• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • lejer - kugle-- nåle- og rulle-

Resultater for

Lejer - kugle-- nåle- og rulle- - Import eksport

 1. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores omfattende, brugerorienterede servicekoncept ABEG er den perfekte partner, når det kommer til valg og indkøb af rullelejer og alle relaterede komponenter: Vi gør verdensmarkedet gennemsigtigt, ikke kun i henhold til tekniske, men også efter økonomiske kriterier, og tilbyder nye perspektiver for virksomheder, designere og købere. Analyse og evaluering af alle rullelejer, der er tilgængelige på verdensmarkedet i henhold til ydelse og pris, klassificering i de fire produktlinjer Premium, Supra, Eco og EasyRoll, gratis online forespørgselsfunktion (Quickfinder) med integreret beregning af levetid, professionelt valg og beregningssoftware til designere (ABEG Quickfinder professional), en øjeblikkelig oversigt over lageret under hensyntagen til ydelse, hensigtsmæssighed, tilgængelighed og produktpris, kvalitetssikring gennem en gennemgående kvalitetsstyring og certificering i henhold til DIN ISO 9001: 2015 og DIN ISO 14001: 2.

 2. LEMM MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet LEMM Maschinenbau har i mere end 50 år været en af verdens førende leverandører af specialkonstruktioner til rullehåndteringssystemer inden for papir-, folie-, emballerings- og levnedsmiddelindustrien.Desuden har vi i mere end 20 år fremstillet konsoller, koblinger, spindelforlængere og drosselspjæld til drev- og armaturindustrien.Ved hjælp af vores moderne maskinpark kan vi altid opfylde de høje krav til drejning og fræsning.Som virksomhed er vi certificeret iht. DIN ISO 9001: 2015 og ser en kundeorienteret kvalitetspolitik som en væsentlig del af vores firmafilosofi.Gennem kvalificeret fagpersonale kan vi altid garantere dig individuel rådgivning og hjælp til specialløsninger.

 3. LELI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vores firma mere end tres års erfaring og en strålende fremtid. Vi har siden 1950 arbejdet inden for distributionen af bevægelsessystemer og vi tilbyder support og vedligeholdelsestjenester til montering, styring og diagnostik. Vi har altid været kendt for vores professionalisme, kompetence, effektivitet og opmærksomhed på kundeproblemer. En tradition, som fornyer sig hver dag i sin søgen efter sektorens mest autoritative og innovative mærker, som vi udvælger for altid at kunne tilbyde vores kunder en service på allerhøjeste niveau. Vi er desuden i stand til at imødekomme ethvert behov på rekordtid takket være vores velassorterede og opdaterede magasin. Kvalitet, erfaring og passion. Det er de ingredienser, som giver os mulighed for at gøre en forskel, selv i de mest komplekse situationer og at opbygge stærke og varige forhold til vores kunder.

 4. STC-STEYR WÄLZLAGER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  STC-Steyr® er aktiv på verdensplan som producent af rullelejer og rullelejetilbehør. Siden 1922 er rullelejer blevet masseproduceret på den traditionelle industriplads i Steyr/Østrig. En høj produktkvalitet og skræddersyet service er grundstenene i vores produktion. Vi har i mange år leveret produkter til velkendte internationale firmaer og koncerner. Vi er også medlem af DKF Group.

 5. KUGEL- UND ROLLENLAGERWERK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi producerer årligt over 900 forskellige typer rulningslejer. I den forbindelse rækker vores portefølje fra standardrulningslejer til kundespecifikke specialløsninger for lejer inden for et diameterområde fra 50 mm til 1.500 mm. Ud over forskellige rulningslejekomponenter leverer vi også særlige præcisionskomponenter og tilbehør til rulningslejer til vores kunder. Vores særlige styrke er forsknings- og udviklingsarbejdet til anvendelsesoptimerede speciallejer. Tekniske muligheder afstemmes, kontrolleres og realiseres i direkte samarbejde med kunden. Vores engineering-portefølje omfatter ud over projektrelaterede beregninger også praksisrelaterede forsøg inden for levetid og fasthed samt undersøgelser af lejer. Kvalitet genne kompetence - Topkvalitet er en rød tråd gennem hele vores produktion - fra indkøb af materialer til udlevering af vores produkter. KRW-rulningslejer produceres siden 1934 på den traditionsrige lokalitet i den vestlige del af Leipzig. Desuden driver vi salgskontorer i Kina, Indien, Kasakhstan og Sydøstasien for at være til stede tæt på kunderne og yde anvendelsesspecifik assistance.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NMB ITALIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Nmb Italia srl har specialiseret sig i produktion af miniature- og specialkuglelejer, A/C og D/C aksialventilatorer til industriel brug, hybrid-, magnet- og bldc-trinmotorer, præcisionssamlede lejer, sfæriske glidelejer, primære komponenter computersystem, bilapparater, flyvemaskiner

 2. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Melucci srl, grundlagt af Giovanni Melucci har været på markedet siden 50'erne, er vokset over tid inden for lejedistribution, med speciale inden for transmission, tilføjelse af remme, remskiver, kæder, kroner, tandhjul osv. af samarbejdet mellem verdens førende inden for industrielle forsyninger. SKF, Timken, Ina og Nadella er universelt anerkendt som førende inden for deres respektive markedssegmenter.

 3. IEF-WERNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IEF-WERNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Furtwangen, Tyskland.

 4. SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SUNOBA SUMINISTROS INDUSTRIALES, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for industrileveringer, TRÆKSTÆNGER, LÆBEPAKNINGER, reservedele til tætning, skæring til mekanisk lukning, RULNINGSLEJER, og TRANSMISSIONSDREV brancherne. Den er baseret i Vigo (pontevedra), Spanien.

 5. DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DV-B DREHVERBINDUNGEN BAUTZEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Bautzen, Tyskland.

 1. TIMKEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TIMKEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 2. SEW-EURODRIVE GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEW-EURODRIVE GES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 1. RHEIN-GETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RHEIN-GETRIEBE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Meerbusch, Tyskland.

 2. RINGHOFFER VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RINGHOFFER VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Kohlberg, Tyskland.

 3. WALTER MÖLLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WALTER MÖLLER GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 4. UNITEC GROUP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden UNITEC GROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Barsinghausen, Tyskland.

 5. OMEXOM FRANKENLUK GMBH, BU OMEXOM ELEKTRISCHE MASCHINEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OMEXOM FRANKENLUK GMBH, BU OMEXOM ELEKTRISCHE MASCHINEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Bamberg, Tyskland.

 6. PAUL FISCHER INHABER: HARALD KRAPP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAUL FISCHER INHABER: HARALD KRAPP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 7. MATHIASZYK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MATHIASZYK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Schwanewede, Tyskland.

 8. MICROBALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MICROBALL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Wermelskirchen, Tyskland.

 1. BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERNHARD THIEME ELEKTROMASCHINEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Barby, Tyskland.

 2. KAYSER ELECTRIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAYSER ELECTRIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 3. COLUMBUS MCKINNON SWITZERLAND AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden COLUMBUS MCKINNON SWITZERLAND AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Buchs, Schweiz.

 4. HAGMANN ZAHNRADFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAGMANN ZAHNRADFABRIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Hattenhofen, Tyskland.

 5. CHEMNITZER ZAHNRADFABRIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHEMNITZER ZAHNRADFABRIK GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Chemnitz/ot Grüna, Tyskland.

 6. MIDEK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIDEK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 7. DOPAG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOPAG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 8. TRAMEC GETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRAMEC GETRIEBE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Lahr, Tyskland.

 9. ROTEK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTEK GMBH & CO.KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Bremerhaven, Tyskland.

 10. GUNDA AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GUNDA AUTOMATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den er baseret i Schlier-Wetzisreute, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Lejer - kugle-- nåle- og rulle- - Import eksport

Antal resultater

2.977 Virksomheder