• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • måltider- frosne

Resultater for

Måltider- frosne - Import eksport

 1. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AQUALIS SEAFOOD, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, dybfrosne færdige fiskeretter, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Sète, Frankrig.

 2. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 3. DELIXA BV

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DELIXA BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for frosne kager, dybfrosne fødevarer, fødevarer dypfrosne - produktion, og naturlige ingredienser brancherne. Den er baseret i Anzegem, Belgien.

 4. APETITO ÖSTERREICH GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden APETITO ÖSTERREICH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Pyhra, Østrig.

 5. ONSHII - THAI FOOD FOR YOU

  Tyskland

  Virksomheden ONSHII - THAI FOOD FOR YOU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, producent af fødevarer, pulversuppe til institutionskøkkener, Gastronomiske specialiteter, og engrossalg af dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VEGAN FINEST FOODS B.V.

  Holland

  Virksomheden VEGAN FINEST FOODS B.V., er en Multi-Category, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for vegetabilske produkter, og friske færdige vegetabilske retter brancherne. Den er baseret i Rijswijk, Holland.

 2. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

  Virksomheden COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, Fisk, Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, surimi, og Fisk brancherne. Den er baseret i Saint Malo, Frankrig.

 3. FOOD OF SICILY

  Spanien

  Virksomheden FOOD OF SICILY, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Biscuitter, Måltider, frosne, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Tenerife, Spanien.

 4. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Tyskland

  Virksomheden DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Måltider, frosne, Pasta, Færdigretter og gourmetretter, Frosne og dybfrosne varer, Måltider, frosne, Pasta, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Schorndorf, Tyskland.

 5. SARAVELOS SA

  Grækenland

  Virksomheden SARAVELOS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for græske retter brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 1. MPF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MPF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Sendenhorst, Tyskland.

 2. Arma Grup Gida San. Tic. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden Arma Grup Gida San. Tic. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. CRONOFOODEXPERT

  Spanien

  Virksomheden CRONOFOODEXPERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Måltider, frosne, leverandører af færdigretter til en person, og frosne færdige retter brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 2. GI-BOXEN

  Sverige

  Virksomheden GI-BOXEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Sveavägen, Sverige.

 3. SAGIOSTESE SRL

  Italien

  Virksomheden SAGIOSTESE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Vizzini, Italien.

 4. FLOOK SRL

  Italien

  Virksomheden FLOOK SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for engrossalg af dybfrosne fødevarer, forretter med bløddyr og skaldyr, fiskesaucer, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Bozzolo, Italien.

 5. EMME FOOD SRL- MACCKERONI ITALIAN FOOD

  Italien

  Virksomheden EMME FOOD SRL- MACCKERONI ITALIAN FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne fødevarer, færdige retter, Frosne og dybfrosne varer, og dybfrossent babymad brancherne. Den er baseret i Campo Di Carne-Aprilia, Italien.

 6. GO INDUSTRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GO INDUSTRY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Måltider, frosne, udstyr til konditorier, garnerings og fyldningsanlæg til fødevareindustri, og blandemaskiner til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 7. MARINE FOOD SERVICE

  Tyrkiet

  Virksomheden MARINE FOOD SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Silivri, Tyrkiet.

 8. M&M QUALITY- FOOD

  Frankrig

  Virksomheden M&M QUALITY- FOOD, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Måltider, frosne, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, og Måltider, frosne brancherne. Den er baseret i Mandelieu La Napoule, Frankrig.

 1. UNDERKITCHEN

  Italien

  Virksomheden UNDERKITCHEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for frosne færdige retter brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

 2. CONXELIDA SL

  Spanien

  Virksomheden CONXELIDA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i La Coruña, Spanien.

 3. CASTELEIN

  Belgien

  Virksomheden CASTELEIN, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, dybfrosne konditorkager, dybfrossen pastiera, Måltider, frosne, og bageri brancherne. Den er baseret i Ninove, Belgien.

 4. PEKFOOD

  Tyrkiet

  Virksomheden PEKFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. LES PRODUITS DU VALSOANNAN

  Frankrig

  Virksomheden LES PRODUITS DU VALSOANNAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i St Clement Sur Valsonne, Frankrig.

 6. SWEET DECO SIA

  Latvia

  Virksomheden SWEET DECO SIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, Fødevarespecialiteter, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Fødevarespecialiteter brancherne. Den er baseret i Latvija, Latvia.

 7. FRIOPASTEL, LDA

  Portugal

  Virksomheden FRIOPASTEL, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Tábua, Portugal.

 8. AGRODOUBS

  Frankrig

  Virksomheden AGRODOUBS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Kagepulver, Desserter, mælkebaserede, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Kagepulver, Desserter, mælkebaserede, og bagværk brancherne. Den er baseret i Flagey, Frankrig.

 9. PRECOCINADOS LANBROA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden PRECOCINADOS LANBROA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for leverandører af færdigretter til en person, og fødevarer dypfrosne - produktion brancherne. Den er baseret i Anoeta, Spanien.

 10. SEBAT TEIGWAREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEBAT TEIGWAREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis