• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • luftfiltre

Resultater for

Luftfiltre - Import eksport

 1. TECHNICIS

  Frankrig

  Technicis er en fransk fabrikant af filtre, specialist i luftfiltrering og overspray i sprøjtekabiner samt industrifiltrering. Vores rolle er at hjælpe kunden med at nedsætte sine arbejdsomkostninger og beskytte miljøet bedst muligt i henhold til ISO 14000. Vi har fremstiller foldefiltre med plisserede patroner til malerkabiner siden 1992 og tilbyder desuden et komplet udvalg af filtre, der kan tilpasses alle mærker af kabiner og anlæg / udsugning: - foldefiltre med plisseret patron til malerkabiner - glasfiberfiltre (paintstop), filtermåtter til malerkabiner - bikubefiltre med flere lag til malerkabine - loftsfiltre (plenum) til malerkabiner - præfiltre G3, G4 i ruller, rammer eller lommer - cylindriske filterpatroner til afstøvning - filterposer i polyesterfilt til afstøvning - aktive kulfiltre til filtrering af VOC (flygtige organiske forbindelser) og lugte - Maling: kompakt og prisvenlig malerkabine i kit - kits og installationsrammer til filtre - ventilatorer med motor til udsugning - beskyttende plastfilm klæbende eller antistatisk til kabinens sider - sonder til detektion af tilsodning (pressostat) - aftageligt lak. Kontakt vores teknikere for yderligere oplysninger!

 2. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Tyskland

  I over 25 år har vores mellemstore virksomhed opnået anseelse nationalt og internationalt inden for luftfilterteknik, arbejdsplads- og miljøbeskyttelse på basis af en økologisk og socialt orienteret firmafilosofi. Princippet "dør i dør" ved vores elektrofilterserier er blevet et globalt varemærke for teknisk avancerede og vedligeholdelsesvenlige filteranlæg. Takket være vores konstante opmærksomhed på moderne værktøjsmaskiners design og ydeevne har denne udvikling i årenes løb gang på gang, ofte i samarbejde med maskinkonstruktørerne, ført til skabelsen af nye elektrofilterserier, hvis form ofte er tilpasset værktøjsmaskinernes design. Dette kræver samtidig en ny udformning af filterudstyret, herunder især af ionisator- og kollektorcellerne. Inden for dette segment er DSL Air Technology i dag den udbyder, som har den største elektrofilter-modificering på globalt plan.

 3. EPA GMBH

  Tyskland

  Som specialist inden for området af teknikkerne for elektronisk anvendelse er vi ikke kun leverandør af komponenter, men også leverandør af systemer. Fra ingeniørarbejdet, rådgivning, assistance og til ibrugtagning tilbyder vi alle ydelser inklusive nøglefærdige installationer. Vort primært forretningsområde: planlægning af Deres arbejdsområde, udvælgelse af drevkomponenter (elektrisk hastighedsvariator, motorer, transmissioner, transceivere, filtre, bremsemodstand etc...), idriftsættelse og standardindstillinger af elektriske hastighedsvariatorer , automatisk industriel programmering (API) og automatisering, kontrolskab (i samarbejde med vores filial EPS), installation af elektriske komponenter, udvikling og fabrikation af CEM filtre og af netværksfiltre, tilpasset hver kunde, måling af CEM og CEM rådgivning, optimering af lækstrømme (udløsning af FI beskyttelsen), analyse af nettet (harmonisk strøm, netværksudsving etc…), radiointerferens på installationerne og apparaterne

 4. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Tyskland

  I mange år har vores mellemstore familievirksomhed DGS med succes fremstillet forskelle trådmaskevarer: Kvalitet har tradition hos os! DGS-kunderne omfatter virksomheder fra alle industriområder. Vores kernebrancher er maskin- og anlægsbyggeri, miljø- og procesteknik samt bilindustri. Det stigende behov og det teknologiske fremskridt i vores produkter kræver en permanent videreudvikling af vores fabrikation under hensyntagen til de nyeste tekniske muligheder. For at sikre optimal funktion og kvalitet af trådmaskeprodukterne og samtidig optimere deres miljøvenlighed kompletterer vi vores udvalg med effektive systemløsninger.

 5. SO.TEC

  Italien

  SO.TEC er et ingeniørfirma, der i over 20 år har arbejdet med design, levering og udførelse af anlæg til luftrensning for røg/olietåge og støv. Til filtreringen af olietåger, der opstår fra forskellige mekaniske bearbejdninger (især fra varmepresning af messing) tilbyder SO.TEC sin egen teknologi, som i stigende grad er blevet styrket på markedet via talrige industrielle gennemførelser i Italien og hele verden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. POREX TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

 2. DORSTENER DRAHTWERKE H. W. BRUNE & CO GMBH

  Tyskland

 3. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Tyskland

 4. KIMTEK FKM FILTRE LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 5. AWENTA

  Polen

  Awenta startede i 1989. Vi er i dag førende på markedet for ventilatorer og udluftningssystemer. Vores kunder omfatter flere store kæder: Leroy Merlin, Bims Plus, Bricoman, Brico Depot og Bricomarche. Vi indførte kvalitetssystemet Quality Management System ISO 9001: 2000 i 2002 og er nu godkendte.

 1. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Tyrkiet

 2. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Tyskland

 1. ALC-LOUVER GMBH

  Tyskland

 2. VALOR INTERNATIONAL

  Belgien

 3. ECOTIP D.O.O.

  Slovenien

 4. AEROFIL INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

 5. DIETER RAASCH LUFTFILTER INH. DIETER RAASCH

  Tyskland

 6. CNC FILTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. H + H KÄLTETECHNIK GMBH

  Tyskland

 8. PUREPOWER FILTERS

  Albanien

 1. KALTHOFF LUFTFILTER UND FILTERMEDIEN GMBH

  Tyskland

 2. MARKA FILTRE

  Tyrkiet

 3. DINAMIK FILTRE

  Tyrkiet

 4. AFILCO VAN MOERKERKE

  Belgien

 5. SAWEK - PUREVENTFILTERS

  Polen

 6. FM FILTER MONZA SRL

  Italien

 7. ELECTRONICA TORCAL SL.

  Spanien

 8. KONSTRACK LLC

  Ukraine

 9. GEAFILTRI GASPARINI E ASSOCIATI S.A.S.

  Italien

 10. VENTILATIEPARTS

  Holland