• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lejer - kugle-- nåle- og rulle-

Resultater for

Lejer - kugle-- nåle- og rulle- - Import eksport

 1. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Vores omfattende, brugerorienterede servicekoncept ABEG er den perfekte partner, når det kommer til valg og indkøb af rullelejer og alle relaterede komponenter: Vi gør verdensmarkedet gennemsigtigt, ikke kun i henhold til tekniske, men også efter økonomiske kriterier, og tilbyder nye perspektiver for virksomheder, designere og købere. Analyse og evaluering af alle rullelejer, der er tilgængelige på verdensmarkedet i henhold til ydelse og pris, klassificering i de fire produktlinjer Premium, Supra, Eco og EasyRoll, gratis online forespørgselsfunktion (Quickfinder) med integreret beregning af levetid, professionelt valg og beregningssoftware til designere (ABEG Quickfinder professional), en øjeblikkelig oversigt over lageret under hensyntagen til ydelse, hensigtsmæssighed, tilgængelighed og produktpris, kvalitetssikring gennem en gennemgående kvalitetsstyring og certificering i henhold til DIN ISO 9001: 2015 og DIN ISO 14001: 2.

 2. LELI SRL

  Italien

  Vores firma mere end tres års erfaring og en strålende fremtid. Vi har siden 1950 arbejdet inden for distributionen af bevægelsessystemer og vi tilbyder support og vedligeholdelsestjenester til montering, styring og diagnostik. Vi har altid været kendt for vores professionalisme, kompetence, effektivitet og opmærksomhed på kundeproblemer. En tradition, som fornyer sig hver dag i sin søgen efter sektorens mest autoritative og innovative mærker, som vi udvælger for altid at kunne tilbyde vores kunder en service på allerhøjeste niveau. Vi er desuden i stand til at imødekomme ethvert behov på rekordtid takket være vores velassorterede og opdaterede magasin. Kvalitet, erfaring og passion. Det er de ingredienser, som giver os mulighed for at gøre en forskel, selv i de mest komplekse situationer og at opbygge stærke og varige forhold til vores kunder.

 3. SWC WÄLZLAGERFABRIKATION SW GMBH

  Tyskland

  I de 25 år siden grundlæggelsen af SWC har mærket etableret sig i hele verden og værdsættes af kunder på alle kontinenter. Som tidligere delområde af FAG stod frem for at kvalitetsaspektet altid i forgrunden. Til den dag i dag lægger vi stor vægt på produkter af upåklagelig kvalitet og individuel rådgivning, så vores kunder kan opnå en merværdi med rulningslejer fra SWC. SWC opstod i 1994 af virksomheden FAG Kugelfischer i Schweinfurt. I dag er SWC Gruppen opdelt i to virksomheder for at imødekomme de alsidige krav på forskellige markeder: SWC WÄLZLAGERFABRIKATIONEN SW GMBH med hovedkontor i Niederwerrn, Tyskland SWC BEARINGS TECHNOLOGY CO., LTD. med hovedkontor i Samutprakan, Thailand Helt fra begyndelsen har SWC Gruppen lagt meget vægt på kvalitet, uanset, om det er i forbindelse med de fremstillede produkter, rådgivningen forud eller processerne inden for de to familieførte virksomheder. I den forbindelse har en ting i mere end 25 år altid været i forgrunden: Merværdien for vores kunder. Gennem vores gruppes struktur og det strategiske samarbejde med udvalgte leverandører og kontraktforhandlere i hele verden kan overhead-omkostningerne minimeres og vejene holdes korte, uden at gå på kompromis med kvalitetsniveauet. Vores fremragende koncept til lagring af komponenter giver en høj grad af fleksibilitet og korte produktionstider i forbindelse med katalogprodukter.

 4. NMB ITALIA SRL

  Italien

  Nmb Italia srl har specialiseret sig i produktion af miniature- og specialkuglelejer, A/C og D/C aksialventilatorer til industriel brug, hybrid-, magnet- og bldc-trinmotorer, præcisionssamlede lejer, sfæriske glidelejer, primære komponenter computersystem, bilapparater, flyvemaskiner

 5. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Firmaet LEMM Maschinenbau har i mere end 50 år været en af verdens førende leverandører af specialkonstruktioner til rullehåndteringssystemer inden for papir-, folie-, emballerings- og levnedsmiddelindustrien.Desuden har vi i mere end 20 år fremstillet konsoller, koblinger, spindelforlængere og drosselspjæld til drev- og armaturindustrien.Ved hjælp af vores moderne maskinpark kan vi altid opfylde de høje krav til drejning og fræsning.Som virksomhed er vi certificeret iht. DIN ISO 9001: 2015 og ser en kundeorienteret kvalitetspolitik som en væsentlig del af vores firmafilosofi.Gennem kvalificeret fagpersonale kan vi altid garantere dig individuel rådgivning og hjælp til specialløsninger.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HEINRICH KIPP GMBH

  Østrig

 2. DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH

  Tyskland

 3. IEF-WERNER GMBH

  Tyskland

 4. SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Spanien

 5. GROB GMBH ANTRIEBSTECHNIK

  Tyskland

 1. ILMBERGER MASCHINEN- UND ZAHNRADFABRIK GMBH

  Tyskland

 2. PWB ENCODERS GMBH

  Tyskland

 1. WATT DRIVE ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Østrig

 2. TRAMEC GETRIEBE GMBH

  Tyskland

 3. HTH HYDRAULIK E.K.

  Tyskland

 4. HARMONIC DRIVE AG

  Tyskland

 5. RINGHOFFER VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

 6. IKS-FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. MIDEK GMBH

  Tyskland

 8. ALPHA-PUMPEN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. FITZE VENTINOX AG

  Schweiz

 2. MATHIASZYK GMBH

  Tyskland

 3. ZAHNRADFERTIGUNG OTT GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN

  Tyskland

 5. BRECO ANTRIEBSTECHNIK BREHER GMBH & CO KG

  Tyskland

 6. WALTER STILL GMBH

  Tyskland

 7. SANDVIK MINING AND CONSTRUCTION G.M.B.H.

  Østrig

 8. CW BEARING GMBH

  Tyskland

 9. KANIA & EDINGER GMBH

  Tyskland

 10. UNITEC GROUP

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Lejer - kugle-- nåle- og rulle- - Import eksport

Antal resultater

3.180 virksomheder