• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • luftfiltre

Resultater for

Luftfiltre - Import eksport

 1. TECHNICIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Technicis er en fransk fabrikant af filtre, specialist i luftfiltrering og overspray i sprøjtekabiner samt industrifiltrering. Vores rolle er at hjælpe kunden med at nedsætte sine arbejdsomkostninger og beskytte miljøet bedst muligt i henhold til ISO 14000. Vi har fremstiller foldefiltre med plisserede patroner til malerkabiner siden 1992 og tilbyder desuden et komplet udvalg af filtre, der kan tilpasses alle mærker af kabiner og anlæg / udsugning: - foldefiltre med plisseret patron til malerkabiner - glasfiberfiltre (paintstop), filtermåtter til malerkabiner - bikubefiltre med flere lag til malerkabine - loftsfiltre (plenum) til malerkabiner - præfiltre G3, G4 i ruller, rammer eller lommer - cylindriske filterpatroner til afstøvning - filterposer i polyesterfilt til afstøvning - aktive kulfiltre til filtrering af VOC (flygtige organiske forbindelser) og lugte - Maling: kompakt og prisvenlig malerkabine i kit - kits og installationsrammer til filtre - ventilatorer med motor til udsugning - beskyttende plastfilm klæbende eller antistatisk til kabinens sider - sonder til detektion af tilsodning (pressostat) - aftageligt lak. Kontakt vores teknikere for yderligere oplysninger!

 2. EPA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som specialist inden for området af teknikkerne for elektronisk anvendelse er vi ikke kun leverandør af komponenter, men også leverandør af systemer. Fra ingeniørarbejdet, rådgivning, assistance og til ibrugtagning tilbyder vi alle ydelser inklusive nøglefærdige installationer. Vort primært forretningsområde: planlægning af Deres arbejdsområde, udvælgelse af drevkomponenter (elektrisk hastighedsvariator, motorer, transmissioner, transceivere, filtre, bremsemodstand etc...), idriftsættelse og standardindstillinger af elektriske hastighedsvariatorer , automatisk industriel programmering (API) og automatisering, kontrolskab (i samarbejde med vores filial EPS), installation af elektriske komponenter, udvikling og fabrikation af CEM filtre og af netværksfiltre, tilpasset hver kunde, måling af CEM og CEM rådgivning, optimering af lækstrømme (udløsning af FI beskyttelsen), analyse af nettet (harmonisk strøm, netværksudsving etc…), radiointerferens på installationerne og apparaterne

 3. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I over 25 år har vores mellemstore virksomhed opnået anseelse nationalt og internationalt inden for luftfilterteknik, arbejdsplads- og miljøbeskyttelse på basis af en økologisk og socialt orienteret firmafilosofi. Princippet "dør i dør" ved vores elektrofilterserier er blevet et globalt varemærke for teknisk avancerede og vedligeholdelsesvenlige filteranlæg. Takket være vores konstante opmærksomhed på moderne værktøjsmaskiners design og ydeevne har denne udvikling i årenes løb gang på gang, ofte i samarbejde med maskinkonstruktørerne, ført til skabelsen af nye elektrofilterserier, hvis form ofte er tilpasset værktøjsmaskinernes design. Dette kræver samtidig en ny udformning af filterudstyret, herunder især af ionisator- og kollektorcellerne. Inden for dette segment er DSL Air Technology i dag den udbyder, som har den største elektrofilter-modificering på globalt plan.

 4. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mange år har vores mellemstore familievirksomhed DGS med succes fremstillet forskelle trådmaskevarer: Kvalitet har tradition hos os! DGS-kunderne omfatter virksomheder fra alle industriområder. Vores kernebrancher er maskin- og anlægsbyggeri, miljø- og procesteknik samt bilindustri. Det stigende behov og det teknologiske fremskridt i vores produkter kræver en permanent videreudvikling af vores fabrikation under hensyntagen til de nyeste tekniske muligheder. For at sikre optimal funktion og kvalitet af trådmaskeprodukterne og samtidig optimere deres miljøvenlighed kompletterer vi vores udvalg med effektive systemløsninger.

 5. POREX TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden POREX TECHNOLOGIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtre, flydende branchen. Den opererer også inden for Oliefiltre, vandfiltrering, ventilationsfiltre, filtre til trykluft, filtre, Filteranlæg til svømmebade, Filtre af polytetrafluorethylen (PTFE), Filtre af sintret plast, og filterindsats brancherne. Den er baseret i Obergurig, Ot Singwitz, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BRAND ENERGY SERVICE

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRAND ENERGY SERVICE, er en Multi-Category, der opererer inden for Oliefiltre branchen. Den opererer også inden for Dieselmotorer, Motorer, skibs-, Både med dieselmotor - reservedele, kamaksler til skibsmotorer, reservedele motorgenerator, brændstofsfiltre, diesel skibsmotorer, luftfiltre, og caterpillar brancherne. Den er baseret i Dordrecht, Holland.

 2. DORSTENER DRAHTWERKE H. W. BRUNE & CO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DORSTENER DRAHTWERKE H. W. BRUNE & CO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stoffer til teknisk brug branchen. Den opererer også inden for stålledninger, ståltråd, filtrerende stoffer, luftfiltre, Trådgitter, punktsvejset, og Bølgegitter brancherne. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 3. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SELECTA BIOENERGIE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gas og biologiske brændstoffer - til energi branchen. Den opererer også inden for Gasfiltre, Vandrensningsanlæg til boliger, luftfiltre, aktivt kul, Komponenter til biogasanlæg, og Gasfiltre brancherne. Den er baseret i Krayenberggemeinde, Tyskland.

 4. CLEAN PROCESS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLEAN PROCESS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for aktivt kul, Aktivkulfiltre, luftfiltre, luftfiltreringsanlæg, filtre til den kemiske industri, og filtre med lommer brancherne. Den er baseret i Ötzingen, Tyskland.

 5. AWENTA

  Polen

  Awenta startede i 1989. Vi er i dag førende på markedet for ventilatorer og udluftningssystemer. Vores kunder omfatter flere store kæder: Leroy Merlin, Bims Plus, Bricoman, Brico Depot og Bricomarche. Vi indførte kvalitetssystemet Quality Management System ISO 9001: 2000 i 2002 og er nu godkendte.

 1. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Luftfiltre, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Transportører, transportanlæg, konservering af ost, Luftfiltre, og Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. ALC-LOUVER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALC-LOUVER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Banker - indretning branchen. Den opererer også inden for Lofter, modulbeklædning, metallofter, luftfiltre, og Lofter, modulbeklædning brancherne. Den er baseret i 06766 Bitterfeld-Wolfen, Tyskland.

 1. VALOR INTERNATIONAL

  Belgien

  Virksomheden VALOR INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for luftfiltre, hydraulikfiltre, filtre til vandudskillere, og aktive kulfiltre brancherne. Den er baseret i Liège, Belgien.

 2. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Led, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Tætninger, Vatteringsmateriale, vandtæt, Tætninger, luftfiltre, o-ringe, og Vatteringsmateriale, vandtæt brancherne. Den er baseret i Kriftel, Tyskland.

 3. ECOTIP D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden ECOTIP D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltreringsudstyr branchen. Den opererer også inden for industrifiltre, industrisprøjtning, og luftfiltre brancherne. Den er baseret i Slovenske Konjice, Slovenien.

 4. DIETER RAASCH LUFTFILTER INH. DIETER RAASCH

  Tyskland

  Virksomheden DIETER RAASCH LUFTFILTER INH. DIETER RAASCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for filtermåtte, luftfiltre, og filtre med lommer brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 5. H + H KÄLTETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden H + H KÄLTETECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Airconditionanlæg, udstyr branchen. Den opererer også inden for klimaanlæg, industrikøling, luftfiltre, og varmepumper brancherne. Den er baseret i Laer, Tyskland.

 6. AEROFIL INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AEROFIL INTERNATIONAL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for filtre med lommer, Aktivkulfiltre, filtermåtte, og luftfiltre brancherne. Den er baseret i Dombühl, Tyskland.

 7. KALTHOFF LUFTFILTER UND FILTERMEDIEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KALTHOFF LUFTFILTER UND FILTERMEDIEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Aktivkulfiltre, filtermåtte, luftfiltre, og filtre med lommer brancherne. Den er baseret i Selm, Tyskland.

 8. CNC FILTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden CNC FILTER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Masker, sikkerheds- branchen. Den opererer også inden for filtermåtte, og luftfiltre brancherne. Den er baseret i Hirschberg, Tyskland.

 1. VENTILATIEPARTS

  Holland

  Virksomheden VENTILATIEPARTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for luftventilationsanlæg til privat brug, og luftfiltre brancherne. Den er baseret i Enschede, Holland.

 2. MD FILTERS

  Belgien

  Virksomheden MD FILTERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for luftfiltre, Væskepumpesystemer, og støvsuger brancherne. Den er baseret i Ranst, Belgien.

 3. KONSTRACK LLC

  Ukraine

  Virksomheden KONSTRACK LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Luftfiltre branchen. Den opererer også inden for Luftrensning - udstyr og systemer, filteranlæg til luftrensning, filterposer, støvfanger, og Luftrensning - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 4. PUREPOWER FILTERS

  Albanien

  Virksomheden PUREPOWER FILTERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtre til biler, lastbiler og byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for luftfiltre, oliefilter, og brændstoffilter brancherne. Den er baseret i Ferizaj Kosovo, Albanien.

 5. MARKA FILTRE

  Tyrkiet

  Virksomheden MARKA FILTRE, er en Engrossalg, der opererer inden for Oliefiltre branchen. Den opererer også inden for Luftfiltre, Filtre til biler, lastbiler og byggemaskiner, udstyr til filtration, chokoladekander, Luftfiltre, og Filtre til biler, lastbiler og byggemaskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. ELECTRONICA TORCAL SL.

  Spanien

  Virksomheden ELECTRONICA TORCAL SL., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Luftfiltre branchen. Den opererer også inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, airconditionanlæg, og Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr brancherne. Den er baseret i Antequera, Spanien.

 7. GEAFILTRI GASPARINI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEAFILTRI GASPARINI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasfiltre branchen. Den opererer også inden for Filtreringsudstyr og materiel, luftfiltre, filterindsats, Filtre og filterelementer, og Filtreringsudstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Brugherio, Italien.

 8. DINAMIK FILTRE

  Tyrkiet

  Virksomheden DINAMIK FILTRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtre til biler, lastbiler og byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for Aktivkulfiltre, filtre til biler, luftfiltre, og hydraulikfiltre brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 9. SAWEK - PUREVENTFILTERS

  Polen

  Virksomheden SAWEK - PUREVENTFILTERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for aircondition, udluftning, ventilation, luftfiltre, og HVAC udluftningssystemer brancherne. Den er baseret i Majdan Królewski, Polen.

 10. FM FILTER MONZA SRL

  Italien

  Virksomheden FM FILTER MONZA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtre til biler, lastbiler og byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for luftfiltre til biler, luftfiltre, og filtre til kompressorer brancherne. Den er baseret i Monza, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis