• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • måltider- frosne

Resultater for

Måltider- frosne - Import eksport

 1. UFTER HOLDING B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  Siden 1994 har Northlink Trading GMBH skilt sig ud som en nøglespiller inden for international handel, ved at specialisere sig i import og eksport af varer. Vores kernestyrke ligger i indkøb af bulkvarer og derefter sælge dem videre til særdeles konkurrencedygtige priser. I mere end 28 år har vi skabt robuste partnerskaber med velkendte brands som Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator og andre. Vores succes er rodfæstet i den strategiske fordel af vores europæiske lokation, hvilket minimerer transportomkostninger og sikrer en effektiv, global levering. Hos Northlink Trading GMBH er vores urokkelige mission en kontinuerlig overgåelse af kundernes og partnernes forventninger. Vi opnår dette ved at levere sikre produkter med enestående kvalitet, brugen af moderne teknologier og bevarelsen af særdeles veltrænede medarbejdere. Forpligtet til socialt og miljømæssigt ansvar, arbejder vi på at skabe værdi for kunder, partnere, medarbejdere, aktionærer og samfundet. Vores mål er at blive anerkendt som en virksomhed af excellence på det internationale marked, ved at være enestående inden for behandling og salg af førsteklasses produktioner på tværs af forskellige fødevare og kommercielle brands. Dedikeret til at udvide vores globale tilstedeværelse, tilbyder vi en 24/7 kundeservice og problemfri global forsendelse, hvilket sikrer en omgående levering til din adresse. Spørg os !

 2. AQUALIS SEAFOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AQUALIS SEAFOOD, er en Distributør, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, Måltider, frosne, Skaldyr, dybfrosne, dybfrosne færdige fiskeretter, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Sète, Frankrig.

 3. TRENDY FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRENDY FOODS, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Krydderier, Mel og semulje, Drikkevarer - import-eksport, Wienerbrød og boller, Grøntkonserves, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Vottem (z.i. De Milmort), Belgien.

 4. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PERLESCARGOTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Snegle på dåse, Måltider, frosne, snegle, Frysning, Luksusfødevarer til eksport, certificering af fødevarer, snegleavl, færdige snegle, og snegleavl brancherne. Den er baseret i Sevlievo, Bulgarien.

 5. DELIXA BV

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DELIXA BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for frosne kager, dybfrosne fødevarer, fødevarer dypfrosne - produktion, og naturlige ingredienser brancherne. Den er baseret i Anzegem, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. APETITO ÖSTERREICH GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden APETITO ÖSTERREICH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Pyhra, Østrig.

 2. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Frankrig

  Virksomheden COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, Fisk, Færdigretter og gourmetretter, Måltider, frosne, surimi, og Fisk brancherne. Den er baseret i Saint Malo, Frankrig.

 3. VEGAN FINEST FOODS B.V.

  Holland

  Virksomheden VEGAN FINEST FOODS B.V., er en Multi-Category, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for vegetabilske produkter, og friske færdige vegetabilske retter brancherne. Den er baseret i Rijswijk, Holland.

 4. ONSHII - THAI FOOD FOR YOU

  Tyskland

  Virksomheden ONSHII - THAI FOOD FOR YOU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, producent af fødevarer, pulversuppe til institutionskøkkener, Gastronomiske specialiteter, og engrossalg af dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 5. FOOD OF SICILY

  Spanien

  Virksomheden FOOD OF SICILY, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Biscuitter, Måltider, frosne, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Tenerife, Spanien.

 1. PORSI10 GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden PORSI10 GIDA SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for engrossalg af dybfrosne fødevarer, Friske, frosne og dybfrosne pommes frites, saucer, og frosne færdige retter brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR

  Tyskland

  Virksomheden DEDES TÜRKISCHE SPEZIALITÄTEN INH. B.ENG. ENES AKDEMIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Måltider, frosne, Pasta, Færdigretter og gourmetretter, Frosne og dybfrosne varer, Måltider, frosne, Pasta, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Schorndorf, Tyskland.

 1. MPF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MPF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Sendenhorst, Tyskland.

 2. SARAVELOS SA

  Grækenland

  Virksomheden SARAVELOS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for græske retter brancherne. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 3. Arma Grup Gida San. Tic. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden Arma Grup Gida San. Tic. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. CRONOFOODEXPERT

  Spanien

  Virksomheden CRONOFOODEXPERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Måltider, frosne, leverandører af færdigretter til en person, og frosne færdige retter brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 5. GI-BOXEN

  Sverige

  Virksomheden GI-BOXEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Sveavägen, Sverige.

 6. FLOOK SRL

  Italien

  Virksomheden FLOOK SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for engrossalg af dybfrosne fødevarer, forretter med bløddyr og skaldyr, fiskesaucer, og dybfrossen fisk brancherne. Den er baseret i Bozzolo, Italien.

 7. SAGIOSTESE SRL

  Italien

  Virksomheden SAGIOSTESE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Vizzini, Italien.

 8. MARINE FOOD SERVICE

  Tyrkiet

  Virksomheden MARINE FOOD SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Silivri, Tyrkiet.

 1. SEBAT TEIGWAREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SEBAT TEIGWAREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 2. AGRODOUBS

  Frankrig

  Virksomheden AGRODOUBS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Kagepulver, Desserter, mælkebaserede, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Kagepulver, Desserter, mælkebaserede, og bagværk brancherne. Den er baseret i Flagey, Frankrig.

 3. SILL ENTREPRISES

  Frankrig

  Virksomheden SILL ENTREPRISES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejeriprodukter branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, pasteuriseret frugtjuice, supper, supper, og Måltider, frosne brancherne. Den er baseret i Plouvien, Frankrig.

 4. UNDERKITCHEN

  Italien

  Virksomheden UNDERKITCHEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for frosne færdige retter brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

 5. BRILHA ALIMENTAR, LDA.

  Portugal

  Virksomheden BRILHA ALIMENTAR, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Carregado, Portugal.

 6. PEKFOOD

  Tyrkiet

  Virksomheden PEKFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. LAS EMAPANADAS DE DON RAFAEL

  Tyskland

  Virksomheden LAS EMAPANADAS DE DON RAFAEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

 8. DT FROID

  Frankrig

  Virksomheden DT FROID, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den opererer også inden for Kølerum, vedligeholdelse køleanlæg, industrielle kølerum, Kølerum, og kølerum, køleanlæg brancherne. Den er baseret i Lomme, Frankrig.

 9. LES PRODUITS DU VALSOANNAN

  Frankrig

  Virksomheden LES PRODUITS DU VALSOANNAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Måltider, frosne branchen. Den er baseret i St Clement Sur Valsonne, Frankrig.

 10. SWEET DECO SIA

  Latvia

  Virksomheden SWEET DECO SIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, Fødevarespecialiteter, Chokoladeholdigt slik, Måltider, frosne, og Fødevarespecialiteter brancherne. Den er baseret i Latvija, Latvia.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis