• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lejer - kugle-- nåle- og rulle-

Resultater for

Lejer - kugle-- nåle- og rulle- - Import eksport

 1. LELI SRL

  Italien

  Vores firma mere end tres års erfaring og en strålende fremtid. Vi har siden 1950 arbejdet inden for distributionen af bevægelsessystemer og vi tilbyder support og vedligeholdelsestjenester til montering, styring og diagnostik. Vi har altid været kendt for vores professionalisme, kompetence, effektivitet og opmærksomhed på kundeproblemer. En tradition, som fornyer sig hver dag i sin søgen efter sektorens mest autoritative og innovative mærker, som vi udvælger for altid at kunne tilbyde vores kunder en service på allerhøjeste niveau. Vi er desuden i stand til at imødekomme ethvert behov på rekordtid takket være vores velassorterede og opdaterede magasin. Kvalitet, erfaring og passion. Det er de ingredienser, som giver os mulighed for at gøre en forskel, selv i de mest komplekse situationer og at opbygge stærke og varige forhold til vores kunder.

 2. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Firmaet LEMM Maschinenbau har i mere end 50 år været en af verdens førende leverandører af specialkonstruktioner til rullehåndteringssystemer inden for papir-, folie-, emballerings- og levnedsmiddelindustrien.Desuden har vi i mere end 20 år fremstillet konsoller, koblinger, spindelforlængere og drosselspjæld til drev- og armaturindustrien.Ved hjælp af vores moderne maskinpark kan vi altid opfylde de høje krav til drejning og fræsning.Som virksomhed er vi certificeret iht. DIN ISO 9001: 2015 og ser en kundeorienteret kvalitetspolitik som en væsentlig del af vores firmafilosofi.Gennem kvalificeret fagpersonale kan vi altid garantere dig individuel rådgivning og hjælp til specialløsninger.

 3. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Vores omfattende, brugerorienterede servicekoncept ABEG er den perfekte partner, når det kommer til valg og indkøb af rullelejer og alle relaterede komponenter: Vi gør verdensmarkedet gennemsigtigt, ikke kun i henhold til tekniske, men også efter økonomiske kriterier, og tilbyder nye perspektiver for virksomheder, designere og købere. Analyse og evaluering af alle rullelejer, der er tilgængelige på verdensmarkedet i henhold til ydelse og pris, klassificering i de fire produktlinjer Premium, Supra, Eco og EasyRoll, gratis online forespørgselsfunktion (Quickfinder) med integreret beregning af levetid, professionelt valg og beregningssoftware til designere (ABEG Quickfinder professional), en øjeblikkelig oversigt over lageret under hensyntagen til ydelse, hensigtsmæssighed, tilgængelighed og produktpris, kvalitetssikring gennem en gennemgående kvalitetsstyring og certificering i henhold til DIN ISO 9001: 2015 og DIN ISO 14001: 2.

 4. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Lejer, rulle-, Lejer, kugle-, Lejer, antifriktion, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Lejer, rulle-, Lejer, kugle-, Koniske rullelejer, og spindellejer brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 5. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  STC-Steyr® er aktiv på verdensplan som producent af rullelejer og rullelejetilbehør. Siden 1922 er rullelejer blevet masseproduceret på den traditionelle industriplads i Steyr/Østrig. En høj produktkvalitet og skræddersyet service er grundstenene i vores produktion. Vi har i mange år leveret produkter til velkendte internationale firmaer og koncerner. Vi er også medlem af DKF Group.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Tyskland

  I de 25 år siden grundlæggelsen af SWC har mærket etableret sig i hele verden og værdsættes af kunder på alle kontinenter. Som tidligere delområde af FAG stod frem for at kvalitetsaspektet altid i forgrunden. Til den dag i dag lægger vi stor vægt på produkter af upåklagelig kvalitet og individuel rådgivning, så vores kunder kan opnå en merværdi med rulningslejer fra SWC. SWC opstod i 1994 af virksomheden FAG Kugelfischer i Schweinfurt. I dag er SWC Gruppen opdelt i to virksomheder for at imødekomme de alsidige krav på forskellige markeder: SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH med hovedkontor i Niederwerrn, Tyskland SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. med hovedkontor i Samutprakan, Thailand Helt fra begyndelsen har SWC Gruppen lagt meget vægt på kvalitet, uanset, om det er i forbindelse med de fremstillede produkter, rådgivningen forud eller processerne inden for de to familieførte virksomheder. I den forbindelse har en ting i mere end 25 år altid været i forgrunden: Merværdien for vores kunder. Gennem vores gruppes struktur og det strategiske samarbejde med udvalgte leverandører og kontraktforhandlere i hele verden kan overhead-omkostningerne minimeres og vejene holdes korte, uden at gå på kompromis med kvalitetsniveauet. Vores fremragende koncept til lagring af komponenter giver en høj grad af fleksibilitet og korte produktionstider i forbindelse med katalogprodukter.

 2. NMB ITALIA SRL

  Italien

  Nmb Italia srl har specialiseret sig i produktion af miniature- og specialkuglelejer, A/C og D/C aksialventilatorer til industriel brug, hybrid-, magnet- og bldc-trinmotorer, præcisionssamlede lejer, sfæriske glidelejer, primære komponenter computersystem, bilapparater, flyvemaskiner

 3. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Melucci srl, grundlagt af Giovanni Melucci har været på markedet siden 50'erne, er vokset over tid inden for lejedistribution, med speciale inden for transmission, tilføjelse af remme, remskiver, kæder, kroner, tandhjul osv. af samarbejdet mellem verdens førende inden for industrielle forsyninger. SKF, Timken, Ina og Nadella er universelt anerkendt som førende inden for deres respektive markedssegmenter.

 4. IEF-WERNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IEF-WERNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Furtwangen, Tyskland.

 5. DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Bautzen, Tyskland.

 1. SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Spanien

  Virksomheden SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for industrileveringer, TRÆKSTÆNGER, LÆBEPAKNINGER, reservedele til tætning, skæring til mekanisk lukning, RULNINGSLEJER, og TRANSMISSIONSDREV brancherne. Den er baseret i Vigo (pontevedra), Spanien.

 2. BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Barby, Tyskland.

 1. WITTMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WITTMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Uhingen, Tyskland.

 2. TRAMEC GETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TRAMEC GETRIEBE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Lahr, Tyskland.

 3. MULTI MOVER EUROPE

  Tyskland

  Virksomheden MULTI MOVER EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Moers, Tyskland.

 4. MICROBALL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MICROBALL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Wermelskirchen, Tyskland.

 5. DOPAG

  Tyskland

  Virksomheden DOPAG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 6. GROB GMBH ANTRIEBSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden GROB GMBH ANTRIEBSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Sinsheim, Tyskland.

 7. HARMONIC DRIVE AG

  Tyskland

  Virksomheden HARMONIC DRIVE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Limburg, Tyskland.

 8. ILMBERGER MASCHINEN- UND ZAHNRADFABRIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ILMBERGER MASCHINEN- UND ZAHNRADFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Straubing, Tyskland.

 1. OMEXOM FRANKENLUK GMBH, BU OMEXOM ELEKTRISCHE MASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden OMEXOM FRANKENLUK GMBH, BU OMEXOM ELEKTRISCHE MASCHINEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Bamberg, Tyskland.

 2. ALPHA-PUMPEN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALPHA-PUMPEN-TECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Stuhr, Tyskland.

 3. WATT DRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden WATT DRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Markt Piesting, Østrig.

 4. ALLMENDINGER ELEKTROMECHANIK KG

  Tyskland

  Virksomheden ALLMENDINGER ELEKTROMECHANIK KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Bad Überkingen-Hausen, Tyskland.

 5. HWG HORST WEIDNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HWG HORST WEIDNER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Renningen, Tyskland.

 6. WALTER STILL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WALTER STILL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. WALTER MÖLLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WALTER MÖLLER GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 8. FEINWERKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FEINWERKTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Geising, Tyskland.

 9. POWERTRONIC DRIVE SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden POWERTRONIC DRIVE SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 10. SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SZ-SAALFELDER ZAHNRADFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Unterwellenborn, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Lejer - kugle-- nåle- og rulle- - Import eksport

Antal resultater

2.978 Virksomheder