• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lejer- antifriktion

Resultater for

Lejer- antifriktion - Import eksport

 1. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

  Tyskland

  Over 86 års tradition og innovation har gjort ASKUBAL til et prægende brand. I nu fjerde generation er den ejerledede familievirksomhed optimalt forberedt til fremtiden. Vores firmafilosofi er baseret på 3 søjler: REALISERING AF HØJ PRODUKTKVALITET, KUNDESPECIFIKKE KRAV OG HURTIG, GLOBAL DISTRIBUTION. Vores eget mål er at levere toppræstationer på alle områder. Med den fleksible produktion på afdelingen i Stuttgart kan vi, ud over fremstillingen af over 6000 standardudførelser, også tilbyde fremstilling af kundespecifikke specialdele og "Just-in-Time". Grundlaget for denne succes er årtiers erfaring i vores udviklingsafdeling, der har et tæt samarbejde med nationale forskningsinstitutioner. Herunder har sikkerheden for menneske og miljø altid højeste prioritet for os. Vores målsætning: At give en så vidt muligt intakt økologisk, social og økonomisk virksomhed til de fremtidige generationer.

 2. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Vores omfattende, brugerorienterede servicekoncept ABEG er den perfekte partner, når det kommer til valg og indkøb af rullelejer og alle relaterede komponenter: Vi gør verdensmarkedet gennemsigtigt, ikke kun i henhold til tekniske, men også efter økonomiske kriterier, og tilbyder nye perspektiver for virksomheder, designere og købere. Analyse og evaluering af alle rullelejer, der er tilgængelige på verdensmarkedet i henhold til ydelse og pris, klassificering i de fire produktlinjer Premium, Supra, Eco og EasyRoll, gratis online forespørgselsfunktion (Quickfinder) med integreret beregning af levetid, professionelt valg og beregningssoftware til designere (ABEG Quickfinder professional), en øjeblikkelig oversigt over lageret under hensyntagen til ydelse, hensigtsmæssighed, tilgængelighed og produktpris, kvalitetssikring gennem en gennemgående kvalitetsstyring og certificering i henhold til DIN ISO 9001: 2015 og DIN ISO 14001: 2.

 3. FRANKE GMBH

  Tyskland

  Fremstilling og forhandling af kundespecifikke rulningslejer som lejeelement, tyndringsleje, drejeforbindelse, vinkelkontaktkugleleje og lineærsystemer af aluminium. Produktprogram: Kuglelejer, lejeelementer, tyndringslejer, drejeforbindelser, aksiallejer, radiallejer, vinkelkontaktkuglelejer, fortanding, direkte drev, speciallejer, store rulningslejer, Hyatt-lejer, løberulleføring, kugleomløbsrulleføring, rulleomløbsføring, profilskinneføring, aluminium-rulleføring, lineærakser, lineærmoduler, lineærborde, lineærmotorer, CNC-styringer. Hovedområder: Kundespecifikke udførelser, rulningslejer af stål, Niro, aluminium, bronze, støbejern, plast, med integreret drev, med torquemotor, med fortanding, med drejeføler, tætnet, til høje omdrejningstal, med særligt støjsvag gang, renrumsegnet, smøremiddelfri. Lineærsystemer af aluminium, Niro, amagnetisk, renrumsegnet, smøremiddelfri, med tandremsdrev, med spindeldrev, med direkte drev, metalafdækning.

 4. GIESSTECHNIK BREMER GMBH

  Tyskland

  Gießtechnik Bremer GmbH blev grundlagt i 1992. Siden da har navnet Gießtechnik Bremer stået for kompetence, rådgivning, kundeorientering og målrettet kvalitetsbevidst anskaffelse af forskellige produkter efter kundens ønsker. Med sin mangeårige erfaring er det lykkedes Gießtechnik Bremer at oparbejde et udmærket omdømme som pålidelig partner. Den målorienterede og engagerede arbejdsmåde til glæde for kunden og den enkelte leverandør udgør grundlaget for virksomhedens konstante vækst. Således er antallet af kvalificerede medarbejde efterhånden steget til i alt 12 kollegaer. Derved muliggøres en endnu bedre varetagelse af projekter og pleje af kunder, og desuden udvides virksomhedens ydelsesspektrum med områderne konstruktion og kvalitetskontrol. Denne helhedsproces giver vores kunder en afgørende konkurrencefordel.

 5. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har i sin 80-årige historie skabt sig et navn som specialiseret teknisk forhandler for drev- og industriteknik med produktkompetence og kompromisløs kundeorientering. Schübel står i dag for løsning af alle spørgsmål inden for industriteknik, som velrenommerede kunder fra industri, handel, service og det offentligt-retlige område konfronteres med i forbindelse med materialeøkonomiske emner. Schübel er specialiseret i industritekniske opgaver med særligt fokus på driv- og transporttekniske spørgsmål, hvor Schübel tilbyder et komplet leveringssortiment. Vi tilbyder vores kunder et bredt sorteret og usædvanlig omfattende lagerhold. Schübel gennemfører selv kundespecifikke konfektionerings- og bearbejdningsydelser (eks.: mekaniske bearbejdninger, tilskæring). Produktprogrammet kompletteres af en omfattende vedligeholdelsesservice.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HQW PRECISION GMBH

  Tyskland

  HQW Precision GmbH har hovedsæde og produktionsfaciliteter i Kürnach, Tyskland. Vi er specialiserede i design og fremstilling af førsteklasses rullelejer og komponenter, der er skræddersyet til deres kunders krav og behov, og leveres i en bred vifte af kritiske og krævende applikationer. De anvendte brancher inkluderer luftfartsindustrien, højhastigheds værktøjsmaskinspindler, robotteknologi og kritiske medicinske systemer. Vores produkter er professionelt designet til at levere kvalitet, pålidelighed og nøjagtighed under alle forhold. Denne kompetence understøttes af førsteklasses fremstillings- og kundesupportprocesser i vores tyske fabriks- og salgskontorer over hele verden.

 2. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Mere end et århundredes erfaring. I den fjerde generation har vi specialiseret os i verdensomspændende salg af førsteklasses reservedele til diesel- og gasmotorer. Vi formidler teknologiske fremskridt fra udviklingscentret. Vores direkte industrielle forbindelser, kombineret med stor fleksibilitet på alle områder, er din fordel. Vores produkter.: Reservedele til diesel- og gasmotorer, tilsluttede enheder og reservedele, komponenter til styring, regulering og overvågning, drivteknologi, produktion af pakninger.

 3. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Leverings- og serviceprogrammet for BLIS Kugelgewindetriebe GmbH inkluderer: Kugledrevbolte i hvirvlet og slebet design i henhold til DIN og i henhold til kundetegninger med standard- eller specielle møtrikker, trapezformede spindler i rullet og hvirvlet design, lineære føringer, tilbehør såsom lejer og lejeblokke, reparationer og inspektioner foretaget af KGT.

 4. GMN PAUL MÜLLER INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Med knap 100 års erfaring inden for højeste præcision: Under ledelse af 4. generation fremstiller familievirksomheden GMN Paul Müller Industrie GmbH & Co. i Nürnberg KG-højpræcisionskuglelejer, maskinspindler, klemlegemefrihjul, berøringsløse pakninger og elektriske drev. Af disse anvendes en stor del til specialopgaver, skræddersys efter kundernes ønsker og bruges inden for en lang række forskellige områder. Men vi har også stort fokus på ny- og videreudvikling, fordi vi altid har blikket rettet mod fremtiden. Det betyder, at vi allerede nu seriefremstiller produktprøver, da vi kun på den måde kan garantere en identisk kvalitet fra første seriestart. Men selve grundlaget for og succesfaktorerne bag GMN er frem for alt vores kvalificerede og engagerede medarbejdere, som kompetent rådgiver vores interessenter og kunder både før, under og efter et køb.

 5. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Lejer, rulle-, Lejer, kugle-, Lejer, antifriktion, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Lejer, rulle-, Lejer, kugle-, Koniske rullelejer, og spindellejer brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 1. IBC WÄLZLAGER GMBH INDUSTRIAL BEARINGS AND COMPONENTS

  Tyskland

  IBC Wälzlager GmbH har fremstillet kuglelejer i mere end 45 år. Virksomheden fører traditionen videre fra Robert Kling Wetzlar GmbH. Mange produktlinjer som præcisionskuglelejer, specialkuglelejer og lineære kuglelejer er videreudviklet med afsæt i erfaring og omfattende kompetence og løftet op på det højeste tekniske niveau. Den strategiske betydning af kvaliteten og vores konsekvente virksomhedsstrategi har i væsentligt omfang bidraget til, at virksomheden i dag har succes på alle markeder. Vores kompetence og teknologiske knowhow kommer til udtryk gennem vores konsekvent videreudviklede og optimerede produkter, der fremstilles på vores fabrikker i Solms-Oberbiel (Tyskland), Asslar (Tyskland) og Grenchen (Schweiz). Et procesorienteret kvalitetsstyringssystem sikrer vores fokus på kunden.

 2. TIS WÄLZKÖRPERTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Fremstilling af og handel med rulningslegemer som kugler, cylinderruller og nåleruller iht. DIN. Specialfremstillinger og specialmaterialer er ofte mulige. Derudover kan vi tilbyde kugleruller. Kernekompetencer inden for fremstilling af nåleruller, cylinderruller og som kompetent partner for massive kugler. Sidstnævnte kugler leveres i et utal af forskellige udførelser som f.eks. keramikkugler, stålkugler eller specialstålskugler! Som pålidelig partner inden for industri og handel vil vi ligeledes gerne hjælpe med råd og dåd. Vi realiserer også individuelle kundeønsker angående cylinderruller, stålkugler og nåleruller i høj kvalitet og til aftalt tid. Et uddrag af vores portefølje: Hærdede stålkugler, hærdet eller uhærdet specialstål (VA, hærdet og uhærdet kulstofstål), hårdmetalkugler, keramikkugler, plastkugler, stålkugler, kværnekugler, polerkugler med en diameter fra 0, 3 mm - 250 mm.

 1. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS-GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Lejer, antifriktion branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 2. SDK KUGELLAGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SDK KUGELLAGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, antifriktion branchen. Den er baseret i Waiblingen, Tyskland.

 3. MTO & CO. AG

  Schweiz

  Virksomheden MTO & CO. AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, antifriktion branchen. Den er baseret i Vilters, Schweiz.

 4. ZANUSO KUGELLAGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZANUSO KUGELLAGER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer, antifriktion branchen. Den opererer også inden for Radiallejer, nålelejer, Radiallejer, Koniske rullelejer, og valser brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 5. KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KIS ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for Lejer, nåle-, Lejer, rulle-, Lejer, antifriktion, Krøjekranse, Lejer, nåle-, Lejer, rulle-, Lejer, antifriktion, og Højtemperaturslejer brancherne. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 6. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS- GMBH

  Tyskland

  WAELAG Wälzlager Vertriebs-GmbH er leverandør inden for værktøjsmaskinkonstruktion, specialmaskinkonstruktion, elmotorkonstruktion samt måle- og reguleringsteknologi, luftfartteknologi og istandsættelsesteknik, linearføring og spaltetætninger. Vores produktsortiment inden for valselejer og pakninger omfatter: valselejer (metriske og tommebaserede), miniaturekuglelejer, NIRO-lejer, spindelkuglelejer, maskinspindler, klemlegemefriløb, labyrint- og spaltepakninger samt smøremidler.

 7. KUNSTSTOFFTECHNIK ROS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Producent af højkvalitets tekniske præcisionskunststofdele (specialområde: Kunststofbure til rulningslejer)

 8. W+A WÄLZLAGER- UND ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. GGB FRANCE

  Frankrig

 2. HEKI GMBH

  Tyskland

 3. ALPHA WÄLZLAGER GMBH

  Østrig

 4. ITM UNITEC GMBH

  Tyskland

 5. GEBR. HILGENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. WEBER INDUSTRIETECHNIK BERLIN GMBH & CO.KG

  Tyskland

 7. MANDOTEC TECHNISCHER HANDEL GMBH

  Tyskland

 8. ZVL SLOVAKIA, A.S.

  Slovakiet

 9. FEKA

  Belgien

 10. HAS TEKNIK ENGINE BUSHES AND BEARINGS

  Tyrkiet

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis