• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • landbrugsprodukter

Resultater for

Landbrugsprodukter - Import eksport

 1. BIZIM ANADOLU TARIM

  Tyrkiet

  Bizim Anadolu Tarım blev grundlagt i 1973. Vores virksomhed specialiserer sig i levering og produktion af produkter med spiselige kerner og nødder. I dag ejer vores virksomhed en af de største forarbejdningscentre i Europa, som anvender de nyeste teknologier til at skabe de bedste produkter for vores klienter. Vi tilbyder et alsidigt udvalg af kerner, inklusive: Græskarkerner, solsikkekerner, kaffebønner, mandler, cashewnødder, kokos, valnødder, kikærter og sojabønner. Vores kerner er kendt for deres enestående kvalitet og smag. Vores nyeste faciliteter er udstyret med de nyeste kernebehandlingsmaskiner som producerer mere end 80 ton om dagen, hvilket garanterer kvaliteten af produktet. Faciliteten skaber førsteklasses produkter. Takket være vores 50 års erfaring, er Bizim Anadolu Tarım en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vi søger konstant efter innovation og udvikling, hvilket har gjort, at vi hurtigt har forvandlet vores virksomhed til en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Vi er velkendt for kvalitetsprodukter og vores ydelser, både nationalt og internationalt. Produktkvalitet og kundetilfredshed er vores første prioritet hos Bizim Anadolu Tarım. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

 2. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Virksomheden Boulevard BENIN har siden 2018 været specialiseret på følgende områder: Landbrug; Produktion og salg af landbrugsvarer; handelsagent, partnerskab og NTiC-services. Den ligger i Benin og har som hovedaktivitet eksport og import af råvarer og forarbejdede produkter. Der eksisterer over 300 landbrugsorganisationer over hele Benin. Vi sørger for igangsætning, udvikling, planlægning og gennemførelse af landbrugsprojekter med henblik på masseproduktion af produkter som cashewnødder; soja; sheafrø; sesam; jordnødder; bomuld; hirse; majs; peber; hvidløg; løg... over hele Benin. Vi er anerkendt for vores effektivitet, dynamisme og hurtige præstationer. Vores største trumfer er forholdet mellem kvalitet og pris og vores eftersalgsservice. Vi overholder nøje alle paragraffer i OHADA's fællesakt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. AFRIQUE EXPRESSE

  Frankrig

  AFRIQUE-EXPRESS er en virksomhed med speciale i import og eksport af landbrugsfødevareprodukter og råvarer fra Senegal og andre lande i Afrika. Vi dyrker import og eksport og ønsker at etablere partnerskaber for at forenkle forbindelserne med andre verdensdele. Vi tilbyder et bredt udvalg af landbrugsfødevareprodukter alt efter årstid: sesam, cashew, shea, hvede, soja… Vi besidder et stort knowhow og en mangeårig erfaring i branchen og garanterer kvalitetsydelser. Kontakt os endelig for flere oplysninger om vores produkter og services.

 4. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 5. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Etableret i 1975 er Baycelik Tarim en førende producent af landbrugskerner, som er beliggende i Denizli i Tyrkiet. Med 50 års erfaring inden for branchen, er vi en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vores virksomhed specialiserer sig i at producere og leverer førsteklasses spiselige kerner og nøddeprodukter. Vi er stolte over at eje en af Europas mest omfattende behandlingsfaciliteter, udstyret med de seneste teknologier, for at skabe fremragende produkter for vores kunder. Hos Baycelik Tarim tilbyder vi premium kerner, hovedsageligt græskarkerner, solsikkekerner og valnødder. Vores solsikkekerner er omhyggeligt udvalgt fra de mest fertile områder i Tyrkiet, og behandles med omhyggelig opmærksomhed for at garantere deres enestående kvalitet og smag. Med en årlig produktionskapacitet på 15.000 ton solsikkekerner, udvider vi kontinuerligt vores facilitet for at imødese de voksende krav. Vi er forpligtet til at give vores kunder de bedste kvalitetsprodukter og ydelser. Vi arbejder på kontinuerligt at innovere og udvikle vores forretning, for at blive en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Hos Baycelik Tarim er kundetilfredshed vores topprioritet. Vi er stolte over vores omdømme for at levere førsteklasses produkter og ydelser, både nationalt og internationalt. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores virksomhed, er du velkommen til at gå til vores hjemmeside eller kontakte os direkte.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Med mere end 20 års erfaring inden for fødevarebranchen, byder Bernis Food dig velkommen til at smage de mest unikke og biologiske tørrede frugter og grøntsager på dit bord. Vores tørrede fødevarer er fremstillet af lokale landmænd, og tørret manuelt. Vi sikrer dig, at med vores tørrede fødevarer vil du opleve smagen fra din bedstemor. Smagen af 100 % naturlige og lokalt fremstillede tørrede fødevarer vil betydeligt påvirke dine smagsløg. Vores produkter vokser i de frugtbare områder i Anatolien, og vi tørrer dem i solen. Vores tørreproces er solen, hvilket er naturens hjælpemiddel, og vi overholder de mest, strenge hygiejniske metoder. Hos Bernis Food leverer vi vores produkter til dit køkken uden at ødelægge den friske og naturlige smag. Vi leverer vores førsteklasses produkter globalt til den bedste pris. Vi har et omfattende produktsortiment af tørrede frugter og grøntsager: •Tørrede tomater •Tørrede figner •Tørrede grønne bønner •Tørrede bananer •Tørrede æbler •Tørrede jordbær •Tørrede vindruer •Tørrede auberginer •Tørrede champignoner. Du kan se mere om vores produktudvalg i vores onlinekatalog på vores hjemmeside! Vores produkter avles og tørres uden brug af kemikalier eller sprøjtemidler. Hos os finder du den mest pålidelige smag i naturen. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 3. THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE AGROPRODSERVICE

