• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ler og kaolin

Resultater for

Ler og kaolin - Import eksport

 1. ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADOLF GOTTFRIED TONWERKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den er baseret i Großheirath, Tyskland.

 2. BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BASSERMANN MINERALS GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for alumina, kaolin, aluminiumhydroxid, Glimmer, bentonit, og Bariumsulfat brancherne. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 3. LES ARGILES DU SOLEIL

  Frankrig

  Vi befinder os i Gard og producerer mærket Argiles du Soleil, skønhedsprodukter og sæber Ambroise Rico og er leverandør af råvarer til kosmetik og sæbe. Vores ler er 100 % naturligt og besidder forskellige egenskaber for hud og hår. Det er desuden miljøvenligt. Hvad angår vores sæber, er de for det meste farvet ved tilsætning af planteekstrakter eller ler og parfumeret med æteriske olier.

 4. MUSA YAPI DIS TICARET

  Tyrkiet

  Virksomheden MUSA YAPI DIS TICARET, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for cementartikler, Kalksten, basalt, og dolomit brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 5. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT

  Ukraine

  Virksomheden PRIVATE JOINT STOCK COMPANY WEIGHTING AGENTS PLANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for bentonit brancherne. Den er baseret i Konstantinovka, Ukraine.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden THEODOR STEPHAN KG GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mineraler branchen. Den opererer også inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Marmor og natursten, Råmaterialer til keramikindustrien, Ler og kaolin, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Marmor og natursten, Råmaterialer til keramikindustrien, og Ler og kaolin brancherne. Den er baseret i Burbach, Tyskland.

 2. CEYLAN MINERAL MINING

  Tyrkiet

  Virksomheden CEYLAN MINERAL MINING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for sand til kattegrus, og bentonit brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 3. JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR

  Spanien

  Virksomheden JUAN DIEGO BUITRAGO MAYOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den er baseret i Fortuna, Spanien.

 4. SILMIN IBERICA S.L.

  Spanien

  Virksomheden SILMIN IBERICA S.L., er en Distributør, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den er baseret i Rubi, Spanien.

 5. COMMERCE-INVEST

  Ukraine

  Virksomheden COMMERCE-INVEST, er en Engrossalg, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den er baseret i Odesa, Ukraine.

 1. DAL CIN SPA

  Italien

  Virksomheden DAL CIN SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den er baseret i Concorezzo, Italien.

 2. STORIVIA

  Frankrig

  Virksomheden STORIVIA, er en Multi-Category, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for Bariumsulfat, og bentonit brancherne. Den er baseret i Metz, Frankrig.

 1. ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A.

  Portugal

  Virksomheden ADELINO DUARTE DA MOTA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Ler og kaolin, Ler og kaolin, Feldspat, og kvarts brancherne. Den er baseret i Meirinhas, Portugal.

 2. DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DOMINIK GEORG LUH TECHNOGRAFIT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Energi og råmaterialer - industrien branchen. Den opererer også inden for Ler og kaolin, grafit, kaolin, Ler og kaolin, og ildfast grafit brancherne. Den er baseret i Eltville, Tyskland.

 3. LEHM EIDER

  Tyskland

  Virksomheden LEHM EIDER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den er baseret i Bisterschied, Tyskland.

 4. CLAYS OF UKRAINE

  Ukraine

  Virksomheden CLAYS OF UKRAINE, er en Engrossalg, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for Porcelænsjord brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 5. CLAYSERVER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CLAYSERVER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Ler og kaolin, Sand og grus, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Ler og kaolin, Sand og grus, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, og Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Ostercappeln, Tyskland.

 6. TURBOV KAOLIN COMPANY

  Ukraine

  Virksomheden TURBOV KAOLIN COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for Kvartssand brancherne. Den er baseret i Turbov, Ukraine.

 7. SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SIBELCO DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Ler og kaolin, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Ler og kaolin, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, og Kemi, organisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Ransbach-Baumbach, Tyskland.

 8. EGAP SRL

  Italien

  Virksomheden EGAP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Ler og kaolin, mudder til kroppen, naturlige kosmetikprodukter, Ler og kaolin, og Råvarer til kosmetik brancherne. Den er baseret i Rosà, Italien.

 1. E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE)

  Italien

  Virksomheden E.T.A.S. SRL (ESTRAZIONE E TRASFORMAZIONE ARGILLE SARDE), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for Malmudvinding, Malmudvinding, bentonit, og kornede absorptionsmidler brancherne. Den er baseret i Villanova Tulo, Italien.

 2. AJOS SL

  Spanien

  Virksomheden AJOS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den er baseret i Albacete, Spanien.

 3. S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden S&B INDUSTRIAL MINERALS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Ler og kaolin, og Ler og kaolin brancherne. Den er baseret i Oberhausen, Tyskland.

 4. EUROMINERAL LLC

  Ukraine

  Virksomheden EUROMINERAL LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for ler, og råstoffer til ildfast keramik brancherne. Den er baseret i Donetsk, Ukraine.

 5. SM&K LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SM&K LTD, er en Distributør, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den er baseret i St Newlyn East, Det Forenede Kongerige.

 6. DECOMAN

  Spanien

  Virksomheden DECOMAN, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for udsmykning for private brancherne. Den er baseret i BENIPARRELL - VALENCIA, Spanien.

 7. ARGILETZ SA

  Frankrig

  Virksomheden ARGILETZ SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den er baseret i Lizy-Sur-Ourcq, Frankrig.

 8. HIBRA AG

  Schweiz

  Virksomheden HIBRA AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Ler og kaolin, Fodtøj, Ler og kaolin, og Fodtøj brancherne. Den er baseret i Schönenwerd, Schweiz.

 9. CLAYNATURE KFT.

  Ungarn

  Virksomheden CLAYNATURE KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 10. RUDNIK DOO

  Bosnien og Herzegovinen

  Virksomheden RUDNIK DOO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ler og kaolin branchen. Den opererer også inden for kaolin, og kvarts brancherne. Den er baseret i Bijeljina, Bosnien og Herzegovinen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis