• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lejer- nåle-

Resultater for

Lejer- nåle- - Import eksport

 1. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet LEMM Maschinenbau har i mere end 50 år været en af verdens førende leverandører af specialkonstruktioner til rullehåndteringssystemer inden for papir-, folie-, emballerings- og levnedsmiddelindustrien.Desuden har vi i mere end 20 år fremstillet konsoller, koblinger, spindelforlængere og drosselspjæld til drev- og armaturindustrien.Ved hjælp af vores moderne maskinpark kan vi altid opfylde de høje krav til drejning og fræsning.Som virksomhed er vi certificeret iht. DIN ISO 9001: 2015 og ser en kundeorienteret kvalitetspolitik som en væsentlig del af vores firmafilosofi.Gennem kvalificeret fagpersonale kan vi altid garantere dig individuel rådgivning og hjælp til specialløsninger.

 2. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har i sin 80-årige historie skabt sig et navn som specialiseret teknisk forhandler for drev- og industriteknik med produktkompetence og kompromisløs kundeorientering. Schübel står i dag for løsning af alle spørgsmål inden for industriteknik, som velrenommerede kunder fra industri, handel, service og det offentligt-retlige område konfronteres med i forbindelse med materialeøkonomiske emner. Schübel er specialiseret i industritekniske opgaver med særligt fokus på driv- og transporttekniske spørgsmål, hvor Schübel tilbyder et komplet leveringssortiment. Vi tilbyder vores kunder et bredt sorteret og usædvanlig omfattende lagerhold. Schübel gennemfører selv kundespecifikke konfektionerings- og bearbejdningsydelser (eks.: mekaniske bearbejdninger, tilskæring). Produktprogrammet kompletteres af en omfattende vedligeholdelsesservice.

 3. DALE HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DALE HANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den er baseret i Homburg, Tyskland.

 4. NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO)

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIPPON THOMPSON EUROPE B.V. (IKO), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den opererer også inden for lineære styr, nålelejer, Ventilløfterullere, Automation, fabriksautomatisering, Krøjekranse, Lineære motorer, aktuatorer, og lineære drev brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 5. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, nåle-, Lejer, rulle-, Lejer, antifriktion, Krøjekranse, Lejer, nåle-, Lejer, rulle-, Lejer, antifriktion, og Højtemperaturslejer brancherne. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AMSBECK MASCHINENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Amsbeck Maschinentechnik GmbH er siden de blev grundlagt i 1982 skabt sig et navn som en førende producent af centrifugalkoblinger, centrifugalbremser, påsætningsgear og flangegear, samt hydrauliske skiftekoblinger. Kunder fra hele verden sætter pris på vores pålidelighed, vores søgen efter teknisk innovation, og en kontinuerlig forbedring af vores proces, fra den første kundekontakt til kundepleje.

 2. PSGT – PRÄZISIONSLAGER-, SPINDELLAGER- UND GLEITLAGER-TECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden PSGT – PRÄZISIONSLAGER-, SPINDELLAGER- UND GLEITLAGER-TECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den er baseret i Vlotho, Tyskland.

 3. CRB ANTRIEBS­TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CRB ANTRIEBS­TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, nåle-, stålkugler, Ledlejer, Lejer, nåle-, og gravemaskiner med larvefødder brancherne. Den er baseret i Leverkusen, Tyskland.

 4. SCHWAHN SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHWAHN SOLUTIONS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den er baseret i Haiger, Tyskland.

 5. CHANGZHOU YANGJIA NEEDLE BEARING FACTORY

  Kina

  Virksomheden CHANGZHOU YANGJIA NEEDLE BEARING FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den opererer også inden for stoppeklodser brancherne. Den er baseret i Changzhou, Kina.

 1. FRÖHLICH & DÖRKEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRÖHLICH & DÖRKEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den er baseret i Sprockhövel, Tyskland.

 2. DESROLEST

  Frankrig

  Virksomheden DESROLEST, er en Distributør, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den opererer også inden for industrileveringer, lejer, tandremme, og værktøj brancherne. Den er baseret i Colmar, Frankrig.

 1. KUGELLAGER LEITNER

  Østrig

  Virksomheden KUGELLAGER LEITNER, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den er baseret i Amstetten, Østrig.

 2. MONDIAL S.P.A.

  Italien

  Virksomheden MONDIAL S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, kugle-, Lejer, nåle-, Led, hydrauliske, Lejer, kugle-, Lejer, nåle-, Led, hydrauliske, og lineære systemer brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 3. METEX JERZY KURELSKI, ZDZISŁAWA KURELSKA SP.J.

  Polen

  Virksomheden METEX JERZY KURELSKI, ZDZISŁAWA KURELSKA SP.J., er en Multi-Category, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den opererer også inden for aksiale kuglelejer, og Koniske rullelejer brancherne. Den er baseret i Myślenice, Polen.

 4. LMC-COUPLINGS

  Belgien

  Virksomheden LMC-COUPLINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den opererer også inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Koblinger, Koblinger, mekaniske, Mekaniske koblinger, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Koblinger, Koblinger, mekaniske, og Mekaniske koblinger brancherne. Den er baseret i Mollem-Asse, Belgien.

 5. SLADUR OOD

  Bulgarien

  Virksomheden SLADUR OOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Reservedele til biler branchen. Den opererer også inden for Køretøjer - mobilforretninger, Lejer, nåle-, Proviantering, generelt, Køretøjer - mobilforretninger, Lejer, nåle-, og Proviantering, generelt brancherne. Den er baseret i Troyan, Bulgarien.

 6. LINEARTECK SRL

  Italien

  Virksomheden LINEARTECK SRL, er en Distributør, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Lejer, nåle-, gasfjedre, Lejer, nåle-, og lineære drev brancherne. Den er baseret i Calderara Di Reno, Italien.

 7. RH INDUSTRIESERVICE & ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden RH INDUSTRIESERVICE & ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO.KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, antifriktion, tandhjul, leddelte hoveder, og Lejer, antifriktion brancherne. Den er baseret i Bad Salzungen Ot Langenfeld, Tyskland.

 8. DAL SOGGIO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DAL SOGGIO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, rulle- branchen. Den opererer også inden for særlige lejer, og Nåle til lejer brancherne. Den er baseret i Zanè, Italien.

 1. CHANGZHOU SHINE BEARING CO., LTD

  Kina

  Virksomheden CHANGZHOU SHINE BEARING CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den opererer også inden for rullelejer brancherne. Den er baseret i Changzhou, Kina.

 2. CUSCINETTI E TRASMISSIONI SRL

  Italien

  Virksomheden CUSCINETTI E TRASMISSIONI SRL, er en Distributør, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den er baseret i Casapulla, Italien.

 3. CHANGZHOU CHENGBIDA BEARING MANUFACTURER CO,.LTD

  Kina

  Virksomheden CHANGZHOU CHENGBIDA BEARING MANUFACTURER CO,.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den er baseret i Changzhou, Kina.

 4. NTN - SNR ITALIA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden NTN - SNR ITALIA S.P.A., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, kugle-, Lejer, nåle-, Lejer, kugle-, og Lejer, nåle- brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 5. TRIC (S.R.L.)

  Italien

  Virksomheden TRIC (S.R.L.), der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, kugle-, Lejer, nåle-, Lejer, kugle-, og Lejer, nåle- brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 6. U&P BEARINGS MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Virksomheden U&P BEARINGS MANUFACTURING CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den er baseret i Suzhou, Kina.

 7. OCITRASMISSIONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden OCITRASMISSIONI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, kugle-, Lejer, nåle-, Lejer, kugle-, og Lejer, nåle- brancherne. Den er baseret i Rho, Italien.

 8. CHANGZHOU QIYUN BEARING

  Kina

  Virksomheden CHANGZHOU QIYUN BEARING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, nåle- branchen. Den er baseret i Hutang Town,Changzhou, Kina.

 9. STURLA & C. DI STURLA GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden STURLA & C. DI STURLA GIOVANNI E C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, kugle-, Lejer, nåle-, Lejer, kugle-, og Lejer, nåle- brancherne. Den er baseret i Bagnolo Mella, Italien.

 10. B.B.M. CUSCINETTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden B.B.M. CUSCINETTI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, kugle-, Lejer, nåle-, Lejer, kugle-, og Lejer, nåle- brancherne. Den er baseret i Sesto San Giovanni, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Lejer- nåle- - Import eksport

Antal resultater

2.990 Virksomheder