• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • mælkeerstatninger til babyer

Resultater for

Mælkeerstatninger til babyer - Import eksport

 1. REGILAIT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Régilait, der har eksisteret i lidt over 60 år, er førende inden for pulvermælk og er en af de største virksomheder på markedet for koncentreret mælk og spædbørnsmælk. Régilait er til stede i mere end 60 lande. Régilait markedsfører desuden drikkevarer og smørepålæg. Régilait er et datterselskab til de to førende mejeriselskaber i Frankrig (Laïta og Sodiaal), som indsamler mælk fra over 14.000 passionerede producenter i Frankrig.

 2. HAPPY MILK

  Forenede Stater

  Virksomheden HAPPY MILK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den er baseret i Murrieta, Forenede Stater.

 3. C&F EXPORT

  Spanien

  Virksomheden C&F EXPORT, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Mælkeerstatninger til babyer, og Mælkeerstatninger til babyer brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 4. GANCHEV EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden GANCHEV EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for Bleer, Mælkeerstatninger til babyer, Barnevogne og klapvogne, Bleer, Mælkeerstatninger til babyer, og Barnevogne og klapvogne brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 5. NAVETA DISTRIBUTION AG

  Tyskland

  Virksomheden NAVETA DISTRIBUTION AG, er en Distributør, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den opererer også inden for engrossalg brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AUSNUTRIA HYPROCA

  Holland

  Virksomheden AUSNUTRIA HYPROCA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Babymad branchen. Den opererer også inden for Mælkeerstatninger til babyer, distribution af mejeriprodukter, mejerier, og Mælkeerstatninger til babyer brancherne. Den er baseret i Heerenveen, Holland.

 2. TERMO-FOL SP. Z O. O.

  Polen

  Virksomheden TERMO-FOL SP. Z O. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den opererer også inden for Gulv med strålevarme brancherne. Den er baseret i Kraków, Polen.

 3. GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden GEKO GROßHANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Fløde, syrnet branchen. Den opererer også inden for Mælkeerstatninger til babyer, Mejeriprodukter, Ost, Mælkeerstatninger til babyer, Mejeriprodukter, og Ost brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. BELLAKT JSC

  Belarus

  Virksomheden BELLAKT JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den opererer også inden for fødevarer til børn, og medicinsk foder brancherne. Den er baseret i Volkovysk, Belarus.

 5. CREMILK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CREMILK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den er baseret i Kappeln, Tyskland.

 1. PRONUBEN BABY

  Spanien

  Virksomheden PRONUBEN BABY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 2. PHARMALYS LABORATORIES

  Schweiz

  Virksomheden PHARMALYS LABORATORIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den er baseret i Sierre, Schweiz.

 1. NATURAL SOURCE GROUP

  Singapore

  Virksomheden NATURAL SOURCE GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den opererer også inden for langtidsholdbar mælk (uht) brancherne. Den er baseret i Singapore, Singapore.

 2. NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden NUTRICIA ZAKLADY PRODUKCYJNE SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den opererer også inden for Babymad, og Babymad brancherne. Den er baseret i Opole, Polen.

 3. VALIO EESTI AS

  Estland

  Virksomheden VALIO EESTI AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den opererer også inden for Mejeriprodukter, og Mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 4. NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden NUTRICIA POLSKA SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den opererer også inden for Babymad, og Babymad brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 5. GIACALAIT SARL

  Schweiz

  Virksomheden GIACALAIT SARL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den er baseret i Belmont sur Lausanne, Schweiz.

 6. AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO

  Italien

  Virksomheden AZ. AGRICOLA BIO SELVA DI POGGIOLI FAUSTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælk branchen. Den opererer også inden for Mælkeerstatninger til babyer, pulvermælk, og Mælkeerstatninger til babyer brancherne. Den er baseret i Serramazzoni, Italien.

 7. GROUPE FERRER

  Spanien

  Virksomheden GROUPE FERRER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mælkeerstatninger til babyer branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 8. NUTRICIA CUIJK B.V.

  Holland

  Virksomheden NUTRICIA CUIJK B.V., der opererer inden for Kondenseret mælk og pulvermælk branchen. Den opererer også inden for Mælkeerstatninger til babyer, og Mælkeerstatninger til babyer brancherne. Den er baseret i Cuijk, Holland.

 1. LANDI MATTEO

  Italien

 2. LACTALIS CONSOMMATION HORS FOYER

  Frankrig

 3. MILTE PORTUGAL, S.A.

  Portugal

 4. MAZZANTI S.A.S. DI MAZZANTI RICCARDO

  Italien

 5. BORNHOLMS ANDELSMEJERI

  Danmark

 6. ELIGOR, A.S.

  Tjekkiet