• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lifte og rulletrapper

Resultater for

Lifte og rulletrapper - Import eksport

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lödige Industries Gruppe blev grundlagt i 1948 og råder over enestående hovedsæder i Hong Kong, London, New York og Doha (Qatar), som hver især har mange egne datterselskaber. Aktuelt har firmaet mere end 1000 medarbejdere på verdensplan. Lödige tilbyder transporttekniske løsninger til et stort branchespektrum og har specialiseret sig i komplekse materialeflow-systemer til logistikopgaver. Virksomheden er førende i verden inden for Cargo Handling Terminals. Produktpaletten omfatter løsninger til barrierefri konstruktioner (trappelifte, platformslifte), lastelevatorer og personbilselevatorer, lifte og reolbetjeningsenheder samt fuldautomatiske Car-Park-systemer, luftfragtsanlæg og softwareløsninger til warehouse-management. Lödiges service omfatter vedligeholdelse, modernisering, reparation og reservedele til elevatorer, lifte og industrisystemer fra Lödige og andre producenter.

 2. SHZ SÄCHSISCHE HEBE- UND ZURRTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 2002 har SHZ Sächsische Hebe- und Zurrtechnik GmbH i Großröhrsdorf ved Dresden i Tyskland serviceret kunder, der gerne vil have produkter af høj kvalitet, som er produceret i Tyskland.. Vi producerer blandt andet spænderemme, løfteremme og rundslynger og hører til blandt de mest fremtrædende europæiske virksomheder på dette område. Ikke mindst på grund af kvaliteten af vores spænderemme, andre produkter i vores udbud samt vores fremragende service, har vi igennem flere år oplevet vækst, så vi udvider hele tiden vores sortiment og tilbud af tjenesteydelser. Hos os finder du en lang række løsninger til følgende formål: Lastsikring, anslagsmidler, kæder, reb og løfteværktøj..

 3. LAWECO MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Omfattende sortiment af løftesystemer i høj kvalitet sammen med høj kundeservice gør LAWECO til en førende virksomhed i Europa. Udvikling og fremstilling af anlægsløfteborde til forskellige brancher og realisering af individuelle specialkonstruktioner for kunder er noget af det, som LAWECO kan tilbyde. LAWECO tilbyder anlægsløfteborde, fladlift-løfteborde, spindel-løfteborde, løfteborde med fremføringskæde, løfteborde med rem og læsseborde til alle udfordringer samt CARGO MASTER, traditionsmærket inden for flyekspedition. Vores produkter: Lifte, løfteborde, sakseborde, remløfteborde, løfteborde med fremføringskæde

 4. FABOC DUE S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Faboc Due er en af de førende italienske virksomheder, der producerer systemer til fjernelse af arkitektoniske barrierer. Fra privatpersoner til store virksomheder er Faboc Due i stand til at tilbyde bevægelseshæmmede forskellige tilgængelighedsløsninger. Platformtrappelifte, Lænestolstrappelifte og Løfteplatforme (minilifte, stablekraner), systemer designet og tilpasset til at tilpasse alle behov og typer af indendørs og udendørs trapper.

 5. GEDA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Navnet GEDA har i de sidste 90 år været synonym med suvereæn kvalitet og knowhow made in Germany. GEDA har i årenes løb udviklet et omfangsrigt produktsortiment: Fra kabelelevatorer på 60 kg over transportlifte og til person- og materialeelevatorer – GEDA har et produkt til alle opgaver. Oven i dette kommer alle produkterne til facadeelevatorer samt industrielevatorer til permanent brug på cementværker, offshoreanlæg osv.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MONTEPERA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Gør dit område endnu bedre med Montepera Elevators, Tyrkiets førende ekspert inden for skræddersyede elevatorløsninger. Vores bæredygtige og innovative designs kombinerer æstetik og funktionalitet, samtidig med de prioriterer dine unikke behov. Gennem et tæt samarbejde med arkitekter, leverer vi en personaliseret og premium oplevelse der skiller os ud fra mængden. Vælg Montepera for enestående excellence i skræddersyede elevatorer og omfattende elevatorsystemer.

 2. PFLANZ-HOMELIFT INH. MARIO PFLANZ

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PFLANZ-HOMELIFT INH. MARIO PFLANZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den er baseret i Neukirchen, Tyskland.

 3. SAUTTER LIFT COMPONENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAUTTER LIFT COMPONENTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 4. COLOMBO ASCENSORI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLOMBO ASCENSORI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den opererer også inden for elevator, vedligeholdelse af elevatorer, godselevatorer til handikappede, godselevator, traditionel, trappelift, og løfteplatform brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 5. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROSTONE HERMELER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner - spåntagning, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør, Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør, Skilifte, stolelifte og kabinelifte, Lifte og rulletrapper, Jernbanemateriel og -udstyr, og Udlejning af industriudstyr brancherne. Den er baseret i Haltern Am See, Tyskland.

 1. GVE INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GVE INDUSTRIETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den er baseret i Einbeck, Tyskland.

 2. NAULED SRL

  Italien

  Nauled Srl tilbyder LED-belysning til elevatorkabiner, godselevatorer, løfteplatforme og rulletrapper leveret med kit til nødsituationer. Kendskabet til løfteindustrien har også gjort det muligt for os at tilbyde kunden personlige løsninger, der opfylder specifikke krav og at overholde gældende standarder i sektoren for belysning af kabiner. Vores produktkatalog indeholder en lang række produkter, hvoraf de fleste er produceret i Italien: lofte, LED-skinner og -plader, pærer, xfleksible LED-bånd, loftslamper efter mål osv.

 1. AQUARIUS GERMANY GMBH

  Tyskland

  AQUARIUS Germany tilbyder industrianlæg en Full-Service vedrørende det årlige materialekøb inden for alle områder. Med mekaniske workshops og samlebåndsfabrikation udfylder AQUARIUS Germany et stort tomrum mellem mekaniske produkter og produkter fra originaludstyrsfabrikanter. Vores workshops fokuserer på fremstilling af komponenter til materialer med de højeste tilgængelige standarder for at garantere en maksimal levetid og stabilitet. AQUARIUS Germany står for service, pålidelighed og gennemsigtighed på højeste niveau. AQUARIUS Germany – Din leverandør!

 2. D.T.D. IMPIANTI ELEVATORI

  Italien

  Firmaet D.T.D. Azienda, installatør af elevatorer og lifte inden for skibssektoren, ønsker at udvide sin aktivitet til elevatorer til private. Vi samarbejder med førende elevatorfabrikanter på verdensplan, konkurrencedygtige priser. Vi installerer alle typer elevatorer, selv på begrænsede arealer. Assistance døgnet rundt, udrykning om natten i tilfælde af elevatorstop. Vi fremstiller udvendige tømmerstrukturer. Vores firma bruger udelukkende egne teknikere, som uddannes internt. Kontakt os for flere oplysninger på +39 3393010323 fra kl. 8.00 til 18.00.

 3. ASCENSORES TRESA

  Spanien

  Design, fremstilling, montage og vedligeholdelse af alle typer elevatorer på byggepladser og i ejendomme. Assistance døgnet rundt. Virksomheden TRESA besidder over 25 års erfaring inden for fremstilling og salg af løfteapparater. Vi har over 150 kvalificerede medarbejdere, der samarbejder om at tilbyde komplette løsninger på området for lodret løftning: Design, fremstilling, installation og vedligeholdelse af løfteapparater.

 4. FAIGLE KUNSTSTOFFE GMBH

  Østrig

  faigle - det er plast, færdige plastdele og halvfabrikata. Faigle har skrevet plasthistorie i mere end 60 år. Vi har spillet en vigtig rolle i udviklingen af ​​ny plast og nye plastteknologier. Faigle har bevist sin kompetence med talrige af sine egne patenter og et stort antal førsteklasses applikationsteknologiske løsninger. Grundlæggerens pionerånd præger stadig virksomhedens vilje til at innovere i dag.

 5. FUJITEC DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Velkommen hos Fujitec Deutschland GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vores produkter omfatter: Rulletrapper, personelevatorer, modernisering af elevatorer, rullende fortove, små godselevatorer, godselevatorer, panoramaelevatorer af glas, kabelhejs, vedligeholdelse af elevatorer

 6. PROJECT LIFT S.R.L.S.

  Italien

  Virksomheden PROJECT LIFT S.R.L.S., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den opererer også inden for løfteplatform, trappelifte med stol, vedligeholdelse af elevatorer, og trappelift brancherne. Den er baseret i Pergine Valsugana, Italien.

 7. AS ELEVATOR

  Tyrkiet

  Virksomheden AS ELEVATOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lifte branchen. Den opererer også inden for Lifte og rulletrapper, Lifte og rulletrapper, reservedele til elevatorer, glaselevatorer, og Fabrikation af elevatorkabiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. ACCELIB

  Frankrig

  Virksomheden ACCELIB, er en Distributør, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den opererer også inden for Medicinsk udstyr, Personlig hjælp, Medicinsk udstyr, og Personlig hjælp brancherne. Den er baseret i Colombes, Frankrig.

 1. KEPI ELEVATORS

  Tyrkiet

  Virksomheden KEPI ELEVATORS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den opererer også inden for reservedele til elevatorer, og vareelevator (fødevarer) brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. HOMELIFT - ELEVADORES DE PORTUGAL

  Portugal

  Virksomheden HOMELIFT - ELEVADORES DE PORTUGAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den opererer også inden for rulletrapper brancherne. Den er baseret i Maia, Portugal.

 3. NILIS INDUSTRIES

  Tyskland

  Virksomheden NILIS INDUSTRIES, er en Distributør, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den er baseret i Morsbach, Tyskland.

 4. KÄFER'S TREPPENLIFTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KÄFER'S TREPPENLIFTE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den er baseret i Freilassing, Tyskland.

 5. BSB ASANSOR SAN.VE TIC.LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden BSB ASANSOR SAN.VE TIC.LTD.ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den opererer også inden for elevator, Fabrikation af elevatorkabiner, tilbehør og komponenter til elevatorer, og Elevatormotor brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. HAUSHAHN AUFZÜGE GMBH

  Østrig

  Virksomheden HAUSHAHN AUFZÜGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 7. AYGUNRAY

  Tyrkiet

  Virksomheden AYGUNRAY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien branchen. Den opererer også inden for Lifte og rulletrapper, elevator med automatiske døre, elevatorer social bebyggelse, og Lifte og rulletrapper brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 8. ALAPONT

  Spanien

  Virksomheden ALAPONT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den opererer også inden for vedligeholdelse af elevatorer, og installation af elevator på byggeplads brancherne. Den er baseret i Alzira, Spanien.

 9. FRONTE ELEVATOR & BUILDING SYSTEM

  Tyrkiet

  Virksomheden FRONTE ELEVATOR & BUILDING SYSTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lifte og rulletrapper branchen. Den opererer også inden for elevator brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 10. WEP-WEISSHAUPT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEP-WEISSHAUPT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Godselevatorer branchen. Den opererer også inden for Kurvelifte, Løfteudstyr, Lifte og rulletrapper, Kurvelifte, Løfteudstyr, Lifte og rulletrapper, og løftetplatforme brancherne. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Lifte og rulletrapper - Import eksport

Antal resultater

2.866 Virksomheder