  Ukraine

  Virksomheden THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE AGROPRODSERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sojabønner branchen. Den opererer også inden for Sukker, Landbrug - import-eksport, Dyreopdræt, Olieplanter, Korn, kvæg og fjerkræ, Kornprodukter og kornsorter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Sukker, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Village Nastasiv, Ukraine.

 4. FARMA EXPORT

  Italien

  Virksomheden Farma Export, der er grundlagt af Pietro Compierchio i 2013 og med hovedsæde i Via Manfredonia i Cerignola (FG), har i flere år produceret, forhandlet og distribueret plantebeskyttelsesmidler til anvendelse i landbruget. Takket være virksomhedens løbende forskning kan den garantere de bedste produktionsydelser og høj produktkvalitet ved kun at anvende biologiske stoffer, som kan optimere enhver dyrknings- og jordtype.

 5. FROSTY FOODS EGYPT

  Ægypten

  Frosty er en førende egyptisk virksomhed der specialiserer sig i egyptiske landbrugsprodukter af høj kvalitet, såsom IQF grøntsager og frugt - friske grøntsager og frugt, samt produkter i saltlage. Vores hovedaktiv er vores personale, med mere end 10 års erfaring inden for landbrugsprodukter, og en passion om at være førende på markedet. Vores forhold med de største landmænd, vores erfaring inden for produktion og levering af råmaterialer, gør os til en af de bedste prisleverandører i Egypten.

 1. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukraine

  Virksomheden PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Dyreopdræt, produktion af landbrugsmaskiner, gødning, maskiner og udstyr til landbrug, Landbrug - installation og udstyr, landbrugsarbejder, landbrugsprodukter, og Dyreopdræt brancherne. Den er baseret i Kitaygorod, Ukraine.

 2. PAL GARDENS COMPANY

  Det Besatte Palæstina

  Virksomheden PAL GARDENS COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Landbrug - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, dadler, landbrugsprodukter, pakkede dadler, Dyreopdræt, Landbrug - import-eksport, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Jericho, Det Besatte Palæstina.

 1. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italien

  Virksomheden CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, motorpumper, elektropumper, Landbrug - installation og udstyr, og landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Roncoferraro, Italien.

 2. ZUCCARELLA SOCIETÀ COOPERATIVA AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden ZUCCARELLA SOCIETÀ COOPERATIVA AGRICOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for jordbær, mangofrugter, grønsager, frugtavler, grossist af frugt og grønt, landbrugsprodukter, pakkede eksotiske frugter, og grøntsager friske brancherne. Den er baseret i Scanzano Jonico, Italien.

 3. ETS BOUVET NICOLAS

  Frankrig

  Virksomheden ETS BOUVET NICOLAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Husdyr - serviceydelser, Landbrug - import-eksport, Husdyr - serviceydelser, og landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Livet, Frankrig.

 4. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanien

 5. BYRDAL APS

  Danmark

 6. CASTROFRUTTA SAS

  Italien

 7. ELEOFARM P.C.

  Grækenland

 8. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

  Tyrkiet

 1. KARÇEK AGRICULTURAL PRODUCTS FOOD INDUSTRY CO.LTD.

  Tyrkiet

 2. ANTICO FRANTOIO TAVIAN DI DRUETTI MILKO & C. S.A.S.

  Italien

 3. FADE-KAY VENTURES LIMITED

  Tyrkiet

 4. BODEX HOLDING B.V

  Holland

 5. BALAMIR INTERNATIONAL

  Tyrkiet

 6. SERIGSTAD CR S.R.O.

  Tjekkiet

 7. PLANTEFEVE

  Belgien

 8. BLINK COMMERCIAL GROUP

  Moldavia

 9. MAYDEX AGRI

  Ukraine

 10. DE SANGOSSE

  Frankrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis