• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ledningsrullere

Resultater for

Ledningsrullere - Import eksport

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvalget af maskiner omfatter bl.a: Ringkerneviklingsmaskiner og -automater; statorviklingsmaskiner og -automater; kombinerede tråd- og båndviklingsanlæg; bandagemaskiner og -automater; trådbremser; fjedermaskiner; bandagemaskiner til generatorstempler; båndvarmelegemer og spiralviklingsmaskiner; viklingsmaskiner; lejeviklings- og ringvinklingsmaskiner. Virksomhedens serviceprofil omfatter ligeledes: Bearbejdning af brugte viklingsmaskiner og -anlæg til nyeste standarder inden for teknik og styring. Mekaniske bearbejdning af alle almindelige materialer i maskinkonstruktion. Mekanisk og elektromekaniske komponentmontering. SPS-programmering. Virksomheden tilbyder sine kunder omfattende rådgivning og hjælp til løsning af viklingsopgaver.. Siden åbningen af CWIEME i Berlin for over 20 år siden er F.U.R. til stede og fremviser hvert år de nyeste maskiner til et nationalt og internationalt publikum.

 2. MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 3. CABLE EQUIPEMENTS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CABLE EQUIPEMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 4. RUFF GMBH

  Tyskland

  RUFF har opbygget ringomviklingsmaskiner samt spiralomviklingsmaskiner i mere end 70 år, og navnet står for den højeste kvalitet på verdensplan. I 2002 udvidede RUFF sit produktsortiment til også at omfatte lineære omviklingsmaskiner. LW modellerne spænder fra små bordmaskiner, til fine ledninger, til tunge gulvmaskiner, til omvikling af flere flade ledninger. Siden 2005 har RUFF været en del af en industrigruppe for tilføjelse af udstyr til omviklingsteknologi. Produktsortimentet tilbyder loddebade, fastgørelsesmaskiner, kernestikmaskiner og bokssvejsemaskiner med over 30 års erfaring. Dette gør det muligt for os at imødekomme de fleste af vores kunders krav inden for transformer, solenergien, bilindustrien, belysningsindustrien, elektromekanisk og elektrisk industri.

 5. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Produktporteføljen omfatter næsten alle apparater og maskiner til lagring, vikling og afkortning af kabler, ledninger, stålwirer, rør, slanger og profiler.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CHERUBINI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CHERUBINI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den er baseret i Bedizzole, Italien.

 2. JOACHIM UHING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden JOACHIM UHING GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den opererer også inden for Ledningsrullere, Ledningsrullere, og drivremme med tænder brancherne. Den er baseret i Mielkendorf, Tyskland.

 3. BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 4. THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK

  Østrig

  Virksomheden THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 5. PAFF MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden PAFF MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den opererer også inden for maskiningeniørarbejde, klæbemidler i pulverform, fabrikation af specialmaskiner, og Enterprise Resource Planning Software (ERP) brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD

  Kina

  Virksomheden CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den er baseret i Changzhou, Kina.

 2. B F C MACCHINE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden B F C MACCHINE S.R.L., der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den opererer også inden for Ledningsrullere, elektriske spolemaskiner, og Ledningsrullere brancherne. Den er baseret i Carrara, Italien.

 1. COIEC ELETTRODOTTI

  Italien

  Virksomheden COIEC ELETTRODOTTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Home system branchen. Den opererer også inden for Ledningsrullere, Elektricitet - værker, Ledningsrullere, og Elektricitet - værker brancherne. Den er baseret i Crespina Lorenzana, Italien.

 2. TRATOS CAVI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden TRATOS CAVI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon- branchen. Den opererer også inden for Ledningsrullere, Kabler og netværk, Ledningsrullere, og Kabler og netværk brancherne. Den er baseret i Pieve Santo Stefano, Italien.

 3. H O P T G.M.B.H.

  Tyskland

  Virksomheden H O P T G.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spoler og magnterspoler branchen. Den opererer også inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Ledningsrullere, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, og Ledningsrullere brancherne. Den er baseret i Schömberg, Tyskland.

 4. MECATRONIC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MECATRONIC S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den opererer også inden for Ledningsrullere, anlæg og maskiner til trækning af metaltråd, og Ledningsrullere brancherne. Den er baseret i Grugliasco, Italien.

 5. CABLELETTRA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CABLELETTRA S.P.A., er en Underleverandør, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den opererer også inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, Ledningsrullere, Kabler og ledninger, elektriske og telefon-, og Ledningsrullere brancherne. Den er baseret i Robbio, Italien.

 6. JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE

  Kina

  Virksomheden JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den opererer også inden for spolemaskiner brancherne. Den er baseret i Xiamen, Kina.

 7. ELEKTRA WIRE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ELEKTRA WIRE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon- branchen. Den opererer også inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion, Ledningsrullere, Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion, og Ledningsrullere brancherne. Den er baseret i Pogliano Milanese, Italien.

 8. EDSON MACHINERY CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden EDSON MACHINERY CO LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den opererer også inden for Ledningsrullere, og Ledningsrullere brancherne. Den er baseret i Crawley, Det Forenede Kongerige.

 1. EUROWINDINGS LTD

  Spanien

  Virksomheden EUROWINDINGS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den er baseret i Lorca, Spanien.

 2. HACOBA SPULTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HACOBA SPULTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den opererer også inden for Spoler og magnterspoler, og Spoler og magnterspoler brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 3. SUZUKI CONTACT LTD.

  Japan

  Virksomheden SUZUKI CONTACT LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ledningsrullere branchen. Den er baseret i Yamato, Japan.

 4. EUROCAB SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

  Italien

 5. EUGENE MURPHY

  Det Forenede Kongerige

 6. A.C.E.M. SRLS UNIPERSONALE

  Italien

 7. I.T.E.M. S.R.L.

  Italien

 8. VIPA 12 S.R.L.

  Italien

 9. AR BOBINAJ ELEKTRIK MALZ SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

 10. FIAM S.R.L.

  Italien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis