterialer til leasing afrunder løsningsspektret. Siden 1866 har Bizerba i afgørende grad været med til at forme udviklingen inden for vejeteknologi og er i dag til stede i godt 120 lande. Vores kundestamme spænder fra globalt agerende handels- og industrivirksomheder over detailhandel til bageri- og slagterhåndværket. Hovedsædet for virksomhedsgruppen, der i fem generationer har været familieledet med godt 3.900 medarbejdere på verdensplan, er Balingen i Baden-Württemberg.

 5. REA ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med et team på over 400 ansatte udvikler og producerer REA mærke- og kodningssystemer, mærkningsteknologi og kodekontroludstyr til brug i industri og handel over hele verden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FOBA LASER MARKING + ENGRAVING ALLTEC ANGEWANDTE LASERLICHT TECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOBA LASER MARKING + ENGRAVING ALLTEC ANGEWANDTE LASERLICHT TECHNOLOGIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Selmsdorf, Tyskland.

 2. NIMAX S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIMAX S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Mærkemaskiner, Etiketteringssystemer, laser mærkningssystemer, Mærkemaskiner, og stregkodeprintere til emballering brancherne. Den er baseret i Bologna, Italien.

 3. ALEXANDER SIFTAR KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALEXANDER SIFTAR KG, er en Distributør, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Leopoldsdorf, Østrig.

 4. PHOTON ENERGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PHOTON ENERGY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Ottensoos, Tyskland.

 5. JOACHIM RICHTER SYSTEME & MASCHINEN GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOACHIM RICHTER SYSTEME & MASCHINEN GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Konken, Tyskland.

 1. LASER ON DEMAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LASER ON DEMAND GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Burgdorf, Tyskland.

 2. GRAVOTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRAVOTECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Umkirch, Tyskland.

 1. MSM MARKIER-SENSOR-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Siden 1991 har vi udviklet, produceret og solgt industrielle mærkningssystemer og følere til industri. MSM Markier-Sensor-Systeme GmbH er en mellemstor internationalt orienteret virksomhed og førende producent af mærkningsteknologi. Spidskompetencerne er udvikling og produktion af mærkningssystemer, mærkningsudstyr og etiketsystemer, mærkningsvæske samt tekniske etiketter og optiske følere. Vi har mange års erfaring og har været på markedet i mange år samt en stor egenproduktion i forhold til virksomhedens størrelse. På grund af vores standarder og kompleksiteten i vores produkter har vi stor faglig viden i vores afdelinger og kan garantere kvalitet hele vejen rundt. Vores kunder er virksomheder inden for biler, plast, træ, metal, maskiner og andre brancher i hele verden, idet de hos os får komplette løsninger i høj kvalitet.

 2. MBINOX GMBH

  Tyskland

  MB Inox beskæftiger sig med teknologier til behandling af overflader i rustfrit stål. Vi udvikler og producerer apparater med den nyeste teknologi til rensning af svejsesømme. Inoxliner-serien blev udviklet til at leve op til de strengeste krav. Svejsesømsrensning til professionelle kendetegnet ved største brugervenlighed og imponerende resultater. Det imponerende forhold mellem pris og ydelse gør INOXLINER til det foretrukne valg inden for svejsesømsrensning. Takket være kulfiberpenselteknologien rengøres hjørner og kanter helt uden problemer. Rengør, poler og signer dine overflade af rustfrit stål med kun et enkelt apparat. Med INOXLINER finpudser du dine produkter til dine kunders store begejstring: Den giver rustfrit stål endnu mere værdi. Det er det, den metalforarbejdende industri har ventet på! Vores mål er at tilbyde kundeservice i særklasse takket være vores knowhow og vores ydelser. Vi står ved vores løfte og giver hver enkelt kunde førsteklasses service.

 3. MEDEK & SCHÖRNER GMBH

  Østrig

  Vi er stolte af at kunne tilbyde dig næsten hele serien af ​​maskiner til printning af kabler og belægning af fiberoptiske kabler. Produktsortimentet begynder med mærkningsmaskiner af et enkelt design, og strækker sig til højteknologiske enheder med fuldautomatiske styringer til brug i højtydende produktionssystemer. Fra lednings- og kabelprint til fiberoptiske systemer til engineering - vi tilbyder højteknologi i topkvalitet. Hvis vi ikke har det du leder efter på lager, fremstiller vi det gerne specifikt til dine behov. Med de bedst uddannede medarbejdere, en dynamisk virksomhedsstruktur og den nyeste teknologi er Medek & Schörner i stand til at reagere kompetent på kundernes ønsker. Din kontaktperson er ikke en salgsmedarbejder, men den tekniker, der udvikler en løsning under den første samtale. Kunder over hele verden sætter pris på os som en kompetent, hurtig og pålidelig partner - og dette i mere end 90 år.

 4. COUTH CONSTRUCTORA DE ÚTILES Y HERRAMIENTAS SL

  Spanien

  Maskiner til industriel mærkning. Mærkning via stød. Mærkning via tryk. Mærkning via rulning. Lasermærkning. Punktmærkning. Dyb mærkning og striber. Sporbarhed. Vi er producenter og distribuerer i hele verden.

 5. EBS INK JET SYSTEME GMBH

  Tyskland

  EBS Ink Jet Systems har siden 1977 udviklet og produceret industrielle printere. Vi tilbyder altid den nyeste teknologi og pålidelige produkter til attraktive priser. Vores industrielle og kommercielle kunder skal kunne stole på deres maskiner. Hos os finder du løsninger, der pålideligt kendetegner dine produkter. Virksomheden lægger stor værdi på produkter af høj kvalitet, hvilket gør livet lettere for dig som kunde.

 6. SIGTECH AG - KENNZEICHNUNGSTECHNIK MIT AUTOMATION

  Schweiz

  Virksomheden SIGTECH AG - KENNZEICHNUNGSTECHNIK MIT AUTOMATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den opererer også inden for printere til etiketter, ink jet-maskiner, lasermærkning, og mærkning alle underlag brancherne. Den er baseret i Muhen, Schweiz.

 7. WUHAN HONGLEI LASER CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden WUHAN HONGLEI LASER CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den opererer også inden for laser mærkningssystemer, og laser brancherne. Den er baseret i Wuhan, Kina.

 8. CAMEO LASER FRANZ HAGEMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CAMEO LASER FRANZ HAGEMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Stuhr, Tyskland.

 1. SERMATEK MAKINA SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden SERMATEK MAKINA SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den opererer også inden for laser mærkningssystemer, mærkningsmaskiner, og lasersvejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. VAROTEC KENNZEICHNUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VAROTEC KENNZEICHNUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Bad Lippspringe, Tyskland.

 3. GS LASER SYSTEMS - LASERTECHNIK GEINITZ GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GS LASER SYSTEMS - LASERTECHNIK GEINITZ GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 4. EBS INK JET SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EBS INK JET SYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Nümbrecht, Tyskland.

 5. A-L-F KENNZEICHNUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden A-L-F KENNZEICHNUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Zeitlarn, Tyskland.

 6. DAMM BESCHRIFTUNGSSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DAMM BESCHRIFTUNGSSYSTEME GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Nörten-Hardenberg, Tyskland.

 7. BESCHRIFTUNGSTECHNIK GÄRTNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BESCHRIFTUNGSTECHNIK GÄRTNER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Glaubitz, Tyskland.

 8. SAOS D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden SAOS D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, 3D printere, gravering, blæk til industriel mærkning, Elektrolyse - overfladebehandling, og 3D printere brancherne. Den er baseret i Bednja, Kroatien.

 9. PROFILLS DO BRASIL

  Brasilien

  Virksomheden PROFILLS DO BRASIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til metalemballage branchen. Den opererer også inden for Mærkemaskiner, emballeringsmaskiner., Mærkemaskiner, og fabrikation af maskiner brancherne. Den er baseret i Curitiba, Brasilien.

 10. NEOCODE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden NEOCODE E.K., er en Distributør, der opererer inden for Mærkemaskiner branchen. Den er baseret i Augustdorf, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis