• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • landbrugsprodukter

Resultater for

Landbrugsprodukter - Import eksport

 1. BIZIM ANADOLU TARIM

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Bizim Anadolu Tarım blev grundlagt i 1973. Vores virksomhed specialiserer sig i levering og produktion af produkter med spiselige kerner og nødder. I dag ejer vores virksomhed en af de største forarbejdningscentre i Europa, som anvender de nyeste teknologier til at skabe de bedste produkter for vores klienter. Vi tilbyder et alsidigt udvalg af kerner, inklusive: Græskarkerner, solsikkekerner, kaffebønner, mandler, cashewnødder, kokos, valnødder, kikærter og sojabønner. Vores kerner er kendt for deres enestående kvalitet og smag. Vores nyeste faciliteter er udstyret med de nyeste kernebehandlingsmaskiner som producerer mere end 80 ton om dagen, hvilket garanterer kvaliteten af produktet. Faciliteten skaber førsteklasses produkter. Takket være vores 50 års erfaring, er Bizim Anadolu Tarım en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vi søger konstant efter innovation og udvikling, hvilket har gjort, at vi hurtigt har forvandlet vores virksomhed til en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Vi er velkendt for kvalitetsprodukter og vores ydelser, både nationalt og internationalt. Produktkvalitet og kundetilfredshed er vores første prioritet hos Bizim Anadolu Tarım. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

 2. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Virksomheden Boulevard BENIN har siden 2018 været specialiseret på følgende områder: Landbrug; Produktion og salg af landbrugsvarer; handelsagent, partnerskab og NTiC-services. Den ligger i Benin og har som hovedaktivitet eksport og import af råvarer og forarbejdede produkter. Der eksisterer over 300 landbrugsorganisationer over hele Benin. Vi sørger for igangsætning, udvikling, planlægning og gennemførelse af landbrugsprojekter med henblik på masseproduktion af produkter som cashewnødder; soja; sheafrø; sesam; jordnødder; bomuld; hirse; majs; peber; hvidløg; løg... over hele Benin. Vi er anerkendt for vores effektivitet, dynamisme og hurtige præstationer. Vores største trumfer er forholdet mellem kvalitet og pris og vores eftersalgsservice. Vi overholder nøje alle paragraffer i OHADA's fællesakt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 1975 er Baycelik Tarim en førende producent af landbrugskerner, som er beliggende i Denizli i Tyrkiet. Med 50 års erfaring inden for branchen, er vi en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vores virksomhed specialiserer sig i at producere og leverer førsteklasses spiselige kerner og nøddeprodukter. Vi er stolte over at eje en af Europas mest omfattende behandlingsfaciliteter, udstyret med de seneste teknologier, for at skabe fremragende produkter for vores kunder. Hos Baycelik Tarim tilbyder vi premium kerner, hovedsageligt græskarkerner, solsikkekerner og valnødder. Vores solsikkekerner er omhyggeligt udvalgt fra de mest fertile områder i Tyrkiet, og behandles med omhyggelig opmærksomhed for at garantere deres enestående kvalitet og smag. Med en årlig produktionskapacitet på 15.000 ton solsikkekerner, udvider vi kontinuerligt vores facilitet for at imødese de voksende krav. Vi er forpligtet til at give vores kunder de bedste kvalitetsprodukter og ydelser. Vi arbejder på kontinuerligt at innovere og udvikle vores forretning, for at blive en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Hos Baycelik Tarim er kundetilfredshed vores topprioritet. Vi er stolte over vores omdømme for at levere førsteklasses produkter og ydelser, både nationalt og internationalt. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores virksomhed, er du velkommen til at gå til vores hjemmeside eller kontakte os direkte.

 4. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Med mere end 20 års erfaring inden for fødevarebranchen, byder Bernis Food dig velkommen til at smage de mest unikke og biologiske tørrede frugter og grøntsager på dit bord. Vores tørrede fødevarer er fremstillet af lokale landmænd, og tørret manuelt. Vi sikrer dig, at med vores tørrede fødevarer vil du opleve smagen fra din bedstemor. Smagen af 100 % naturlige og lokalt fremstillede tørrede fødevarer vil betydeligt påvirke dine smagsløg. Vores produkter vokser i de frugtbare områder i Anatolien, og vi tørrer dem i solen. Vores tørreproces er solen, hvilket er naturens hjælpemiddel, og vi overholder de mest, strenge hygiejniske metoder. Hos Bernis Food leverer vi vores produkter til dit køkken uden at ødelægge den friske og naturlige smag. Vi leverer vores førsteklasses produkter globalt til den bedste pris. Vi har et omfattende produktsortiment af tørrede frugter og grøntsager: •Tørrede tomater •Tørrede figner •Tørrede grønne bønner •Tørrede bananer •Tørrede æbler •Tørrede jordbær •Tørrede vindruer •Tørrede auberginer •Tørrede champignoner. Du kan se mere om vores produktudvalg i vores onlinekatalog på vores hjemmeside! Vores produkter avles og tørres uden brug af kemikalier eller sprøjtemidler. Hos os finder du den mest pålidelige smag i naturen. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Holland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader er eksperten i løg. Vores hovedaktivitet er dyrkning af løg med vores egen sorterings- og pakkecentral. Løgene sorteres med en kapacitet på 75 ton i timen. Højteknologisk udstyr og knowhow sikrer, at løg fra FlevoTrade er anerkendt på verdensplan for deres kvalitet. FlevoTrade tilbyder en bred vifte af 'hyldeklare' produkter under eget mærke. Takket være erfaring inden for import/eksport bliver vores produkter grundigt sorteret og eksporteret til over 70 lande i verden. Vi befinder os i Flevoland, Holland, og tilbyder intern kvalitetsservice samt en omfattende lagerkapacitet. Via vores globale netværk styrer vi logistikken fra A til Z og garanterer dermed en smag af kvalitet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 2. ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZOBERBAC AGROCOMPANY S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, Stiklinger og gødning, Fødevareekstrakter, Naturgødning, Gødning og jordforbedringsmidler, Rådgivning om landbrug, økologisk landbrug, fødevareindustri, og Økologisk og biodynamisk gødning brancherne. Den er baseret i Sant Pere De Ribes, Spanien.

 3. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” blev nomineret som en af de tre bedste landbrugsvirksomheder i det vestlige Ukraine, gennem deres 24 års erfaring. Det samlede område af land som kultiveres af Agroprodservice, er på omkring 45.000 hektarer. Vi avler majs, vinterhvede og byg, solsikke, soja, forårsbyg og hvede, raps, ærter og sukkerroer. Det samlede antal kvæg er på mere end 3.000, og med en samtidig vedligeholdelse, er den årlige produktionsvolumen på 1.255 ton oksekød. Vores erfaring med virksomheder i Europa og verden over er veletableret, hvilket bidrager til en effektiv vækst af udbytte og kvalitet af korn og bælgfrugter, samt sukkerroer. Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” virksomheden forstår vigtigheden af at bevare miljøet, hvilket er grunden til, at en af virksomhedens principper er "gør ingen skade". Virksomheden passer på miljøet og understøtter økologiske programmer, samtidig med vi forbliver engageret til vores mission.

 4. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 5. FROSTY FOODS EGYPT

  Ægypten

  Verified by europages badge

  Frosty er en førende egyptisk virksomhed der specialiserer sig i egyptiske landbrugsprodukter af høj kvalitet, såsom IQF grøntsager og frugt - friske grøntsager og frugt, samt produkter i saltlage. Vores hovedaktiv er vores personale, med mere end 10 års erfaring inden for landbrugsprodukter, og en passion om at være førende på markedet. Vores forhold med de største landmænd, vores erfaring inden for produktion og levering af råmaterialer, gør os til en af de bedste prisleverandører i Egypten.

 1. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Dyreopdræt, produktion af landbrugsmaskiner, maskiner og udstyr til landbrug, Landbrug - installation og udstyr, landbrugsarbejder, landbrugsprodukter, Dyreopdræt, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kitaygorod, Ukraine.

 2. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstvandingssystemer branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, motorpumper, elektropumper, Landbrug - installation og udstyr, og landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Roncoferraro, Italien.

 1. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HILAIRE AGRI-SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, Dyreopdræt, vegetabilske madolier, brændselsolier med halvstor vægtfylde, rapsfrø, solsikkeolier, og linser brancherne. Den er baseret i Vregny, Frankrig.

 2. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES FERMIERS D'ARGOAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Kød og pålæg, Landbrug - import-eksport, landbrugsprodukter, fjerkræ, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Ploufragan, Frankrig.

 3. PAL GARDENS COMPANY

  Det Besatte Palæstina

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAL GARDENS COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Landbrug - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, dadler, landbrugsprodukter, pakkede dadler, Dyreopdræt, Landbrug - import-eksport, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Jericho, Det Besatte Palæstina.

 4. ETS BOUVET NICOLAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ETS BOUVET NICOLAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Husdyr - serviceydelser, Landbrug - import-eksport, Husdyr - serviceydelser, og landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Livet, Frankrig.

 5. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanien

  Virksomheden SEMILLAS BATLLE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Dyreopdræt, landbrugsprodukter, havebrug, og frø til frugthaver brancherne. Den er baseret i Molins De Rei, Spanien.

 6. ELEOFARM P.C.

  Grækenland

  Virksomheden ELEOFARM P.C., er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for landbrugsprodukter, græsk ekstra jomfru olivenolie, ekstra jomfruolie, og Lavendel destilleri fine AOP brancherne. Den er baseret i Chania/crete, Grækenland.

 7. RAQUEL MARTÍNEZ CARRIQUE

  Spanien

  Virksomheden RAQUEL MARTÍNEZ CARRIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for landbrugsprodukter, slanger, drivhuse, og snore til landbruget brancherne. Den er baseret i Almería, Spanien.

 8. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

  Tyrkiet

  Virksomheden SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER ), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, landbrugsprodukter, hvidløg, frugt og grøntsager, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Kastamonu, Tyrkiet.

 1. ANTICO FRANTOIO TAVIAN DI DRUETTI MILKO & C. S.A.S.

  Italien

  Virksomheden ANTICO FRANTOIO TAVIAN DI DRUETTI MILKO & C. S.A.S., der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for landbrugsprodukter, oliven, ekstra jomfruolie, og sæbe og små sæber med olie brancherne. Den er baseret i Vado Ligure, Italien.

 2. ODES KUKURT

  Tyrkiet

  Virksomheden ODES KUKURT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport af energi og råvarer branchen. Den opererer også inden for natursvovl, svovl og biprodukter, og landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Manisa, Tyrkiet.

 3. KARÇEK AGRICULTURAL PRODUCTS FOOD INDUSTRY CO.LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden KARÇEK AGRICULTURAL PRODUCTS FOOD INDUSTRY CO.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for landbrugsprodukter, popcorn, solsikkefrø, og møtrikker brancherne. Den er baseret i Kahramanmaraş/elbistan, Tyrkiet.

 4. FADE-KAY VENTURES LIMITED

  Tyrkiet

  Virksomheden FADE-KAY VENTURES LIMITED, er en Multi-Category, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for landbrugsprodukter, cajounødder, og sesamfrø brancherne. Den er baseret i Konak,izmir, Tyrkiet.

 5. BODEX HOLDING B.V

  Holland

  Virksomheden BODEX HOLDING B.V, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Middelbeers,, Holland.

 6. YEM-MIKS A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden YEM-MIKS A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kunstgødning branchen. Den opererer også inden for landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. IMPENS

  Belgien

  Virksomheden IMPENS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Godsvogne branchen. Den opererer også inden for transport materiale, og landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Oostrozebeke, Belgien.

 8. BLINK COMMERCIAL GROUP

  Moldavia

  Virksomheden BLINK COMMERCIAL GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for landbrugsprodukter, og godkendt virksomhed brancherne. Den er baseret i Chisinau, Moldavia.

 9. AMBION CONTRACTORS & FIREWOOD LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AMBION CONTRACTORS & FIREWOOD LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Traktorer, last- branchen. Den opererer også inden for Brænde, landbrugsprodukter, udlejning af udstyr til byggepladser, gravkoer til byggesektoren, og Brænde brancherne. Den er baseret i Coventry, Det Forenede Kongerige.

 10. COMMODITIES TRADING UK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden COMMODITIES TRADING UK LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kastanjer branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier, landbrugsprodukter, gødning, og energidrikke brancherne. Den er baseret i Oakham, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis