• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lejer- kugle-

Resultater for

Lejer- kugle- - Import eksport

 1. ENSONG GMBH

  Tyskland

  Ensong GmbH er en moderne handels-, teknologi- og servicevirksomhed. Virksomheden tilbyder sine kunder et førsteklasses udvalg af lejeteknik, drivteknik og andre maskindele til reparation og maskinfremstilling.Ensong GmbH har et erfarent team af salgsmedarbejdere og teknikere. Ensong GmbH's innovative koncept motiverer alle medarbejdere til at videreudvikle virksomheden fra produktionsorienteret handelsvirksomhed til teknisk serviceudbyder. Hos Ensong GmbH er især kunder fra industrien i fokus, som har brug for professionelle leje- og komponentløsninger. Ensong GmbH er allerede autoriseret serieleverandør til velrenommerede producenter af driv- og gearsystemer.

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi har mange års erfaring og garanterer dig den "rigtige fastgørelse". Fra vores afdelinger Altenberge (Tyskland) og Kaohsiung (Taiwan) agerer vi globalt som systemleverandør for industrivirksomheder. Fast hold! Med vores førsteklasses forbindelseselementer er vi i stand til at montere forskellige materialer og komponenter, på en sikker måde. For at sikre, at du kan drage fordel af din forbindelse med os, letter vi dit arbejde gennem mange individuelle services relateret il skruer, møtrikker og lignende. Fleksibel service! Uanset om det er fra vores hovedkvarter i Altenberge i Westfalen (Tyskland) eller fra vores agentur i Kaohsiung, Taiwan - så leverer vi vores produkter til industrivirksomheder fra forskellige brancher.

 3. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Mere end et århundredes erfaring. I den fjerde generation har vi specialiseret os i verdensomspændende salg af førsteklasses reservedele til diesel- og gasmotorer. Vi formidler teknologiske fremskridt fra udviklingscentret. Vores direkte industrielle forbindelser, kombineret med stor fleksibilitet på alle områder, er din fordel. Vores produkter.: Reservedele til diesel- og gasmotorer, tilsluttede enheder og reservedele, komponenter til styring, regulering og overvågning, drivteknologi, produktion af pakninger.

 4. SCHULZ STANZTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Schulz Stanztechnik, er en virksomhed med mere end 50 års erfaring, siden 1991 har virksomheden været placeret i Halver, hvor de leverer til utallige kunder i både ind- og udland. På et produktionsområde på mere end 2.500 m² færdiggører og monterer vi stort antal produkter, i forskellige udformninger. Vores omfattende produktsortiment, som vi fremviser på de følgende sider, kan klarer stort set enhver tænkelig transportopgave. De vigtigste produkter er aksiale sporkuglelejer, individuelle dele og komponenter til opbevaring, transportør og transportteknologi, stansede og stemplede bøjede dele og tilbehør til kabelsamling.

 5. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Med knap 100 års erfaring inden for højeste præcision: Under ledelse af 4. generation fremstiller familievirksomheden GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. i Nürnberg KG-højpræcisionskuglelejer, maskinspindler, klemlegemefrihjul, berøringsløse pakninger og elektriske drev. Af disse anvendes en stor del til specialopgaver, skræddersys efter kundernes ønsker og bruges inden for en lang række forskellige områder. Men vi har også stort fokus på ny- og videreudvikling, fordi vi altid har blikket rettet mod fremtiden. Det betyder, at vi allerede nu seriefremstiller produktprøver, da vi kun på den måde kan garantere en identisk kvalitet fra første seriestart. Men selve grundlaget for og succesfaktorerne bag GMN er frem for alt vores kvalificerede og engagerede medarbejdere, som kompetent rådgiver vores interessenter og kunder både før, under og efter et køb.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Leverings- og serviceprogrammet for BLIS Kugelgewindetriebe GmbH inkluderer: Kugledrevbolte i hvirvlet og slebet design i henhold til DIN og i henhold til kundetegninger med standard- eller specielle møtrikker, trapezformede spindler i rullet og hvirvlet design, lineære føringer, tilbehør såsom lejer og lejeblokke, reparationer og inspektioner foretaget af KGT.

 2. HQW PRECISION GMBH

  Tyskland

  HQW Precision GmbH har hovedsæde og produktionsfaciliteter i Kürnach, Tyskland. Vi er specialiserede i design og fremstilling af førsteklasses rullelejer og komponenter, der er skræddersyet til deres kunders krav og behov, og leveres i en bred vifte af kritiske og krævende applikationer. De anvendte brancher inkluderer luftfartsindustrien, højhastigheds værktøjsmaskinspindler, robotteknologi og kritiske medicinske systemer. Vores produkter er professionelt designet til at levere kvalitet, pålidelighed og nøjagtighed under alle forhold. Denne kompetence understøttes af førsteklasses fremstillings- og kundesupportprocesser i vores tyske fabriks- og salgskontorer over hele verden.

 3. FRANKE GMBH

  Tyskland

  Fremstilling og forhandling af kundespecifikke rulningslejer som lejeelement, tyndringsleje, drejeforbindelse, vinkelkontaktkugleleje og lineærsystemer af aluminium. Produktprogram: Kuglelejer, lejeelementer, tyndringslejer, drejeforbindelser, aksiallejer, radiallejer, vinkelkontaktkuglelejer, fortanding, direkte drev, speciallejer, store rulningslejer, Hyatt-lejer, løberulleføring, kugleomløbsrulleføring, rulleomløbsføring, profilskinneføring, aluminium-rulleføring, lineærakser, lineærmoduler, lineærborde, lineærmotorer, CNC-styringer. Hovedområder: Kundespecifikke udførelser, rulningslejer af stål, Niro, aluminium, bronze, støbejern, plast, med integreret drev, med torquemotor, med fortanding, med drejeføler, tætnet, til høje omdrejningstal, med særligt støjsvag gang, renrumsegnet, smøremiddelfri. Lineærsystemer af aluminium, Niro, amagnetisk, renrumsegnet, smøremiddelfri, med tandremsdrev, med spindeldrev, med direkte drev, metalafdækning.

 4. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har i sin 80-årige historie skabt sig et navn som specialiseret teknisk forhandler for drev- og industriteknik med produktkompetence og kompromisløs kundeorientering. Schübel står i dag for løsning af alle spørgsmål inden for industriteknik, som velrenommerede kunder fra industri, handel, service og det offentligt-retlige område konfronteres med i forbindelse med materialeøkonomiske emner. Schübel er specialiseret i industritekniske opgaver med særligt fokus på driv- og transporttekniske spørgsmål, hvor Schübel tilbyder et komplet leveringssortiment. Vi tilbyder vores kunder et bredt sorteret og usædvanlig omfattende lagerhold. Schübel gennemfører selv kundespecifikke konfektionerings- og bearbejdningsydelser (eks.: mekaniske bearbejdninger, tilskæring). Produktprogrammet kompletteres af en omfattende vedligeholdelsesservice.

 5. WIB SA

  Schweiz

  international rækkevidde – schweizisk knowhow - WIB er en schweizisk virksomhed grundlagt i 1961, beliggende i kantonet Fribourg og specialiseret i design og fremstilling af højpræcise rullelejer. Virksomhed er certificeret ISO 9001 og ISO 14001. Omkring 90% af vores produktion eksporteres til over 30 lande i verden. Over halvdelen af vores omsætning udgør særlige rullelejer, fremstillet efter mål ifølge kundens krav. Via vores knowhow og eksportise samarbejder vi med kunden for at tilbyde unikke og helt tilpassede løsninger. Vores internetside viser WIBs kapaciteter inden for fremstilling af standard og særlige præcisionslejer og tilbyder en række specifikke muligheder og valg, hvormed kunden kan skræddersy deres produkter. Vi er en selvstændig enhed. Designbureau R&D, fremstillingsværksteder, afdeling for markedsføring & salg, vi er fuldstændig forberedte på bedst muligt at efterleve markedets udvikling og krav. Mærket WIB eksisterer i 13 lande i både Europa og USA. WIB, med os glider det hele!

 1. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Tyskland

  I de 25 år siden grundlæggelsen af SWC har mærket etableret sig i hele verden og værdsættes af kunder på alle kontinenter. Som tidligere delområde af FAG stod frem for at kvalitetsaspektet altid i forgrunden. Til den dag i dag lægger vi stor vægt på produkter af upåklagelig kvalitet og individuel rådgivning, så vores kunder kan opnå en merværdi med rulningslejer fra SWC. SWC opstod i 1994 af virksomheden FAG Kugelfischer i Schweinfurt. I dag er SWC Gruppen opdelt i to virksomheder for at imødekomme de alsidige krav på forskellige markeder: SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH med hovedkontor i Niederwerrn, Tyskland SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. med hovedkontor i Samutprakan, Thailand Helt fra begyndelsen har SWC Gruppen lagt meget vægt på kvalitet, uanset, om det er i forbindelse med de fremstillede produkter, rådgivningen forud eller processerne inden for de to familieførte virksomheder. I den forbindelse har en ting i mere end 25 år altid været i forgrunden: Merværdien for vores kunder. Gennem vores gruppes struktur og det strategiske samarbejde med udvalgte leverandører og kontraktforhandlere i hele verden kan overhead-omkostningerne minimeres og vejene holdes korte, uden at gå på kompromis med kvalitetsniveauet. Vores fremragende koncept til lagring af komponenter giver en høj grad af fleksibilitet og korte produktionstider i forbindelse med katalogprodukter.

 2. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Firmaet LEMM Maschinenbau har i mere end 50 år været en af verdens førende leverandører af specialkonstruktioner til rullehåndteringssystemer inden for papir-, folie-, emballerings- og levnedsmiddelindustrien.Desuden har vi i mere end 20 år fremstillet konsoller, koblinger, spindelforlængere og drosselspjæld til drev- og armaturindustrien.Ved hjælp af vores moderne maskinpark kan vi altid opfylde de høje krav til drejning og fræsning.Som virksomhed er vi certificeret iht. DIN ISO 9001: 2015 og ser en kundeorienteret kvalitetspolitik som en væsentlig del af vores firmafilosofi.Gennem kvalificeret fagpersonale kan vi altid garantere dig individuel rådgivning og hjælp til specialløsninger.

 1. THOMSON NEFF INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

 2. ROTALL GMBH

  Tyskland

 3. SORB INDUSTRIES

  Frankrig

 4. NICO DICHTUNG SOLUTIONS E.U.

  Østrig

 5. PGM MOTION GMBH

  Tyskland

 6. SMALLTEC GMBH & CO KG

  Tyskland

 7. KUTZENDÖRFER UND DWORAK GMBH

  Østrig

 8. BALLCENTER HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Tyskland

 1. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. KGM KUGELFABRIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. BIANKA ZÜNDORF KUGELLAGER SHOP

  Tyskland

 4. EKKO-MEISTER AG

  Schweiz

  Ekko-Meister AG med sæde i Lengnau BE/Schweiz blev grundlagt i juni 2017. Firmaet er opstået efter de fusionerede og veletablerede virksomheder Ekko Technik AG (tidligere Lengnau BE) og Hans Meister AG (tidligere Grenchen SO). Ekko-Meister AG er aktiv inden for værktøjskonstruktion og fremstilling af aksiallejer, deres bestanddele og stanse- og bukkedele, der alle fremstilles af udsøgte materialer. Kunderne til virksomheden, der beskæftiger 30 medarbejdere, kommer bl.a. fra områderne automotive, luksusforbrugsgoder, medicinalteknik og elektroteknik.

 5. AMSBECK MASCHINENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Amsbeck Maschinentechnik GmbH er siden de blev grundlagt i 1982 skabt sig et navn som en førende producent af centrifugalkoblinger, centrifugalbremser, påsætningsgear og flangegear, samt hydrauliske skiftekoblinger. Kunder fra hele verden sætter pris på vores pålidelighed, vores søgen efter teknisk innovation, og en kontinuerlig forbedring af vores proces, fra den første kundekontakt til kundepleje.

 6. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS- GMBH

  Tyskland

  WAELAG Wälzlager Vertriebs-GmbH er leverandør inden for værktøjsmaskinkonstruktion, specialmaskinkonstruktion, elmotorkonstruktion samt måle- og reguleringsteknologi, luftfartteknologi og istandsættelsesteknik, linearføring og spaltetætninger. Vores produktsortiment inden for valselejer og pakninger omfatter: valselejer (metriske og tommebaserede), miniaturekuglelejer, NIRO-lejer, spindelkuglelejer, maskinspindler, klemlegemefriløb, labyrint- og spaltepakninger samt smøremidler.

 7. SPINDEL- UND LAGERUNGSTECHNIK FRAUREUTH GMBH

  Tyskland

  Spindel- und Lagerungstechnik Fraureuth GmbH står for den højeste standard og tekniske fremskridt inden for fremstilling af rulningslejer og spindelenheder. Under firmamærkerne "SLF" og "DKF" leverer vi ikke alene produkter til mange velkendte virksomheder i Tyskland, men også globalt til mere end 40 lande. Produkterne er præcisions-vinkelkontaktkuglelejer, aksialkuglelejer, sporkuglelejer, cylinderrullelejer, store rulningslejer, pendulkuglelejer, borespindler, lejer med spændering med mere.

 8. SMALLTEC GMBH & CO. KG, DOMAIN LINEAREASY.COM

  Tyskland

  Præcisionsaksler, profilskinneføring, kugleskrue, spindel, KGT, gevind, not, lagerkugleskruer, kuglegevindespindel, kuglegevindgear, spindelmøtrik, KGT, kuglegevindspindel onlineshop, løberulleføring, LF-system, LF-systemer, letløbende føring, letløbende føring, længdeføring, lineærføring, støtteskinneruller, skinneruller, rulleskinne, rulleskinnestyrsystem

 9. KUNSTSTOFFTECHNIK ROS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Producent af højkvalitets tekniske præcisionskunststofdele (specialområde: Kunststofbure til rulningslejer)

 10. AZM RULMAN A.S.

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Lejer- kugle- - Import eksport

Antal resultater

3.111 virksomheder