• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lejer- rulle-

Resultater for

Lejer- rulle- - Import eksport

 1. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet LEMM Maschinenbau har i mere end 50 år været en af verdens førende leverandører af specialkonstruktioner til rullehåndteringssystemer inden for papir-, folie-, emballerings- og levnedsmiddelindustrien.Desuden har vi i mere end 20 år fremstillet konsoller, koblinger, spindelforlængere og drosselspjæld til drev- og armaturindustrien.Ved hjælp af vores moderne maskinpark kan vi altid opfylde de høje krav til drejning og fræsning.Som virksomhed er vi certificeret iht. DIN ISO 9001: 2015 og ser en kundeorienteret kvalitetspolitik som en væsentlig del af vores firmafilosofi.Gennem kvalificeret fagpersonale kan vi altid garantere dig individuel rådgivning og hjælp til specialløsninger.

 2. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi producerer årligt over 900 forskellige typer rulningslejer. I den forbindelse rækker vores portefølje fra standardrulningslejer til kundespecifikke specialløsninger for lejer inden for et diameterområde fra 50 mm til 1.500 mm. Ud over forskellige rulningslejekomponenter leverer vi også særlige præcisionskomponenter og tilbehør til rulningslejer til vores kunder. Vores særlige styrke er forsknings- og udviklingsarbejdet til anvendelsesoptimerede speciallejer. Tekniske muligheder afstemmes, kontrolleres og realiseres i direkte samarbejde med kunden. Vores engineering-portefølje omfatter ud over projektrelaterede beregninger også praksisrelaterede forsøg inden for levetid og fasthed samt undersøgelser af lejer. Kvalitet genne kompetence - Topkvalitet er en rød tråd gennem hele vores produktion - fra indkøb af materialer til udlevering af vores produkter. KRW-rulningslejer produceres siden 1934 på den traditionsrige lokalitet i den vestlige del af Leipzig. Desuden driver vi salgskontorer i Kina, Indien, Kasakhstan og Sydøstasien for at være til stede tæt på kunderne og yde anvendelsesspecifik assistance.

 3. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Melucci srl, grundlagt af Giovanni Melucci har været på markedet siden 50'erne, er vokset over tid inden for lejedistribution, med speciale inden for transmission, tilføjelse af remme, remskiver, kæder, kroner, tandhjul osv. af samarbejdet mellem verdens førende inden for industrielle forsyninger. SKF, Timken, Ina og Nadella er universelt anerkendt som førende inden for deres respektive markedssegmenter.

 4. C&U EUROPE HOLDING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden C&U EUROPE HOLDING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den er baseret i Schweinfurt, Tyskland.

 5. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, nåle-, Lejer, rulle-, Lejer, antifriktion, Krøjekranse, Lejer, nåle-, Lejer, rulle-, Lejer, antifriktion, og Højtemperaturslejer brancherne. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KFB CLARFELD GERMANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KFB Clarfeld Germany er en traditionel tysk familievirksomhed med hanseatisk præg, der har hjemme ved Hamborg. I dag, hvor teknisk innovation sætter dagsordenen, er der stigende efterspørgsel efter individuelle og skræddersyede konstruktionsløsninger samt professionel rådgivning med henblik på kundespecifik kugle- og rullelejeteknologi. Et globalt netværk og mangeårig erfaring giver os mulighed for at tilbyde omfattende viden inden for området kuglelejer, rullelejer, kæder og tandhjul. Kunder fra hele verden har tillid til vores eksperter. Dette tillidsbaserede forhold danner rammen om et langvarigt samarbejde på partnerskabsbasis. Vores kunders succes er i centrum for alt, vi foretager os. Stor fleksibilitet og kundeorienteret service er en selvfølge. I de seneste 40 år har vores produkter vist deres værd i talrige brancher og hos kunder over hele verden.

 2. HIWIN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HIWIN GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den opererer også inden for Gevindspindler, lineære styr, og lineære systemer brancherne. Den er baseret i Offenburg, Tyskland.

 3. ALPHA WÄLZLAGER GMBH

  Østrig

  Virksomheden ALPHA WÄLZLAGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, antifriktion, kuglelejer, præcisionslejer, Lejer, antifriktion, og Lejer til valseværk brancherne. Den er baseret i Villach, Østrig.

 4. CSC BEARING EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CSC BEARING EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, rulle-, spindellejer, og Lejer, rulle- brancherne. Den er baseret i Wiesentheid, Tyskland.

 5. ENGENHART & HAERTER

  Tyskland

  Virksomheden ENGENHART & HAERTER, er en Distributør, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, kugle-, nålelejer, lejer, og Lejer, kugle- brancherne. Den er baseret i Korntal, Tyskland.

 1. MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA

  Portugal

  Virksomheden MECANARTE - METALURGICA DA LAGOA, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Lejer, rulle-, Hjul, rullehjul og ruller - gummi, hjul og rullehjul, fælg, Lejer, rulle-, og Hjul, rullehjul og ruller - gummi brancherne. Den er baseret i Trofa, Portugal.

 2. OTOBAŞAR

  Tyrkiet

  Virksomheden OTOBAŞAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den opererer også inden for kæder til landbruget, og stopringe brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. RODAMIENTOS ALCAZAR, S.L.

  Spanien

  Virksomheden RODAMIENTOS ALCAZAR, S.L., er en Distributør, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, rulle-, mekaniske effekttransmissioner, Lejer, rulle-, olietætning, og mekatronik brancherne. Den er baseret i Alcazar De San Juan, Spanien.

 2. CODEX D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden CODEX D.O.O., er en Distributør, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, rulle-, kuglelejer, og Lejer, rulle- brancherne. Den er baseret i Murska Sobota, Slovenien.

 3. ORBIT BEARINGS INDIA PVT.LTD.

  Indien

  Virksomheden ORBIT BEARINGS INDIA PVT.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den er baseret i RAJKOT, Indien.

 4. KUGELLAGERSTORE.DE

  Tyskland

  Virksomheden KUGELLAGERSTORE.DE, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer, antifriktion branchen. Den opererer også inden for Lejer, kugle-, Lejer, rulle-, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Radiallejer, Lejer, kugle-, Lejer, rulle-, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, og Radiallejer brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 5. KARACA KAPI PENCERE ALUMINYUM AKSESUARLARI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden KARACA KAPI PENCERE ALUMINYUM AKSESUARLARI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Lejer, rulle-, tilbehør aluminium, styr i stål og aluminium, Lejer, rulle-, og låsearm brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. SFRM

  Frankrig

  Virksomheden SFRM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den opererer også inden for Godshåndtering - maskiner og udstyr, og Godshåndtering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Thorigny-Sur-Marne, Frankrig.

 7. DITŞ GROUP CONVEYOR AND CONVEYOR ROLLER MANUFACTURER TURKEY

  Tyrkiet

  Virksomheden DITŞ GROUP CONVEYOR AND CONVEYOR ROLLER MANUFACTURER TURKEY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. ZVL AUTO

  Slovakiet

  Virksomheden ZVL AUTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den opererer også inden for Koniske rullelejer, rullelejer, og kuglelejer brancherne. Den er baseret i Presov, Slovakiet.

 1. TIMKEN

  Frankrig

  Virksomheden TIMKEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Faglige føderationer, sammenslutninger og foreninger branchen. Den opererer også inden for Fagforeninger, Lejer, rulle-, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Fagforeninger, Lejer, rulle-, Lejer, kugle-, og Lejer - kugle-, nåle- og rulle- brancherne. Den er baseret i Colmar, Frankrig.

 2. KHARKOV BEARING PLANT (JSC "HARP")

  Ukraine

  Virksomheden KHARKOV BEARING PLANT (JSC "HARP"), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den opererer også inden for godsvogne, rullelejer, ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων , og lokomotiver brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 3. DAL SOGGIO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DAL SOGGIO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den opererer også inden for særlige lejer, og Nåle til lejer brancherne. Den er baseret i Zanè, Italien.

 4. WONIL BEARING INDUSTRY CO., LTD

  Sydkorea

  Virksomheden WONIL BEARING INDUSTRY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, rulle-, kuglelejer, ring, og Lejer, rulle- brancherne. Den er baseret i INCHEON, Sydkorea.

 5. SKF AEROENGINE FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden SKF AEROENGINE FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, rulle-, Aeronautik - udstyr, Lejer, rulle-, Kuglerastkoblinger, Lejer, kugle-, og Aeronautik - udstyr brancherne. Den er baseret i Montigny Le Bretonneux, Frankrig.

 6. DEZHOU YILUN CONVEYING MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden DEZHOU YILUN CONVEYING MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den er baseret i Dezhou, Kina.

 7. XI'AN BI-WAY ELECTRIC MECHANICAL CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden XI'AN BI-WAY ELECTRIC MECHANICAL CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den er baseret i Xi'an,, Kina.

 8. WAFANGDIAN ROLLING BEARING MANUFACTURING CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden WAFANGDIAN ROLLING BEARING MANUFACTURING CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den opererer også inden for kuglelejer, og rullelejer brancherne. Den er baseret i Dalian, Kina.

 9. JINHANG PRECISION BEARING CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden JINHANG PRECISION BEARING CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den er baseret i Luoyang, Kina.

 10. BAODING HUAYUN CONVEYOR MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden BAODING HUAYUN CONVEYOR MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den er baseret i Baoding,hebei, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Lejer- rulle- - Import eksport

Antal resultater

3.021 Virksomheder